- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.541
çoook kötü bi durum buda yaaa insanın o anda doktora sövesi geliyoo o doktor körmüymüşş ben olsam şüpheye düşerim yaaa acaba çocugum karıştımı diyeee :) Allahh korusunda böyle bi süpriz istemem heralde
yanlış anlamayın heeee cinsiyetinden diil yani yapılan hazırlıklar için falan bi dünya alışveriş yap isimini bile koyy son dakkada gool olsnnninanılmazz bişeyy
ee sonra bebek soğanlı memeden mi içyor sütü,yazık amaaaa
kızlar biraz önce bişey oldu sinirden ellerim titremeye başladı, başım ağrıyor deli gibi.. beni hiç arayıp sormayan, yeni eve taşındık 2 ay oldu 1 kez bile evime gelmeyen kısacası benimle alakası olmayan eltim beni aradı. bebişimin cinsiyetini merak ediyormuş öğrendnmi die aramış(kendisinin 2 kzı var ve erkek olur die 3.ye hamile 1 yıl aradan snra). bana demezmi kız olsun die dua ediorum,inşallah kızın olur yoksa ben kendimi ezik hissedicem die!!!! ayy ne saçmalık bu ya. resmen oturmuş bunun planını yapmış fesat şeyyy. inanınki nefret ettim şuan ondan. bide aramış söylüo saf saf. küçük insanlar küçük işlerle uğraşır işte.ne kadar kötü niyetli insan dolu etrafta yaaa. çok sinirliyim şuan, anlatıp paylaşıcak kimsem de yok burda. onun için sizinle paylaşmak istedim
eğer bebeğiniz sağınızdaysa ERKEK , solunuzdaysa KIZ...
diye bi topik görmüştüm ...
şimdi cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım haydi bi yorum yapın bakalım doğruluk oranı ne kadar yüksek....
kızlar biraz önce bişey oldu sinirden ellerim titremeye başladı, başım ağrıyor deli gibi.. beni hiç arayıp sormayan, yeni eve taşındık 2 ay oldu 1 kez bile evime gelmeyen kısacası benimle alakası olmayan eltim beni aradı. bebişimin cinsiyetini merak ediyormuş öğrendnmi die aramış(kendisinin 2 kzı var ve erkek olur die 3.ye hamile 1 yıl aradan snra). bana demezmi kız olsun die dua ediorum,inşallah kızın olur yoksa ben kendimi ezik hissedicem die!!!! ayy ne saçmalık bu ya. resmen oturmuş bunun planını yapmış fesat şeyyy. inanınki nefret ettim şuan ondan. bide aramış söylüo saf saf. küçük insanlar küçük işlerle uğraşır işte.ne kadar kötü niyetli insan dolu etrafta yaaa. çok sinirliyim şuan, anlatıp paylaşıcak kimsem de yok burda. onun için sizinle paylaşmak istedim
cnm ya banada dr 3hafta önce erkeğe benziyo dedi bugünde %80 kız dedi
ilk öğrendiğim an değişik oldum yani sorun kız erkek değil ilk kız sonra erkek deseydide garip olurdum insan hemen sahipleniyo
ama şuda gerçekkki son ana kadar kız olna yada erkek olupta son 7.ay tersi çıkan insanlarda çok
kızlarrr bırakın cinsiyetleri bende meraktan ölücem ama sabırrrrr... bakın ben patik örüyorum bebişime çok kolay ilk defa örmeye çalışıorum olcak gibii isteyene adresi verimm açıklamalı anlatmışş onları beklerken bari bi patik örelimmelimizden geldiğince ahh bilsemm herşeyini örerimde elden gelmioo
Ya ne kadar cahil, uyuz, sinir kötü bir insanmış senin bu eltin, yazık onun kızlarına, hele bir kızı daha olursa o bebişe daha da yazık. Vicdansız kadın.
Sen hiç onu sallama canım, yeri geldiğinde de bozmaktan çekinme. Allah sağlıklı, hayırlı evlat versin canım, önemli olan o :)
12. haftada kızlarda da erkeklerde de çıkıntı oluyormuş canım. Bizim doktor da bakın çıkıntı var bacak arasında ama bu erkek olduğunu göstermez bu zamanda kızlarda da çıkıntı olur dedi. 15. haftada kesinleşiyormuş. O yüzden net birşey söylemedi. 12. hafta yanıltıcı bir hafta kızlar o yüzden hepinizin aklınızda olsun bu:) Alışverişe geç başlayın, ya da benim gibi hep yeşil alın:)
**TIĞLA BEBEK PATİĞİ NASIL YAPILIR?** « Cahide ve Jibek
teki bitii bilee heheh çok tatlı olduuu komikkkk
eğer bebeğiniz sağınızdaysa ERKEK , solunuzdaysa KIZ...
diye bi topik görmüştüm ...
şimdi cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım haydi bi yorum yapın bakalım doğruluk oranı ne kadar yüksek....
aslında babamız cinsiyet öğrenmiyelim dedi ilk başta ama o zaman da herşeyi yeşil sarı turuncu olacak diye ben öğrenmek istiyorum mağazalara bakıyorum hayran hayran az kaldı bende öğreniyim bebeğimin ilk cicisini alıcam
Canım benim dr çıkıntıya göre değil anne karnındaki pozisyona göre yorum yaptı galiba popo duruşuna göre erkeğe benziyo demişti 13.haftada
biten tek patiğin resmini ekler misin canım biz de görelim sakıncası yoksa tabi
gözün aydın canım:) ve tabiki kocaman AMİNNNNherkese iyi günler arkadaşlar:))şimdi doktordan geldik.çok şükür herşey yolundaymış:))ikili testimizi de yaptırdık.en son 8+2 de görmüştüm kuzumu.çok büyümüş:)))üzerimden kocamaaann bir yük kalktı kızlar.darısı sizlerin başına inşallah:)))topiğimiz güzel haberlerle dolsun taşsın her zaman
bunu bende duymuştum ve daha hamile kalmadan evvel annemle konuşmuştuk, ilerde hamile kalırsam doğum çantama soda koy diye:))) tabi nar da olabilir. mart ayında bulunur heralde dimi:))Bizimde bir arkadaşımıza hemşire bebeğin ağzına doğar doğmaz(anne sütü falan hiçbişey içmeden önce) ilk bir tatlı kaşığı maden suyu koyup,içirseniz hiç gaz problemi olmaz demiş. Bizimkilerde denemeişler gerçekten hiç gaz problemi olmadı ama sodadan mıdır bilmiyorum. Onlarda herkese söylüyor,dediklerine göre yapanlarda işe yarıyomuş
sağol canım, ben kızıma da yeğenime de yapmıştım.. ama böyle süslememiştim, bunlar çok şeker olmuş**TIĞLA BEBEK PATİĞİ NASIL YAPILIR?** « Cahide ve Jibek
teki bitii bilee heheh çok tatlı olduuu komikkkk
Selam arkadaşlar, şu an otobüsteyim, ankaradan afyona gidiyorum, net çok takıldığı için geçmişi okuyamıyorum, ama şunu bilmenizi istiyorum, yolcunun duası kabul olurmuş, hepinizde aklımda ve duamdasınız, RABBİM hepimize hyaırlısı ile bebeklerimizi sağlıkli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?