- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.741
o zaman bol bol yüksek ses müzik dinleyelim ben kızımda az çekmedim çünkü tam 2.5 sene uykusuzluktan ölmek üzereyken neyse artık düzene girdikk
canım biraz yakıo gibi. ama aşıyı olduktan sonra orayı ovalarsan ağrın bayağı azalıyor. unutma emi. herkese söyleyim bu arada: TETANOZ AŞINIZI OLUNCA O KISMI AVUCUNUZLA OVALAYIN Kİ İLAÇ DAĞILSIN. YOKSA KOLUNU KALDIRMAKTA BİLE ZORLANIRSINIZ İLK GÜN.tetanos aşısı çok acıtıomuş doğru mu amanınn ben çok korkarımmm:18:
O aşı ne zaman olucak dr um öyle bişey demedi ya
tşk.ederim canım şuan daha iyiceyim terliyorum bu terle düzelecegim galiba inş...
günaydın mart anneleriiii
semracım,esperanza ve turktaş gelir gelmez bize yazın artık sizin de cinsiyetler bellidir gerçi türktaş daha küçükmüş ama belki ona bir tahminde bulunur doktoru..
hülyacım geçmiş olsun ayaklarını sıcak suda tut hatta biraz kaynak olsun bak o zaman bütün üşükler gidiyor..
ben oğlumu ilk kez sağ tarafımda hissetmiştim bu arada dğru mu bilmiyorum bazı kişilerin tam tersi oluyormuşş..
pztsi doktora gittiğimde folic plus ı artık içmediğimi söyledim o da içme zaten dedi bana sadece gyno ferro sanol diye demir,folikasit ve b12 vitamini içeren bir ilaç verdi günde bir kere onu içiyorum allahtan dokunmadı mideme..bana ayrıca bir vitamin vermedi bebeğin gelişşimi normal dedi beni de kilolu gördüğü için gerek görmedi vitamine herhalde çünkü daha da çok kilo aldırıyor vitamin ve balık hapları..
tünaydınlar herkese....
bugün dra gittim sabahtan. ikili testim temiz çıktı. üçlüyü de yaptırdım. veee bebişimin cinsiyeti belli olduuu. benimde prensesim geliyoooor.......eşimle okadar duygulandık ki ikimizde ağlamaya başladık, inanılmaz bi andı.. sonra beraber kahvaltıya gittik. akşama kutlıycaz.
herkese haber verdik. özellikle benm ailem çok sevindi. onunkilerde sevindi ama içlerini bilemem. bu arada eltimede söyledim, Allah bizim gönlümüze göre verdi, darısı sizin başınıza dedim. bütün iyi niyetimle yaptım bunu. kötülüğe kötülükle karşılık vermek Allah'ın mucizesini taşıyan biz anne adaylarına yakışmaz, bebeğe de zaarar die düşündüm.hadi uymayayım ona dedim.. o da ne kadar çok sevindiğini anlattı bana doğal olarak. 'içim rahatladı' die bir tabir kullandı ama şuan onun bunu söylemekteki art niyetini düşünüp canımı sıkmak istemiyorum.
artık hazırlıklara başlayabiliriz gönül rahatlığıyla. pembenin ve eflatunun bütün tonlarını kullanabileceğim bir oda hazırlamaya başlıycam. şuan tek isteğim üçlü testimizin de ii sonuçlanması. hepinizi seviyorum kızlar...
(( ben hala çekiyorum biliyormusun.hiç abartmıyorum daha bi kaç gün önce gece rahat 7-8 kere uyanmıştır (( geçen gün eşim diyor;kardeşi doğunca ne yapıcan ikisiyle diye. bende dedim zaten buna sürekli kalkıyorum oda arada kaynar:)) ha biri ha ikisi:))
canım biraz yakıo gibi. ama aşıyı olduktan sonra orayı ovalarsan ağrın bayağı azalıyor. unutma emi. herkese söyleyim bu arada: TETANOZ AŞINIZI OLUNCA O KISMI AVUCUNUZLA OVALAYIN Kİ İLAÇ DAĞILSIN. YOKSA KOLUNU KALDIRMAKTA BİLE ZORLANIRSINIZ İLK GÜN.
20.haftaya yakın canım.en geç 20.hafta sanırım.
evet sevgili adaşım Sibel doktora sabah gittim ama eve yeni geldim.haberler çok güzel allahıma şükürler olsun.bebeğim gayet iyiymiş her şey yolunda dedi doktor.sıpa öyle hareketliydi ki enseyi ölçmekte zorlandı dr.um gülmekten öldüm allahım ne muhteşem bir şey.dans ediyor sanki 1 sn durmadı eller ayaklar kıpır kıpır.ense kalınlığı 1,3 çıktı iyi dedi dr.kanda bakılacak değerlere 3lü testte bakmayı uygun görüyorum dedi ben de tamam dedim.doktorumu seviyorum ve ona güveniyorum.eşim ben ve doktorum kahkahalar eşliğinde miniğimin dansını izledik.ve ve ve sıra geldi cinsiyeteeee :))ben sormadım dr.uma ama o bir tahminde bulundu ve ilerde kesinleşir ama büyük ihtimal erkek gibi dedi.ben o söylemeden önce demiştim rüyamda erkek görüyorum diye.o da bir kere de ben versem şu müjdeyi hepiniz rüyada görüyorsunuz dedi ona da baya güldük.işte böyle çok mutluyum kızlar.haberimi beklediğin için ayrıca tşk ederim adaşım.
kızlar merhaba yarın tekrar serklaj için kontrole gidicem.Bize dua edin güzel haberler alalım.
herşeyin güzel çıkmasına sevindim canım bende doktoruma güvendim 2li test yapmadı 3lüyü uygun gördü...mart topiğine bir şehzade daha geliyor gözünaydın canım
cilekw canım sendende gelecek güzel haberleri bekliyoruz dualırım seninle olucak.Hasta olan bir arkadaş vardı ismini çıkaramadım ya çok
biliyorum canım perşembe gitçem demiştin inşallah güzel haberler verirsin operasyon nasıl oluyomuş dr sor mutlaka ben netten biraz araştırdım iyice içim daraldı artık hayırlısı sağsalim 9 ay şişipte doğurabilsek ağlıycam valla sevinçten o günleri görürsem tabi
teşekkür ederim canımcanım inşaAllah bu sefer Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı ansip eder
tebrik ederim istediğiniz gibi olmasına çok sevindimtünaydınlar herkese....
bugün dra gittim sabahtan. ikili testim temiz çıktı. üçlüyü de yaptırdım. veee bebişimin cinsiyeti belli olduuu. benimde prensesim geliyoooor.......eşimle okadar duygulandık ki ikimizde ağlamaya başladık, inanılmaz bi andı.. sonra beraber kahvaltıya gittik. akşama kutlıycaz.
herkese haber verdik. özellikle benm ailem çok sevindi. onunkilerde sevindi ama içlerini bilemem. bu arada eltimede söyledim, Allah bizim gönlümüze göre verdi, darısı sizin başınıza dedim. bütün iyi niyetimle yaptım bunu. kötülüğe kötülükle karşılık vermek Allah'ın mucizesini taşıyan biz anne adaylarına yakışmaz, bebeğe de zaarar die düşündüm.hadi uymayayım ona dedim.. o da ne kadar çok sevindiğini anlattı bana doğal olarak. 'içim rahatladı' die bir tabir kullandı ama şuan onun bunu söylemekteki art niyetini düşünüp canımı sıkmak istemiyorum.
artık hazırlıklara başlayabiliriz gönül rahatlığıyla. pembenin ve eflatunun bütün tonlarını kullanabileceğim bir oda hazırlamaya başlıycam. şuan tek isteğim üçlü testimizin de ii sonuçlanması. hepinizi seviyorum kızlar...
sağol canım benim inşallah güzel geçer.
ben hiç bakmadım internetten kafam karışmasın diye bakalım belki yarında yapmazlar bilmiyorum yine muayene edecekler çünkü. Hayırlısı inşallah rahat geçer. gelir burdan sizi bilgilendiririm.
bana dr açılma varsa yaparız demişti ama bende rahimağzı yetmezliği yok şükür çarşamba günü gidince bakalım ne dicek sana alttan baktılarmı canım
canım ben bunu kullanıyorum,,
PHILIPS FC 6843 TRİATHLON HALI YIKAMA MAKİNASI
hem suya çekiyo,hem halı yıkama robotu hemde toz torbasına da çekebiliyo,,öneririmm,ben suya çektiriyorum,toza karşı allerjim olduğundan...
ben philips susuz, kovalı kullanıyorum, memnunum canım.
Canım aynı fiyatlar ama mağazalarda netteki kadar çok çeşit yok. Ama elinle dokunup inceleyip alabiliyorsun o güzel.
semracım ben kızımı 2 sene emzirdim büyük ihtimal o yüzden uyumadı bıraktıktan sonra da yarım sene fln memesiz hayata alışmaya çalıştı yani bireyselliğini anladı anca ondan sonra kesintisiz uyumaya başladı nerden baksan 6-7 aydır fln..o da ben yanında olursam yani aynı odada uyursak güzel oluyor fakat odasına koyduğumda gene uyanıp beni istiyor kokumu mu alıyodur nedir nerden anlıyorsa orda olmadığımı:86::86yüzden ikinciyi 1 seneden fazla emzirmeyi düşünmüyorum ve kesinlikle sallayarak uyumaya da alıştırmayacağım koy yatağına kendi kendine uyusun tabi böyle dediğime bakmayın ne kadar kıyabilirim allah bilir..uzun lafı kısası uykuyu unutun eğer çocuk istiyorsanız hanımlar..tabi bunu hamiş olmayanlara söylüyorummm çünkü hamiş olanlar için artık çok geçç..
sibelcim adaşım senin de gözün aydın en geçsen haberini verdin valla bak demekki senin de oğlun olacak bana da 2li test için gittiğimde doktor erkek ama bu haftalarda da kızlardada olur çıkıntı demişti o lafa ben de inanmamıştım çünkü onlar kesinleşmeden yani net görmeden sanırım söylemek istemiyorlar o yüzden o yalanı sıkıyorlar sanıyorum:26::26:
bir de ben radyoloji de baktırmıştım enseye herhalde cinsiyeti söylemek bana düşmez diye düşündü doktor bayan o yüzden net konuşmamıştı..kızlarda öyle bir çıkıntı olamaz ben kızımdan biliyorum olsa o zaman o haftalarda doktorların kesinlikle yorumda bulunmaması lazım gereksiz oluyor çünkü..neyseee tekrar hayırlı olsunn..
bu arada kızlar benim göbek artık çıktı resmen 4-5aylık gibi oldu artık yüzüstü yatamıyorum eşim de yatınca kızıyor zaten aman oğlu olacak ya ödü kopuyor işte..:))benim de kopuyor cnm o kadar da değil!
benim çok uykum geldi hadi iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?