- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.281
o zaman STREETPİT sibel1, sende Sibel2.. olurmu:) bende SEMRA. memnun oldum canım. yarışmaya Ankaradan katılıyorum:))) hepinize başarılar dilerim:)))))
kızlar merhaba doktordan geldik şimdi. 2 tane oğlum oluyor teyzeleri.Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
memnun oldum Semracım.sizleri tanıdığım için çok mutluyum gerçekten.aynı dili konuşmak çok güzel.herkesle her şey konuşulmuyor en yakınım dediğinle bile.demek streetpit'le adaşız :)) ben Konya/Ereğli'den katılıyorum canım.
hiii tammm aldım bi tanede tişört aldımm ayıp olmasın bi kuruşluk sipariş dieamma kargo 9.5 konya çok uzak geldi heralde heheh bundan sora takip etcem heppp hohoho haberdar edelim birbirimizi
çok şükür sende güzel bi şekilde atlattın testi.
güzel duan için AMİİİİNNNNN
ewet cnm ben sabırsızlık yapıp gittim ve aklımın karışmasını sağladım..bi arkadaşımın dr da 13.haftada cinsiyetler gelişir ve 15 yada 16.haftada da belirginleşir demiş...hayırlısı olsun artık....merhaba ben ocak annelerindenim tesadüfen yazdıklarını gördüm ben de cinsiyet için çok heyecanlanan bir anne adayı olduğum için yazayım dedim gerçekten cinsiyet için acele etmeyin çünkü bu haftalarda yanılma payı çok çok fazla oluyor aynısını ben de yaşadım 14.haftada pipi görünmediği için kız denildi bebişime ama kesin konuşmamıştı dr 16.haftadan sonra netleşir demişti ve şuanda erkek bebişim. son 2 kontroldede pipi yerinde duruyordu:) oyuzden boşuna aklınızı karıştırmayın kızlar umarım bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız allahım hepimizin bebişlerini korusun iyi paylaşımlar..
ewet cnm bende hissediyorum ...ara ara oluyor kıpır kıpır...iyi akşamlar annişler ben bebişimi hissediyorum ya tekmelemiyo ama balık gibi dönüyo içimdeeşimde dinledi kulanı koyunca daha çok hissediyorum bu akşam baya coştu nazlı kelebek
sonuçların güzel çıkmış hayırlı olsun cnm...günaydın kızlaaaaar hafta sonu giremedim herşey yolundadır umarım cumartesi muaynem vardı 2 li test sonuçlarımı da aldım çok şükür iyiymiş benim doktorum izindeydi diğer doktora muayne oldum o da suratsızın tekiydi bıkmış sanırım işinden bebeğin iyi herşeyi normal Erkeğe benziyo dedi kesin bişi sölemedi hayırlısı bakalım bende hep erkek hissediodum gerçi minik kuzumucinsiyet listesi varmı bu arada göremedimde
gözün aydın cnm seninde oğluşun oluyormuş maşallah...günaydın güzel anneler uzun zamandır izinde olduğumdan giremiyordum foruma artık 15 haftayı bitirdik ve bizde gecen hafta cinsiyetimizi öğrendik bebişimiz erkek hepimiz için hayırlı olsun inşallah
cok hızlı kilo alıyorum 66 ile kaldım şuan 70 kilo oldum bugün yarım saat yürüyüşe başlayacağım aranızda spor yapan varmı yada yürüyüş ne kadar la başladınız ne kadar yürüyorsunuz 4 aylık oldum nerdeyse ama burda şirketteki arkadaşlar karnın buyumemiş hiç diyor acaba bebeişim cokmu minikk olacak
maşallah cnm bnm ...gözün aydın ne güzel bir kız bir erkek ..hep hayalimdeki istediğim şey ...RABBİM sağlık wersin inş...evveeeeeeeeeeeeet kızlar ben de sonunda bebeğimi gördüm
sabah saat 8.30kalktım 9.30 da randevumuz vardı nasıl bir heyecan ve korku kapladı içimi anlatamam insan bir kere kayıp yaşayınca sanki hep yaşayacakmış gibi geliyor
neyse ki nefesimi tutup doktora geldim ve allahıma şükür gayet güzel dedi doktorum artık at bu endişeleri bu haftadan sonra kolay kolay bişey olmaz bebeklere allah istemedikçe dedi ben de haklısınız dedim zaten kocaman olmuş 15.haftadan sonra boydan ölçüm yapmıyorlar artık önce baş sonra karın çevresi sonra da uyluk kemiğini ölçüyorlar ve bu üçünün ortalamasına göre kilo tespit ediliyor tabiiki hepsi tahmini benim miniğim15+1 günlük görünüyor tam zamanında yani kilosu da 110gr.yazıyor
tabi bu rahatlama ne kadar sürer sizin de bildiğiniz gibi 10 gün sonra gene endişeler özlemler başlar ama bundan sonra 20.hafta da görüşeceğiz dedi doktor o zaman da ayrıntılı usg yaptır öyle gel dedi onun için de şimdiden randevu aldım radyolojiden 19 ekim de..yani 19 ekim e kadar geri sayım yapıcam şimdi de ama olsun önemli olan onun güzel minik kalbi hep sağlıkla pıt pıt atsın..
vee merak ediyorsunuz biliyorum cinsiyeti de gördük maaşallah bu erkeklerin hiç utanması yok açtı hemen gösterdi yani bir kızım var allahım bana bağışlasın çok şükür bir de oğlum olacak allah bağışlarsa inşallah ben de böylece belki bir daha doğurmayacağım..
ramazan dahep bol bol dua etmiştim üç aylarda da öyle ve allah dualarımı kabul etti zaten sürpriz bir bebekti bir de erkek olması daha da sürpriz oldu bir kez daha allahım dualarımı kabul etti tabi ben önce sağlıklı sonra da hayırlı bir erkek evladı dilemiştim özellikle eşim için o çok istiyordu..işte bööyleee sizlerin de en az benim kadar sevineceğini biliyorum gerçekten mart ayı erkek ayı sanırım..inşallah allah sizlere de gönlünüze göre verir cnm arkadaşlarım iyi ki varsınız birileriyle paylaşmak çok güzelll..
oyyyy maşallah yaa 2tane erkek...RABBİM nazarlardan saklasın kuzuları...gözün aydın cnm....kızlar merhaba doktordan geldik şimdi. 2 tane oğlum oluyor teyzeleri.Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
hayırlı olsun cnm seninde sonuçların temiz çıkmış....Selam canlarım nasılsınız
5 gündür internet tarife değişikliği yüzünden giremiyordum nete sizleri paylaşımları çok özledim.
geçen hafta ikili test için gitmiştim bu gün sonuçları aldım normal çıktı sonuçlar hamd olsun Allahıma çok sevindim.Allahım bütün annelerin bebeklerini sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmelerini nasip eder inşallah(Amin).
ewet cnm anlık bi his oluyor bişiler kıpırdayıp geri kaçıyor sanki...topiğin maşallahı var bugün baya kalabalığız ama diğer arkadaşlar geçmişi okuyor sanırım.kızlar şimdi hissetmem imkansız biliyorum ama kasıklarıma bir şeyler çarpıp geri çekiliyor gibi,nasıl anlatayım baloncuk patlar gibi bir anlık.böyle hisseden var mı aranızda acaba?
topiğin maşallahı var bugün baya kalabalığız ama diğer arkadaşlar geçmişi okuyor sanırım.kızlar şimdi hissetmem imkansız biliyorum ama kasıklarıma bir şeyler çarpıp geri çekiliyor gibi,nasıl anlatayım baloncuk patlar gibi bir anlık.böyle hisseden var mı aranızda acaba?[/QUOT canım benim ikinci hamilelim dün akşam baya hissettim tekmelemiyo ama fıldır fıldır dönüyo hissediyorum bide bebişim babasının yanında yapıyo ben yalnızken yapmıyo kereta senin kaçıncı hamilelin günümüz aynı
kızlar merhaba doktordan geldik şimdi. 2 tane oğlum oluyor teyzeleri.Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
topiğin maşallahı var bugün baya kalabalığız ama diğer arkadaşlar geçmişi okuyor sanırım.kızlar şimdi hissetmem imkansız biliyorum ama kasıklarıma bir şeyler çarpıp geri çekiliyor gibi,nasıl anlatayım baloncuk patlar gibi bir anlık.böyle hisseden var mı aranızda acaba?[/QUOT canım benim ikinci hamilelim dün akşam baya hissettim tekmelemiyo ama fıldır fıldır dönüyo hissediyorum bide bebişim babasının yanında yapıyo ben yalnızken yapmıyo kereta senin kaçıncı hamilelin günümüz aynı
benim ilk gebeliğim canım ve bu haftalarda hissedemem diye biliyorum ama bazen öyle bir an oluyor ki sanki ben de burdayım diyor.biraz önce çikolata yedim canım çekti ondan hareketlenmiş olabilir belki.2.gebeliğini yaşayanlar hissedermiş ama ilk gebeliklerde 16.haftadan sonra farkedilebilir diyorlar.
bende 2 li test sonuçlarını öğrendim çok şükür bebişimin sağlığı yerinde darısı diğer annelerin başına . Cinsiyeti öğrenmiyelim diyorduk ama ben dayanamam 10 gün sonra gösterir inş.
bende 2 li test sonuçlarını öğrendim çok şükür bebişimin sağlığı yerinde darısı diğer annelerin başına . Cinsiyeti öğrenmiyelim diyorduk ama ben dayanamam 10 gün sonra gösterir inş.
Streetpit ve Çilek ne güzel ya bebişlerinizin hem hayırlı haberlerini almışsınız, hemde cinsiyetlerinizi öğrenmişsiniz, Rabbim tamamıma erdirsin, İnşaAllah darısı bana ve benim gibi bekleyenlere
Bu arada benim kargom cumartesi günü gelmiş, komşumuz almış:)
sonuçların iyi çıkmasına sevindim canım inşallah bundan sonrasında da sağlıkla gelişir büyür küçük melekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?