2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım ben beceremedim yaa örmekten zormuşş pess yaniii akşam eşim yüklesin barii benden hayır yok yada kolay bi yolu varsa anlatında yükleyimm

olsun canım sorun değil.ben aldıklarımın resmini telefonumla çekip kart okuyucu ile bilgisayara aktarıyorum.ordan da mesaj bölümünden eklenti ekle butonunu kullanarak ekliyorum resmi.eşini bekleyebiliriz.ben birazdan çıkıcam kayınvalideme gidicez.eşimden birazdan gelir işten.hepinizi öpüyorum tabi bebişleri de.teyzesi kocaman öpüyor onları.

Merhaba kızlar ben geldim bugun doktora gidecektim yeni geldim çok şükür herşey yolunda ama cinsiyetimizi göremedik daha doğrusu göstermedi bıcırık çok uğraştı dr :)Bakalım bi daha ki sefere inşaallah sağlıgı yerinde olsunda... Gynoferon kullanan var mı aranızda bulantı kusma oluyor mu bunu içince ben çok kötü oluyorum yaa...

kızlar merhaba
benim doğumum 1 nisan görünüyor
ama ilk çocuğumu sezeryanla doğurduğum için nasipse martın son haftası dünyaya gelecek
esperanza senin eltinede şaştım kaldım yani
bence cinseyetii öğrenince kız yada erkek kesinlikle söyleme
bizim tercihimiz cinsiyetini öğrenmemek de :))

ayyy canim yaaa, haklisin. ne bicim bi insanmis ki birde tutup seni arayip bunlari soyleyebiliyor. bu hasetligiyle onun isleri yolunda gitmez zaten. insallah seninde gonlune gore olur hersey. ayni seyi ben de yasadim eltimin iki kizi oldu, benim bir kizim 5,5 sene sonra da bi oglum ve bizde butun torunlar kiz, babanne cok istiyodu erkek torun. benim oglum olagini ogrendigimiz zaman eltim face'de cok mutsuzum diye yazmisti. bir de hasetliklerini belli etmiyolar mi deliriyorum bende, oglumu gormuyo eltim nazarindan korkuyorum cunku...

sen de mumkun olduguncaa sinirlenmemeye calis, gonlune gore versin Rabbim, basta tabi sagliklii vve huzurlu bi bebis olsun....

arkadasim basin sagolsun, babaciginin mekani cennet olsun.

Pollyannaa, beni de eklersen sevinirim. ben de mart annesi olucam kismetse. cok girip yazamiyorum ama surekli okuyorum sizleri.
bu 3. hamileligim, 6 yasinda bir kizim ve de 9 aylik bir oglum var. epey mesgul oluyorum gun arasinda o yuzden.

yasim 33, muhtemel dogum tarihi 26 mart. cinsiyet henuz belli degil. daha once de yazmistim ama bi donem yogundun sanirim, gozden kacirmis olabilirsin.

tesekkur ederim

günaydın annecikler sabah sabah erkenden uyandım malum bugün beklenen gün 3 hafta aradan sonra miniğimi görücem allah kısmet ederse.kaç gündür rüyamda erkek bebek görüyordum bu gece sevgili doktorumu gördüm. :))) şimdi eşime kahvaltı hazırlıyorum.10:20 de randevumuz var soracağım sorularımı yazamadım onları yazıcam.bizim dua edin bebeğim iyi durumda olsun.doktordan sonra anneme geçicem hepinizi öpüyorum akşama gelirim.bu arada pollyanna ve esperanza sanırım sizin de bugün randevunuz vardı.hayırlı haberlerle gelin inşallah.sizin cinsiyetler belli olabilir biz daha küçüğüz :))

günaydın kızlarrr nasılsınız ???

bugün dr. gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelirsiniz inş...

akşamleyin ben çok kötü rahatsızlandım sabaha kadar uyumadım ateşler içinde kıvrandım sanırım üşütmüşüm halende devam ediyor muhtemelen iş yerimden izin alır eve gider dinlenirim offfffffff yaaa nerden geldi bu hastalık şimdiii:26::26:

günaydın.... asliyrt başınız sağolsun Allah sabırlar versin ... Allahım sevdiklerimizin acısını göstermesin... uhdecim sanada geçmiş olsun acil şifalar diliyorum...
dün akşam bende uyumuş kalmıştım... eşimde yatacakken tam hafiften uyandım.. çok güzel bi koku geldi ne yedin die sordum çok güzel koktu dedim... ilk bişey demedi .. sonra birdaha sordum ne yedin çok güzel koktu die... cips dedi... bende birdaha söledim çok güzel koktu die.. yani banada getir demek istemiştim... oda bitti dedi.. uyuduk ... neyse sabah bir uyandım cips bitmemiş... eşimin demekki çok uykusu geldi yatınca kalkmak istemedi.. hadi ben neyse bebeğimizin bile bi önemi yok demekki... ona çok kırgınım... moralim bozuldu sabah sabah...

tşk.ederim canım.. bu kocaları anlamak bazen çok zor oluyor akşam bende hastayım ölüyorum resmen benim kocada sen maç oynamaya git ben o haldeyken çok sinir oldum bende kızdım eve bir geldi parmağı şişmiş morarmış perişan halde yani dedim ben hastayım illaki birşey çıkaracaksın kendine dedim o bir tarafta ofladı durdu ben bir tarafta hakkatten bazen çocuk oluyolar bu adamlar yahuuu

günayddın kızlaarr nasılsınız uhdecim geçmiş olsun bu arada kendimize iyi bakalım ayaklarını sıcak tut bende de aşırı gaz problemi var yaa dün sancı veriodu artık korktum biraz ama nası geçicek bilmiorum

yani gerçekten bazen çok ilgisiz duyarsız oluolar çok sinir oluorum... seviniolar baba olacaz die ama bütün fedakarlıkları biz yapıyoruz...

bazen düşünüyorum valla bende 1 bebek vardı (kocam) şimdi 2 tane daha geliyor ben 3 bebek arasında ne yapacagım diye Allah yardımcım olsun

çook geçmiş olsun canım yaa bian evvel git evede dinlen bu zamanlar kendine ençook dikkat etmen gereken zamanlar

Herkese günaydın

Dün teyzem ikili test sonuçlarımı almış ve doktoruma göstermiş, Sonuçlar çok iyiymiş, ense kalınlığımızda 1,5 çıkmıştı, çok şükür bizde herşey yolunda, be iki gündür doğru dürüst giremedim, şimdi geçmişi okuyup hemen geliyorum

günaydın kızlar başsağlığı dileyen arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum tekrar rabbim sizlere göstermesin inşallah...randevum p.tesi cinsiyet için bu defa daha çok heycanlanıyorum yaaa içimden erkek geçiyor hep ama bilemiyorum rabbim hayırlı evlat versin inşallah hepimize

KIZLAR LİMANGO KIDS'de çok güzel ciciler var fiyatlarıda çok uygun bakma isterseniz tavsiye ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…