- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.941
canım benim yaaa Rabbim yar ve yardımcın olsun, İnşaAllah bu sefer inanıyorum ki çok acı çekmeden hayırlısıyla bebişini kucağına alacaksın.canım normal doğum çok sağlıklı çok güzel yani anlatılmaz bişey bebeğini ilk doğduğu anı görmek ilk ağlamasını duymak bi mucize okadar tatlı oluyo ki tarifsiz amaaaa sancıları sorarsan onun acısıda tarifsiz ben ölmek istedim kendi sancılarım zaten vardı bide suni sancı verdiler tam 6 saat sancı çektim bağırmaktan sesim kısıldı kafamda saç kalmadı yolmaktan hastaneden kaçmayı bile düşündüm sonra sabır ettim dua ettim kurtuldum en kötüsüde bebişimi kucama alamadım ama inşallah bu sefer sağlıklı olsun ben gene o doğum sancısını çekerim
Canım benim yaa bence eşine bu kadar kızma, ben kaç kere gittim doktora, özellikle o düşük tehlikesi yaşadığım zamanlarda ama eşim hiç yanımda olamadı, çünkü hiç izin alamadı.... ama ona kızamadım, çünkü çalışıyor ve bizim ekmek paramızı kazanmaya çalışıyor, hiç değilse bir işimiz var, ya işsiz olsaydık, ya hastane masraflarını karşılayacak paramız olmasaydı, birde bu yönüyle düşün ve eşini affet bence, çünkü buna değerkızlarrr doğum gününüz kutlu olsun bebişlerle beraber nice mutlu senelere bnm doğum günümde inşallah bebeğim kucağımda 17 günlük olcak kıh kıh. yarın doktor randevum vardıı ama eşim izin alamamış gidemioruz pazartesiye kaldı bütün gün ağladım çok ayarlamıştım kendimi çok kızgınım eşime hele bi gün maç için izin alsınno gün boşaıycam onu
masiva böyle şeyler dualar sölüosun süperrr ben çok araştırdım bunları allah razı olsunnn bildiklerini hep söle emiii ben her gün yasin okumaya çalışıorum arada tabii olmuo ama öğrendiğim günden beri okuorum bu hafta duymaya başladı sesli kuran dinletcem bide klasik müzikk
tamam canım anladım durumunu. işin zormuş gerçekten. inşallah hayırlısıyla yerleşirsiniz evinize. ekliyorum listemize tekrar:) öpüldün. sana kolaylıklar diliyorumAnladım ben o arayı kaçırmışım demek ki, yurtdışına taşındığımızdan çok yoğun günler geçirmiştim heralde o arada silinmişim. ama hepinizin haberlerini ayrı ayrı takip ediyorum. her sabah kocamı işe gönderdikten sonra ilk işim buraya gelip geçmişi okumak oluyo. inşaallah yarın tuttuğumuz eve geçicez şimdiye kadar oteldeydik. ilk işim hastaneye gitmek olucak. bebeğimin haberlerini buraya yazmak için sabırsızlanıyorumbilgilerim şöyle, 25 yaşındayım beklenen doğum tarihi 15 mart pıt pıtlarımızı da duyduk:114:
ayyyyy ne güzel dilekler bunlar tatlım yaa. çooook teşekkür ederim. İnşallah inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin. 3 hafta sonra yeğenimin doğum günü. ondan önce inşallah gösterirde ufaklık, öğreniriz cinsiyetini:))pollyanna siz öğrenmedinizmi daha canım? bebeğiniz 4. aya gircek nerdeyse. çok merak ettim ya inşallah nur topu gibi oğluşunuz olur :) kızın varya o bakımdan dedim. Rabbim her iki cinsiyettende tattırsın diye
eylül anneleri paylaşmış
arkadaşlar birde mutlaka duydugunuz abese suresi 19 ve 20 ayetlerini paylasmak istiyorum..deneyenlerin mutlaka fayda gordugunu soylemek istiyorum..
zaten cok kolay ezberlenebilir ve surekli okuyalım ve kolaylıklarla dogum yapalıminsallah.zaten ayetin acıklamasıda yazıyor..Allah dogumlarımızı kolaylastırsın insallah ....
80/ABESE-19: Min nutfeh(nutfetin), halakahu fe kadderah(kadderahu).
meal:Nutfeden (bir damladan onu yarattı), sonra da ona kader tayin etti (gelişimini (DNA'larını) programladı ve ömür tayin etti).
80/ABESE-20: Summes sebîle yesserah(yesserahu).
meal:Sonra yolu ona kolaylaştırdı.
canım benim ya Allah sana öyle güzel bir bebek vericek ki inan içimden öyle geçti o acılara katlanabilmişsin ya inanıyorum ki bunun karşılığını yeni bebeğinin çok ama çok sağlıklı ve mutlu ve güzel bir bebek olduğunu görerek alıcaksın :)) unutmayalım ki dualarımız hep birbirimize de:))
merhaba arkadaşlar....
turtas ve uhdecim doğum gününüz kutlu olsun rabbim seneye bebkleriniz kucağınızda kutlamayı nasip etsin.
cinsiyet öğrenen arkadaşlar sizide tebrik ediyorum
bizim dün netten aldığımız ürünlergeldi kalitesi cok güzel gerçekten tavsiye ediyorum ve 1 günde gönderdiler....cicişler bölümüne ekliycem ama hep hata veriyo
kızlarrr doğum gününüz kutlu olsun bebişlerle beraber nice mutlu senelere bnm doğum günümde inşallah bebeğim kucağımda 17 günlük olcak kıh kıh. yarın doktor randevum vardıı ama eşim izin alamamış gidemioruz pazartesiye kaldı bütün gün ağladım çok ayarlamıştım kendimi çok kızgınım eşime hele bi gün maç için izin alsınno gün boşaıycam onu
masiva böyle şeyler dualar sölüosun süperrr ben çok araştırdım bunları allah razı olsunnn bildiklerini hep söle emiii ben her gün yasin okumaya çalışıorum arada tabii olmuo ama öğrendiğim günden beri okuorum bu hafta duymaya başladı sesli kuran dinletcem bide klasik müzikk
günaydııııııııııııııııııııııııın herkesse....nihayet hafya sonu gelio çok mutluyum... bu arada ben bikaç gündür karnımın alt tarafında bişi hissediorum adlandıramıyorumda önce gaz sandım ama emin değilim akşamları ve sabahları yemek sonrası oluyo acaba kıpırtıları olabilirmi
ayy tebrik ediyorum ya cinsiyetini öğrenenleri. o kadar mutlu oluyorumki Rabbim bizide güzel sonuçlar alıp hayırlı evlat sahibi etsin inşallah. merak ediyoruz bizde babasıyla neyimiz olcak acaba diye :)
kızlar bu arada ben 6 haftadan sonra bulantılarım artınca hiç folik asit kullanamadım. çünkü bulantılarım o kadar şiddetlendiki bırak folik asidi yemek bile yiyemiodum. sonra 9 haftalık olunca bulantılarım azaldı fakat bu seferde ne zaman folik asit içsem tekrardan mide bulantım başlıyordu. artık içemez oldum hiç, ama vicdanım çok sızlıyor ya.ya bişey olursa bebeğime diye. profesöre gidiyorum doktoruma hamile olduğumu öğrenir öğrenmez folik aside başlayayımmı die sordum ama doktorum eğer 3 ay öncesinden başlamadıysan folik asidin şimdiden sonra bi faydası olmaz dedi. ama benm içim rahat etmedi başladım gene ben. başka doktorlarda hamile olur olmaz başlatıyolar kafam çok karışık. varmı benm gibi olan veya bana yardımcı olacak olan, birileri içime su serpsin ya
Oyyy maşallah iyi heyecanlanmış enişte:))Birşey değil Polyanna:)
Bu arada az önce eşim aradı, Beşiktaşın İsraille maçını izleyince acayip heyecana gelmiş (kendisi beşiktaşlı, ben takım tutmam) , bizim bebişin hastane çıkışını beşiktaş formalı alacakmış
bebişin kıpırtıları olabilir canım. çünkü benimde yemeklerden sonra oluyor. ooohh yavrumda doydu diyorum o zaman:)günaydııııııııııııııııııııııııın herkesse....nihayet hafya sonu gelio çok mutluyum... bu arada ben bikaç gündür karnımın alt tarafında bişi hissediorum adlandıramıyorumda önce gaz sandım ama emin değilim akşamları ve sabahları yemek sonrası oluyo acaba kıpırtıları olabilirmi
günaydınnn kızlarrrr....
çok çokkk mutluyum bugün... bebeğim çok sağlıklı maşallahhh pıtırcığıma...akşam bize heryerni gösterdi kuzucum çok net gördük yüzünü elllerini ayaklarını. allahım herkese yaşatsın bu duyguyu....
bideee asıl önemli konu sanırım bizim pipimiz varrrnet olarak sölemedi doktor ama büyük ihtimalle dedi...yanılma payı bıraktı kendine ama vardı resmini bile verdi....
çok eğlenceli ve mutlu bir andı...
Birşey değil Polyanna:)
Bu arada az önce eşim aradı, Beşiktaşın İsraille maçını izleyince acayip heyecana gelmiş (kendisi beşiktaşlı, ben takım tutmam) , bizim bebişin hastane çıkışını beşiktaş formalı alacakmış
günaydınnn kızlarrrr....
çok çokkk mutluyum bugün... bebeğim çok sağlıklı maşallahhh pıtırcığıma...akşam bize heryerni gösterdi kuzucum çok net gördük yüzünü elllerini ayaklarını. allahım herkese yaşatsın bu duyguyu....
bideee asıl önemli konu sanırım bizim pipimiz varrrnet olarak sölemedi doktor ama büyük ihtimalle dedi...yanılma payı bıraktı kendine ama vardı resmini bile verdi....
HEPİNİZE GÜNAYDINLAARRRRR
Erkenci hatunlar PUSULA,SEFY, UHDE, TURKTAŞ,LUGESMA... günaydınlar..
Günaydın canım. maşallah size.Mutluluğunuz daim olsun (içinde hepimizin) bi şehzade daha gelmeye hazırlanıyor:))
maşallah canım ne güzel Allahım mutluluğunuzu daim etsin inş....
maşaAllah yaaa, Rabbim tamamına erdirsin, bu arada hafta olarak küçük görünüyorsun ama hemen kendini göstermiş senin ki, benim ki göstermedi her halde ki doktorum söylemedi, gerçi bende sormadım yaagünaydınnn kızlarrrr....
Herkese Günaydın, ben bu gün yine şu mide bulantıları yüzünden erkenciyim, ne zaman bitecek bu bulantılar
maşaAllah yaaa, Rabbim tamamına erdirsin, bu arada hafta olarak küçük görünüyorsun ama hemen kendini göstermiş senin ki, benim ki göstermedi her halde ki doktorum söylemedi, gerçi bende sormadım yaa
günaydınlar
uzun zamandır yazamıyordum oğluşum her gecen gün büyüyor 1 ekimde detaylı ultrasonumuz var şimdi yemeklerden sonra damar atması seklinde kıpırtılarını hissediyorum ultrason gününü iple cekiyorum 12 gün oldu özledim ben oğluşumu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?