2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hiii tammm aldım bi tanede tişört aldımm ayıp olmasın bi kuruşluk sipariş die amma kargo 9.5 konya çok uzak geldi heralde heheh bundan sora takip etcem heppp hohoho haberdar edelim birbirimizi

o zaman STREETPİT sibel1, sende Sibel2.. olurmu:) bende SEMRA. memnun oldum canım. yarışmaya Ankaradan katılıyorum:))) hepinize başarılar dilerim:)))))

memnun oldum Semracım.sizleri tanıdığım için çok mutluyum gerçekten.aynı dili konuşmak çok güzel.herkesle her şey konuşulmuyor en yakınım dediğinle bile.demek streetpit'le adaşız :)) ben Konya/Ereğli'den katılıyorum canım.

kızlar merhaba doktordan geldik şimdi. 2 tane oğlum oluyor teyzeleri. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

maşallahhhh Allahım nazarladan esirgesin inş.. Allahım sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inş. canımmm

aynen canım. burda arkadaş kardeş sırdaş oluyoruz...
en yakın ailemizle bile paylaşamadıklarımızı burdan paylaşıyoruz.
ve dediğin gibi aynı dili konuşuyoruz. hepimizin ortak noktası bebişlerimiz. Rabbim doğum yaptığımız, sağlıkla kucaklarımıza aldığımız günleride göstersin. AMİİNNN

topiğin maşallahı var bugün baya kalabalığız ama diğer arkadaşlar geçmişi okuyor sanırım.kızlar şimdi hissetmem imkansız biliyorum ama kasıklarıma bir şeyler çarpıp geri çekiliyor gibi,nasıl anlatayım baloncuk patlar gibi bir anlık.böyle hisseden var mı aranızda acaba?

hiii tammm aldım bi tanede tişört aldımm ayıp olmasın bi kuruşluk sipariş die amma kargo 9.5 konya çok uzak geldi heralde heheh bundan sora takip etcem heppp hohoho haberdar edelim birbirimizi

hımm şehirler farkediyor demekki kargoda. yinede bi kaç parça siparişte zarar etmiş olmuyoruz. oturduğumuz yerden ayağımıza geliyor.

Streetpit ve Çilek ne güzel ya bebişlerinizin hem hayırlı haberlerini almışsınız, hemde cinsiyetlerinizi öğrenmişsiniz, Rabbim tamamıma erdirsin, İnşaAllah darısı bana ve benim gibi bekleyenlere

Bu arada benim kargom cumartesi günü gelmiş, komşumuz almış:)

ewet cnm ben sabırsızlık yapıp gittim ve aklımın karışmasını sağladım..bi arkadaşımın dr da 13.haftada cinsiyetler gelişir ve 15 yada 16.haftada da belirginleşir demiş...hayırlısı olsun artık....
iyi akşamlar annişler ben bebişimi hissediyorum ya tekmelemiyo ama balık gibi dönüyo içimde eşimde dinledi kulanı koyunca daha çok hissediyorum bu akşam baya coştu nazlı kelebek
ewet cnm bende hissediyorum ...ara ara oluyor kıpır kıpır...
sonuçların güzel çıkmış hayırlı olsun cnm...
gözün aydın cnm seninde oğluşun oluyormuş maşallah...
maşallah cnm bnm ...gözün aydın ne güzel bir kız bir erkek ..hep hayalimdeki istediğim şey ...RABBİM sağlık wersin inş...
kızlar merhaba doktordan geldik şimdi. 2 tane oğlum oluyor teyzeleri. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
oyyyy maşallah yaa 2tane erkek...RABBİM nazarlardan saklasın kuzuları...gözün aydın cnm....
hayırlı olsun cnm seninde sonuçların temiz çıkmış....
ewet cnm anlık bi his oluyor bişiler kıpırdayıp geri kaçıyor sanki...
birde bn geceleri ve sabah uyanırken kıpır kıpır atan bişilerle uyanıyorum ...

Sağolun arkadaşlar gurbetin acısını okadar da hissetmiyorum şimdi otelde kalıyoruz, evimize bir yerleşsek rahat edicem. Oh miniğim kocam ben mutlu mutlu yaşar gideriz
Bugün rüyamda kız çocuğu gördüm ama 1 yaşındaydı. çoook tatlıydı uzun uzun kirpikleri vardı. bıdı bıdı konuşmaya çalışıyodu. okadar mutlu hissediyorum ki şimdi kendimi aynen böyle geziyorum:86:

bende 2 li test sonuçlarını öğrendim çok şükür bebişimin sağlığı yerinde darısı diğer annelerin başına . Cinsiyeti öğrenmiyelim diyorduk ama ben dayanamam 10 gün sonra gösterir inş.

sonuçların iyi çıkmasına sevindim canım inşallah bundan sonrasında da sağlıkla gelişir büyür küçük melekler.

gözün aydın cnm ...
darısı tüm sonuçlarnı bekleyen annelere olsun inş...

aa çok sevindim.. bak arada kaynamamış. içindekilerde sağlam çıkmıştır inşallah. bi sorun yok değilmi

Oyoyoyyy sayfalar dolmuş taşmışşş maşallahhhhhhh:)
Çilekçim tbr ederim oğluşların geliyormuş.Bu sene oğlan senesi ssanırım,benim 1 ay var mart sonu olunca doğum.Heyecandan artık rüyalar görmeye bile başladım.Sabah uyandığımda pek mutluydum:)
Öpüyorum hepicinisi en kocamanından bebişlere ii bakınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…