2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ha ha benim de aklıma neler gelirdi de allahtan normal doğum yapmış:)))yaa arkadaşım o kadar çok sevindi ki kız olduğuna.bi de doktor erkek dediği halde hep kız olsun diye dua etmişti:))onun duası tuttu herhalde.ama haklı arkadaşlar.evde 3 erkek çocuk varken kız istemesinden daha doğal ne olabilir ki.erkek olacak diye sinirinden çok da birşey almamıştı zaten:))

ee sonra bebek soğanlı memeden mi içyor sütü,yazık amaaaa

:)) bence de yazık aynı tepkiyi ben de verdim senin gibi ama bir şey olmuyormuş.sanırım beyaz sütlü soğandan bir şey olmaz.yengem de söyledi bunu bana doğuma giderken çantana mutlaka koy dedi.bir bildikleri vardır herhalde denenmiştir.

eltine ohaaaaaaaaaaaaa diyorum, ne kadar cahil bir kadınmış. çocuklarına üzüldüm

eğer bebeğiniz sağınızdaysa ERKEK , solunuzdaysa KIZ...
diye bi topik görmüştüm ...
şimdi cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım haydi bi yorum yapın bakalım doğruluk oranı ne kadar yüksek....

vallahi benimki 2 gün sağda 2 gün solda ne olacak şimdi :26:

kızlarrr bırakın cinsiyetleri bende meraktan ölücem ama sabırrrrr... bakın ben patik örüyorum bebişime çok kolay ilk defa örmeye çalışıorum olcak gibii isteyene adresi verimm açıklamalı anlatmışş onları beklerken bari bi patik örelimm elimizden geldiğince ahh bilsemm herşeyini örerimde elden gelmioo

Ya ne kadar cahil, uyuz, sinir kötü bir insanmış senin bu eltin, yazık onun kızlarına, hele bir kızı daha olursa o bebişe daha da yazık. Vicdansız kadın.
Sen hiç onu sallama canım, yeri geldiğinde de bozmaktan çekinme. Allah sağlıklı, hayırlı evlat versin canım, önemli olan o :)

12. haftada kızlarda da erkeklerde de çıkıntı oluyormuş canım. Bizim doktor da bakın çıkıntı var bacak arasında ama bu erkek olduğunu göstermez bu zamanda kızlarda da çıkıntı olur dedi. 15. haftada kesinleşiyormuş. O yüzden net birşey söylemedi. 12. hafta yanıltıcı bir hafta kızlar o yüzden hepinizin aklınızda olsun bu:) Alışverişe geç başlayın, ya da benim gibi hep yeşil alın:)

Evet cnm ben istiyorum adresi boş durmayayım bebişime öreyim vakit geçsin

çok işim var aklım burda kalıyor offffff yazamıyommmm sayfalar uçup gitmiş eltiler hakkında +1000 hepsi aynı daha yazacağım çok şey varda şu boss bi gitse rahat etcem

aslında babamız cinsiyet öğrenmiyelim dedi ilk başta ama o zaman da herşeyi yeşil sarı turuncu olacak diye ben öğrenmek istiyorum mağazalara bakıyorum hayran hayran az kaldı bende öğreniyim bebeğimin ilk cicisini alıcam

12. haftada kızlarda da erkeklerde de çıkıntı oluyormuş canım. Bizim doktor da bakın çıkıntı var bacak arasında ama bu erkek olduğunu göstermez bu zamanda kızlarda da çıkıntı olur dedi. 15. haftada kesinleşiyormuş. O yüzden net birşey söylemedi. 12. hafta yanıltıcı bir hafta kızlar o yüzden hepinizin aklınızda olsun bu:) Alışverişe geç başlayın, ya da benim gibi hep yeşil alın:)[/QUOTE]

Canım benim dr çıkıntıya göre değil anne karnındaki pozisyona göre yorum yaptı galiba popo duruşuna göre erkeğe benziyo demişti 13.haftada

heheh tamm dur bakimm ama daha kenarındaki çitlkmi diolar onları yapmadımm kabataslakk ama ekleyemiorumm olmuoo nasıl olcakk bu yaa

eğer bebeğiniz sağınızdaysa ERKEK , solunuzdaysa KIZ...
diye bi topik görmüştüm ...
şimdi cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım haydi bi yorum yapın bakalım doğruluk oranı ne kadar yüksek....

6. 7. HAFTALARDAKİ ULTRASON görüntülerine göre de aynı şey söylenmişti ama bende o tutmadı , ama bebişimi hissettiğim yer son 3 haftadır sol tarafım ve bu tuttu kız dedi doktor çünü :)

Ben dayanamıyorum alıyorum yeşillerden, kesinleşince cinsiyetimiz saldırıcam ben de mağazalara galiba:)

Canım benim dr çıkıntıya göre değil anne karnındaki pozisyona göre yorum yaptı galiba popo duruşuna göre erkeğe benziyo demişti 13.haftada

HAdi ya, o nasıl oluyormuş acaba bizim doktor öyle birşey demedi:S

Selam arkadaşlar, şu an otobüsteyim, ankaradan afyona gidiyorum, net çok takıldığı için geçmişi okuyamıyorum, ama şunu bilmenizi istiyorum, yolcunun duası kabul olurmuş, hepinizde aklımda ve duamdasınız, RABBİM hepimize hyaırlısı ile bebeklerimizi sağlıkli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

gözün aydın canım:) ve tabiki kocaman AMİNNNN

bunu bende duymuştum ve daha hamile kalmadan evvel annemle konuşmuştuk, ilerde hamile kalırsam doğum çantama soda koy diye:))) tabi nar da olabilir. mart ayında bulunur heralde dimi:))

sağol canım, ben kızıma da yeğenime de yapmıştım.. ama böyle süslememiştim, bunlar çok şeker olmuş

MASİVAcım hayırlı yolculuklar canım. selametle git inşallah.
AMİİİİİİNNNNNNN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…