- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.041
Teşekkürler canminşallah sende pazartesi güzel haberlerle dönersin
Benim bulantılarım hiç kesilmedi olur olmaz herşeyden midem bulanabiliyordu hamilelikten önce görmeye tahammül edemediğim şeyleri büyük bir iştahla yer oldum mesela ama çok sevdiğim biçokşeydende midem bulandı aşırı derecede tatlı tüketiyorum ve ben hamilelikten önce hiç tatlı aramazdım zorla yerdimsürekli buz aşeriyorum ne kadar ilginç dimi böle kalıp kalıp kemiresim gelio :)))) birde göbegim hep sivrilio yanlarda tık yok hiç genişlemedim öne doğru sivrilio ekşi şeyler yemeye bayılırdım limon yerdim durmadan mesela aklına gelebilecek ekşi mayhoş ne varsa ama 3 aydır bırak yemeyi gördüğümde bile çok garip oluyorum
nasıl güvenip alıyosun kalite açısından :79::79::79:
bende sevdiğim şeyleri yemez oldum yemedklerimden de iyice tiksindim çikolata yiyorum tatlı olarak yiyeceklere göre kız göbeğe göre erkek of ya nasıl gelcek p.tesi gel p.tesi gel
canım yaa rabbim korumuş, inşaAllah bundan sonra kimseden kötü haber almayız da hepimiz hayırlısıyla bebişlerimii kucağımıza alırızMerhaba arkadaşlar, dün akşam nasıl olduysa hamileliğimi unuttum ve kızım yolluğa tuz döktü diye onu çırptım. sonra bi bel ağrısı dadandı bana sabaha kadar döndüm durdum,ağrıdan uyuyamadım. kayınvalidemler geldi bizdeler. kızımı onlara bırakıp hemen hastaneye koştum. RABBİME, YÜCE YARADANA ŞÜKÜRLER OLSUN ki herşey yolunda. İçim öyle rahatladı ki anlatamam. ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM SANA.
bebeğimiz 4-5 gün geriden geliyordu, çok şükür gününüde tamamlamış teyzeleri.
hala bel ağrım devam ediyor. doktor istirahat et, yorma kendini dedi.
al bendede o kadar bende 4 kilo aldım ve almaya devam ediyorum aman boşver diyorum ne yapalım ama bu arada ben hamilelikten önce günde bir paket sigara içiyordum onu da bırakıp sağlıklı beslenince bu hale geldimarkadaşlar ben çok yemek yiyorum ve doymak bilmiyorum.2 haftada bir doktora gidiyorum ve her gidişimde 1 kilo almış oluyorum.şimdiden 5 kilo aldım benim gibi olan var mı
amerdacımmm sende valide sultan oluyorsun desene
hayılı bir evlat olsun oğluşun canımm, şimdi alışveriş zamanııııııııııııııııııııı
bakalım haftaya bende gideceğim 16 haftalık olacak umarım belli olurda bende yavaş yavaş alışverişe başlarım
Canım benim birşey değil, faydasını görmene, seni rahatlatmasına çok sevindim, Çünkü benide çok rahatlatıp, huzur veriyorMASİVA dün bana inşirah suresini önerdiğin için, sana ayrıca teşekkür ediyorum canım. Allah razı olsun
bi arkadaşın kargosunun hazırlanmamasına çok şaşırdım yaa. şans işte tüh. ben 3 kez alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım. ürünlerde sağlam ve kaliteli geldi.canım ya ben öğleden beri yoktum, daha yeni geldim, polyanna buradan alışveriş yapmıştı, ve iyi olduğunu söylemişti, birde e-bebekin mağazalarıda var, o mağazaların sitesi bu. genelde ürünleri kaliteli oluyor, umarım yanılmayız
canım yaa rabbim korumuş, inşaAllah bundan sonra kimseden kötü haber almayız da hepimiz hayırlısıyla bebişlerimii kucağımıza alırız
valla ben oğluma hamileyken herşeyi yiyordum tatlı ekşi farketmiyordu.bu hamileliğimde çok bulantı oldu.tatlı yiyemiorum hep ekşi yiyorum.her gören kızın olcak diyo.ama salı günü öğrendimki bir oğlum daha olacak:))) yemeyle içmeyle ilgisi yokmuş demekki:)))
ranacım hayırlı olsun sende cinsiyetini öğrnmişsin....amerdacım senide tebrik ederim şimdi daha keyifli geçicek herşey ...
bende aksine tatlıı hiç aramadım sadece acılı şeylere ve ekşili şeylere düşkünm sadece tatlı olarak dondurma cok yedim....ama 3 dr gittim 3 de erkeğe benziyo demişti ve dr 4 boyutlu usg si ile oğluşum olacağını netleştirdi ...bence yediğiniz şeylerle ilgisi yok diye düşünüyorum he karnım sivri kalçam hiçççççç yok normaldede yoktu zaten ama buda bir belirti dğil arkadaşımın karnnı cok sivriydi kızı oldu....bu arada mağzalarda hiç erkek cicisi yok hep kızlara göre kız anneleri yandınız ne seçiçeksiniz minişlere.....
ranacım hayırlı olsun sende cinsiyetini öğrnmişsin....amerdacım senide tebrik ederim şimdi daha keyifli geçicek herşey ...
bende aksine tatlıı hiç aramadım sadece acılı şeylere ve ekşili şeylere düşkünm sadece tatlı olarak dondurma cok yedim....ama 3 dr gittim 3 de erkeğe benziyo demişti ve dr 4 boyutlu usg si ile oğluşum olacağını netleştirdi ...bence yediğiniz şeylerle ilgisi yok diye düşünüyorum he karnım sivri kalçam hiçççççç yok normaldede yoktu zaten ama buda bir belirti dğil arkadaşımın karnnı cok sivriydi kızı oldu....bu arada mağzalarda hiç erkek cicisi yok hep kızlara göre kız anneleri yandınız ne seçiçeksiniz minişlere.....
sende buün dr gitmişsin neyseki güzel haberler almışsın....bende cok pinpirikli oldum sorma hapşırsam tıksırsam hep korku benim ablam hamileyken çatır çatır halı yıkardı sağ olsun....litre litre cola içerdi maşallah yiğenlerim sapa sağlam doğdular birde akıllılar hele bitanedsi doğduğu gün kafayı kaldırdı bize baktıçaki gibi ....RABBİM hepizin yavrusunu korusun Allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?