- 17 Mart 2010
- 408
- 27
- 118
- 44
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.561
tatlım ben beceremedim yaa örmekten zormuşş pess yaniii akşam eşim yüklesin barii benden hayır yok yada kolay bi yolu varsa anlatında yükleyimm
Ben dayanamıyorum alıyorum yeşillerden, kesinleşince cinsiyetimiz saldırıcam ben de mağazalara galiba:)
valla halası çok hevesli cinsiyeti öğrenince heralde alışverişe başlıcak ben çok fazla bişey almak istemiyorum o yüzden ama kendimi nasıl tutucam bilmem şimdi bile yeğenime durmadan bişeyler alıyorum :)
kızlar biraz önce bişey oldu sinirden ellerim titremeye başladı, başım ağrıyor deli gibi.. beni hiç arayıp sormayan, yeni eve taşındık 2 ay oldu 1 kez bile evime gelmeyen kısacası benimle alakası olmayan eltim beni aradı. bebişimin cinsiyetini merak ediyormuş öğrendnmi die aramış(kendisinin 2 kzı var ve erkek olur die 3.ye hamile 1 yıl aradan snra). bana demezmi kız olsun die dua ediorum,inşallah kızın olur yoksa ben kendimi ezik hissedicem die!!!! ayy ne saçmalık bu ya. resmen oturmuş bunun planını yapmış fesat şeyyy. inanınki nefret ettim şuan ondan. bide aramış söylüo saf saf. küçük insanlar küçük işlerle uğraşır işte.ne kadar kötü niyetli insan dolu etrafta yaaa. çok sinirliyim şuan, anlatıp paylaşıcak kimsem de yok burda. onun için sizinle paylaşmak istedim
hepinize güzel günler arkadaşlar ben 1 aya yakındır giremedim malesef 19 ağustosta ani bir kaza sonucu babamı kaybettim hala kendime gelebilmiş değilim beni hayatta tutan bebeğim eşim ve annem dayandı meleğim okadar acıya demekki dayanaklıymış kuzum...cinsiyetler belli olmuş çoğunuzun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize ben 2li testimi yaptırdım geçen hafta ancak doktorum cinsiyetini söylemedi p.tesi öğrenecem bende kısmet olursa
günaydın.... asliyrt başınız sağolsun Allah sabırlar versin ... Allahım sevdiklerimizin acısını göstermesin... uhdecim sanada geçmiş olsun acil şifalar diliyorum...
dün akşam bende uyumuş kalmıştım... eşimde yatacakken tam hafiften uyandım.. çok güzel bi koku geldi ne yedin die sordum çok güzel koktu dedim... ilk bişey demedi .. sonra birdaha sordum ne yedin çok güzel koktu die... cips dedi... bende birdaha söledim çok güzel koktu die.. yani banada getir demek istemiştim... oda bitti dedi.. uyuduk ... neyse sabah bir uyandım cips bitmemiş... eşimin demekki çok uykusu geldi yatınca kalkmak istemedi.. hadi ben neyse bebeğimizin bile bi önemi yok demekki... ona çok kırgınım... moralim bozuldu sabah sabah...
günaydın kızlarrr nasılsınız ???
bugün dr. gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelirsiniz inş...
akşamleyin ben çok kötü rahatsızlandım sabaha kadar uyumadım ateşler içinde kıvrandım sanırım üşütmüşüm halende devam ediyor muhtemelen iş yerimden izin alır eve gider dinlenirim offfffffff yaaa nerden geldi bu hastalık şimdiii:26::26:
çook geçmiş olsun canım yaa bian evvel git evede dinlen bu zamanlar kendine ençook dikkat etmen gereken zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?