- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.501
hepinize güzel günler arkadaşlar ben 1 aya yakındır giremedim malesef 19 ağustosta ani bir kaza sonucu babamı kaybettim hala kendime gelebilmiş değilim beni hayatta tutan bebeğim eşim ve annem dayandı meleğim okadar acıya demekki dayanaklıymış kuzum...cinsiyetler belli olmuş çoğunuzun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize ben 2li testimi yaptırdım geçen hafta ancak doktorum cinsiyetini söylemedi p.tesi öğrenecem bende kısmet olursa
hepinize güzel günler arkadaşlar ben 1 aya yakındır giremedim malesef 19 ağustosta ani bir kaza sonucu babamı kaybettim hala kendime gelebilmiş değilim beni hayatta tutan bebeğim eşim ve annem dayandı meleğim okadar acıya demekki dayanaklıymış kuzum...cinsiyetler belli olmuş çoğunuzun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize ben 2li testimi yaptırdım geçen hafta ancak doktorum cinsiyetini söylemedi p.tesi öğrenecem bende kısmet olursa
canım bu yazdıgın doğum fiyatı jfk için mi geçerli ssk geçerli mi yoksa özel sigorta indirimli fiyat mı
aynı hastaneyemi gidiyoruz:) ama ben selda hn gidiyorum gerçi daha 2 kere oldu ama şimdilik memnunum eğer sıkıntı olmazsa bende doğumu orda düşünüyorum
Doğruuuuu benimde solumda kızım ve son 15 gündür göz seyirmesi gibi pıt pıt atıyo özellikler onunla konuşunca biliyormusunuz
canım boşver ya onun seviyesine inme böyle gelmiş böyle gider fesat işte sen sinir olduğunla kalıyosun ver ağzının payını
Benim de bebeğim sol tarafta ama sağ tarafta kist var o yüzden orda döllendi yavrucak . rüyamda da kız bebeği gördüm hayırlısı inş. öğrenince hemen söylicem .
ayyy çok merak ettim ne zaman gitceksin
ayy canım ya sıkma canını boşver bak sende ne güzel yazmışsın (küçük insanlar küçük işlerle uğraşır işte) gerçekten de öyle. ki şunu da unutma fesat insan,kötü niyetli insan art niyetle ettiği hiç bir dua kabul olmaz sen hiç kafana takma bence.tövbe estağfirüllah ya sanki Allah ın işine karışır gibi utanmadan bide dua ediyo oda yetmiyor saf birde sana söylüyor.birde o kıskanç cadıyüzünden kendini,bebişini üzme canım
bebeğin ne tarafta olduğunu nasıl anlıyorsunuz kızlar yaa ben 16. haftamdayım ama hala anlayamıorum
sorun şu ki biz kız istiyoruz eşimle. ama yarın kızımız olacağını öğrensem bile o fesatın sevineceğini bildiğim için hayatta en çok istediğim şeye bile sevinirken bir yanım mutsuz olucak gibi gelio
sorun şu ki biz kız istiyoruz eşimle. ama yarın kızımız olacağını öğrensem bile o fesatın sevineceğini bildiğim için hayatta en çok istediğim şeye bile sevinirken bir yanım mutsuz olucak gibi gelio
benimde 23ünde randevum var, o zaman öğreniriz kısmetse cinsiyetini. Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri erkek doğuyor içime kız çıkarsa bayağı bi şaşıracağım. Ama o kadar eminim ki erkek isimleri bakıyorum sürekli. Halbuki kızım olmasını çok isterdim süsleyip,püsleyip gezdireyim diye. Demekki kız yada erkek hemen adapte olup,sahipleniyor insan.
Sabırsızımmm
eğer kızın olacağını öğrenirsen aradığında eltin diyeceksin Allah çok büyük gönlüme göre verdi zaten kızımız olmasını çok istemiştik diyeceksin ağzı kapanacak.Allahta ona akıl fikr versin..
canım bir yanın neden mutsuz olsun ya boşver cahil insanların laflarını kafana takma onlar her zaman bir laf bulurlar erkek olursa bile laf bulur gene der.sen mutluluğunu anında yaşa ve hiçte bir şeyi kafana takma sen eşin ve o tatlı bebişinin mutluluk anını yaşa.rabbim gönlünüz dekini nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?