2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim yaaa Rabbim yar ve yardımcın olsun, İnşaAllah bu sefer inanıyorum ki çok acı çekmeden hayırlısıyla bebişini kucağına alacaksın.

Canım benim yaa bence eşine bu kadar kızma, ben kaç kere gittim doktora, özellikle o düşük tehlikesi yaşadığım zamanlarda ama eşim hiç yanımda olamadı, çünkü hiç izin alamadı.... ama ona kızamadım, çünkü çalışıyor ve bizim ekmek paramızı kazanmaya çalışıyor, hiç değilse bir işimiz var, ya işsiz olsaydık, ya hastane masraflarını karşılayacak paramız olmasaydı, birde bu yönüyle düşün ve eşini affet bence, çünkü buna değer

Bu arada dualara gelince elimden geldiğince okuduklarımı, bulduklarımı paylaşmaya çalışıyorum, hani derler ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye, eskiden bu konuları hiç bilmezdim, ama araştırdıkça ve aynı şeyleride yaşadığımız için paylaşıyorum

Son düzenleme:
tamam canım anladım durumunu. işin zormuş gerçekten. inşallah hayırlısıyla yerleşirsiniz evinize. ekliyorum listemize tekrar:) öpüldün. sana kolaylıklar diliyorum

pollyanna siz öğrenmedinizmi daha canım? bebeğiniz 4. aya gircek nerdeyse. çok merak ettim ya inşallah nur topu gibi oğluşunuz olur :) kızın varya o bakımdan dedim. Rabbim her iki cinsiyettende tattırsın diye
ayyyyy ne güzel dilekler bunlar tatlım yaa. çooook teşekkür ederim. İnşallah inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin. 3 hafta sonra yeğenimin doğum günü. ondan önce inşallah gösterirde ufaklık, öğreniriz cinsiyetini:))

canııım çok sağol paylaşımın için.
hemen kopyalıyorum.

Birşey değil Polyanna:)

Bu arada az önce eşim aradı, Beşiktaşın İsraille maçını izleyince acayip heyecana gelmiş (kendisi beşiktaşlı, ben takım tutmam) , bizim bebişin hastane çıkışını beşiktaş formalı alacakmış

çok sağol canım bende hep güzel şeyler düşünüyorum her anneye nasip olmaz cennete melek göndermek bana şefaatçi olcak 1 ay verdiğim süt kokusundan beni bulcak rabbim böyle yazmış inşallah ikincisi tesellim olcak dünyam herşeyim olcak hep dua ediyorum ALLAH HEPİMİZİ TAMAMINA ERDİRSİN

günaydııııııııııııııııııııııııın herkesse....nihayet hafya sonu gelio çok mutluyum... bu arada ben bikaç gündür karnımın alt tarafında bişi hissediorum adlandıramıyorumda önce gaz sandım ama emin değilim akşamları ve sabahları yemek sonrası oluyo acaba kıpırtıları olabilirmi

günaydın kızlarrr nasılız bakalım haftanın son günü ????

hayırlı cumalar herkese....

kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar

kızlar çok tşk ederim.HOLAcım kızma eşine mutlaka o da çok isterdi ama bazen aksilikler oluyor işte.moralinin bozulmuş olması normal ama bu günlerde birbirimize karşı anlayışlı olmalıyız ki bu güzel zamanların tadını çıkaralım.

günaydın canım.kıpırtılar olabilir.biz acıkınca ve yorulunca hareketleri yavaşlıyormuş.senin ki yemekten sonra olduğuna göre bebiş yemekten sonra hareketleniyor annesi.

günaydınnn kızlarrrr....

çok çokkk mutluyum bugün... bebeğim çok sağlıklı maşallahhh pıtırcığıma... akşam bize heryerni gösterdi kuzucum çok net gördük yüzünü elllerini ayaklarını. allahım herkese yaşatsın bu duyguyu....
bideee asıl önemli konu sanırım bizim pipimiz varrr net olarak sölemedi doktor ama büyük ihtimalle dedi...yanılma payı bıraktı kendine ama vardı resmini bile verdi....
çok eğlenceli ve mutlu bir andı...

takma kafana bence hayırlısı olsun folik asid sadece ilaçla alınmıyorki yediklerinlede alabilirsin . ben doktoruma sormuştum 3 ay öncede başlıyım mı die gerek yok 1 ay önceden başla demişti . Ama bizim bebiş biraz aceleci davrandı bende ilaç içemedim hamileyken başladım ilaca içini ferah tut Alalhın izniyle bişey olmaz bebeğine inş.

HEPİNİZE GÜNAYDINLAARRRRR
Erkenci hatunlar PUSULA,SEFY, UHDE, TURKTAŞ,LUGESMA... günaydınlar..

Oyyy maşallah iyi heyecanlanmış enişte:))

bebişin kıpırtıları olabilir canım. çünkü benimde yemeklerden sonra oluyor. ooohh yavrumda doydu diyorum o zaman:)

Günaydın canım. maşallah size. Mutluluğunuz daim olsun (içinde hepimizin) bi şehzade daha gelmeye hazırlanıyor:))

Bizde eşimle fanatik galatasaraylıyız bazen hastane çıkışını öyle alayım diyorum ama sonra vazgeçiyorum 5-6 aylıkken alıyım diyorum

maşallah canım ne güzel Allahım mutluluğunuzu daim etsin inş....

Günaydın kızlar
yarın sabah kontrolümüz var çok heyecanlıyım
umarım cinsiyetini öğrenebilirim
alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum

maşallah canım ne güzel Allahım mutluluğunuzu daim etsin inş....

günaydın pollyanna...
günaydın uhde....
hepimizin mutlulukarı devam etsn inşallah. ayy fena duygusala bağladım yaa. akşamdan beri gözlerim dolup dolup akıyo. allahım hiç bozmasın hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı. tüm gözyaşlarımızda mutlulukta olsun.

Herkese Günaydın, ben bu gün yine şu mide bulantıları yüzünden erkenciyim, ne zaman bitecek bu bulantılar

maşaAllah yaaa, Rabbim tamamına erdirsin, bu arada hafta olarak küçük görünüyorsun ama hemen kendini göstermiş senin ki, benim ki göstermedi her halde ki doktorum söylemedi, gerçi bende sormadım yaa

günaydınlar

uzun zamandır yazamıyordum oğluşum her gecen gün büyüyor 1 ekimde detaylı ultrasonumuz var şimdi yemeklerden sonra damar atması seklinde kıpırtılarını hissediyorum ultrason gününü iple cekiyorum 12 gün oldu özledim ben oğluşumu :)

ewet cnm biz çok aceleciyiz. hamileliğimide adetime 5 gün kala öğrendim cinsiyetnide hemncik öğrendik çok şükür. kafasının üstünde bacaklarını dikti havaya açtı öle gördük çok hareketli maşallah bi orda bi burda kuzucuğum. doktorlar görüyoda sölemiyo bnce emn olmak için bnmkide 16 haftadan önce söylemem dedi ama tahmn edersniz dediğimde tabikide dedi ozaman ne dedim tam o sırada açtı bacaklarını tosunum pipisi var bakın dedi ama net konuşmayalım dedi sonra yine gördünüzmü bakın pipisi dedi....
darısı tüm öğrenmeyenlerin başına....

canım o kıpırtıları bende hissediyorum herhalde bebişimizin kıpırtılarıdır değilmi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…