- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.101
Üzülme nolur bebişine yazık oda üzülmesin bende kesin dr konusunda karar veremedm dr çok önemli ya herşeyin
bir çaresibulunur sağlıklı olsun da bebiş
seni çok iyi anlıyorum canım bende bazen çok kötü şeyler düşünüyorum korku endişe uyusamda uyumasamda hep kabus görüyorum öncekini kaybettim bunda kaybedersem diye aklımı kaçırcak bigi oluyorum ama elimizden bişey gelmiyo hep dua etçez güzel şeyler düşüncez bide yalnız kalınca insan çok bunalım takılıyo:18::18::18::18::18:günaydın annişler...
bu sabah çok moralim bozuk. dün gece rüyamda bebişime bişey olduunu gördüm. tam nedir bilemiorum ama iç çamaşırım kan oluodu tamamen. çok etkilendm rüyamdan. kötü şeyler düşünmek bilinçaltımımı etkiledi acaba? inşlllh kötü bişeye delalet deildir rüyambu hafta çarşamba gününe randevu aldım bebişimin cinsiyetini öğrenicez büyük ihtimal
bir yandan da doğum yapacağım hastaneye henüz karar veremedim. zamanım azalıyor 5. aya giricem ama hala bişey yok ortada. istediğim bi hastane var ama bize çok uzak. sorun olurmu acaba uzak olması, acil bişey olursa die fln. yaşadığım şehirde yeniyim pek bi yeri bilmiorum, kimseyi tanımıorum fazla. nolcak bilmiorum canım sıkılmaya başladı
arkadaşlar ben çok yemek yiyorum ve doymak bilmiyorum.2 haftada bir doktora gidiyorum ve her gidişimde 1 kilo almış oluyorum.şimdiden 5 kilo aldım benim gibi olan var mı
bursa da doruk tıp hs.gizem yıldırım a gidiyorum.içime hep erkek gibi doğuyodu ama dok.kesin olmamakla beraber kız olabilir dedi. hayırlısı artık
ikili tesi yaptırdfıgımda yani 13 haftalıkken doktor erkek demişti, dun yine doktora gittim aklıma kotu seyler takılmıstı , neyseki bebegimi gordum rahatladım ve doktor yine erkek dedi ,su an 15 haftalıgım, sizce doktorun yanılma payı varmıdır ?
ESPERANZAA canım bizde rüyada kan görmek rüyayı iptal eder derler. sen içini ferah tut.
birçok hastane 5. aydan snra kabul etmiyormuş. bir an önce kesinleştrmek lazım. eşimde saolsun bana bırakıyor bu konularla ilgilenme işini. bulduğum hastane bize çok uzak. gitmek istiyorum aslında ama bi sorun olursa die korkuyorum bi yandan da. çok hassasım sanırım bu ara.en ufacık birşey canımı sıkıyor
Evet rüya bozulur yorumlanmaz bile
arkadaşlar istanbul anadolu yakasında,ikili test yapan bir bayan doktor bileniniz var mı.kaç hastaneyi aradım hep erkek doktorlara yönlendiriyorlar.sorun değil de bayan doktor da daha rahat ediyorum.ve fiyatlar çok oynuyor.uygun bir yerlerde yaptıranınız var mı.medicana ve medipol 200 ü buluyor.bir fikri olan varsa,yazarsa sevinirim.hatta aslında anadolu yakasında güvenerek gidebileceğim doktor arıyorum kızlar.medipol sema ovalı için aradım eylül sonuna randevu veriyorlar.gerçi onda da kararsızdım zaten.üfff istediğim gibi doktor bulamıycak mıyım ben.şöyle güler yüzlü,normal doğum taraftarı,istediğimi sorabileceğim,yeterince vakit ayıran,telefonunu veren...biz de çok şey istiyoruz sanırım:))))
Yalaaaaaaaaaaaaaaan çok yakınım dün doğumyaptı hastane hastane dolaştı 8.ayda b.evler hizmet hastanesinde karar kıldı ve orda yaptı parasıyla değilmi
ya tabi yağlı kapıyı baştan bağlamak istiyolar
bence yoktur baştan neye benzettiyseler o oluyo yanılma payı çok az çünkü benim ilk bebişimde baştan erkeğe benziyo dediler 17 haftalarda erkek olduğu kesinleşti
Yalaaaaaaaaaaaaaaan çok yakınım dün doğumyaptı hastane hastane dolaştı 8.ayda b.evler hizmet hastanesinde karar kıldı ve orda yaptı parasıyla değilmi
ya tabi yağlı kapıyı baştan bağlamak istiyolar
pollyannaa 'cım beni eklemeyi unuttun galiba listeye eklermisin
yaş 27
doğum tarihi 11 mart
teşekkürler
kızlar ben bebişime mantara benzeyen (hani yuvarlak kabarık gibi nasıl anlatsam bilemedim) şapkası olan takımlardan almak istiyorum ama hiç karşılaşmadım öyle. bildiğiniz bir markanın o tipte takımları varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?