2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inan bende cevizi fındığı aklıma geldikce yiyorum hiç içim almıyor nedense onları normalde yerdim ben ama hamile olunca herhalde maalesef yiyemiyorum bu seferde vicdan azabı çekiyorum offf offff

aynen bende hiç yemiyorum ceviz kırmaya üşeniyorum herkes bişey diyo yok somon balığı ye , yok beyin ye aslında bu kadar da abartmaya gerek varmı bilemiyorum cevizleri ayıklayabilirsem yicemde diğerlerini bilemiyorum

Günaydın kizlar nasilsiniz biz iyi değiliz oğlum ateslendi gece zor sabah ettik okumada göndermedim doktora götürüyorum şimdi bakalım ne diyecek o hasta olmasada ben olsam o kadar icim acıyı yavrum öksurdukce

canım bende sırt üstü yattığımda senin gibi karnımda sertlik hissediyorum. Allahım inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

günaydın kizlar nasilsiniz biz iyi değiliz oğlum ateslendi gece zor sabah ettik okumada göndermedim doktora götürüyorum şimdi bakalım ne diyecek o hasta olmasada ben olsam o kadar icim acıyı yavrum öksurdukce

çok geçmiş olsun. Bal ve zencefili karıştırıp yedirebilsen öksürüğe iyi geliyo yada ıhlamura falan katabilirsin. Inş. çabucak iyileşir.

aslında yesek çok iyi bebişler için ben biraz zorluyorum kendimi sonrada midem bulanıyor ne yapcaz bilmiyorum vallahi..
Günaydın kizlar nasilsiniz biz iyi değiliz oğlum ateslendi gece zor sabah ettik okumada göndermedim doktora götürüyorum şimdi bakalım ne diyecek o hasta olmasada ben olsam o kadar icim acıyı yavrum öksurdukce

canım çok çok geçmiş olsunnn bu mevsim değişikliği olan aylarda herkez hastalanıyor benim halen geçmedi inanki kaldımki o küçük yavru nasıl atlatsın hemen götür dr. ilaçlarla falan kendine gelsin canımm

günaydın annişler uyandım ama yataktan yarım saat kalkamadım sanki su boşalcakmış gibi ama iyiyim hiç su gelmiyo desem yeri var içim rahatladı arada çok az kahverengili akıntı geliyo normelmidir sizce korkumu yenmiştim ama kanama olduktan sonra tekrar korkmaya başladım bari ikinci bebişimi kucağıma alayım :18::18::18::18::18:

Günaydın anneler.hepinize güzel günler dileyip birşey sormak istiyorum.Ben dün doktoruma sormayı unuttum,folik asiti hangi haftaya kadar içmeye devam ettiniz ??

günaydın kızlar nasılsınız?

anneyimben geçmiş olsun oğluna cnm sıkı bir bakıma al sen onu hemen iyileşir merak etme..okula giden çocuklar maalesef hastalık kapabiliyorlar ben de seneye vericem kızımı o yüzden kara kara düşünüyorum ama elden ne gelir??

ben bugün yokum anneme gidicem önce çarşıya gidip bişeyler alıcam
bu arada sabah oğlumun tekmeleriyle uyandımçok harika bir duygu ya allahım isteyen herkese yaşatsın(amin)
dediğiiniz gibi sırtüstü yatıyordum o zaman karın gerildiği için sanırım rahatsız oldu dan dan vurdu bana yaramaz:))

hadi kendinize iyi bakın..

Günaydın arkadaşlar,

ESMAcım oğluna çok geçmiş olsun canım.. İnşallah çabucak atlatır.

BERKERDEM canım kötü düşünme ne olur.. Rabbim'in izniyle bu dünya da yiyecek ekmeği varsa zaten gelir senin kollarına hayırlısıyla. Dikkat et kendine canım.

canım kötü düşünme lütfen inş. herşey güzel olacak kahverengi akıntı için dr. arasan belki progestan falan önerebilir canım inş. herşey güzel olacak
Günaydın anneler.hepinize güzel günler dileyip birşey sormak istiyorum.Ben dün doktoruma sormayı unuttum,folik asiti hangi haftaya kadar içmeye devam ettiniz ??
canım 3. aydan sonra içmedim ben dr. gerek görmedi

Ben niye hala hiçbişey hissetmiyorum yahu? Benim kız mı tembel anlamadım ki

lendita ben hamile kalmadan önce başladım 3 ay kadar once. tam 13 haftamda bıraktım . yeni vitamin ile kan hapı ve balık yagina başlattı hekimim zaten vitaminde yine az miktar folik asit var

günaydın cici anneler ve bebekleri...

ben hurmayı ilk hamile kaldığımda bebeğe cok faydalı dedikleri için uzun bir süre yedim üstelik düşük tehlikemde vardı Allaha şükür bişey olmadı...

ayrıca ben hergün 3 tane ceviz yiyorum beyin gelişimi için bebeğin mutlaka fındık enerji veriyo birde şamfıstığı onda yüksek mikterda calsiyum var tavsiye olunur.....

canım oğlun çok tatlı maşallah inşallah hemen iğleşir anne olmak böyle işte ben bile rahmetli oğlum yoğun bakımda yatarken içim parçalanıyodu sadece 1 ay yaşadı anne oldum sayılırmı bilmiyorum elimden gelen herşeyi yaptım onun canı acıycana benim canım acısın diyodum anne olmak kolay değil

Tünaydın anneler...

İki gündür başım çok ağrıyor kızlar...Bu haftalar da normal mi ki böyle ağrı??Doktor randevuma da daha 2 hafta var(( yandım ben yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…