- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.601
Kızlar günaydın anca geçmişi okuyabildim selam verme fırsatım olmadı nasılsınız bugün artık işe gelmek çok zor geliyo geceleri uyuyamıyorum deli gibi dönüyorum ordan oraya :2::2::2:
Polyannacım bence Defne çok güzel bir isim,hatta bende bu isim falan işlerine girmeden yeni nesilin geleceği yurtdışında o yüzden international bir isim koymak istiyorum çocuğuma derdim ve Defne(daphne) ve Yasmin'i söylerdim.
yok yok benim çok hoşuma gidiyor EZO ismi.. siizn çevreniz beğenmemiş ama bence çok güzel.
benim alfabem 27 harf:)) S ve Z harflerini ben söylediğimi zannetsemde karşımdaki anlamıyor. özellikle telefonda:)) o yüzden çocuğumuza isim koyarken biz buna da dikkat etmek zorundayız malesef:)))
Kızının adı ne olursa olsun adıyla yaşasın inşallah.
Bende iş yerinde çokk ama çok yoruluyorum gün içerisinde akşama doğru bitmiş bir vaziyette eve gidiyorum
Elim kolum ayaklarım davul gibi şişiyor. Ama şubata kadar çalışacağımm ama nasılll
yok yok benim çok hoşuma gidiyor EZO ismi.. siizn çevreniz beğenmemiş ama bence çok güzel.
benim alfabem 27 harf:)) S ve Z harflerini ben söylediğimi zannetsemde karşımdaki anlamıyor. özellikle telefonda:)) o yüzden çocuğumuza isim koyarken biz buna da dikkat etmek zorundayız malesef:)))
Kızının adı ne olursa olsun adıyla yaşasın inşallah.
şuan topiğimizdeki ikinci gebeliğini yaşayan tüm arkadaşlar hissediyor diyebilirim canım..
Bu arada aramıza hoşgeldin. listemize kaydedeyimmi senide???
tebrikler canımkızlar atağa kalktı:))) maşallah.. birazdan güncelliyorum listemizi.
tamam arkadaşım güncelleyim.. arkası yarın.. az sonra.. şimdi...
Günaydınlar kızlar. Uhdecim hafiflediğine sevindim. bende şükürler olsun hafif geçiriyorum bu kez. oda bebeğimin şansı
daha erken canım yaaa.. biz kızımda son ay karar vermiştik. hatta öncesinde hiç isim bile düşünmemiştik. hatta hatta 2-3 arasında gidip gelirken kızım doğduğunda bi baktık ki Defne diye seviyoruz:)))
merak ettim, düşündüğünüz isim neydi??
şimdi benimki kızsa eğer ben ne uydurucam diye düşünmeye de başlamadım değil hani:)))
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.
günaydın kızlar
herkesler cinsiyetini öğrendi isim bile düşünüyo bizimki belli değil1 hafta sonra dr gidicem inşallah bu sefer belli olur
ben bazen çok rhat oluyorum bazen yoğun ama bütün gün sandalye tepesinde oturmaktan sırtıma ağrılar giriyo işin streside cabası evde de tavuk gibi uyuyorum.
çok feci durumdayımmm sinüzitim azdıı günlerdir baş ağrısı çekiyorummm
sadece parol içiyorum oda tamamen geçirmiyor varmı benimle aynı durumda olan bitki falan ne yapabilirim çok kötüyümmm
kızlar tatanoz aşısı yaptırdınız mı? ben yaptırmadım ya yaptırmıcam galiba ama yapılmalımı sizce? dr um yaptırmasanda olur dedi
kayra erkek ismi değilmiydiValla ben mi sabırsızım bilmiyorum, aklımızda olan ismi kimse beğenmeyince boşluğa düştüm onun etkisi heralde.Harıl harıl heryeri araştırıyorum.
Doğum fotoğrafçılarının sitelerine bile baktım, aslında onlar daha iyi bilgi veriyo. Çünkü doğan çocukların isimlerine bak hepsi aynı;
Kız için:Alya,Arya,Doğa,Melis,Duru,Su,Ece,Zeynep,Defne,Derin,Kayra,Ada...
Erkek için: Demir,Kuzey,Poyraz,Rüzgar,Can,Ege,Efe,Yiğit,Dora,Çağan..
10 tane erkek,10 tane kız ismi var gibi herkes aynı ismi koymuş.
günaydın bende de sinüzit olmustu. doktorum antıbıyotık yazdı. gebelikte kullanılabilir dedi. markası bilindik augm.. gibi bişi olabilir.
ama ben kullanmadım cok aşırı şiddetli agrıdıgında goz cevreme patates dilimleyip koydum bıraz oyle dınlendım. birazda eşime masaj yaptırarak rahatlamaya çalıstım. arada dönem dönem hala oluyor. rüzgarda kalmamaya calıs. saclarını mutlaka kurut yüzünü yıkadıktan sonra kurula.
kızlar tatanoz aşısı yaptırdınız mı? ben yaptırmadım ya yaptırmıcam galiba ama yapılmalımı sizce? dr um yaptırmasanda olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?