2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende sevdiğim şeyleri yemez oldum yemedklerimden de iyice tiksindim çikolata yiyorum tatlı olarak yiyeceklere göre kız göbeğe göre erkek of ya nasıl gelcek p.tesi gel p.tesi gel

nasıl güvenip alıyosun kalite açısından :79::79::79:

canım ya ben öğleden beri yoktum, daha yeni geldim, polyanna buradan alışveriş yapmıştı, ve iyi olduğunu söylemişti, birde e-bebekin mağazalarıda var, o mağazaların sitesi bu. genelde ürünleri kaliteli oluyor, umarım yanılmayız

amerdacımmm sende valide sultan oluyorsun desene
hayılı bir evlat olsun oğluşun canımm, şimdi alışveriş zamanııııııııııııııııııııı
bakalım haftaya bende gideceğim 16 haftalık olacak umarım belli olurda bende yavaş yavaş alışverişe başlarım

arkadaşlar ben çok yemek yiyorum ve doymak bilmiyorum.2 haftada bir doktora gidiyorum ve her gidişimde 1 kilo almış oluyorum.şimdiden 5 kilo aldım benim gibi olan var mı

canım yaa rabbim korumuş, inşaAllah bundan sonra kimseden kötü haber almayız da hepimiz hayırlısıyla bebişlerimii kucağımıza alırız

arkadaşlar ben çok yemek yiyorum ve doymak bilmiyorum.2 haftada bir doktora gidiyorum ve her gidişimde 1 kilo almış oluyorum.şimdiden 5 kilo aldım benim gibi olan var mı
al bendede o kadar bende 4 kilo aldım ve almaya devam ediyorum aman boşver diyorum ne yapalım ama bu arada ben hamilelikten önce günde bir paket sigara içiyordum onu da bırakıp sağlıklı beslenince bu hale geldim

valla kuzum aynen öyle oluyor amin canm allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinsağolsun kaynanam bana pek alacak bişey bırakmadı eşim tek çocuk dolayısıyla ilk torun baya heves yaptı oda cinsiyet yeni belli olduğu için daha önce aldıkları turuncu yeşil renklerde çoğunlukla zaten benim pek renk takıntım yok mavide giydiririm morda kırmızıda hadi bakalım seninde güzel haberlerini alırız inşallah

slm kızlar bugün pek giremedim arkadaşımın düğünü var haftaya elbise diktiriyorum kumaş almaya gittim

amerdacım tebrik ederim sen de öğrenmişsin cinsiyeti zaten kızlar hep geç öğrenilir gerçi kızı olacağını öğrenen anneler de vardı galiba..

off ya ben de pzt gününü bekliyorum öğrenmek için inşallah görebiliriz..sizin dediğinize göre benim de oğlum olacak çünkü ekşi nin adını söylerken bile bir tuhaf oluyorum çok fenaa zaten kız çıkarsa çok şaşırıcam çünkü hep erkek belirtileri var bende..

dmf canım takma kafana bazen insanlar patavatsızca konuşabiliyorlar ben sana kendi annemden örnek vereyim kızım doğduğunda kıpır kıpır birşeydi en çok ayaklarını severdim yanaklarından öpmeye kıyamazdım koklardım sadece tutup ayaklarını öperdim boyuna annem demesin mi ayaklarından öpme çocuğu ömrü kısalırmış diye..bir de ben lohusaydım düşün yani sevdiğin insanlar da bazen düşüncesizce hareket edebiliyor kibarca uyarmak lazım ben öyle yapıyorum..dinimizde var mı böyle birşey olurmu ya!!kimin ne kadar ömrü var allah bilir kısaltmak uzatmak bizim elimizde değil ki..

polycim limonlu kek ameliyattan sonra da girmişti ama sanırım bilgisayar zararlı diye sık girmeme kararı aldı nete o yüzden pek görünmüyor..

valla ben oğluma hamileyken herşeyi yiyordum tatlı ekşi farketmiyordu.bu hamileliğimde çok bulantı oldu.tatlı yiyemiorum hep ekşi yiyorum.her gören kızın olcak diyo.ama salı günü öğrendimki bir oğlum daha olacak:))) yemeyle içmeyle ilgisi yokmuş demekki:)))

bi arkadaşın kargosunun hazırlanmamasına çok şaşırdım yaa. şans işte tüh. ben 3 kez alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım. ürünlerde sağlam ve kaliteli geldi.
canım yaa rabbim korumuş, inşaAllah bundan sonra kimseden kötü haber almayız da hepimiz hayırlısıyla bebişlerimii kucağımıza alırız

amin canım amin.
şükürler olsun gördüm bebişimizi rahatladım.

SİBELcim haber verdiğin için sağol canım.

canım yaa listede senin doğum tarihin eksik. onu bi ara bildirirmisin

ranacım hayırlı olsun sende cinsiyetini öğrnmişsin....amerdacım senide tebrik ederim şimdi daha keyifli geçicek herşey ...

bende aksine tatlıı hiç aramadım sadece acılı şeylere ve ekşili şeylere düşkünm sadece tatlı olarak dondurma cok yedim....ama 3 dr gittim 3 de erkeğe benziyo demişti ve dr 4 boyutlu usg si ile oğluşum olacağını netleştirdi ...bence yediğiniz şeylerle ilgisi yok diye düşünüyorum he karnım sivri kalçam hiçççççç yok normaldede yoktu zaten ama buda bir belirti dğil arkadaşımın karnnı cok sivriydi kızı oldu....bu arada mağzalarda hiç erkek cicisi yok hep kızlara göre kız anneleri yandınız ne seçiçeksiniz minişlere.....

sende buün dr gitmişsin neyseki güzel haberler almışsın....bende cok pinpirikli oldum sorma hapşırsam tıksırsam hep korku benim ablam hamileyken çatır çatır halı yıkardı sağ olsun....litre litre cola içerdi maşallah yiğenlerim sapa sağlam doğdular birde akıllılar hele bitanedsi doğduğu gün kafayı kaldırdı bize baktı çaki gibi ....RABBİM hepizin yavrusunu korusun Allaha emanet olun...

bende çok merak ediyorum cinsiyetini rabbim inşallah sağlıklı,hayırlı evlat verir herkese. 5 yaşındaki kızım hep erkek kardeş istiyor kız olursa teyzeme veririz onun çocuğu yok diyo.

teşekkürler canım....
bende çok fazla inanmıyorum yeme içmeye falan dayalı cinsiyet tahminlerine sadece paylaşmak istedim soran oluncayengem hamileliği boyunca ekşi şeyler yiyip durdu karnı çok sivride değildi ama onunda oğlu oldu

Hay maşallah ablana ve çocuklarına.

bende son dönem randevu aksiliklerinden midir nedir tuhaftım. bebeğimi çok özlemiştim, onu görmek,kalp atışlarını duymak beni çok rahatlatacaktı ki bu olay oldu. kötü bişey ama vesile oldu işte beişimizi görmeme. ağrılarım daha yeni hafifledi.

Amin canım Rabbim hepimizin evlatlarını korusun. onlarla bizleri sınamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…