- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.921
kıssslaaaaaaarrr benimde minik prensesim geliyor :)))))))))))))))))))) şimdiye kadar öğrenenleri tebrik ediyorum aynı zamanda merakla bekleyenlere en kısa zamanda bu güzel duyguları paylaşmanız dileğiyle
teşekkür ederim cnm. tam aklımdan sen geçiyordun o sırada yazmışsın çok şaşırdım. chicco polymagic vardıya konuşmştk, onun hakkında bilgi edinebildnmi die düşünüodum sana sorucaktm tam ben de
bunu bütün haberler vermişti ve çok tepki göstermişti, işte linkHiç duymadım bunu,hangi hastaneymiş merak ettim.
Ben birtek Kadıköy Şifada yenidoğan bölümünde mikrop yüzünden 1 bebek ölmüştü onu duymuştum.
teşekkür ederim cnm. tam aklımdan sen geçiyordun o sırada yazmışsın çok şaşırdım. chicco polymagic vardıya konuşmştk, onun hakkında bilgi edinebildnmi die düşünüodum sana sorucaktm tam ben de
nasılsınız ???
doğum günü olan arkadaşlarım iyki doğdunuz....
henüz bende bi karar veremedim nerede doğum yapacağımı bu konuyu haftaya dr umla detaylıca görüşcem ....
selam cici mart anneleriiiii :)))
doğum günü olan arkadaşlar nice senelereeeee bebişlerinizle sağlıklı mutlu nice senelereeeeeee.....
Uhde ve turktaş doğumgünleriniz kutlu olsun canlarım, eşlerinizle bebişlerinizle nice mutlu, sağlıklı senelere :)
Masivacım senin de eşinin doğumgünü kutlu olsun, inşallah bundan sonraki tüm doğungünlerinizde, birlikte ve mutlu olursunuz, nice senelere size de :)
Kızlar benim doktorum da acıbadem de ama acıbadem de fiyatlar çok uçuk, hastane de bize uzak, doğumu bize yakın başka yerde yapmak istiyorum, inşallah doktorum gelir, çünkü onu çok seviyorum.
Birazdan işten çıkıcam herkese iyi akşamlar dilerim :)
daha bi yere çıkıpta bebişe bişey almadık. geçen cumartesi izmir fuarına gittik. ertesi günüde kemeraltına gittik ordan babamızdan gizli saklı ayakkabı aldım bebişe. cinsiyet belli olmadan bişe bakası yok ya. beni görsen herşeyden alasım var. inşallah ilk işim onu almak olcak bebişime. araştırdığımda sana mesaj olarak atarım canım. sen benden önce araştırırsan sende bana haber et
bu arada göbüşün belli olmaya başladımı diye sorcaktım sana. malum 4. ayınıza girmişsiniz ne durumdasın çok merak ettim?
aaa cnm sendemi izmirdesin? bendeeehangi hastaneye veya dra gidiyorsun?
biz de daha hiç bişey bakamadık. belki bu pazar hellobabyye gidebiliriz
keşke izmirde olsam. denizlide yaşıyorum canım. 3 sene izmirde kalmıştım. arada hafta sonları gelip gidiyoruz izmire. akrabalar v.s çok orda. sen hangi semttesin canım? ben yeşilyurtta kalmıştım.
galiba göbekli yani buzdağı gibi olmanın en güzel tarafı hamilelik. göbüşüm çıksın die gün sayıyorumnormal zamanımda biri bana böle bişey dese fena bozulurdum yani.
ben karşıyakadayım cnm. burda hellobaby var büyük bi bebek mağazası. herkes çok beğeniyor ben de gidip görücem bakalım. belki izmire geldiğinde uğrarsın sen de.
ben normalde baya zayıf olduğum için şuan göbeğimin olması çok göze batıo. heryerim aynı, sadece göbeğim büyüyor. inşallah böyle devam eder, şişmanlamak istemiorum.. ama olursa da napalım bebiş için değer artık
ekimin 22sinde gene izmire gitcez. o zamana kadar sende alışveriş yapmış olursun. senden fikir alırım hem. geldiğimde bizde alışveriş yaparız inşallah. sadece göbeğinin büyümesi çok güzel. benm gögüslerimde büyüdü patlıcak gibi şişti sanki ya. inşallah çok kilo almadan doğum yapmayı ümid ediyorum. çokda zayıf hamile kalamadım malesef. gene yiyip içtiğime dikkat ediyorum. hamileyim nasılsa yiyim desem şimdiden bile kilo almaya başlamıştım bile.
merhaba arkadaşlar....
turtas ve uhdecim doğum gününüz kutlu olsun rabbim seneye bebkleriniz kucağınızda kutlamayı nasip etsin.
cinsiyet öğrenen arkadaşlar sizide tebrik ediyorum
bizim dün netten aldığımız ürünlergeldi kalitesi cok güzel gerçekten tavsiye ediyorum ve 1 günde gönderdiler....cicişler bölümüne ekliycem ama hep hata veriyo
Evet çok şükür bu konuda çok şanşlıyım,Eskiden eskiye hep normal doğum düşündüğüm için teyzem öyle deyince hiç düşünmeden tamam dedim, farklı doğum şekillerini araştırmadım bile, benim şöyle bir düşüncem vardı, eğer bir şeyi yaşayacaksam acısıyla tatlısıyla yaşayayım istiyorum, belki garip gelecek size ama açıkcası ben bu doğum acısını bile hissetmek, yaşamak istiyorum
ben de o zaman kadar inşallah gezerim ve sana bilgi veririm.. kemeraltına da gitmeyi çok istiyorum. barış bebeye. çok methediyorlar. görelim bakalım. biz işe oda takımından başlamayı düşünüyoruz. ufak tefek şeyleri zamnla tamamlarız diyoruz. eşimin pek vakti olmadığı için, ben de izmiri pek bilmediğim ve kimseyi tanımadığım için zaten çok gezemycez büyük ihtimal.. onun için fırsat bu fırsat diyip ilk iş mobilyayı halledelim dioruz
canım normal doğum çok sağlıklı çok güzel yani anlatılmaz bişey bebeğini ilk doğduğu anı görmek ilk ağlamasını duymak bi mucize okadar tatlı oluyo ki tarifsiz amaaaa sancıları sorarsan onun acısıda tarifsiz ben ölmek istedim kendi sancılarım zaten vardı bide suni sancı verdiler tam 6 saat sancı çektim bağırmaktan sesim kısıldı kafamda saç kalmadı yolmaktan hastaneden kaçmayı bile düşündüm sonra sabır ettim dua ettim kurtuldum en kötüsüde bebişimi kucama alamadım ama inşallah bu sefer sağlıklı olsun ben gene o doğum sancısını çekerim
aldıklarını güle güle kullanmanı nasip etsin Rabbim. nedense netten ben güvenip sipariş veremiyorum ya. hep içimde bi tedirginlik oluyo. nası geçcek acaba bu. elimle dokunup almayı tercih etmişimdir hep. katalogdan bile bakıp almadm giysi türü. kozmetik hariç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?