2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın anneler
bakıyorumda artık cinsiyetlerde öğrenilmeye başlamış hepiniz adına çok çok sevindim inşallah sorunsuz devam eder herşey
hepiniz öpüldünüz

maşallahhh canımmm erkek geliyorrr Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımızada almayı nasip etsin inş...

Hayırlı olsun oğluşum tatlım

tebriklerrr canımm,,seninde oğluşun oluyormuş,hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn....

çok teşekkür ederim kızlar bizde erkek istiyorduk yani gönlümüzden geçen erkek di ama yinede rabbim hayırlısını versin herkese

canım erkek geliyormuş seninde. hadi hayırlı olsun..

listedeki tahmini doğum tarihi ve yaş bilgilerin eksik.. onları bildirirsen sevinirim

çok sağol canım tahmini doğum tarihim 20 mart yaşım 23

kızlar dün bir yiğenim daha oldu erkek ben göremedim tabiiki onlar memleketteler ama söylediklerine göre çok tatlıymışşş Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsini nş..

kızlar dün bir yiğenim daha oldu erkek ben göremedim tabiiki onlar memleketteler ama söylediklerine göre çok tatlıymışşş Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsini nş..

gözünüzaydın UHDEcim allah analı babalı büyütmek nasip etsin.tahtı yapılıyor ama bahtını yapmak bizim elimizde değil,o yüzden allah bahtını hayırlı güzel eylesin.darısı hepimizin başına

günaydınn kızlarr
artıkkk bende cinsiyetini merak ediyorum kuzumunnn
psikolojik olarak etki altında kaldığımdan her gece rüyalar görüyorum
bu gecede ultrasona girmişim doktor gözün aydın erkek geliyor diyordu.
hafta sonu kontrolünü iple çekiyorummmmmm

senin de kesin belli olur artık canım, hayırlısı olsun:)

eğer bişey olsaydı dr söylerdi zaten demiş 3 mm nin üzeri diye her hastanenin muhtemelen farklı test değerleri vardır içini ferah tut normal diyosa inşallah öyledir.

tatlım bende elevit içiyorum gerçekten tadı berbat,içtikten sonra o boğazında kalan koku iğrenç...bende gece yatmadan önce içiyorum.hapla birlikte küçük pet şişe suyu bitiriyorum.bide içmeden üzüm flan yıkıyorum (tatlı bişiler) hmn haptan sonra onları atıyorum ağzıma...daha iyi oluyor,bulanmıyor miden..dene bak..

günaydınlar herkeslere cinsiyetini öğrenen arkadaşlara da tebrikler darısı başımıza sizlere birşey sormak istiyorum sizin doktorunuz nemlendirici ve el kremi her hangi çatlak dışında kullandığınız kremler hakkında yorum yaptı mı benim ki yapmadı ama arkadaşlarımın dr ları üre içermeyen kremler kullanması gerektiği söylemiş oysa ben rahatlıkla kullanıyorum siz neler yapıyorsunuz bu arada hepsiburada.com da lierac jel 42 tl e inmiş almayı düşünenler varsa ben alıcam galiba ama doğru jel mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…