- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.281
lendita ben hamile kalmadan önce başladım 3 ay kadar once. tam 13 haftamda bıraktım . yeni vitamin ile kan hapı ve balık yagina başlattı hekimim zaten vitaminde yine az miktar folik asit var
günaydın annişler uyandım ama yataktan yarım saat kalkamadım sanki su boşalcakmış gibi ama iyiyim hiç su gelmiyo desem yeri var içim rahatladı arada çok az kahverengili akıntı geliyo normelmidir sizce korkumu yenmiştim ama kanama olduktan sonra tekrar korkmaya başladım bari ikinci bebişimi kucağıma alayım :18::18::18::18::18:
bende hamile kalmadan önce folik asite başladım 13. haftaya kadar devam ettim 13. haftamda doktor bırak dedi
ama ne bir kan hapı nede balık hapı hiçbirşey vermedi. haftaya 3 lü test için gittiğimde soracağım
merhaba berkerdem kahverengi akıntı durmus kan olabilir, gecen kanaman oldugunu söylemiştin içeride kalanları atıyor olabilirsin.
bende öyle tahmin ediyorum progestan alıyorum kendi dr bıraktım arayıp soramıyorumda bıraktım artık hiç memnun değilim başka dr gitçem
inan bende cevizi fındığı aklıma geldikce yiyorum hiç içim almıyor nedense onları normalde yerdim ben ama hamile olunca herhalde maalesef yiyemiyorum bu seferde vicdan azabı çekiyorum offf offff
bende öyle tahmin ediyorum progestan alıyorum kendi dr bıraktım arayıp soramıyorumda bıraktım artık hiç memnun değilim başka dr gitçem
günaydın kızlar
bu sabah sırt üstü yatıyordum karnımın küçük bir bölümünde (bebeğin olduğu yerde ) sertlik vardı
yani anlayacağınız dokunarak hissettim bebeğimi. benim gibi hisseden varmı
Ben geldim.. çok şükür test sonucumuz iyi çıktı. sorun yok. 3 hafta sonra ayrıntılı Usgye çağırdı doktor.
Hasta olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.
gözünaydın canım..doktorum bana 3lü test yaptırtmadı 2li de sorun yoksa 3lüye gerek yok dedi 12 ekimde ayrıntılı usg ye gircem çok heyecanlıyım ilk defa görcem 4 boyutlu
canım ilk 4-5 ay içinde hurma yememeyi tavsiye etti doktorum ,hurmanın içindeki oksitosin maddesi rahimi kasıyor bu nedenle düşük gibi olayların sebebi oluyor ,mümkünse 7.ayından sonra ye ,ben kudüs hurması çok severim bu ramazanda aldım yedim ,doktoruma dedim çok seviyorum hurma ishalmi yapıyor acaba dedim ,diyiş o diyiş napiyorsun sen ,bebeği vücudundan mı attırıcaksın dedi ,mümkünse doğum ayları yaklaşana kadar yeme sakın dedi,en azından haftada 2 tane ye dedi .günlük tüketme canım ,
benim kayınpederimde aldı mayalayıp vericek bize gün aşırı mı içmek gerekiyomuş bende öyle yapıyım o zaman
günaydın annişler uyandım ama yataktan yarım saat kalkamadım sanki su boşalcakmış gibi ama iyiyim hiç su gelmiyo desem yeri var içim rahatladı arada çok az kahverengili akıntı geliyo normelmidir sizce korkumu yenmiştim ama kanama olduktan sonra tekrar korkmaya başladım bari ikinci bebişimi kucağıma alayım :18::18::18::18::18:
günaydın kızlar nasılsınız?
anneyimben geçmiş olsun oğluna cnm sıkı bir bakıma al sen onu hemen iyileşir merak etme..okula giden çocuklar maalesef hastalık kapabiliyorlar ben de seneye vericem kızımı o yüzden kara kara düşünüyorum ama elden ne gelir??
ben bugün yokum anneme gidicem önce çarşıya gidip bişeyler alıcam
bu arada sabah oğlumun tekmeleriyle uyandımçok harika bir duygu ya allahım isteyen herkese yaşatsın(amin)
dediğiiniz gibi sırtüstü yatıyordum o zaman karın gerildiği için sanırım rahatsız oldu dan dan vurdu bana yaramaz:))
hadi kendinize iyi bakın..
BERKERDEM, LİMONLU KEK iyi haberlerinizi bekliyoruz inş.
POLLYANNACIM gözün aydın sonuçların ii çıkmış.
ALVGKHN cım sen ikili test yaptırmamış mıydın? 3 lü de mi yaptırdın?[/QUOTE
Evet yaptırdım cnm ama hormon değerlerim riskli çıktı o yüzden 3 lü testi yaptık tekrar umarım iyi çıkar
BERKERDEM, LİMONLU KEK iyi haberlerinizi bekliyoruz inş.
POLLYANNACIM gözün aydın sonuçların ii çıkmış.
ALVGKHN cım sen ikili test yaptırmamış mıydın? 3 lü de mi yaptırdın?[/QUOTE
Evet yaptırdım cnm ama hormon değerlerim riskli çıktı o yüzden 3 lü testi yaptık tekrar umarım iyi çıkar
ikili tarama kağıdın yanındamı canım
dün doktordan güzel haberler alınca bugün biraz alışveriş yaptım
emzik yenidoğan cam biberon alt açma seti diş kaşıma halkası bi tanede çıngırak aldım
ikili tarama kağıdın yanındamı canım
yok cnm evde olmadı yarın getirir yazarım burdan
yok cnm evde olmadı yarın getirir yazarım burdan
testte altta tablo var yeşil sarı pembe rekler var orda senin risk seviyen işaretli canım eğer sarıda ise orta riskli pembede ise yüksek riskli yeşilde ise düşük riskli oluyo canım
bende bilmiydoum doktor korkuttu beni riskin orta riskli dedi bende bilmiyorum tabiii
internetten araştırdım kafam dahada karıştı sonra yeni doktorum gösterdi tabloyu meğer çok kolaymış anlamak
senin yanında ise yardımcı olmaya çalışırım çünkü ben 1 ay çok üüzüldüm orta riskli çıktı dedi amniyosentez önermedi ama yakından takip etcez dedi 1 ay çok çektim o yüzden bilirim neler yaşadığını duygularını şuanda
hele geçmek bilmeyen zamanı beklemek endişeee
çok zor çok
şimdiki doktorum devlet hastanesinden gelmiş oldukça tecrübeli bi doktor net konuşuyo rahatlatıyo insanı
burda pek çok kişi ona gidiyo gerçi allah bilir gerçeği ama sonuçta içimizinde rahat olması gerekir gebelik boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?