- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.581
günaydın mart anneleri..
Bebeğin cinsiyetini öğrendiğimizden beri isim telaşı sardı bizi. Aslında eşimle benim beğendiğimiz bir isim var ama ikimizden başka kimse beğenmedi ne aileler, ne arkadaşlar hiç kimse. Bende yeni bir isim arayışına girdim. KK da okumadığım isim forumu kalmadı, ama içime sinen bişey yok:84::84::84::84:
şuan topiğimizdeki ikinci gebeliğini yaşayan tüm arkadaşlar hissediyor diyebilirim canım..ikinci gebeliğini yaşayan arkadaşlar bebişin hareketlerini hissediyormusunuz
ben bir haftadır hissediyorum
doktorumun dediğine göre bebiş bugün 14+1 günlük acaba yanılıyormuyum diye çok düşündüm
ama kesinlikle yanılmadığıma eminimm
tebrikler canımMide bulantilarimizin azalması normal. Benimde bir iki haftadır tamamen gecti sayılır.öncesinde de cok aşırı değildi fakat yemek yaparken ya da kokulu bir ortamda kotu oluyordu.
Pollyanna bu arada bende cinsiyetini ogrendim. Kızım olacak.melegim olacak. Listeye ekler misin canim ?
tamam arkadaşım güncelleyim.. arkası yarın.. az sonra.. şimdi...bende istanbul anadolu yakasındayım kızlar...bu arada polyannacım listeye ekleyebilirmisin...
sefy84
_meri_
Günaydınlar kızlar. Uhdecim hafiflediğine sevindim. bende şükürler olsun hafif geçiriyorum bu kez. oda bebeğimin şansıalvgkhn
daha erken canım yaaa.. biz kızımda son ay karar vermiştik. hatta öncesinde hiç isim bile düşünmemiştik. hatta hatta 2-3 arasında gidip gelirken kızım doğduğunda bi baktık ki Defne diye seviyoruz:)))günaydın mart anneleri..
Bebeğin cinsiyetini öğrendiğimizden beri isim telaşı sardı bizi. Aslında eşimle benim beğendiğimiz bir isim var ama ikimizden başka kimse beğenmedi ne aileler, ne arkadaşlar hiç kimse. Bende yeni bir isim arayışına girdim. KK da okumadığım isim forumu kalmadı, ama içime sinen bişey yok:84::84::84::84:
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.kıslar bugün kendi dr gitçem 3 te ne diyecek bakalım herşeyi tek tek sorcam inşallah bebiş iyidir gerçi fıkır fıkır dönüyo ama hayırlısı
beğendiğiniz isim neydi canım ?
benim kistim yeni hamile kaldığımda 5 cm şimdi 4 cm çıktı göründü yani ama yarın özelden gitçem kendi dr ne dicek bakalım
Valla ben mi sabırsızım bilmiyorum, aklımızda olan ismi kimse beğenmeyince boşluğa düştüm onun etkisi heralde.Harıl harıl heryeri araştırıyorum.
Doğum fotoğrafçılarının sitelerine bile baktım, aslında onlar daha iyi bilgi veriyo. Çünkü doğan çocukların isimlerine bak hepsi aynı;
Kız için:Alya,Arya,Doğa,Melis,Duru,Su,Ece,Zeynep,Defne,Derin,Kayra,Ada...
Erkek için: Demir,Kuzey,Poyraz,Rüzgar,Can,Ege,Efe,Yiğit,Dora,Çağan...
10 tane erkek,10 tane kız ismi var gibi herkes aynı ismi koymuş.
kızlarrrrr benim mide bulantılarım kesildi sizde durum nasıl?bu ayda kesilmesi normal dimi endişeleniyorum problem var mı die?:97::97::97::97::97::97::97::97:
Mide bulantilarimizin azalması normal. Benimde bir iki haftadır tamamen gecti sayılır.öncesinde de cok aşırı değildi fakat yemek yaparken ya da kokulu bir ortamda kotu oluyordu.
Pollyanna bu arada bende cinsiyetini ogrendim. Kızım olacak.melegim olacak. Listeye ekler misin canim ?
Günaydın arkadaşlar:)
Ben en son 15 eylül de gittim dr a ve bana 1.5 ay sonra gel dedi bana 1.5 ay ara biraz uzun geldi sizce de öyle mi içime şüphe düştü acaba dr umu değiştirsem mi? doktorlarınız sizi ne sıklıkta çağırıyor bilgi verirseniz sevinirim
ama ama benim kızımın adı da defne...
canım bence ezo ismi çok güzel. bana hep kemal sunalı hatırlatıyor. bilirsin onun kızının adı da ezo.
olmadı ismini ezgi koyarsınız ama siz ezo dersiniz:))
biz kimseye sormadık canım. beğenen beğenir, beğenmeyen oğluna almaz:)))
ben hamileyken kızım olacağını öğrenen görümcelerim kaynanam filan ECESU diye sevmeye başlamışlardı.. bende hiç sevmem bu ismi.:)) sonra bizim defne koyduğumuzu görünce hepsinin sesi kesilmişti. şimdide cinsiyet telaşına düştüler. henüz haberleri yok. kesinleşene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?