- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #7.901
kıssslaaaaaaarrr benimde minik prensesim geliyor :)))))))))))))))))))) şimdiye kadar öğrenenleri tebrik ediyorum aynı zamanda merakla bekleyenlere en kısa zamanda bu güzel duyguları paylaşmanız dileğiyle
kıssslaaaaaaarrr benimde minik prensesim geliyor :)))))))))))))))))))) şimdiye kadar öğrenenleri tebrik ediyorum aynı zamanda merakla bekleyenlere en kısa zamanda bu güzel duyguları paylaşmanız dileğiyle
ben ataşehir şifada yasemin yakuta gidiyorum. mükemmel bir doktor
doğum fiyatlarını araştırmadım, doğumumuda sigorta karşılıyor çok şükür
tşkler canım sağolasın nasılsın nasıl gidiyor bebişle aran?
İyiki doğdun canım rabbim eşinle, çocuklarınla ve bütün sevdiklerinle mutlu sağlıklı sıhhatli hayırlı nice yıllar geçirmen dileğiyle.bu arada eşine de bravo bir eşe yakışır en güzel şeyi yapmış bence
ayy ne güzel yaa, her geçen gün bebişinin cinsiyetini öğrenenler çoğalıyor, bende acayip merak içindeydim, acayp kafamı takmıştım, sanki geçmiyor gibi günler, ama kendimi şu şekilde teselli ediyorum cinsiyetini öğrenenler çoğaldıkça sanada sıra geliyor, demek ki aslında vakit çok hızlı geçiyorkıssslaaaaaaarrr benimde minik prensesim geliyor :)))))))))))))))))))) şimdiye kadar öğrenenleri tebrik ediyorum aynı zamanda merakla bekleyenlere en kısa zamanda bu güzel duyguları paylaşmanız dileğiyle
canım yasemin hanımdan memnun olduğuna sevindim, gerçekten çok başarılı bir doktor ama ben kendimi onun yanında hiç rahat hissedemedim, hamilelikten önce jinekolojik muayenelerim için hep ona gidiyordum ne kadar rahatsız olsamda hareketlerinden ama hamile olduğumu öğrendikten sonra gittiğim kontroldede aynı azarlayıcı tutumu devam edince, hamilelik süreci dahada hassasiyet isteyen bir süreç olduğundan ve kontrole giderken ayaklarım geri geri gittiğinden başka doktor arayışına gitmek zorunda kaldım. şuan 2 farklı doktor takibindeyim.
yasemin hanım için hastalar ikiye ayrılıyor zaten, ya benim gibi düşünenler var tavırları rahatsız edici, azarlıyor sert davranıyor vs şeklinde, yada inanılmaz çok sevenler ortası yok yani.
dediğim gibi memnun olduğuna sevindim çünkü gerçekten dalında başarılı bir doktor. ataşehirde egemen hanım var onunda adı sezeryancı doktora çıktığından tercih etmedim sonunda dediğim gibi hastane değiştirdim
canım yasemin hanımdan memnun olduğuna sevindim, gerçekten çok başarılı bir doktor ama ben kendimi onun yanında hiç rahat hissedemedim, hamilelikten önce jinekolojik muayenelerim için hep ona gidiyordum ne kadar rahatsız olsamda hareketlerinden ama hamile olduğumu öğrendikten sonra gittiğim kontroldede aynı azarlayıcı tutumu devam edince, hamilelik süreci dahada hassasiyet isteyen bir süreç olduğundan ve kontrole giderken ayaklarım geri geri gittiğinden başka doktor arayışına gitmek zorunda kaldım. şuan 2 farklı doktor takibindeyim.
yasemin hanım için hastalar ikiye ayrılıyor zaten, ya benim gibi düşünenler var tavırları rahatsız edici, azarlıyor sert davranıyor vs şeklinde, yada inanılmaz çok sevenler ortası yok yani.
dediğim gibi memnun olduğuna sevindim çünkü gerçekten dalında başarılı bir doktor. ataşehirde egemen hanım var onunda adı sezeryancı doktora çıktığından tercih etmedim sonunda dediğim gibi hastane değiştirdim
Canım burdan bi çok kez duyuru yapmıştım. ama sen o zamanlar hiç uğramamıştın. listemiz çok daha kalabalıktı ve paylaşım yapmayanları silmiştim. yoksa sen vardın listemizde hatırlıyorum. şimdi tekrar yaş ve tahmini doğum tarihini verirsen ekleyeyim canım listemize.
Benim içinde hastaneden ziyade doktor önemli, Eşim Keçiörende ki Lokman Hekim Hastanesini düşünüyordu, Kuzenimde orda doğum yaptı, memnundu, ama teyzem Çubuk devlet hastanesinde ebe hemşire ve oranın kadın doğum doktoru teyzemin arkadaşı, teyzemde boşuna oralara gidip paranı harcama, benim iki doğumumu da arkadaşım yaptı ve çok güvenilir, başarılı bir doktor, senin doğumunuda ona yaptıralım dedi, Benim doğumumu teyzemle arkadaşı yapacaklar,
Hatırlar mısınız bilmem ama geçen sene istanbulda bir özel hastanede skandal olmuştu, yenidoğan bebekleri hasta diye ailşelerine vermiyorlar ve göstermiyorlardı, böylece daha çok para almaya çalışıyorlardı, hatta gerizekalı hemşirenin biri bebişin yüzüne makyaj yapmıştı,
bu yüzden çok dikkat etmek alzım, iyi araştrmak lazım... özel yada değil, önemli olan merhametli kişilerin olmasıdır... Birde benim doktorumda sezeryana karşı olduğu için, son ana kadar sezeryana almadığı için ve yanında teyzemde olacağı için içim çok rahat...
tebrikler canım.. bi prenses daha ekleniyor listemize:)) sesimi duydular bu ara kızlar geliyor hep:))
ayyy cnm ya tebrik ederim seni. benim prensese arkadaş geliyooooorrrr
esperanzza seninde prensesini tebrik ederim. darısı bizlere inşallah. sanki zaman durdu günler geçmek bilmiyo sanki. hemen ya pembiş yada maviş alışverişine başlamak için sabırsızlanıyorumAllahım o günleri göstersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?