- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.801
çatlak kremi kullanmaya başladınızmı kızlar? hangi markaları kullanıyorsunuz?? haftasonu alıcam artık ben de ama hangisini alsam bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben çatlak kremi kullanmıyorum ama bebe yağı kullanıyorum.Bir de fındık yağı-badem yağı-portakal yağı-kayısı yağı karışımı ek olarak.
ikili testim temiz çıkmıştı. oğlumun vücudunda herhangi birşey yokmuş. sağlıklı görünüyordu dedi doktor. patolojiye gönderdiler.
nasip değilmiş. ömrü bu kadar biçilmiş bebeğimin
İnternetten okumuştum bebe yağı kıllanma yapıyormuş galiba
Ben çatlak kremi kullanmıyorum ama bebe yağı kullanıyorum.Bir de fındık yağı-badem yağı-portakal yağı-kayısı yağı karışımı ek olarak.
kızlar bebeğinizi kundaklayaakmısınız koa karı işi olarak algılanıyor ama annem çok ısrar ediyor bir hafta 10 gün falan kundaklasakmı acaba
İnternetten okumuştum bebe yağı kıllanma yapıyormuş galiba
aynı durumumuz yani:)) yarın sabah gideyim hastaneye bakalım ne zamana gün verecekler. telefondan randevu alayım dedim, 1 hafta sonrasına kadar dolu, e şimdi o zamana alsam randevuyu birde 1 hafta sonrasına test için randevu verse oooo o da kaçar gider. en iyisi sabahın köründe hastaneye damlamak:)))yok cnm daha tam kesin değil geçen ay kız gibi demişti dr cumartesi tekrar gideeğim kesin belli olur inş da bende alışveriş yapmaya başlayabilirim
inşş üçlü sonucunda iyi çıkarcnm
sağol canım çok teşekkür ederim. değişmezse eğer 2 kız olacaklar:) ama kızımda karnımdayken çok terbiyeliydi ya şimdi tam bi cadı:)))güzel haberlere de çok sevindim...
berkerdem bebeğinin iyi olmasına çok sevindim
nhy gözün aydın canım,erkek annesi olacakmışsın
ve polyannacım seni de tebrik ederim...Allah hayırlıca kucağına almayı da nasip etsin...senin bebişler hayalı o y üzden annelerini merakta bırakıyorlar
ya kızlar denizenderya arkadaşımız vardı,o nerelerde iyi mi ilk aylarda çok paylaşımda bulunuyordu,geçenlerde aklıma geldi merak ettim?
kızlar bebeğinizi kundaklayaakmısınız koa karı işi olarak algılanıyor ama annem çok ısrar ediyor bir hafta 10 gün falan kundaklasakmı acaba
zaten kış olduğu için battaniyeye sarıcaz ister istemez oda kundak gibi oluyo biz öyle yaparız heralde. Şimdi bide tek parça tulumlar var derli toplu oluyo .
aynı durumumuz yani:)) yarın sabah gideyim hastaneye bakalım ne zamana gün verecekler. telefondan randevu alayım dedim, 1 hafta sonrasına kadar dolu, e şimdi o zamana alsam randevuyu birde 1 hafta sonrasına test için randevu verse oooo o da kaçar gider. en iyisi sabahın köründe hastaneye damlamak:)))
sağol canım çok teşekkür ederim. değişmezse eğer 2 kız olacaklar:) ama kızımda karnımdayken çok terbiyeliydi ya şimdi tam bi cadı:)))
eskiler gibi sımsıkı kundaklamak değilde ayakları hafif serbest kolları dışına çıkaramıycak şekilde kundaklamak bebek içinde iyi. çünkü ilk zamanlar uyurken el kol hareketlerinden korkup keendilerini uyandırıyorlar. ben kızıma 3 ay kadar kundak yapmıştım.
nazende başın sağolsun inş. kendini hazır hissettiğin zamanda Allah yine bir bebek nasip eder. Allah sabır versin.
Pollyanna senin de gözün aydın .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bende bugün doktora gittim doktor teyzemiz ekranda ilk cinsiyeti gördü Maşallah açmış her yerini bizimde edepsiz bir OĞLUMUZ olucak inş. (ben gitmeden çok tembihledim çocuğu herşeyini göster bizi merakta bırakma diye söz dinliyo ) Doktor kesin değilse söylemem demişti kesin erkek herşey çok net dedi. 2 li test iyi çıktığı için 3 lü ve 4 lü teste gerek yok herp aynı şeylere bakılıyo zaten kafa karıştırmaya gerek yok dedi. Kan ilacı verdi elevit vermicem dedi. Her gidişimde endişe içindeyim Herşey iyiydi çok şükür . Darısı diğer annelerin başına ....
bebeğin kalbinin durduğu nasıl anlaşılır kızlar? yoksa anlayamazmıyız bir belirtisi yokmu? Allah korusun yaa, ben artık daha fazla korkar oldum bebişime bişey olucak die. bu korkular ne zaman biticek yaaa..
ben de son günlerde bebe yağına başladım ama işe yaramıyor sadece nemlendiriyor diyenler var. çatlamaktan korkuyorum açıkçası eşim çok takıntılıdır böyle konularda. onun için iyi bir kreme başlasam die düşündüm. yağ karışımını da deneyebilirim. evde bol çeşitte yağlar var saç maskesi yapıyorum sürekli çünkü.
slnaras :..tebrikerl cnm şehzadeye altınlar saçsana
kızlar sağlık ocağından arayıp duruyolar şimdi gitsem ne yapacaklar ben henüz kayırtolmadımda muaynemi ediyolar usg varmı varsa gideyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?