2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıssslaaaaaaarrr benimde minik prensesim geliyor :)))))))))))))))))))) şimdiye kadar öğrenenleri tebrik ediyorum aynı zamanda merakla bekleyenlere en kısa zamanda bu güzel duyguları paylaşmanız dileğiyle

Uhde ve turktaş doğumgünleriniz kutlu olsun canlarım, eşlerinizle bebişlerinizle nice mutlu, sağlıklı senelere :)

Masivacım senin de eşinin doğumgünü kutlu olsun, inşallah bundan sonraki tüm doğungünlerinizde, birlikte ve mutlu olursunuz, nice senelere size de :)

Kızlar benim doktorum da acıbadem de ama acıbadem de fiyatlar çok uçuk, hastane de bize uzak, doğumu bize yakın başka yerde yapmak istiyorum, inşallah doktorum gelir, çünkü onu çok seviyorum.

Birazdan işten çıkıcam herkese iyi akşamlar dilerim :)

kıssslaaaaaaarrr benimde minik prensesim geliyor :)))))))))))))))))))) şimdiye kadar öğrenenleri tebrik ediyorum aynı zamanda merakla bekleyenlere en kısa zamanda bu güzel duyguları paylaşmanız dileğiyle

gözün aydın darısı bizim başımıza 1 hafta kaldı bende çok sabırsızlanıyorum inş. gösterirde merakta bırakmaz bizi aslında merak etmiyodum ama herkes öğrenmeye başlayınca sabırsızlanmaya başladım.

kızlar sağ kaburga bitiminde uyuşukluk hissediyorum sizde de varmı böyle bi problem bide sırtım çok ağrıyo Allah bütün çalışanlara kolaylık versin bütün gün sandelye tepesinde oturmak çok zor.

ben ataşehir şifada yasemin yakuta gidiyorum. mükemmel bir doktor
doğum fiyatlarını araştırmadım, doğumumuda sigorta karşılıyor çok şükür

canım yasemin hanımdan memnun olduğuna sevindim, gerçekten çok başarılı bir doktor ama ben kendimi onun yanında hiç rahat hissedemedim, hamilelikten önce jinekolojik muayenelerim için hep ona gidiyordum ne kadar rahatsız olsamda hareketlerinden ama hamile olduğumu öğrendikten sonra gittiğim kontroldede aynı azarlayıcı tutumu devam edince, hamilelik süreci dahada hassasiyet isteyen bir süreç olduğundan ve kontrole giderken ayaklarım geri geri gittiğinden başka doktor arayışına gitmek zorunda kaldım. şuan 2 farklı doktor takibindeyim.

yasemin hanım için hastalar ikiye ayrılıyor zaten, ya benim gibi düşünenler var tavırları rahatsız edici, azarlıyor sert davranıyor vs şeklinde, yada inanılmaz çok sevenler ortası yok yani.

dediğim gibi memnun olduğuna sevindim çünkü gerçekten dalında başarılı bir doktor. ataşehirde egemen hanım var onunda adı sezeryancı doktora çıktığından tercih etmedim sonunda dediğim gibi hastane değiştirdim

tebrikler sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin rabbim.darısı biz daha öğrenemeyenler

tüm doğum günümü kutlayan kutlamayan bütün arkadaşlara tşk.ederimmm nice senelerede birlikte girmek dileğiyle öpüyorum hepiniziii

ayy ne güzel yaa, her geçen gün bebişinin cinsiyetini öğrenenler çoğalıyor, bende acayip merak içindeydim, acayp kafamı takmıştım, sanki geçmiyor gibi günler, ama kendimi şu şekilde teselli ediyorum cinsiyetini öğrenenler çoğaldıkça sanada sıra geliyor, demek ki aslında vakit çok hızlı geçiyor

şaşırdımm gerçekten hiçç öyle azarlayıcı bir tavrını görmedim zaten öyle olsa kesinlikle gitmezdim, tam tersi psikoloğum gibi oldu kadın o yüzden onu tercih ettim beni yatıştırabilen bir doktor gerekliydi bana çünkü ben çok pinpirikliyim. tam tersi sakin güler yüzlü her sorduğumu cevaplayan samimi bir kadın kişiye göre değişik davranıyor herhalde anlamadım ama çok şaşırdım.

tebrikler canım.. bi prenses daha ekleniyor listemize:)) sesimi duydular bu ara kızlar geliyor hep:))

ayy tebrik ediyorum ya cinsiyetini öğrenenleri. o kadar mutlu oluyorumki Rabbim bizide güzel sonuçlar alıp hayırlı evlat sahibi etsin inşallah. merak ediyoruz bizde babasıyla neyimiz olcak acaba diye :)

kızlar bu arada ben 6 haftadan sonra bulantılarım artınca hiç folik asit kullanamadım. çünkü bulantılarım o kadar şiddetlendiki bırak folik asidi yemek bile yiyemiodum. sonra 9 haftalık olunca bulantılarım azaldı fakat bu seferde ne zaman folik asit içsem tekrardan mide bulantım başlıyordu. artık içemez oldum hiç, ama vicdanım çok sızlıyor ya.ya bişey olursa bebeğime diye. profesöre gidiyorum doktoruma hamile olduğumu öğrenir öğrenmez folik aside başlayayımmı die sordum ama doktorum eğer 3 ay öncesinden başlamadıysan folik asidin şimdiden sonra bi faydası olmaz dedi. ama benm içim rahat etmedi başladım gene ben. başka doktorlarda hamile olur olmaz başlatıyolar kafam çok karışık. varmı benm gibi olan veya bana yardımcı olacak olan, birileri içime su serpsin ya

Sen hangi hastane ve doktora gidiyorsun canım, yine ataşehirde mi?

Anladım ben o arayı kaçırmışım demek ki, yurtdışına taşındığımızdan çok yoğun günler geçirmiştim heralde o arada silinmişim. ama hepinizin haberlerini ayrı ayrı takip ediyorum. her sabah kocamı işe gönderdikten sonra ilk işim buraya gelip geçmişi okumak oluyo. inşaallah yarın tuttuğumuz eve geçicez şimdiye kadar oteldeydik. ilk işim hastaneye gitmek olucak. bebeğimin haberlerini buraya yazmak için sabırsızlanıyorum bilgilerim şöyle, 25 yaşındayım beklenen doğum tarihi 15 mart pıt pıtlarımızı da duyduk:114:

Hiç duymadım bunu,hangi hastaneymiş merak ettim.
Ben birtek Kadıköy Şifada yenidoğan bölümünde mikrop yüzünden 1 bebek ölmüştü onu duymuştum.

tebrikler canım.. bi prenses daha ekleniyor listemize:)) sesimi duydular bu ara kızlar geliyor hep:))

pollyanna siz öğrenmedinizmi daha canım? bebeğiniz 4. aya gircek nerdeyse. çok merak ettim ya inşallah nur topu gibi oğluşunuz olur :) kızın varya o bakımdan dedim. Rabbim her iki cinsiyettende tattırsın diye

ayyy cnm ya tebrik ederim seni. benim prensese arkadaş geliyooooorrrr

esperanzza seninde prensesini tebrik ederim. darısı bizlere inşallah. sanki zaman durdu günler geçmek bilmiyo sanki. hemen ya pembiş yada maviş alışverişine başlamak için sabırsızlanıyorum Allahım o günleri göstersin inşallah

teşekkür ederim cnm. tam aklımdan sen geçiyordun o sırada yazmışsın çok şaşırdım. chicco polymagic vardıya konuşmştk, onun hakkında bilgi edinebildnmi die düşünüodum sana sorucaktm tam ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…