- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.061
bende çok merak ediyorum cinsiyetini rabbim inşallah sağlıklı,hayırlı evlat verir herkese. 5 yaşındaki kızım hep erkek kardeş istiyor kız olursa teyzeme veririz onun çocuğu yok diyo.
aslinda uzun zamandan beri takip ediyorum sizleri yazdiklarinizi okumak guzel oluyo, herkes icten samimi ve de heyecanli :79:
sonunda ben de biseyler paylasmak istedim. ben de mart annesi olucam kismet olursa, pollyanna beni de eklersen sevinirim, yasim 33 ve bu 3. hamileligim. muhtemel dogum tarihi 26mart.
3.bebisim oldugu ve istenmeyen bi hamilelik yasadigim icin bu zamana kadar depresyondaydim diyebilirim ama artik 12 haftalik olduk bizde, bundan sonrasi icin karnimdaki minigimi de ablasindan ve abisinden ayirmamam gerktigini dusunup kabullendim, ona daha fazla haksizlik yapmayayim:76:
hepinizin bebisleri hayirli olsun, saglicakla zamani geldiginde kucaginiza almaniz dilegiyle....
canım yaa listede senin doğum tarihin eksik. onu bi ara bildirirmisin
Kabullenmene çok sevindim, biz bir kız-bir oğlanız.... Kardeşim bir tane, çok düşkünüz birbirimize, ama yinede insan daha fazla kardeşim olsaydı diyor, eksikliğini hissediyor, Rabbim nasip eder mi bilmiyorum ama ben 4 tane çocuk istiyorum
şimdi doktor araştırıyorum hatta ben avcılarda oturuyorum buralarda önerebiliceğiniz hastane doktor varmı???
umarım şans benden yana olur
kızlar lütfen bana cevap verin. morelim çok kötü.
ben saçımı kestirdim önüme gelen her patavatsız bugün iki kişi sinirimi çok bozdu. niye saçını kestirdin bebeğin ömrü kısa olur dedi. ya hamile bir kadına bu denirmi. benim içim temiz. dualar okudum bebeğime. kötü şey getirmedim aklıma. ama böyle diyince morelim bozuldu işte. tanıdıklarınızda yada sizler saç kestirdinizmi hiç.
kızlar kan ilacına başlayan var mı???
Bugün dayanamayıp yine doktora gittm
veeeeeeeeeeeeeeeee bebişimin cinsiyetini öğrendim kızlar ERKEK
Geçen gittiğimde bacaklarını açmadı sıpa doktor kız gibi demişti ama bugün çok net şekilde gösterdi pipisini bize oğluşum.....Başta yine eli yanağında uyuyordu zor uyandırdı doktor ense kalınlığını ölçmesi gerektiği için
ne yaptıysak uyanmadı bebişimsonra doktorumuz yüksek sesle kendi kalp atışlarını dinletti ve sıpamız uyandı
şükürler olsun herşey yolunda herhangi bir sorun yok
aslinda uzun zamandan beri takip ediyorum sizleri yazdiklarinizi okumak guzel oluyo, herkes icten samimi ve de heyecanli :79:
sonunda ben de biseyler paylasmak istedim. ben de mart annesi olucam kismet olursa, pollyanna beni de eklersen sevinirim, yasim 33 ve bu 3. hamileligim. muhtemel dogum tarihi 26mart.
3.bebisim oldugu ve istenmeyen bi hamilelik yasadigim icin bu zamana kadar depresyondaydim diyebilirim ama artik 12 haftalik olduk bizde, bundan sonrasi icin karnimdaki minigimi de ablasindan ve abisinden ayirmamam gerktigini dusunup kabullendim, ona daha fazla haksizlik yapmayayim:76:
hepinizin bebisleri hayirli olsun, saglicakla zamani geldiginde kucaginiza almaniz dilegiyle....
teşşekkürler canım...hayırlısı olur inşallah bu yıl herkesten tosuncuk haberi gelicek heralde şimdiden baya fazlayız :))))hadi hayırlısı olsun canım bitane daha tosun paşa geliyoooooo
canım gözün aydınn maşallahhh erkek annesi olacaksın sende maviler diyarına hoşgeldinnnBugün dayanamayıp yine doktora gittm
veeeeeeeeeeeeeeeee bebişimin cinsiyetini öğrendim kızlar ERKEK
Geçen gittiğimde bacaklarını açmadı sıpa doktor kız gibi demişti ama bugün çok net şekilde gösterdi pipisini bize oğluşum.....Başta yine eli yanağında uyuyordu zor uyandırdı doktor ense kalınlığını ölçmesi gerektiği için
ne yaptıysak uyanmadı bebişimsonra doktorumuz yüksek sesle kendi kalp atışlarını dinletti ve sıpamız uyandı
şükürler olsun herşey yolunda herhangi bir sorun yok
nerde patavassız varsa o bulur bizleri zaten merak etme bende kestirdim canım saçlarımı kim ne derse desin saçmalık buu öyle şeymi olur ayolll...kızlar lütfen bana cevap verin. morelim çok kötü.
ben saçımı kestirdim önüme gelen her patavatsız bugün iki kişi sinirimi çok bozdu. niye saçını kestirdin bebeğin ömrü kısa olur dedi. ya hamile bir kadına bu denirmi. benim içim temiz. dualar okudum bebeğime. kötü şey getirmedim aklıma. ama böyle diyince morelim bozuldu işte. tanıdıklarınızda yada sizler saç kestirdinizmi hiç.
ahh ahh yarama basmışınız valla benimde göbeğimdeki kıllar vallahi kocamınkinden fazla oldu ne yapacam diye kara kara düşünüyorum öyle ama doğumdan sonra geçermiş güyaaa ne kadar doğru bilmiyorum ama doğuma kadar böyle devam kızlarrr halen geçmezse epilasyoncunun yolunu tutacagım yineee offf offffbende kendime hiç bakmıyorum iyice saldım kendimi zaten rengim atık bembeyaz ruh gibi dolaşıyorum ortada, zaten yapasımda yok iş yerinde çok yoruluyorum ama kendiimi görünce çirkinleştiğimi hissediyorum zaten kıyafetlerde olmuyor ne hamile gibi nede normal insan gibi duruyorum
göbek kılından bahsetmişsiniz benimde aşırı derecede kıllandı umarım hamilelikten sonra geçer göbeğim komple kıllandı ama sadece çizgi kısmı değil çok iğreniyorum bu halinden aldırsam daha çok çıkarmı ki acaba :26:
eşime ve bana yasak koymadı doktor biz cinsel hayatı bırakmadık ama eşim normal zamanların üstündee bir istekli hiç anlamadım
Merhaba arkadaşlar, dün akşam nasıl olduysa hamileliğimi unuttum ve kızım yolluğa tuz döktü diye onu çırptım. sonra bi bel ağrısı dadandı bana sabaha kadar döndüm durdum,ağrıdan uyuyamadım. kayınvalidemler geldi bizdeler. kızımı onlara bırakıp hemen hastaneye koştum. RABBİME, YÜCE YARADANA ŞÜKÜRLER OLSUN ki herşey yolunda. İçim öyle rahatladı ki anlatamam. ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM SANA.
bebeğimiz 4-5 gün geriden geliyordu, çok şükür gününüde tamamlamış teyzeleri.
hala bel ağrım devam ediyor. doktor istirahat et, yorma kendini dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?