2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın anca geçmişi okuyabildim selam verme fırsatım olmadı nasılsınız bugün artık işe gelmek çok zor geliyo geceleri uyuyamıyorum deli gibi dönüyorum ordan oraya :2::2::2:

Bende iş yerinde çokk ama çok yoruluyorum gün içerisinde akşama doğru bitmiş bir vaziyette eve gidiyorum
Elim kolum ayaklarım davul gibi şişiyor. Ama şubata kadar çalışacağımm ama nasılll

yok yok benim çok hoşuma gidiyor EZO ismi.. siizn çevreniz beğenmemiş ama bence çok güzel.
benim alfabem 27 harf:)) S ve Z harflerini ben söylediğimi zannetsemde karşımdaki anlamıyor. özellikle telefonda:)) o yüzden çocuğumuza isim koyarken biz buna da dikkat etmek zorundayız malesef:)))

Kızının adı ne olursa olsun adıyla yaşasın inşallah.

Herkese günaydınlar,güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle...
Biz cinsiyetimizi daha öğrenemedik ama kızım olursa adını Derin koymak istiyoruz.Neyseki isim konusunda bize kimse karışmıyor.Zaten bizde kimseye sormuyoruz.Herkesin gönlüne göre isim bulmak çok zor.Anne baba ne istiyorsa o ismi koymalı bence.

AY evet yaa, aklıma getirdin şimdi. Ben de eşime Serra yada Berra ismi nasıl diye sormuştum. Eşimde "R"leri söyleyemeyen bir çocuk olursa çok yazık olur diyip gülmüştü
Gerçekten belki buna da dikkat etmek lazım, düşünsene kendi ismini söyleyemezse..

Bende iş yerinde çokk ama çok yoruluyorum gün içerisinde akşama doğru bitmiş bir vaziyette eve gidiyorum
Elim kolum ayaklarım davul gibi şişiyor. Ama şubata kadar çalışacağımm ama nasılll

ben bazen çok rhat oluyorum bazen yoğun ama bütün gün sandalye tepesinde oturmaktan sırtıma ağrılar giriyo işin streside cabası evde de tavuk gibi uyuyorum.

tebrikler canım kızlar atağa kalktı:))) maşallah.. birazdan güncelliyorum listemizi.

pollyanna canım tşk ederim .. ben kızım olacak diye uçuyorum. ilk çocugumuz cok heyecan verici. sizlerle heyecanlarımızı paylaşmak çok güzel dün hemen hastane çıkış seti aldım dayanamadım kızlar alışverişe başladınız sizlerde dimi ?

slnaras tşk ederim canım.. 'kız kıza gezelim' seneye olcak

bebişine kıyafet bakmak isteyen arkadaşlar limango'nun sitesinde babyshez diye bir markada % 60 a varan indirim var ve çok güzel ciciler var bakmak isteyen olursa bilginize...

Bende Defne'nin yanına Sedef 'i önerecektim daha doğrusu sen kızım olucak dediğin zaman aklıma gelmişti ama olmazmış

hoşbulduk canım kaydedebilirsin
30 yaşıdnayım ikinci gebeliğim doğum tarihim ultrasona göre 27 mart
cinsiyeti kesin olmasada şuan kız gibi görünüyor
56 kiloyla hamile kaldım halada 56 yım

günaydın kızlar
herkesler cinsiyetini öğrendi isim bile düşünüyo bizimki belli değil 1 hafta sonra dr gidicem inşallah bu sefer belli olur

İnş. sende öğrenirsin doktorun yanına girmeden biraz dürt bebeğini uyuyosa uyansın ben öyle yaptım 1 ay daha bekletme bizi dedim zaten erkek olduğu gibi açtı önümüze herşeyini ilk saniyede

ben bazen çok rhat oluyorum bazen yoğun ama bütün gün sandalye tepesinde oturmaktan sırtıma ağrılar giriyo işin streside cabası evde de tavuk gibi uyuyorum.

kızlar size tavsiyem her fırsatta ayaga kalkın. ben oyle yapmaya calısıyorum eskıden dahahareketliydi işim. sürekli araç kontrolune cıkıyordum. egil kalk fabrikalara kontrole gidiyorduk orda yine kosturmaca . tam bir erkek meslegi. fakat geri görevden beri oturuyorum. ve alıskın olmadıgımdan bende de sırt boyun agrısı olmaya basladı.her fırsatta kalkıp yuruyorum ofıs ıcı bıle olsa ıyı gelıyor. bazen boyle fırsatlarımızda nette takılmak hosumuza gidiyor ama inanın sureklı oturmak çok zararlı.

çok feci durumdayımmm sinüzitim azdıı günlerdir baş ağrısı çekiyorummm
sadece parol içiyorum oda tamamen geçirmiyor varmı benimle aynı durumda olan bitki falan ne yapabilirim çok kötüyümmm

çok feci durumdayımmm sinüzitim azdıı günlerdir baş ağrısı çekiyorummm
sadece parol içiyorum oda tamamen geçirmiyor varmı benimle aynı durumda olan bitki falan ne yapabilirim çok kötüyümmm

günaydın bende de sinüzit olmustu. doktorum antıbıyotık yazdı. gebelikte kullanılabilir dedi. markası bilindik augm.. gibi bişi olabilir.
ama ben kullanmadım cok aşırı şiddetli agrıdıgında goz cevreme patates dilimleyip koydum bıraz oyle dınlendım. birazda eşime masaj yaptırarak rahatlamaya çalıstım. arada dönem dönem hala oluyor. rüzgarda kalmamaya calıs. saclarını mutlaka kurut yüzünü yıkadıktan sonra kurula.

günaydın hanımlar

kızlar tatanoz aşısı yaptırdınız mı? ben yaptırmadım ya yaptırmıcam galiba ama yapılmalımı sizce? dr um yaptırmasanda olur dedi

daha erken değilmi 20. haftada değilmi

kayra erkek ismi değilmiydi

evet bende kullanmak istemiyorum.tavsiyelerine uyucam çok teşekkür ederimm..hamilelik boyunca hiç hastalanmasakkk şimdi kış geliyor benim bünyem çok zayıf korku başladı şimdiden hastalanma korkusu...

kızlar tatanoz aşısı yaptırdınız mı? ben yaptırmadım ya yaptırmıcam galiba ama yapılmalımı sizce? dr um yaptırmasanda olur dedi

ben yaptırmıcam canım, her iki doktorumda aynı şeyi söyledi hastane şartlarında doğum yapacağından bir risk taşımıyorsun, o aşı kırsal kesimde hastaneye ulaşam şansı az olanların yaptırması gereken bir aşıymış, evde doğumda bebeğin kordonu kesilirken kullanılan bıçak veya makastan bebeğe tetanoz hastalığı geçmesin diye bebeğe bağışıklık kazandırmak için yapılan bir aşıymış.

sonuç olarak bizim için çok elzem görünmüyorsa ne gerek var duruduk yere bebeğe mikrop vermeğe ve onun bağışıklık kazanması için 5 aylıkken savaşmak zorunda bırakılmasına... diye düşünüyorum...

merhaba arkadaşlar siteye yeni giriş yaptım nereden başlayacağımı bilemedim.15 haftalık hamişim 2 hfta sonra 3 lü test yaptıracağım veee cinsiyetini öğreneceğiz, çok merak ediyorum belirtiler erkek gibi ama içimden kız olmasını istiyorum tabii en başta sağlıklı olsun allahın izniyle

mart anneleri günaydınnn:)

kızlar benim arada sancılarım oluyor kasıklarımda sizlerde de olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…