2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eylül anneleri paylaşmış

arkadaşlar birde mutlaka duydugunuz abese suresi 19 ve 20 ayetlerini paylasmak istiyorum..deneyenlerin mutlaka fayda gordugunu soylemek istiyorum..
zaten cok kolay ezberlenebilir ve surekli okuyalım ve kolaylıklarla dogum yapalıminsallah.zaten ayetin acıklamasıda yazıyor..Allah dogumlarımızı kolaylastırsın insallah ....

80/ABESE-19: Min nutfeh(nutfetin), halakahu fe kadderah(kadderahu).
meal:Nutfeden (bir damladan onu yarattı), sonra da ona kader tayin etti (gelişimini (DNA'larını) programladı ve ömür tayin etti).

80/ABESE-20: Summes sebîle yesserah(yesserahu).
meal:Sonra yolu ona kolaylaştırdı.

kıssslaaaaaaarrr benimde minik prensesim geliyor :)))))))))))))))))))) şimdiye kadar öğrenenleri tebrik ediyorum aynı zamanda merakla bekleyenlere en kısa zamanda bu güzel duyguları paylaşmanız dileğiyle

canım tebrik ederim demek prenses geliyor allahım sağlıkla gelmesini nasip etsin

daha bi yere çıkıpta bebişe bişey almadık. geçen cumartesi izmir fuarına gittik. ertesi günüde kemeraltına gittik ordan babamızdan gizli saklı ayakkabı aldım bebişe. cinsiyet belli olmadan bişe bakası yok ya. beni görsen herşeyden alasım var. inşallah ilk işim onu almak olcak bebişime. araştırdığımda sana mesaj olarak atarım canım. sen benden önce araştırırsan sende bana haber et

bu arada göbüşün belli olmaya başladımı diye sorcaktım sana. malum 4. ayınıza girmişsiniz ne durumdasın çok merak ettim?

nasılsınız ???
doğum günü olan arkadaşlarım iyki doğdunuz....
henüz bende bi karar veremedim nerede doğum yapacağımı bu konuyu haftaya dr umla detaylıca görüşcem ....

selam cici mart anneleriiiii :)))

doğum günü olan arkadaşlar nice senelereeeee bebişlerinizle sağlıklı mutlu nice senelereeeeeee.....

tşk ederim kızlar hep birlikte nice güzelliklere inşallah

aaa cnm sendemi izmirdesin? bendeee hangi hastaneye veya dra gidiyorsun?
biz de daha hiç bişey bakamadık. belki bu pazar hellobabyye gidebiliriz

aaa cnm sendemi izmirdesin? bendeee hangi hastaneye veya dra gidiyorsun?
biz de daha hiç bişey bakamadık. belki bu pazar hellobabyye gidebiliriz

keşke izmirde olsam. denizlide yaşıyorum canım. 3 sene izmirde kalmıştım. arada hafta sonları gelip gidiyoruz izmire. akrabalar v.s çok orda. sen hangi semttesin canım? ben yeşilyurtta kalmıştım.

galiba göbekli yani buzdağı gibi olmanın en güzel tarafı hamilelik. göbüşüm çıksın die gün sayıyorum normal zamanımda biri bana böle bişey dese fena bozulurdum yani.

ben karşıyakadayım cnm. burda hellobaby var büyük bi bebek mağazası. herkes çok beğeniyor ben de gidip görücem bakalım. belki izmire geldiğinde uğrarsın sen de.
ben normalde baya zayıf olduğum için şuan göbeğimin olması çok göze batıo. heryerim aynı, sadece göbeğim büyüyor. inşallah böyle devam eder, şişmanlamak istemiorum.. ama olursa da napalım bebiş için değer artık

merhaba arkadaşlar....

turtas ve uhdecim doğum gününüz kutlu olsun rabbim seneye bebkleriniz kucağınızda kutlamayı nasip etsin.

cinsiyet öğrenen arkadaşlar sizide tebrik ediyorum

bizim dün netten aldığımız ürünlergeldi kalitesi cok güzel gerçekten tavsiye ediyorum ve 1 günde gönderdiler....cicişler bölümüne ekliycem ama hep hata veriyo

ekimin 22sinde gene izmire gitcez. o zamana kadar sende alışveriş yapmış olursun. senden fikir alırım hem. geldiğimde bizde alışveriş yaparız inşallah. sadece göbeğinin büyümesi çok güzel. benm gögüslerimde büyüdü patlıcak gibi şişti sanki ya. inşallah çok kilo almadan doğum yapmayı ümid ediyorum. çokda zayıf hamile kalamadım malesef. gene yiyip içtiğime dikkat ediyorum. hamileyim nasılsa yiyim desem şimdiden bile kilo almaya başlamıştım bile.

ben de o zaman kadar inşallah gezerim ve sana bilgi veririm.. kemeraltına da gitmeyi çok istiyorum. barış bebeye. çok methediyorlar. görelim bakalım. biz işe oda takımından başlamayı düşünüyoruz. ufak tefek şeyleri zamnla tamamlarız diyoruz. eşimin pek vakti olmadığı için, ben de izmiri pek bilmediğim ve kimseyi tanımadığım için zaten çok gezemycez büyük ihtimal.. onun için fırsat bu fırsat diyip ilk iş mobilyayı halledelim dioruz

aldıklarını güle güle kullanmanı nasip etsin Rabbim. nedense netten ben güvenip sipariş veremiyorum ya. hep içimde bi tedirginlik oluyo. nası geçcek acaba bu. elimle dokunup almayı tercih etmişimdir hep. katalogdan bile bakıp almadm giysi türü. kozmetik hariç.

canım normal doğum çok sağlıklı çok güzel yani anlatılmaz bişey bebeğini ilk doğduğu anı görmek ilk ağlamasını duymak bi mucize okadar tatlı oluyo ki tarifsiz amaaaa sancıları sorarsan onun acısıda tarifsiz ben ölmek istedim kendi sancılarım zaten vardı bide suni sancı verdiler tam 6 saat sancı çektim bağırmaktan sesim kısıldı kafamda saç kalmadı yolmaktan hastaneden kaçmayı bile düşündüm sonra sabır ettim dua ettim kurtuldum en kötüsüde bebişimi kucama alamadım ama inşallah bu sefer sağlıklı olsun ben gene o doğum sancısını çekerim

kızlarrr doğum gününüz kutlu olsun bebişlerle beraber nice mutlu senelere bnm doğum günümde inşallah bebeğim kucağımda 17 günlük olcak kıh kıh. yarın doktor randevum vardıı ama eşim izin alamamış gidemioruz pazartesiye kaldı bütün gün ağladım çok ayarlamıştım kendimi çok kızgınım eşime hele bi gün maç için izin alsınn o gün boşaıycam onu
masiva böyle şeyler dualar sölüosun süperrr ben çok araştırdım bunları allah razı olsunnn bildiklerini hep söle emiii ben her gün yasin okumaya çalışıorum arada tabii olmuo ama öğrendiğim günden beri okuorum bu hafta duymaya başladı sesli kuran dinletcem bide klasik müzikk

kızlarrr doğum gününüz kutlu olsun bebişlerle beraber nice mutlu senelere bnm doğum günümde inşallah bebeğim kucağımda 17 günlük olcak kıh kıh. yarın doktor randevum vardıı ama eşim izin alamamış gidemioruz pazartesiye kaldı bütün gün ağladım çok ayarlamıştım kendimi çok kızgınım eşime hele bi gün maç için izin alsınn o gün boşaıycam onu
masiva böyle şeyler dualar sölüosun süperrr ben çok araştırdım bunları allah razı olsunnn bildiklerini hep söle emiii ben her gün yasin okumaya çalışıorum arada tabii olmuo ama öğrendiğim günden beri okuorum bu hafta duymaya başladı sesli kuran dinletcem bide klasik müzikk

kemeraltı çok güzel ya. oraya girince çıkası gelmiyo insanın. hem uygun hem bol çeşidi var. inşallah gönlünüze göre bulursunuz mobilyanızı. nede olsa izmirde o yönden alternatifler çok. önce evi boyatcaz biz o yüzden cinsiyetini öğrensem bebeğin odasını o tonlarda boyatmayı düşünüyorum inşallah. sonra mobilya ve cicileri yavaş yavaş artık

canım benim ya Allah sana öyle güzel bir bebek vericek ki inan içimden öyle geçti o acılara katlanabilmişsin ya inanıyorum ki bunun karşılığını yeni bebeğinin çok ama çok sağlıklı ve mutlu ve güzel bir bebek olduğunu görerek alıcaksın :)) unutmayalım ki dualarımız hep birbirimize de:))

cok sağol cnm ....ben çeyizimede cok şey almıştım netten limangodan nevresimler aldım cok güzeller ve hala severek kullanıyorum bu aldıklarım marka bebe nin ürünleri ve bütün marka mağazaları gezdim hem bukdar uygun olanını ve kalitelisine daha rastlmamıştım monteheraca var mesela bir tulum 80 tl ...benim aldıklarımda öle ama indirimde şuan.....bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…