2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

fennur
allah hayırlı evlatlar verir inş. hepimize. 1kızım olduğu için 2. sini erkek çok istiyordum ama nasip allah sağlıklı bebişler versin hepimize.

Üzülme nolur bebişine yazık oda üzülmesin bende kesin dr konusunda karar veremedm dr çok önemli ya herşeyin
bir çaresibulunur sağlıklı olsun da bebiş

birçok hastane 5. aydan snra kabul etmiyormuş. bir an önce kesinleştrmek lazım. eşimde saolsun bana bırakıyor bu konularla ilgilenme işini. bulduğum hastane bize çok uzak. gitmek istiyorum aslında ama bi sorun olursa die korkuyorum bi yandan da. çok hassasım sanırım bu ara.en ufacık birşey canımı sıkıyor

seni çok iyi anlıyorum canım bende bazen çok kötü şeyler düşünüyorum korku endişe uyusamda uyumasamda hep kabus görüyorum öncekini kaybettim bunda kaybedersem diye aklımı kaçırcak bigi oluyorum ama elimizden bişey gelmiyo hep dua etçez güzel şeyler düşüncez bide yalnız kalınca insan çok bunalım takılıyo:18::18::18::18::18:

arkadaşlar ben çok yemek yiyorum ve doymak bilmiyorum.2 haftada bir doktora gidiyorum ve her gidişimde 1 kilo almış oluyorum.şimdiden 5 kilo aldım benim gibi olan var mı

ben de kilo artışı yok zaten yeterince kilom vardı ama göbüşüm biraz büyüdü gibi fazla kilo almak istemiyorum şekerim çıkıp bebeğime zarar vermesin die zaten ins. direnci yüksek şuan 62,5 lardayım hamile kaldığımdada böyleydi.

ikili tesi yaptırdfıgımda yani 13 haftalıkken doktor erkek demişti, dun yine doktora gittim aklıma kotu seyler takılmıstı , neyseki bebegimi gordum rahatladım ve doktor yine erkek dedi ,su an 15 haftalıgım, sizce doktorun yanılma payı varmıdır ?

bence yoktur baştan neye benzettiyseler o oluyo yanılma payı çok az çünkü benim ilk bebişimde baştan erkeğe benziyo dediler 17 haftalarda erkek olduğu kesinleşti

Yalaaaaaaaaaaaaaaan çok yakınım dün doğumyaptı hastane hastane dolaştı 8.ayda b.evler hizmet hastanesinde karar kıldı ve orda yaptı parasıyla değilmi
ya tabi yağlı kapıyı baştan bağlamak istiyolar

canım ben medipole gidiyorum aslında ama ikili testimi çamlıca hospıtalium da yaptırdım çok şükür sonuçlar temiz çıktı toplam 115 tl ödedim. ama hastaneyi beğenmedim devlet hastanesi gibi. randevulu gitmiştim 1 sa.e yakın bekledim ama sadece 2li test için gidebilirsin bir gün ne olcak hemde benim randevu aldığım dr. yoğundu boş olanlar da vardı.

aslında öyle olması lazım bence de . ama sanırım drlarda en azından belli bi süre takip etmek istiyor olabilirler doğumunu yaptıracakları hastaları. bilmiorum artık. pazartesi arayıp randevu alıcam. şuan gittiğim drumdan memnunum ama tamamen özel olduğu için doğuma 3000 küsür bişey gerekio hastane masraflarıyla birlikte. gitmeyi düşündüğüm hastanede 1000 civarı fln. onun için artık yavaş yavaş oraya geçiim diorum. dr değiştirmekte stres bi iş yaa tam alışmıştım

ben beylikdüzü medilife tıp merkezine gidiyorum. Şimdilik memnunum gebelikten önce kistim için gitmeye başlamıştım.

Selam birkaç gündür yoktum giremedim herkes iyidir inş ilk sayfaya baktım cinsiyeti öğrenenler artmış maşallah bende bugün öğrenecektim dr yokmuş şansıma pazartesiye kaldı

ne güzel cinsiyet listemiz de tamamlanıyor. hayırlı olsun bebişlerinizin cinsiyeti Allah herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin ben de 10 gün sonra gideceğim dr.a 15+4 olacağız. cinsiyeti kesin belli olur di mi? yani en azından dr bişey söylerse daha sonra değişmez?

kızlar ben bebişime mantara benzeyen (hani yuvarlak kabarık gibi nasıl anlatsam bilemedim) şapkası olan takımlardan almak istiyorum ama hiç karşılaşmadım öyle. bildiğiniz bir markanın o tipte takımları varmı??

anladım cnm kızıma almıştık biz hastane çıkışı giysin diye gerçi giymemişti ama bebetto nun vardı fakat hala var mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…