2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktoruma kefiri sordum faydalı olduğunu gün aşırı içebileceğimi söyledi ama kendin mayalarsan çok daha iyi olur bebeğin bağırsakları için çok faydalı dedi ve eksik vitamin varsa tamamlanmasına yardımcı dedi
maya alıcam tekrardan başlarım mayalamaya

birde kızlar özellikle 6. aydan sonra hurma çok faydalı imiş. hadislerde bahsediyo. hurma çok faydalı bir meyve zaten
ben hergün 2 hurma 2 ceviz yiyorum sağlık için

canım randevuya giderken sorarım artık zaten geçti şuan yapılcak bir şey yok
ama benimde hep aynı yerde çıkan uçuğum çıktı
yani ilk defa olan uçuk tehlikeliymiş
bazen daha evvel çıkan yerde yer edip tekrar çıkabiliyormuş
bu çok önemli bir durum değilmiş

merhaba herkese...
ben birşey sormak istiyorum 3lü test yaptırmak için gittiğimizde kanı aç karnına mı veriyoruz yorumları okurken biraz kafam karıştı da 3lü test yaptıranlardan cevap bekliyorummmm

kızlar dr beni 20. haftada kontrole cagırdı ama o gun ayrıntılı ultrasonu soylemedı bende sormayı unuttum (

acaba kendısı mı yapıcak nasıl oluyo biliyormusunuz?
o gün sorarsın cnm yaptırmak istersen hemen yaparlar zaten gerçi boş mu dolu mu bilemezsin tabi.

amin amin

maaşallah cnm ay allahtan başka doktora da gitmişsin ya...

yok cnm hiç gerek yok 2li iyi ise 4lü yaptırma bence ben ne 3lü ne 4lü yaptırmadım ayrıntılıya gidicem bir tek 20.haftada..

Ben geldim.. çok şükür test sonucumuz iyi çıktı. sorun yok. 3 hafta sonra ayrıntılı Usgye çağırdı doktor.
gözün aydın cnm allah sağ salim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallahh..

günaydın kızlar nasılsınız bugünnn geçmişi okumadım henüz inş. bugün kötü haberler yoktur diye umut ediyorummm kendinize iyi bakınnn.......

bu arada VENÜSTEN işlerinini yogunluğundan dolayı giremiyomuşşş bilgi vereyim dedimm

birde kızlar özellikle 6. aydan sonra hurma çok faydalı imiş. hadislerde bahsediyo. hurma çok faydalı bir meyve zaten
ben hergün 2 hurma 2 ceviz yiyorum sağlık için
öğrendiğim iyi oldu hurmayıda çok severim bende alayım bebişimize faydalı olsunnn..........
hoşgeldin canımmm özlettin kendini o kılkuyruk patroniçene söyle çok yormasın seni bebişin var artık senin annende gelmişş sana bakıyodur artık iyi olmuş geldiği canım annenin yeri çok farklıdır bende çok özledim annecigimi ayramdan sonra ancak gelebilecek benimki... senin prenses biraz nazlı olacak galiba ondan belli edemedi kendisini sanırım ama ilerki günlerde artık belli olmaya başlar merak etme canım daha çok özletme kendini ara ara uğra merak ediyoruz sonra
canım ben araştırdım o kadar gribin bebişe zararı yokmuş ama ateşlenirsen onun bebişe zararı varmış şayet ateşin falan çıakrsa ılık duş all düşürüyor zaten ateşi geçmiş olsun dikkat et kendine canım..bendede çok uçuk çıkar hamileykende çıktı ama dr. test falan yaptırtmadı gerçi ilk uçuk çıkaranlarda bebişe etkisi oldugu söyleniyor inş. bebişlerimize birşey olmazz

canım ilk 4-5 ay içinde hurma yememeyi tavsiye etti doktorum ,hurmanın içindeki oksitosin maddesi rahimi kasıyor bu nedenle düşük gibi olayların sebebi oluyor ,mümkünse 7.ayından sonra ye ,ben kudüs hurması çok severim bu ramazanda aldım yedim ,doktoruma dedim çok seviyorum hurma ishalmi yapıyor acaba dedim ,diyiş o diyiş napiyorsun sen ,bebeği vücudundan mı attırıcaksın dedi ,mümkünse doğum ayları yaklaşana kadar yeme sakın dedi,en azından haftada 2 tane ye dedi .günlük tüketme canım ,

herkese günaydın.
ayyıldızım çok teşekkürler.ben bu kadar da etkili olduğunu düşünmemiştim hurmanın.yani günde birkaç tanenin kime zararı olur ki diye düşünüyor insan:)))kabızlık çektiğim dönemde günde 10 tane yaş hurma bile yemiştim.demek ki allah korumuş,çok şükür:)))

evet canım hurma çok faydalı ama işte içindeki madde rahmi o kadar güzel kasıyorki doğumdan önce yememizi öneriyor doktorlar ,ilk 3-4 ay zaten düşük tehlikesi oluyor her kadının ,birde kasılmalar olursa daha tehlikeli hale geliyor,bende 36. haftadan sonra alacağım yemeye başlayacağım ,yerli hurma günde bir tane yiyebilirsin demişti ama ben yerli hurma hiç duymadım ,özellikle medine,kudüs hurmaları yasak etli etli oluyor ya nam nammm çokda leziz oluyor kabızlığa iyi geliyor doktora ishal oluyorum hurma yiyorum ondan demeseydim
bilmicekti

benim kayınpederimde aldı mayalayıp vericek bize gün aşırı mı içmek gerekiyomuş bende öyle yapıyım o zaman

bende çok severim hurmayı neyse biraz daha bekelriz artık bebişler için yemeyiz bizde

günaydın kıslarrrr. banada her önüne gelen aman hurma yee otur yanında ceviz fındık e canım istemiodu vicdan azabı çekiodum iii oldu bunu duyduğum son zamanlarda yicem inşallah yaş hurma meryem suresinde yazıo.ben fındık cevizde yemiomm (

benim kayınpederimde durmadan hurma ye diyor ama bende ilk aylarda tehlikeli diye duydum gelde ona anlat

günaydın kızlar

bu sabah sırt üstü yatıyordum karnımın küçük bir bölümünde (bebeğin olduğu yerde ) sertlik vardı
yani anlayacağınız dokunarak hissettim bebeğimi. benim gibi hisseden varmı

inan bende cevizi fındığı aklıma geldikce yiyorum hiç içim almıyor nedense onları normalde yerdim ben ama hamile olunca herhalde maalesef yiyemiyorum bu seferde vicdan azabı çekiyorum offf offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…