2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o zaman bol bol yüksek ses müzik dinleyelim ben kızımda az çekmedim çünkü tam 2.5 sene uykusuzluktan ölmek üzereyken neyse artık düzene girdikk
(( ben hala çekiyorum biliyormusun.hiç abartmıyorum daha bi kaç gün önce gece rahat 7-8 kere uyanmıştır(( geçen gün eşim diyor;kardeşi doğunca ne yapıcan ikisiyle diye. bende dedim zaten buna sürekli kalkıyorum oda arada kaynar:)) ha biri ha ikisi:))
tetanos aşısı çok acıtıomuş doğru mu amanınn ben çok korkarımmm:18:
canım biraz yakıo gibi. ama aşıyı olduktan sonra orayı ovalarsan ağrın bayağı azalıyor. unutma emi. herkese söyleyim bu arada: TETANOZ AŞINIZI OLUNCA O KISMI AVUCUNUZLA OVALAYIN Kİ İLAÇ DAĞILSIN. YOKSA KOLUNU KALDIRMAKTA BİLE ZORLANIRSINIZ İLK GÜN.

O aşı ne zaman olucak dr um öyle bişey demedi ya

20.haftaya yakın canım.en geç 20.hafta sanırım.

evet sevgili adaşım Sibel doktora sabah gittim ama eve yeni geldim.haberler çok güzel allahıma şükürler olsun.bebeğim gayet iyiymiş her şey yolunda dedi doktor.sıpa öyle hareketliydi ki enseyi ölçmekte zorlandı dr.um gülmekten öldüm allahım ne muhteşem bir şey.dans ediyor sanki 1 sn durmadı eller ayaklar kıpır kıpır.ense kalınlığı 1,3 çıktı iyi dedi dr.kanda bakılacak değerlere 3lü testte bakmayı uygun görüyorum dedi ben de tamam dedim.doktorumu seviyorum ve ona güveniyorum.eşim ben ve doktorum kahkahalar eşliğinde miniğimin dansını izledik.ve ve ve sıra geldi cinsiyeteeee :))ben sormadım dr.uma ama o bir tahminde bulundu ve ilerde kesinleşir ama büyük ihtimal erkek gibi dedi.ben o söylemeden önce demiştim rüyamda erkek görüyorum diye.o da bir kere de ben versem şu müjdeyi hepiniz rüyada görüyorsunuz dedi ona da baya güldük.işte böyle çok mutluyum kızlar.haberimi beklediğin için ayrıca tşk ederim adaşım.

anatolia banda doktor demir hapı olarak Gynoferon verdi bende şişkinlik yaptı ama 15 gün sonra vücud alıştı.o mu yaptı vitaminler mi bilmiyorum ama biraz zaman geçince vücudumuz alışıyor.

canım çok sevindim hayırlı sağlıklı bir şekilde gelirler inşallah hayatımızı daha bir anlamlandırırlar varlıklarıyla.

aşı 20.hafta da oluyor annecikler.polyana iyi demişsin aşı olduktan sonra biraz ovun diye bende kara kara düşünüyodum çok yakarmı diye ama bunu duyunca sevindim rahatladım teşekürler arkadaşım

herşeyin güzel çıkmasına sevindim canım bende doktoruma güvendim 2li test yapmadı 3lüyü uygun gördü...mart topiğine bir şehzade daha geliyor gözünaydın canım

kızlar bu arada yarın doğum günüm.bugün de bebeğime aldığım ciciler geldi fiyatını uygun bulduklarımı alıyorum.yarın eklicem onların da resimlerini.

kızlar merhaba yarın tekrar serklaj için kontrole gidicem.Bize dua edin güzel haberler alalım.

biliyorum canım perşembe gitçem demiştin inşallah güzel haberler verirsin operasyon nasıl oluyomuş dr sor mutlaka ben netten biraz araştırdım iyice içim daraldı artık hayırlısı sağsalim 9 ay şişipte doğurabilsek ağlıycam valla sevinçten o günleri görürsem tabi

herşeyin güzel çıkmasına sevindim canım bende doktoruma güvendim 2li test yapmadı 3lüyü uygun gördü...mart topiğine bir şehzade daha geliyor gözünaydın canım

tşk ederim canım şimdilik şehzade görünüyor bakalım ilerde kesinleşir bir değişiklik olmazsa minikte.aldıklarımı iki cinsiyete uygun alıyorum dedim dr.a o da öyle yapmaya devam et dedi.erken diye ben hiç sormadım cinsiyetini.büyük ihtimalli görmese söylemezdi sanırım.kızların da bu haftada çıkıntı gibi görünüyormuş karışıyormuş dedim.hayır yok öyle bir şey dedi ya bakalım kısmet.ben her ikisine de hazırlıyorum kendimi.allahım herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin

cilekw canım sendende gelecek güzel haberleri bekliyoruz dualırım seninle olucak.Hasta olan bir arkadaş vardı ismini çıkaramadım ya çok

sağol canım benim inşallah güzel geçer.

ben hiç bakmadım internetten kafam karışmasın diye bakalım belki yarında yapmazlar bilmiyorum yine muayene edecekler çünkü. Hayırlısı inşallah rahat geçer. gelir burdan sizi bilgilendiririm.

tebrik ederim istediğiniz gibi olmasına çok sevindim

bana dr açılma varsa yaparız demişti ama bende rahimağzı yetmezliği yok şükür çarşamba günü gidince bakalım ne dicek sana alttan baktılarmı canım

kızlar size bir sorum olacaktı. aranızda ya da çevrenizde pendik şifada ikili test yaptıranınız var mı?ücreti ne kadar orada? paranın önemi yok tabii ama biliyorsunuz hastaneden hastaneye değişiyor. o yüzden sordum. tüm hamişler Allah tamamına erdirsin hepimizi :)

semracım ben kızımı 2 sene emzirdim büyük ihtimal o yüzden uyumadı bıraktıktan sonra da yarım sene fln memesiz hayata alışmaya çalıştı yani bireyselliğini anladı anca ondan sonra kesintisiz uyumaya başladı nerden baksan 6-7 aydır fln..o da ben yanında olursam yani aynı odada uyursak güzel oluyor fakat odasına koyduğumda gene uyanıp beni istiyor kokumu mu alıyodur nedir nerden anlıyorsa orda olmadığımı:86::86 yüzden ikinciyi 1 seneden fazla emzirmeyi düşünmüyorum ve kesinlikle sallayarak uyumaya da alıştırmayacağım koy yatağına kendi kendine uyusun tabi böyle dediğime bakmayın ne kadar kıyabilirim allah bilir..uzun lafı kısası uykuyu unutun eğer çocuk istiyorsanız hanımlar..tabi bunu hamiş olmayanlara söylüyorummm çünkü hamiş olanlar için artık çok geçç..

sibelcim adaşım senin de gözün aydın en geçsen haberini verdin valla bak demekki senin de oğlun olacak bana da 2li test için gittiğimde doktor erkek ama bu haftalarda da kızlardada olur çıkıntı demişti o lafa ben de inanmamıştım çünkü onlar kesinleşmeden yani net görmeden sanırım söylemek istemiyorlar o yüzden o yalanı sıkıyorlar sanıyorum:26::26:
bir de ben radyoloji de baktırmıştım enseye herhalde cinsiyeti söylemek bana düşmez diye düşündü doktor bayan o yüzden net konuşmamıştı..kızlarda öyle bir çıkıntı olamaz ben kızımdan biliyorum olsa o zaman o haftalarda doktorların kesinlikle yorumda bulunmaması lazım gereksiz oluyor çünkü..neyseee tekrar hayırlı olsunn..

bu arada kızlar benim göbek artık çıktı resmen 4-5aylık gibi oldu artık yüzüstü yatamıyorum eşim de yatınca kızıyor zaten aman oğlu olacak ya ödü kopuyor işte..:))benim de kopuyor cnm o kadar da değil!

benim çok uykum geldi hadi iyi geceler..

bana dr açılma varsa yaparız demişti ama bende rahimağzı yetmezliği yok şükür çarşamba günü gidince bakalım ne dicek sana alttan baktılarmı canım

evet canım alttan baktılar. aslında rahim boyu iyi dedi ama daha önce yaşadıklarımdan dolayı tedbirli olmakta fayda var, üstelik 2 kiz kesin atalım dikiş dedi. Hayırlısı. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

ben philips susuz, kovalı kullanıyorum, memnunum canım.

Canım aynı fiyatlar ama mağazalarda netteki kadar çok çeşit yok. Ama elinle dokunup inceleyip alabiliyorsun o güzel.

Çok teşekkürler kızlar...

Canım benim kızım da 20 ay emdi. Ama ben odasını 14 aylık olunca ayırdım. Şimdi de yatağına koyuyorum uykusu çoksa hemen çok gelmemişse de yarım saat içinde uyuyor. Çok büyük bir rahatlık gerçektende çocuğun kendi uyuması. Kızım bebekken de gece ilk 6 saat hiç uyanmazdı. Emziremezdim:))) Kardeşinin uyku düzeni de kızımınki gibi olur inş..

bi dahaki randevum 6 ekimde.ama gidesim var tekrar doktora:)))) zaman geçmiyo gibi:))) cinsiyeti öğrenenler tebrik ediyorum.inşallah sağlıkla bebişlerimizi elimize alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…