2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar iki gün aradan sonra yine burdayım evde yattım iki gün boyunca ama halen gribim geçmedi biraz daha hafifledi sizler nasılsınız görüşmeyeli geçmişi okumadım henüz birazdan bakarım güzel bir gün dilerimmmm

günaydın mart anneleri..
Bebeğin cinsiyetini öğrendiğimizden beri isim telaşı sardı bizi. Aslında eşimle benim beğendiğimiz bir isim var ama ikimizden başka kimse beğenmedi ne aileler, ne arkadaşlar hiç kimse. Bende yeni bir isim arayışına girdim. KK da okumadığım isim forumu kalmadı, ama içime sinen bişey yok:84::84::84::84:

kıslar bugün kendi dr gitçem 3 te ne diyecek bakalım herşeyi tek tek sorcam inşallah bebiş iyidir gerçi fıkır fıkır dönüyo ama hayırlısı

beğendiğiniz isim neydi canım ?

kızlar tatanoz aşısı yaptırdınız mı? ben yaptırmadım ya yaptırmıcam galiba ama yapılmalımı sizce? dr um yaptırmasanda olur dedi

şuan topiğimizdeki ikinci gebeliğini yaşayan tüm arkadaşlar hissediyor diyebilirim canım..
Bu arada aramıza hoşgeldin. listemize kaydedeyimmi senide???

tebrikler canım kızlar atağa kalktı:))) maşallah.. birazdan güncelliyorum listemizi.
bende istanbul anadolu yakasındayım kızlar...bu arada polyannacım listeye ekleyebilirmisin...
tamam arkadaşım güncelleyim.. arkası yarın.. az sonra.. şimdi...

Günaydınlar kızlar. Uhdecim hafiflediğine sevindim. bende şükürler olsun hafif geçiriyorum bu kez. oda bebeğimin şansı
daha erken canım yaaa.. biz kızımda son ay karar vermiştik. hatta öncesinde hiç isim bile düşünmemiştik. hatta hatta 2-3 arasında gidip gelirken kızım doğduğunda bi baktık ki Defne diye seviyoruz:)))
merak ettim, düşündüğünüz isim neydi??
şimdi benimki kızsa eğer ben ne uydurucam diye düşünmeye de başlamadım değil hani:)))

kıslar bugün kendi dr gitçem 3 te ne diyecek bakalım herşeyi tek tek sorcam inşallah bebiş iyidir gerçi fıkır fıkır dönüyo ama hayırlısı
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.

beğendiğiniz isim neydi canım ?

Bizim beğendiğimiz, istediğimiz EZO.
Ezo gelin,ne o çorba adı diye dalga geçerler çocukla diyen mi, o ne ya köylü ismi gibi diyen mi, bir sürü bir sürü olumsuz yorum aldık.Kimse beğenmedi.
Beğenmeyenlere e daha iyisini siz bulun diyorum,önerdikleri isimlerde benim hiç hoşuma gitmiyo. Sizin fikriniz ne?

benim kistim yeni hamile kaldığımda 5 cm şimdi 4 cm çıktı göründü yani ama yarın özelden gitçem kendi dr ne dicek bakalım

Küçülmeye başlamış ne güzel inş. yok olur benimkide hamile kalmadan vardı hamile kaldığımda 4,5 cmdi 1 ay sonra 4 cm olarak gördük en son hiç görmedik doktor küçülme eğiliminde kendiliğinden yok olur demişti zaten.

Valla ben mi sabırsızım bilmiyorum, aklımızda olan ismi kimse beğenmeyince boşluğa düştüm onun etkisi heralde.Harıl harıl heryeri araştırıyorum.
Doğum fotoğrafçılarının sitelerine bile baktım, aslında onlar daha iyi bilgi veriyo. Çünkü doğan çocukların isimlerine bak hepsi aynı;
Kız için:Alya,Arya,Doğa,Melis,Duru,Su,Ece,Zeynep,Defne,Derin,Kayra,Ada...
Erkek için: Demir,Kuzey,Poyraz,Rüzgar,Can,Ege,Efe,Yiğit,Dora,Çağan...
10 tane erkek,10 tane kız ismi var gibi herkes aynı ismi koymuş.

ama ama benim kızımın adı da defne...
canım bence ezo ismi çok güzel. bana hep kemal sunalı hatırlatıyor. bilirsin onun kızının adı da ezo.
olmadı ismini ezgi koyarsınız ama siz ezo dersiniz:))
biz kimseye sormadık canım. beğenen beğenir, beğenmeyen oğluna almaz:)))
ben hamileyken kızım olacağını öğrenen görümcelerim kaynanam filan ECESU diye sevmeye başlamışlardı.. bende hiç sevmem bu ismi.:)) sonra bizim defne koyduğumuzu görünce hepsinin sesi kesilmişti. şimdide cinsiyet telaşına düştüler. henüz haberleri yok. kesinleşene kadar

kızlarrrrr benim mide bulantılarım kesildi sizde durum nasıl?bu ayda kesilmesi normal dimi endişeleniyorum problem var mı die?:97::97::97::97::97::97::97::97:

Endişelenme hiç . Doktor bana bu aylar en rahat aylar dedi bende benim hiç midem bulanmadı hep rahatım dedim. İlk aylarda bende endişeleniyordum midem bulanmıyo aşermiyorum diye ama bu aylarda normal. benim kaynana 6 ay bulantı çekiyomuş. Allah korusun kimse öyle olmasın rahatımıza bakalım

Gözün aydın sende pembeler diyarına katıldın

Normalde ayda 1 çağırıyolar ama belki bebeğin haftasından olabilir sen kaç haftalıksın

Polyannacım bence Defne çok güzel bir isim,hatta bende bu isim falan işlerine girmeden yeni nesilin geleceği yurtdışında o yüzden international bir isim koymak istiyorum çocuğuma derdim ve Defne(daphne) ve Yasmin'i söylerdim.

Kızlar günaydın anca geçmişi okuyabildim selam verme fırsatım olmadı nasılsınız bugün artık işe gelmek çok zor geliyo geceleri uyuyamıyorum deli gibi dönüyorum ordan oraya :2::2::2:

Günaydınnn kızlarrr
Ben artık 1 haftadır oğlumun hareketlerini düzenli bir şekilde hissediyorum maşallah
Özellikle arabaya binice kıpır kıpır oluyor
Harika bir duygu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…