2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ya banada dr 3hafta önce erkeğe benziyo dedi bugünde %80 kız dedi
ilk öğrendiğim an değişik oldum yani sorun kız erkek değil ilk kız sonra erkek deseydide garip olurdum insan hemen sahipleniyo

ama şuda gerçekkki son ana kadar kız olna yada erkek olupta son 7.ay tersi çıkan insanlarda çok

herkese merhaba geçen gün birşey öğrendim sizinle paylaşayım dedim belki bilenler vardır ama ben ilk defa duydum:
eğer normal doğum yaparsanız doğumdan sonra 8-9 saat hiçbirşey içmemeye dikkat ederseniz ( su,meyve suyu vs.) doğumdan sonra göbeğiniz hiç kalmazmış..
benim bir tanıdığım söyledi denenmiş birşeymiş onada bi ebe söylemiş..böyle yani belki işimize yarar :)

Ablamın 2 li testi yapan dr erkek demişti kaç ay öyle sevdik çocuğu 5. ayda kız olduğunu öğrendik cimcimemizin. erken dönemde yanlış tahminler oluyo galiba

aynıııı ben gibiii hep erkekk hissettim ama çook istedim kız olmasını bidahakine inşallahh kızı bulana kadar durmak yook yola devam

Benimde ilk bebeğim. Mutlaka kardeşi olsun istiyorum, senin gibi inşallah bir kız bir erkek olur

Benim çok yakın iki arkadaşım 2007de doğum yaptı, ikiside mutlaka kardeş yaparız diyolardı şimdi aman aman çok zorr bi tane yeterde artar bile diyolar, bakalım biz ne yapıcaz.:80:

o dediğin çok zor anneler kaynanalar vercekler hemen şekerli şeyleri kompostoları sütün olsun diye

Bizimde bir arkadaşımıza hemşire bebeğin ağzına doğar doğmaz(anne sütü falan hiçbişey içmeden önce) ilk bir tatlı kaşığı maden suyu koyup,içirseniz hiç gaz problemi olmaz demiş. Bizimkilerde denemeişler gerçekten hiç gaz problemi olmadı ama sodadan mıdır bilmiyorum. Onlarda herkese söylüyor,dediklerine göre yapanlarda işe yarıyomuş

ben baştaa bunu bile istememmiştimmm ama çokk şükür rabbime aratmadan verdş hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip etsinde :)) pıtı pıtı ellerini sevdikçe sevgi dolu bakışla beni inceledikçeee Rabbim den bi düzine daha çocuk isterim heraldeee gerçi eşimm erken merken der ama olsunn sende şimdiden yap yoluu ben çok ara olamaz kızımı oğluma ezdirmemm diyorumm

yengem doğum yaptı kızı oldu 4 ay sonra ikinciye hamile kaldı şoka girdi öğrenince ama buda erkek mutluluk üstüne mutluluk yaşadı

canım benim arkadaşın 3 oğlu vardı.sonra istemediği halde hamile kaldı.doğuma kadar erkek dedi doktorlar.arkadaşımın içine oturmuştu 4.de erkek mi olacak diye:)))doğumda baktılar ki kız:)))düzenli doktora da gitmiş,hep erkek demişler,nasıl olmuş biz de anlamadık.

maden suyu zararlı birşey değil denemeye değer birşey bence teşekkür ederim :))

Doğal maden suyunun zararı yok benim 1,5 yaşındaki yeğenim içiyo ama yeni doğan bebeği bilmem tabi. ( beypazarı öneririm )aslında bizimde günde 1 tane içmemiz gerekiyormuş ben eşiminkinden otlanıyorum.

bende çook meraklandımm hemen paylaş bizimle o sümsük eltinede kız olsa bilee buyuk bi mutlukla verde haberi salaklığına yansınn ne cahilmiş yaaaa sinir oldummm

gelir gelmez paylaşıcam sizinle tatlım.. ikili testimin sonuçlarını da alıcam yarın. inşallah güzel haberlerle dönerim

Ben anlamıyorum ya okadar okuyolar bu iş için göremiyolarmı bizimde tanıdığa 7.ayda erkek demişler tabi herşeyi pembe Allahtan markalı şeyler almışta değiştirmişler ve ii bir dr a gitmiş güya ama anlamadım gitti

Bende nar diye duymuştumdoğum çantasına bile nar koyan varmış ağzına bir damla sürüyomuşlar en azından sodadan iyidir

çoook kötü bi durum buda yaaa insanın o anda doktora sövesi geliyoo o doktor körmüymüşş ben olsam şüpheye düşerim yaaa acaba çocugum karıştımı diyeee :) Allahh korusunda böyle bi süpriz istemem heralde

yanlış anlamayın heeee cinsiyetinden diil yani yapılan hazırlıklar için falan bi dünya alışveriş yap isimini bile koyy son dakkada gool olsnnn inanılmazz bişeyy

evet yaa okadar hazırlık yapıyoruz sonuçta. kıyafet vs neyse ama oda takımları bile cinsiyete göre seçilebiliyor, bu durumda ne olucak. bende böyle bi sürprizle karşılaşmayı hiç istemem

canım doğru mu bilmiyorum ama ben bunu nar için duymuştum.bebeğin ağzına nar tanelerinin suyundan bir kaç damla sıkınca gaz sancısı olmuyormuş,deneyen faydasını görmüş.bir de teyzem söyledi yakın zamanda torunu oldu kuzenimin göğsü yara olmuş çocuğu emzirememiş.bunun için de bebek memeyi almadan önce soğan sürülecekmiş meme uçlarına,hiç yara olmuyormuş.

ee sonra bebek soğanlı memeden mi içyor sütü,yazık amaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…