- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.421
Kızlar bugün dra gittik 4lü test için cinsiyetimiz de KIZ yani pamuk prensesim geliyorrrrrrrrrrr
canım çok sevindim minik prenses geliyor demek.allahım sağlıkla kavuştursun inşallah.
Kızlar bugün dra gittik 4lü test için cinsiyetimiz de KIZ yani pamuk prensesim geliyorrrrrrrrrrr
canım erkek geliyormuş seninde. hadi hayırlı olsun..
listedeki tahmini doğum tarihi ve yaş bilgilerin eksik.. onları bildirirsen sevinirim
tebriklerrr canımm ,,,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşlhh...
bebişinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar tabrikler ALLAH hayırlı sağlıklı evlat versin artık oğlum kızım diye seversiniz karnınızı
saol cnm benim en önemlisi sağlıklı olması 100 gr olmuş meleğim
eşlerimizde babasının prensesi diye sever artık
canım benimde listede yaş eksik görünüyordu, yaş 26 cinsiyet şuan için kız %80 ihtimal dedi doktorum dün :) tahmini doğum tarihide 3 mart oldu hızlı büyüyor bebişim :)
Süperrr sutlucorekçim o kadar erkek bebişten sona e bi kız haberi almak güzel oldu.Darısı başıma:))Hoş babamız erkek istiyor ama:)Sağlıklı olsunlar da hiç farketmezzz.
Bu arada ben de 29 yaşındayım pollyannacım.
Henüz hiçbirşey yemedim keşkee annem olsa da o güzel kahvaltısını hazırlasaBayramda çok alışmıştım:)
tatlım bende elevit içiyorum gerçekten tadı berbat,içtikten sonra o boğazında kalan koku iğrenç...bende gece yatmadan önce içiyorum.hapla birlikte küçük pet şişe suyu bitiriyorum.bide içmeden üzüm flan yıkıyorum (tatlı bişiler) hmn haptan sonra onları atıyorum ağzıma...daha iyi oluyor,bulanmıyor miden..dene bak..
Saol cnm benim bizim babamız da erkek diyodu bugün öğrenince prensesim diye sevmeye başladı iyiki kız olcak bana daha düşkün olcak
koynnumdan çıkmıcak diyo kızlar babalarına aşık oluyolar diyor
canım denemediğim hiç bir şey kalmadıki bulantıda değil direk kusuyorum ben felaket hemde neyse değiştirdi dr. çok şükür başka ilaç kullanmaya başladım daha iyiyim
Bana doktorum elevit değil de decavit verdi ben çok memnunum.Bulantılarım hamileliğimin başında beri var ama bu ilaç yüzünden hiç midem bulanmadı.Kusmak çok fena bir an önce geçer umarım...
benim dr. ilacı değiştirdi canım şimdi geçti hepsi çok şükür
günaydın kızlar
biz de kahvaltımızı yaptık uzun süredir böyle çok yememiştim kahvaltıda şiştim valla oğluşumu iyi görünce ben de iyi hisswediyorum kendimi ona daha da kilo aldırmak için yedim de yedim valla...
sutluçörek tebrik ederim cnm artık sen de pembelere başlarsın kızlar şunlara bakın bizim bebekler kışa denk geldiği için örebilir yada ördürebilirsiniz ben öremediğim için örecek birini bulacağım çok güzel örnekler var
http://www.kadinlarkulubu.com/el-em...isli-carsaflar-anneler-gunune-ozel-20-tl.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?