2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende çok merak ediyorum cinsiyetini rabbim inşallah sağlıklı,hayırlı evlat verir herkese. 5 yaşındaki kızım hep erkek kardeş istiyor kız olursa teyzeme veririz onun çocuğu yok diyo.

hahah cok güldüm cadıya bak sen....RABBİM gönlünüzdekini nasip etsin inşallah ama önce sağlıklı sihatlı hayırlısı neyise onu nasip etsin inş...

aslinda uzun zamandan beri takip ediyorum sizleri yazdiklarinizi okumak guzel oluyo, herkes icten samimi ve de heyecanli :79:
sonunda ben de biseyler paylasmak istedim. ben de mart annesi olucam kismet olursa, pollyanna beni de eklersen sevinirim, yasim 33 ve bu 3. hamileligim . muhtemel dogum tarihi 26mart.

3.bebisim oldugu ve istenmeyen bi hamilelik yasadigim icin bu zamana kadar depresyondaydim diyebilirim ama artik 12 haftalik olduk bizde, bundan sonrasi icin karnimdaki minigimi de ablasindan ve abisinden ayirmamam gerktigini dusunup kabullendim, ona daha fazla haksizlik yapmayayim:76:

hepinizin bebisleri hayirli olsun, saglicakla zamani geldiginde kucaginiza almaniz dilegiyle....

Kabullenmene çok sevindim, biz bir kız-bir oğlanız.... Kardeşim bir tane, çok düşkünüz birbirimize, ama yinede insan daha fazla kardeşim olsaydı diyor, eksikliğini hissediyor, Rabbim nasip eder mi bilmiyorum ama ben 4 tane çocuk istiyorum

sagol canim kabullendim, Allah nasip etmis bi kere bize diycek bisey kalmiyo...
insanin kardesinin olmasi cok guzel bisey tabi,kizim cok mutlu bi kardesi daha olacagi icin, ama sorumlulugun cogu annede olunca kardes tarfindan dusunmek yerine anne olarak dusunuyosun. zor oluyo.

ama Rabbim gonlune gore versin , ne guzel boyle dusunebilmen

şimdi doktor araştırıyorum hatta ben avcılarda oturuyorum buralarda önerebiliceğiniz hastane doktor varmı???
umarım şans benden yana olur

beylikdüzü acıbadem de aylin hanım var çok iyi bir doktor, çok seversin.

ben kestirdim, öyle şeylere inanmam bana birisi öyle bir şey söyleyecek olsa, onu da öyle bir pişman ederim ki söylediğine, terbiyesizler.
Boşver canım sen, cahil insanları dinelmiyceksin

Yarın 3 haftadan sonra Allah kısmet ederse bebişimi, görcem ikili teste gircez. İnşallah, iyidir, test sonuçları da iyi çıkar. Bana dua edin kızlar çok heyecanlıyım, hemen yatıyım da sabah olsun bebişimi göriyim

hadi hayırlısı olsun canım bitane daha tosun paşa geliyoooooo

günaydın herkese diyeceğim ama ilk ben yazıyorum sanırım.herkese hayırlı hafta sonları diliyorum

bence hiç üzülmeyin biz 4 kardeşiz ve iyikide bu kadar fazlayız çünki büyük aile olmak gerçekten çok eğlenceli hepimiz birbirimize düşkünüz birimizin derdi hepimizin birimizin mutluluğu hepimizin oluyor kardeş apayrı birşeyy en önemlisi Allahım size mucize vermiiş birde o kadar isteyipte bebiş sahibi olamayanları düşünün Allah esirgeye hadi sizde onlardan biri olsaydınız herşeyin bir iyi yanı vardır böyle düşünün ve mucizenize sıkı sıkı sarılın bencee

Günaydınlarrrr herkese,
Sabahın köründe tünedik,biraz birşeyler yedik yine midemiz bulandı.Doktor teyzemiz geçicek dedi geçer umarım.Bugün alışveriş günü panço,mothercare,zara,e-bebek hepsini gezeyim diyorum.Pembe ve mavi olmayan herbişi alayım :)Şaka bir yana gezmek iyi oluyor,kafamda bazı şeyleri oluşturuyorum.Kıyafet çok fazla almasam diğer ihtiyaçlarını yavaş yavaş almaya çalışıyorum.

canım gözün aydınn maşallahhh erkek annesi olacaksın sende maviler diyarına hoşgeldinnn
nerde patavassız varsa o bulur bizleri zaten merak etme bende kestirdim canım saçlarımı kim ne derse desin saçmalık buu öyle şeymi olur ayolll...
ahh ahh yarama basmışınız valla benimde göbeğimdeki kıllar vallahi kocamınkinden fazla oldu ne yapacam diye kara kara düşünüyorum öyle ama doğumdan sonra geçermiş güyaaa ne kadar doğru bilmiyorum ama doğuma kadar böyle devam kızlarrr halen geçmezse epilasyoncunun yolunu tutacagım yineee offf offff

canım çok geçmiş olsunnn dikkat et kendine lütfenn.... neyseki bebişinden iyi haberler varrr gözün aydın olsunnn canımmm

günaydın kızlar iyi hafta sonları cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlarada hayırlı olsun biz öğrenemedik ve 1,5 ay sonrasına verdi randevu açıkçası çokta merak etmiyodum ama burda herkes öğrenince gaza geldim bi bahane bulup dr gitsemmi acaba ? ne dersiniz 1,5 ay çok uzun dimi

Herkese merhaba! ben aranıza yeni katıldım ama yazdıklarınızı takip ediyordum. Hanımlar benim 3. ayımdan sonra kanamam olsu 1 haftadır devam ediyor bebek gayet iyiymiş ama çok endişeleiyorum. Aranızda benim gibi bir durumda olup nasıl sonuçlandığına şahitolduğunuz yada duyduğunuz tanıdıklarınız varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…