2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydın arkadaşlar

nazende canım başın sağolsun,Allah sabrını versin ve inşallah en kısa zamanda da tesellini göndersin:2:

bu haberler çok üzüyor bizi hakkaten..ama yaşamak çok çok daha zor...Allahım bi daha göstermesin hiçbir arkadaşımızın ve bizlerin başına...

güzel haberlere de çok sevindim...

berkerdem bebeğinin iyi olmasına çok sevindim

nhy gözün aydın canım,erkek annesi olacakmışsın

ve polyannacım seni de tebrik ederim...Allah hayırlıca kucağına almayı da nasip etsin...senin bebişler hayalı o y üzden annelerini merakta bırakıyorlar

ya kızlar denizenderya arkadaşımız vardı,o nerelerde iyi mi ilk aylarda çok paylaşımda bulunuyordu,geçenlerde aklıma geldi merak ettim?

çatlak kremi kullanmaya başladınızmı kızlar? hangi markaları kullanıyorsunuz?? haftasonu alıcam artık ben de ama hangisini alsam bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Ben çatlak kremi kullanmıyorum ama bebe yağı kullanıyorum.Bir de fındık yağı-badem yağı-portakal yağı-kayısı yağı karışımı ek olarak.

kızlar bebeğinizi kundaklayaakmısınız koa karı işi olarak algılanıyor ama annem çok ısrar ediyor bir hafta 10 gün falan kundaklasakmı acaba

ikili testim temiz çıkmıştı. oğlumun vücudunda herhangi birşey yokmuş. sağlıklı görünüyordu dedi doktor. patolojiye gönderdiler.
nasip değilmiş. ömrü bu kadar biçilmiş bebeğimin

canım kelimelerin bittiği tükendiği yerdeyim inan ne diyeceğimi bilemiyorum ne desem seni teselli etmeye yetmez bile cennete gitti meleğin böyle düşün rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek daha verir sana ..başınız sağolsun canım ..allah yardımcın olsun inşallah

İnternetten okumuştum bebe yağı kıllanma yapıyormuş galiba

kızlar bebek yağından dolayı göbeğimde kıllanmalar oldu hemde çok çirkin bir görüntü oluştu malesef hiç tüyden eser yoktu bende üstülik uzun sürede kullanmadığım halde besledi kıl köklerini sakın kullanmayın derim

Ben çatlak kremi kullanmıyorum ama bebe yağı kullanıyorum.Bir de fındık yağı-badem yağı-portakal yağı-kayısı yağı karışımı ek olarak.

ben de son günlerde bebe yağına başladım ama işe yaramıyor sadece nemlendiriyor diyenler var. çatlamaktan korkuyorum açıkçası eşim çok takıntılıdır böyle konularda. onun için iyi bir kreme başlasam die düşündüm. yağ karışımını da deneyebilirim. evde bol çeşitte yağlar var saç maskesi yapıyorum sürekli çünkü.

kızlar benim sevincimi paylaştığınız için teşekkür ederim NAZENDE cim çok üzüldüm canım bende ilk bebeğimi 23 haftalıkken sonlandırdılar çok acı veriyo ama napalım rabbim öyle istemiş inşallah hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın başın sağolsun

kızlar bebeğinizi kundaklayaakmısınız koa karı işi olarak algılanıyor ama annem çok ısrar ediyor bir hafta 10 gün falan kundaklasakmı acaba

zaten kış olduğu için battaniyeye sarıcaz ister istemez oda kundak gibi oluyo biz öyle yaparız heralde. Şimdi bide tek parça tulumlar var derli toplu oluyo .

bebeğin kalbinin durduğu nasıl anlaşılır kızlar? yoksa anlayamazmıyız bir belirtisi yokmu? Allah korusun yaa, ben artık daha fazla korkar oldum bebişime bişey olucak die. bu korkular ne zaman biticek yaaa..

İnternetten okumuştum bebe yağı kıllanma yapıyormuş galiba

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum hiç bişey olmadı bende.Hamilelikten önce de bir ara kullanmıştım.Her cilt farklı ondandır belki.Badem yağı için de öyle diyorlar ama ben onu da kullandım.
Belki benim cildimdendir hiç bişey olmadı.Çevremde kullananlar var ama onlarda da bişey olmamış.

yok cnm daha tam kesin değil geçen ay kız gibi demişti dr cumartesi tekrar gideeğim kesin belli olur inş da bende alışveriş yapmaya başlayabilirim

inşş üçlü sonucunda iyi çıkarcnm
aynı durumumuz yani:)) yarın sabah gideyim hastaneye bakalım ne zamana gün verecekler. telefondan randevu alayım dedim, 1 hafta sonrasına kadar dolu, e şimdi o zamana alsam randevuyu birde 1 hafta sonrasına test için randevu verse oooo o da kaçar gider. en iyisi sabahın köründe hastaneye damlamak:)))

sağol canım çok teşekkür ederim. değişmezse eğer 2 kız olacaklar:) ama kızımda karnımdayken çok terbiyeliydi ya şimdi tam bi cadı:)))

eskiler gibi sımsıkı kundaklamak değilde ayakları hafif serbest kolları dışına çıkaramıycak şekilde kundaklamak bebek içinde iyi. çünkü ilk zamanlar uyurken el kol hareketlerinden korkup kendilerini uyandırıyorlar. ben kızıma 3 ay kadar kundak yapmıştım.

zaten kış olduğu için battaniyeye sarıcaz ister istemez oda kundak gibi oluyo biz öyle yaparız heralde. Şimdi bide tek parça tulumlar var derli toplu oluyo .

cevaplarınız için tşk anlaşılan annemi dinleyip bende biraz kundaklayaağım

Tebrik ederim cnm yakışıklı oğlunla uzun ömürlü olursunuz inşallah ben daha öğrenemeyenlerdenim haftaya cuma randevum var bakalım saklamazsa öğrenicem inşallah karnıma bakan herkes erkek diyor ama nasip sağlıklı olsundaaa

bebeğin kalbinin durduğu nasıl anlaşılır kızlar? yoksa anlayamazmıyız bir belirtisi yokmu? Allah korusun yaa, ben artık daha fazla korkar oldum bebişime bişey olucak die. bu korkular ne zaman biticek yaaa..

merhaba canım,
streteskop al 18. haftada bebeginin kalp atıslarını dinleyebilirsin, sanırım mumcunun internet sitesinde okumustum, ayrıca angel diye bir alet var oda aynı işlevi görüyor.

Yağ karışımı kullanmak bana daha iyi gibi geliyor bitkisel olduğu için ama çatlak kremlerini de araştır hangisi daha iyidir bilmiyorum.Ben de bu konuda çok takıntılıyım inş.çok çatlağımız olmazzz.

slnaras :..tebrikerl cnm şehzadeye altınlar saçsana

kızlar sağlık ocağından arayıp duruyolar şimdi gitsem ne yapacaklar ben henüz kayırtolmadımda muaynemi ediyolar usg varmı varsa gideyim...

devlet yeni bir sistem çıkarmış hangi hastaneye gidersen git kaydın bağlı bulunduğun sağlık ocağına düşüyormuş sizin hastanız tel bulup sağlık ocağına kaydını yaptırın diye benide dün aradılar yapmak zorundalarmış sanırım konyada yaşanan bir olaydan sonra hamilelerin kaydında daha tedbirli davranmaya başladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…