2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim arkadaşımın bi arkadaşına doktor down send. demiş gebeliği bitirelim demiş bide ama anne kabul etmemiş şimdi bebek sağlıklıymış. o yüzden doktorumuzu çok iyi seçmeliyiz bizi rahatlacağı yerde endişeye sürüklüyolar.

aynen canım benim doktorda 2li teste göre hareket edenlerdendi birde benimki zaten cut off değerinin zaten altında yazıyo testte
üzerinde dese tamam risk var diyo deriz amniyosentez yaptırırız ama cut off değerinin altında zaten değer ve ultrasonda ense filan zaten normal çıkıyo gelişimide iyi anormal durum şimdilik görülmedi çok şükür
o zaman yazık değilmi 1 aydır ne kadar üzüldüm ben hamileliğimin tadını çıkaramadım
size tavsiyem ikili testlere inanıp üzülmeyin ve testlerini mümkünse devlet hastanesinde yaptırın özele filan gitmeyin hiç deneme tahtasına çevirmeye çalışıyorlar herşeyi üzerinizde uygulamaya çalışıyorlar bence

aynen canım benim doktorda 2li teste göre hareket edenlerdendi birde benimki zaten cut off değerinin zaten altında yazıyo testte
üzerinde dese tamam risk var diyo deriz amniyosentez yaptırırız ama cut off değerinin altında zaten değer ve ultrasonda ense filan zaten normal çıkıyo gelişimide iyi anormal durum şimdilik görülmedi çok şükür
o zaman yazık değilmi 1 aydır ne kadar üzüldüm ben hamileliğimin tadını çıkaramadım
size tavsiyem ikili testlere inanıp üzülmeyin ve testlerini mümkünse devlet hastanesinde yaptırın özele filan gitmeyin hiç deneme tahtasına çevirmeye çalışıyorlar herşeyi üzerinizde uygulamaya çalışıyorlar bence

UHDEcim venüsten çok yoğun çalışıyor galiba o yüzden olabilir. Ama sen söyleyince bende merak ettim.
aslında merak ettiğim daha çok kişi var...
sağlığı sıhhati yerinde olsunda var çalışsın canım... insan burda kardeş gibi oluyor merak ediyoruz ister istemez inş. hepsi iyidir işlerden dolayı giremiyolardır canımm....

çok çok geçmiş olsun canım kız kardeşimede dr. bebeğin down sedromlu demişti amtiyosentez yapalım dedi kardeşim kabul etmedi maşallah sağlıklı bebişi var bu dr. ne için hangi akla kulluk böyle yapıyolar inan insan anlamıyor....

kızlar dr beni 20. haftada kontrole cagırdı ama o gun ayrıntılı ultrasonu soylemedı bende sormayı unuttum (

acaba kendısı mı yapıcak nasıl oluyo biliyormusunuz?

Benim gittiğim hastanede radyoloji uzmanı yapıyormuş 2 li testimede o doktor bakmıştı. Doktorumun asistanı benim için randevu istiyo o bölümden bana söylüyolar. 2 li testte öyle olmuştu bunda da yine aynı şekilde olur sanırım 20 haftada gidicez o zaman öğrenebilirim ancak.

14. haftanın başında ense ölçümü 2,26 ydı yaş faktörü 1/490 dı diğerleri de daha yüksekti ama hatırlayamıyorum şimdi ama hepsinde cut off değerinin altında yazıyodu

anladım canım, yaptırmayım bende o zaman genelde dr.lar istemiyor 2li iyise ama bizim dr. biraz pimpirikli:)

anladım canım, yaptırmayım bende o zaman genelde dr.lar istemiyor 2li iyise ama bizim dr. biraz pimpirikli:)

yani herkesin doktoru farklı burda yaptıran arkadaşlarda var boşuna stres olmak istemiyorsan yaptırma zaten o testlerdeki oranlar ihtimal illa bebeğin sağlıksız diye kesin bişey diyemezler .benim doktorum 40 yaş üstü akrabamıza amniyosentez önermiş düşük tehlikesi yok bende yaptırdım demiş ondan da 3 ve 4ü istememiş .

Güzel anneler ne zamandır gelemedim...nasılsınız ? keyifler yerindedir umarım önemli gelişmeleri biri bana özet geçerbilirse çok mutlu olacağım

Hugocuk geçmiş olsun. doktor gerçekten çok önemli seni ve aileni boşuna korkutmuş... Neyse herşey yolunda bunada şükür değilmi...

Pollyanna cım test sonuçların temiz çıkmış gözün aydın canım...

arkadaşlar bu arada benim akıntım yüzünden kafam çok karışık içim rahat etmiyor. İhmale gelmez. Bu idrarda iltihap konusunu çok konuşmuştuk. Doktorumu aradım yarın hastanedeymiş. Yarın gideceğim. 20 gün daha sabredemiyeceğim. Birde hafta sonu çok olumsuz şeyler yaşadım. sinirlerim çok bozuktu. yeni yeni kendime geliyorum. Bu yüzden aklım bebeğimde. Onuda görmek istiyorum. Morelim düzelir. Onu görünce bu dünyadaki çıkarcı insanlara olan nefretimi unuturum belki...

berkerdem ve limonlu kekin bebeğiyle ilgili bi sorun mu var anlayamadım (( allah acil şifalar versin bebeklerimizi bize bağışlasın.....

Güzel anneler ne zamandır gelemedim...nasılsınız ? keyifler yerindedir umarım önemli gelişmeleri biri bana özet geçerbilirse çok mutlu olacağım

canım hoşgeldin. seni gördük daha iyi oldukkk...
bildiklerimi paylaşayım. limonlu_kek biraz rahatsızlanmış. haber bekliyorduk. sanırım daha haber yok.
berkerdem de rahatsızlanmıştı. ondanda haber bekliyoruz. pollaynnada test sonuçlarını aldı çok şükür herşey yolundaymış. bildiklerim bukadar...
sende haberler iyidir umarım. kendine iyi bak canım. iyi akşamlar...

kıl kuyruk patroniçem yeni işler icat etti bana ( ama aklım sizdeydi hep inşallah bundan sonra hiç kötü haber duymayız listedeki herkes sağlıkla bebeğine kavuşur.... ben ishaldim 1 hafta onla uğraştım ama şükür normale döndü bu arada annem geldi kızımla bizi besliyor artık ama ben sanki bebişim aç kalıyo diye düşünüyorum sık sık :97: herkesin karnı maşallah çok çıkmış bana çoğunluk diyoki eminmisin hamiş olduğuna yoksa bizimi kandırıyosun diyo halamı belli olmuyo anlamadımki oturunca baya belli sanki ama ayakta sanki normal göbeklenmişim :76: kızım göster kendini artık diyom bende bu hafta dr gideceğim inşallah beslenip büyümüştür benim kızçemde

ayy benim de dudağımın kenarında dün uçuk çıktı birden.krem sürüp duruyorum inşallah çabuk söner gider canım ikimizin de.çok geçmiş olsun

benimki ağız yarası şeklindeydi. ben sağlık ocağından vitamin aldım acaba etki etmiyor mu ondan mı çıkar dedim dokotoruma . ama herpes diye bir uçuk mikrobu varmış. 2 tipmiş falan onun zararı var bebeğe dedi doktorum. tırstım bende. tahlil yaptı. şükür korkulacak bişey değil mi. ama hiç aklıma gelmezde bir küçük uçuğun böyle şeyler yapacağını. şimide nezle oldum. acaba nezlenin bebeğe bir zaraı var mı bilen yok mu???????????????????????????

canım bende sivilcelerime teramicin sürmek istemiştim ama hamileller kullanmasın gibi birşey yazıyordu. uçuk kreminin prospektüsünü okudun değil mi?

BERKERDEM, LİMONLU KEK iyi haberlerinizi bekliyoruz inş.

POLLYANNACIM gözün aydın sonuçların ii çıkmış.

ALVGKHN cım sen ikili test yaptırmamış mıydın? 3 lü de mi yaptırdın?

Bir arkadaşın dediği gibi patates bana da iyi geliyor.Cips gibi ince halka olarak doğra alnına şakaklarına hatta gözlerine koyup tülbent veya lastikli saç bandıyla sabitle.Patatesi kesmeden önce biraz önce dolapta bekletirsen soğuk soğuk daha da iyi gelebilir.Çok geçmiş olsun.

ayy canım deme yaaa bende bir kaç gün önce uçuk çıktı
ama çok küçük bir bölgede yayılmadan geçti
ancak ben test falan yapmadım korktum şimdi umarım önemli bir şey değildir

ayy canım deme yaaa bende bir kaç gün önce uçuk çıktı
ama çok küçük bir bölgede yayılmadan geçti
ancak ben test falan yapmadım korktum şimdi umarım önemli bir şey değildir

benim hep çıkar ağız yaram ve kimseye bulaşmıyor. eşime falan hiç geçmez. sanırım bu bulaşıcı olan sıkıntılı. arkadaşım dedi ablam hep uçuk çıkarır hamileliğindede çıkardı. doktoru hiç tahlil falanda istemedi. maşallah çocukta sağlıklı dert etme demişti hatta sonuç açıklanmadan. dert etme bence seninkide tehlikeli değildir. benim doktorum pimpirik etti. ama istersen ara bir sor doktorunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…