- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.261
Ben geldim.. çok şükür test sonucumuz iyi çıktı. sorun yok. 3 hafta sonra ayrıntılı Usgye çağırdı doktor.
Hasta olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.
Gözünaydın polyanna.Bende bugün aldım iyi çıktı 3lüye gerek yok dedi.Psikiyatrımın ilk 2.5 ayda ilaç kullandığım için ayrıntılı ultrason önerdiğini söyledim doktora.Hamilelikte ilaç kullanan annelere takip bakılan bir yer varmış.Çapa'da GETAM diye oraya gidersen iyice incelerler dedi.Sırada orası var.
getam cerrahpaşadadır boşuna çapaya gitmeyin..
inan bende cevizi fındığı aklıma geldikce yiyorum hiç içim almıyor nedense onları normalde yerdim ben ama hamile olunca herhalde maalesef yiyemiyorum bu seferde vicdan azabı çekiyorum offf offff
günaydın kızlar
bu sabah sırt üstü yatıyordum karnımın küçük bir bölümünde (bebeğin olduğu yerde ) sertlik vardı
yani anlayacağınız dokunarak hissettim bebeğimi. benim gibi hisseden varmı
günaydın kizlar nasilsiniz biz iyi değiliz oğlum ateslendi gece zor sabah ettik okumada göndermedim doktora götürüyorum şimdi bakalım ne diyecek o hasta olmasada ben olsam o kadar icim acıyı yavrum öksurdukce
aslında yesek çok iyi bebişler için ben biraz zorluyorum kendimi sonrada midem bulanıyor ne yapcaz bilmiyorum vallahi..aynen bende hiç yemiyorum ceviz kırmaya üşeniyorum herkes bişey diyo yok somon balığı ye , yok beyin ye aslında bu kadar da abartmaya gerek varmı bilemiyorum cevizleri ayıklayabilirsem yicemde diğerlerini bilemiyorum
Günaydın kizlar nasilsiniz biz iyi değiliz oğlum ateslendi gece zor sabah ettik okumada göndermedim doktora götürüyorum şimdi bakalım ne diyecek o hasta olmasada ben olsam o kadar icim acıyı yavrum öksurdukce
Günaydın anneler.hepinize güzel günler dileyip birşey sormak istiyorum.Ben dün doktoruma sormayı unuttum,folik asiti hangi haftaya kadar içmeye devam ettiniz ??
Günaydın anneler.hepinize güzel günler dileyip birşey sormak istiyorum.Ben dün doktoruma sormayı unuttum,folik asiti hangi haftaya kadar içmeye devam ettiniz ??
canım kötü düşünme lütfen inş. herşey güzel olacak kahverengi akıntı için dr. arasan belki progestan falan önerebilir canım inş. herşey güzel olacakgünaydın annişler uyandım ama yataktan yarım saat kalkamadım sanki su boşalcakmış gibi ama iyiyim hiç su gelmiyo desem yeri var içim rahatladı arada çok az kahverengili akıntı geliyo normelmidir sizce korkumu yenmiştim ama kanama olduktan sonra tekrar korkmaya başladım bari ikinci bebişimi kucağıma alayım :18::18::18::18::18:
canım 3. aydan sonra içmedim ben dr. gerek görmediGünaydın anneler.hepinize güzel günler dileyip birşey sormak istiyorum.Ben dün doktoruma sormayı unuttum,folik asiti hangi haftaya kadar içmeye devam ettiniz ??
günaydın kızlar nasılsınız?
bu arada sabah oğlumun tekmeleriyle uyandımçok harika bir duygu ya allahım isteyen herkese yaşatsın(amin)
dediğiiniz gibi sırtüstü yatıyordum o zaman karın gerildiği için sanırım rahatsız oldu dan dan vurdu bana yaramaz:))
hadi kendinize iyi bakın..
Günaydın kizlar nasilsiniz biz iyi değiliz oğlum ateslendi gece zor sabah ettik okumada göndermedim doktora götürüyorum şimdi bakalım ne diyecek o hasta olmasada ben olsam o kadar icim acıyı yavrum öksurdukce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?