- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.081
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin venüs arkadaşımda aynı dertten muzdaripti canım bol bol dinlenmen gerekiyor muhtemelen dr. ilaç vermiştir onlara devam etmekten ve dinlenmekten başak çaren yok Venüs birkaç gündür atlatmış durumda kanamasını inş. seninkide geçer sıkma canını emii düzelir herşey...Herkese merhaba! ben aranıza yeni katıldım ama yazdıklarınızı takip ediyordum. Hanımlar benim 3. ayımdan sonra kanamam olsu 1 haftadır devam ediyor bebek gayet iyiymiş ama çok endişeleiyorum. Aranızda benim gibi bir durumda olup nasıl sonuçlandığına şahitolduğunuz yada duyduğunuz tanıdıklarınız varmı ?
canımm gözün aydın olsunnn gördünmü bak bir dr. kalmamak gerekiyor bu gibi durumlarda inş. bebişini sağlıklı sıhhatli kucagına alırsın canımmgünaydın kızlarrrr nasılsınızzz
en son salı günü yazmıştım size doktor sonrası canım sıkkındı
doktor bebeğin suyu az demişti bi haftada geriden geliyo demişti doktor o gün çok yoğundu ilgilenememişti doğru düzgün
dün içim rahat etmedi arkadaşım kontrole giderken bende onla gittim
kontrol hakkımı diğer doktorda kullanmak istedim o da eğer bendan sonra onda takip olacaksam olacağını söyledi neyse uzatmıyımm :)))
muayene etti beni önceki doktorun söylediklerini söyledim suyu falan gayet iyi bebeğin hiç bi sıkıntı yok dedi
kafasını karnını kollarını bacaklarını her biyerini ölçtü minik kuşumun her şy normal gelişimi aftasına göre gidiyo dedii
bu kadr iyi haberi alınca peki cinsiyeti görünüyo mu dedimm odaaaa %100 diyemem ama %80 kııııızzz dediiii
eşimde bende kız olsa daha iyi olur diyoduk çok şükür rabbimee her şey yolunda çıktıı :))
selam kızlar günaydın :))) bende hamile kıyafeti almaya başladım ve ilk pantolonumu aldım birde şunu söyleyeyim ben üst kıyafetleri hamile reyonundan almaktan ziyade büyük beden kıyafet bakayım dedim en azından belli bi süre her nerye kk da oxxo nun sitesinin reklamını gördüm benim oturduğum yerde oxxo yok ve tarzını çok seviyorum neyse 3 tane üst aldım ince triko tarzı dün kargo geldi large almıştım çok güzel oldu ve bayağı bi süre kullanırım bence bakın derim gerçekten çok güzel oldu hemde kimsenin daveti olmamasına rağmen 10tl hediye ceki var ve kargo bedavaydı sadece 50 tl üzeri alışveriş istiyor ilgilenenler için :))))
Herkese merhaba! ben aranıza yeni katıldım ama yazdıklarınızı takip ediyordum. Hanımlar benim 3. ayımdan sonra kanamam olsu 1 haftadır devam ediyor bebek gayet iyiymiş ama çok endişeleiyorum. Aranızda benim gibi bir durumda olup nasıl sonuçlandığına şahitolduğunuz yada duyduğunuz tanıdıklarınız varmı ?
kızlar lütfen bana cevap verin. morelim çok kötü.
ben saçımı kestirdim önüme gelen her patavatsız bugün iki kişi sinirimi çok bozdu. niye saçını kestirdin bebeğin ömrü kısa olur dedi. ya hamile bir kadına bu denirmi. benim içim temiz. dualar okudum bebeğime. kötü şey getirmedim aklıma. ama böyle diyince morelim bozuldu işte. tanıdıklarınızda yada sizler saç kestirdinizmi hiç.
selam kızlar günaydın :))) bende hamile kıyafeti almaya başladım ve ilk pantolonumu aldım birde şunu söyleyeyim ben üst kıyafetleri hamile reyonundan almaktan ziyade büyük beden kıyafet bakayım dedim en azından belli bi süre her nerye kk da oxxo nun sitesinin reklamını gördüm benim oturduğum yerde oxxo yok ve tarzını çok seviyorum neyse 3 tane üst aldım ince triko tarzı dün kargo geldi large almıştım çok güzel oldu ve bayağı bi süre kullanırım bence bakın derim gerçekten çok güzel oldu hemde kimsenin daveti olmamasına rağmen 10tl hediye ceki var ve kargo bedavaydı sadece 50 tl üzeri alışveriş istiyor ilgilenenler için :))))
hiç moralini bozmalarına izin verme ben diyanete danıştım gönül rahatlığıyla kestirebilirsiniz diye mail atmışlar bunlar tamamen hurafe. Bir ömür biçiliyo bize biz onu yaşıyoruz ne 1 dk eksik ne fazla saç kestirmekle ömür kısalır mı ?
herkese merhaba şimdi doktordan geldim cinsiyeti için kıza benziyo ama kesin değil dedi. dediği gi olursa 2. kızım geliyo. 10 gün sonra netleşir dedi.
herkese merhaba şimdi doktordan geldim cinsiyeti için kıza benziyo ama kesin değil dedi. dediği gi olursa 2. kızım geliyo. 10 gün sonra netleşir dedi.
günaydın annişler...
bu sabah çok moralim bozuk. dün gece rüyamda bebişime bişey olduunu gördüm. tam nedir bilemiorum ama iç çamaşırım kan oluodu tamamen. çok etkilendm rüyamdan. kötü şeyler düşünmek bilinçaltımımı etkiledi acaba? inşlllh kötü bişeye delalet deildir rüyambu hafta çarşamba gününe randevu aldım bebişimin cinsiyetini öğrenicez büyük ihtimal
bir yandan da doğum yapacağım hastaneye henüz karar veremedim. zamanım azalıyor 5. aya giricem ama hala bişey yok ortada. istediğim bi hastane var ama bize çok uzak. sorun olurmu acaba uzak olması, acil bişey olursa die fln. yaşadığım şehirde yeniyim pek bi yeri bilmiorum, kimseyi tanımıorum fazla. nolcak bilmiorum canım sıkılmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?