2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydın...
Biz de üç hafta sonra öğreneceğiz cinsiyetini çok merak ediyorum.
Öğrernen arkadaşlar tebrik ediyorum.Bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olsunlar inş.
Ben çatlaklar için şimdilik sadece bebe yağı kullanıyorum.Hamilelik öncesi de 2 yıl kadar pilates
yaptığım için drum devam edebileceğimi söyledi hafta da 2-3 günde pilates yapıyorum.Tabi
eskisi kadar yoğun tempoda değil...Rahatsız olmadığım her akşam da yürüyüş yapıyoruz eşimle.
Benim tek sorunum migren zaten umarım o da yakında geçer.

canım erkek geliyormuş seninde. hadi hayırlı olsun..

listedeki tahmini doğum tarihi ve yaş bilgilerin eksik.. onları bildirirsen sevinirim

canım benimde listede yaş eksik görünüyordu, yaş 26 cinsiyet şuan için kız %80 ihtimal dedi doktorum dün :) tahmini doğum tarihide 3 mart oldu hızlı büyüyor bebişim :)

bebişinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar tabrikler ALLAH hayırlı sağlıklı evlat versin artık oğlum kızım diye seversiniz karnınızı

saol cnm benim en önemlisi sağlıklı olması 100 gr olmuş meleğim

Süperrr sutlucorekçim o kadar erkek bebişten sona e bi kız haberi almak güzel oldu.Darısı başıma:))Hoş babamız erkek istiyor ama:)Sağlıklı olsunlar da hiç farketmezzz.
Bu arada ben de 29 yaşındayım pollyannacım.
Henüz hiçbirşey yemedim keşkee annem olsa da o güzel kahvaltısını hazırlasaBayramda çok alışmıştım:)

Saol cnm benim bizim babamız da erkek diyodu bugün öğrenince prensesim diye sevmeye başladı iyiki kız olcak bana daha düşkün olcak
koynnumdan çıkmıcak diyo kızlar babalarına aşık oluyolar diyor

canım denemediğim hiç bir şey kalmadıki bulantıda değil direk kusuyorum ben felaket hemde neyse değiştirdi dr. çok şükür başka ilaç kullanmaya başladım daha iyiyim

Saol cnm benim bizim babamız da erkek diyodu bugün öğrenince prensesim diye sevmeye başladı iyiki kız olcak bana daha düşkün olcak
koynnumdan çıkmıcak diyo kızlar babalarına aşık oluyolar diyor

Off cidden öyle oluyorlar.Daha sonra babalarını annelerden kıskanmaya bile başlıyorlar:)Ayy ben dayanamıyorum geriye kalan aylar çabucacık geçsee.Sağlıkla dünyaya gelseler kokularını bir içimize çeksek.Sabah uyandığımızda yanıbaşımızda olsalar.Ayy ağlarım bir de ben bunun üstüne malum hormonlar:)

canım denemediğim hiç bir şey kalmadıki bulantıda değil direk kusuyorum ben felaket hemde neyse değiştirdi dr. çok şükür başka ilaç kullanmaya başladım daha iyiyim

Bana doktorum elevit değil de decavit verdi ben çok memnunum.Bulantılarım hamileliğimin başında beri var ama bu ilaç yüzünden hiç midem bulanmadı.Kusmak çok fena bir an önce geçer umarım...

günaydın kızlar

biz de kahvaltımızı yaptık uzun süredir böyle çok yememiştim kahvaltıda şiştim valla oğluşumu iyi görünce ben de iyi hisswediyorum kendimi ona daha da kilo aldırmak için yedim de yedim valla...

sutluçörek tebrik ederim cnm artık sen de pembelere başlarsın kızlar şunlara bakın bizim bebekler kışa denk geldiği için örebilir yada ördürebilirsiniz ben öremediğim için örecek birini bulacağım çok güzel örnekler var

http://www.kadinlarkulubu.com/el-em...isli-carsaflar-anneler-gunune-ozel-20-tl.html

saol cnm benim seninde h.olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…