- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.521
benimde 23ünde randevum var, o zaman öğreniriz kısmetse cinsiyetini. Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri erkek doğuyor içime kız çıkarsa bayağı bi şaşıracağım. Ama o kadar eminim ki erkek isimleri bakıyorum sürekli. Halbuki kızım olmasını çok isterdim süsleyip,püsleyip gezdireyim diye. Demekki kız yada erkek hemen adapte olup,sahipleniyor insan.
Sabırsızımmm
cnm ya banada dr 3hafta önce erkeğe benziyo dedi bugünde %80 kız dedi
ilk öğrendiğim an değişik oldum yani sorun kız erkek değil ilk kız sonra erkek deseydide garip olurdum insan hemen sahipleniyo
ama şuda gerçekkki son ana kadar kız olna yada erkek olupta son 7.ay tersi çıkan insanlarda çok
aynıııı ben gibiii hep erkekk hissettim ama çook istedim kız olmasını bidahakine inşallahh kızı bulana kadar durmak yook yola devam
amin canım rabbim sizlere yaşatmasın bu acıyı inşallah..neyse kimsenin keyfini kaçırmayım canım ben arada katılıyorum konuşmalarınıza genelde okuyorum takipteyim zaten
herkese merhaba geçen gün birşey öğrendim sizinle paylaşayım dedim belki bilenler vardır ama ben ilk defa duydum:
eğer normal doğum yaparsanız doğumdan sonra 8-9 saat hiçbirşey içmemeye dikkat ederseniz ( su,meyve suyu vs.) doğumdan sonra göbeğiniz hiç kalmazmış..
benim bir tanıdığım söyledi denenmiş birşeymiş onada bi ebesöylemiş..böyle yani belki işimize yarar :)
esperanza madem o kadar merak ediyosun bi koşu git öğrende gelş da :) 15+4 ü geçmişsin görünür bugunden sonra
herkese merhaba geçen gün birşey öğrendim sizinle paylaşayım dedim belki bilenler vardır ama ben ilk defa duydum:
eğer normal doğum yaparsanız doğumdan sonra 8-9 saat hiçbirşey içmemeye dikkat ederseniz ( su,meyve suyu vs.) doğumdan sonra göbeğiniz hiç kalmazmış..
benim bir tanıdığım söyledi denenmiş birşeymiş onada bi ebesöylemiş..böyle yani belki işimize yarar :)
Benimde ilk bebeğim. Mutlaka kardeşi olsun istiyorum, senin gibi inşallah bir kız bir erkek olur
Benim çok yakın iki arkadaşım 2007de doğum yaptı, ikiside mutlaka kardeş yaparız diyolardı şimdi aman aman çok zorr bi tane yeterde artar bile diyolar, bakalım biz ne yapıcaz.:80:
cnm ya banada dr 3hafta önce erkeğe benziyo dedi bugünde %80 kız dedi
ilk öğrendiğim an değişik oldum yani sorun kız erkek değil ilk kız sonra erkek deseydide garip olurdum insan hemen sahipleniyo
ama şuda gerçekkki son ana kadar kız olna yada erkek olupta son 7.ay tersi çıkan insanlarda çok
Bizimde bir arkadaşımıza hemşire bebeğin ağzına doğar doğmaz(anne sütü falan hiçbişey içmeden önce) ilk bir tatlı kaşığı maden suyu koyup,içirseniz hiç gaz problemi olmaz demiş. Bizimkilerde denemeişler gerçekten hiç gaz problemi olmadı ama sodadan mıdır bilmiyorum. Onlarda herkese söylüyor,dediklerine göre yapanlarda işe yarıyomuş
cnm yrn sabah öğrenicem onun için bugün gitmedim.
maden suyu zararlı birşey değil denemeye değer birşey bence teşekkür ederim :))
bende çook meraklandımm hemen paylaş bizimle o sümsük eltinede kız olsa bilee buyuk bi mutlukla verde haberi salaklığına yansınn ne cahilmiş yaaaa sinir oldummm
canım benim arkadaşın 3 oğlu vardı.sonra istemediği halde hamile kaldı.doğuma kadar erkek dedi doktorlar.arkadaşımın içine oturmuştu 4.de erkek mi olacak diye:)))doğumda baktılar ki kız:)))düzenli doktora da gitmiş,hep erkek demişler,nasıl olmuş biz de anlamadık.
maden suyu zararlı birşey değil denemeye değer birşey bence teşekkür ederim :))
canım benim arkadaşın 3 oğlu vardı.sonra istemediği halde hamile kaldı.doğuma kadar erkek dedi doktorlar.arkadaşımın içine oturmuştu 4.de erkek mi olacak diye:)))doğumda baktılar ki kız:)))düzenli doktora da gitmiş,hep erkek demişler,nasıl olmuş biz de anlamadık.
çoook kötü bi durum buda yaaa insanın o anda doktora sövesi geliyoo o doktor körmüymüşş ben olsam şüpheye düşerim yaaa acaba çocugum karıştımı diyeee :) Allahh korusunda böyle bi süpriz istemem heralde
yanlış anlamayın heeee cinsiyetinden diil yani yapılan hazırlıklar için falan bi dünya alışveriş yap isimini bile koyy son dakkada gool olsnnninanılmazz bişeyy
Bizimde bir arkadaşımıza hemşire bebeğin ağzına doğar doğmaz(anne sütü falan hiçbişey içmeden önce) ilk bir tatlı kaşığı maden suyu koyup,içirseniz hiç gaz problemi olmaz demiş. Bizimkilerde denemeişler gerçekten hiç gaz problemi olmadı ama sodadan mıdır bilmiyorum. Onlarda herkese söylüyor,dediklerine göre yapanlarda işe yarıyomuş
canım doğru mu bilmiyorum ama ben bunu nar için duymuştum.bebeğin ağzına nar tanelerinin suyundan bir kaç damla sıkınca gaz sancısı olmuyormuş,deneyen faydasını görmüş.bir de teyzem söyledi yakın zamanda torunu oldu kuzenimin göğsü yara olmuş çocuğu emzirememiş.bunun için de bebek memeyi almadan önce soğan sürülecekmiş meme uçlarına,hiç yara olmuyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?