- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.401
maşallahhh canımmm erkek geliyorrr Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımızada almayı nasip etsin inş...
Hayırlı olsun oğluşum tatlım
tebriklerrr canımm,,seninde oğluşun oluyormuş,hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn....
canım erkek geliyormuş seninde. hadi hayırlı olsun..
listedeki tahmini doğum tarihi ve yaş bilgilerin eksik.. onları bildirirsen sevinirim
kızlar dün bir yiğenim daha oldu erkek ben göremedim tabiiki onlar memleketteler ama söylediklerine göre çok tatlıymışşş Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsini nş..
gözünüzaydın UHDEcim allah analı babalı büyütmek nasip etsin.tahtı yapılıyor ama bahtını yapmak bizim elimizde değil,o yüzden allah bahtını hayırlı güzel eylesin.darısı hepimizin başına
Kızlar bugün dra gittik 4lü test için cinsiyetimiz de KIZ yani pamuk prensesim geliyorrrrrrrrrrr
Kızlar bugün dra gittik 4lü test için cinsiyetimiz de KIZ yani pamuk prensesim geliyorrrrrrrrrrr
günaydınn kızlarr
artıkkk bende cinsiyetini merak ediyorum kuzumunnn
psikolojik olarak etki altında kaldığımdan her gece rüyalar görüyorum
bu gecede ultrasona girmişim doktor gözün aydın erkek geliyor diyordu.
hafta sonu kontrolünü iple çekiyorummmmmm
gözün aydınnn canımmm, sağlıkla gelsin inşallah pamuğun
Hayırlı olsun prensesin canım maşşallah:)
ayyyy maşallah ne güzel..hayırlı olsun canım.
haydi kızlar bastırın:)) erkekleri yakalamanız lazım:)))
öncelikli dileğimiz sağlıklı olması tabiii ama meraktanda çatlayacağım artıksenin de kesin belli olur artık canım, hayırlısı olsun:)
günaydın kızlar nasılsınız? dün 2li teste gittik ense kalınlıgı 2,5 mm dedi doktor normalda 3 mm ve üzerini tehlikeli buluyoruz dedi sizinde biraz yüksek ama bişey oldugunu zannetmiyorum kan sonuçlerinı c.tesi alıcaz bişey çıkarsa çağırırz dedi ama zannemiyorum dedi bizi korkuttu kızlar sonuç nasıl? ben tadirgin oldum :18:
canım tebrik ederim maşallahh kızımızz geliyorrr ne güzelll
kadercim canım inanki elevit akşam yatarken içtim en son gece kusarak uyandım yataktan o kadar beter etmişti beni çok şükür kurtulsum valla hamileliğimden bu yana yaşamadığım bulantı ve kusmaları sağolsun eleviti içince yaşadım diyebilirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?