2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

lendita ben hamile kalmadan önce başladım 3 ay kadar once. tam 13 haftamda bıraktım . yeni vitamin ile kan hapı ve balık yagina başlattı hekimim zaten vitaminde yine az miktar folik asit var

bende hamile kalmadan önce folik asite başladım 13. haftaya kadar devam ettim 13. haftamda doktor bırak dedi
ama ne bir kan hapı nede balık hapı hiçbirşey vermedi. haftaya 3 lü test için gittiğimde soracağım

merhaba berkerdem kahverengi akıntı durmus kan olabilir, gecen kanaman oldugunu söylemiştin içeride kalanları atıyor olabilirsin.

doktoruna bir danis. bende kansızlık vb.bir sorun yoktu ama yazdı günde iki defa yazdı hatta ben çok değil mi diye düşündüm simdiden.

merhaba berkerdem kahverengi akıntı durmus kan olabilir, gecen kanaman oldugunu söylemiştin içeride kalanları atıyor olabilirsin.

bende öyle tahmin ediyorum progestan alıyorum kendi dr bıraktım arayıp soramıyorumda bıraktım artık hiç memnun değilim başka dr gitçem

bende öyle tahmin ediyorum progestan alıyorum kendi dr bıraktım arayıp soramıyorumda bıraktım artık hiç memnun değilim başka dr gitçem

canım benim çok geçmiş olsun inşallah tüm sıkıntıların geçer bir an önce Allah acil şifalar versin sana ve bebeğine....biliyosunuz uzun süre bendede azda olsa lekelenme oldu halada sanki oluyo gibi ama çamaşırıma geçmiyo şükür çok az damla oluyo sanki...bende 4 kutu progestan kullandım dr bana dediki ilaç kullanmakla bazı şeyleri önleyemezsin sen hamilesin oturacaksın kendini ve çocuğunu dinleyeceksin sen ne yapıyosunda lekelenmen oluyor neden dolayı artıyor azalıyor kendini dinlemeyi anlamayı öğrenmelisin ilacın bi etkisi yok aslında dedi ve ben nettende okudum progestanı sonrada bıraktım kullanmıyorum artık kendimi dinliyorum uzanıyorum ayaklarımı kaldırıyorum çok fazla hareket yapmıyorum çok ama çok yavaş yürüyorum (anladımki ben hızlı ve büyük adımlardan lekeleniyodum) her adımda içerde bişeyler oluyodu her sabah çok az bi yol yürüyüp işe geliyordum o kadar kısa yol beni etkiliyodu bi wc ye giriyodum bişey geldiğini hissediyodum zaten sonra hemen yatsamda kesilmiyodu tam toparlanıyodum sonra sabah tekrar yürüyodum...sana tavsiyem kendini dinle sen ne yaptığında artıyo yada azalıyo ilaçla ilgili düşüncelerim benim fikrim asla sana kullanma falan diyemem....birde her uzandığımda 11 tane ihlas okudum dua ettim Allahım yardım et bu günleri sağ salim atlatalım diye ...bizler senin için dua ediyoruz ve en kısa zamanda güvenebileceğin bi dr bulursun inşallah....ama mümkünse uzan balım ve çok yavaş hareket et...

inan bende cevizi fındığı aklıma geldikce yiyorum hiç içim almıyor nedense onları normalde yerdim ben ama hamile olunca herhalde maalesef yiyemiyorum bu seferde vicdan azabı çekiyorum offf offff

of benmde aynı öyle yenmesi gerektiğini biliorum yicem diorum ama canım istemiooo hiçç

cnm ihmal etme lütfen kendini dr sinirlendin diye başka dr git benim geçen cuma sancım oldu kendi dr randevu olmayıca bakmıyomuş başka dr gittim yarında kendi dr randevum var özellikle gidip şikayetimi bildiricem,belki başka dr bakarım ama en azından şikayetimi söylemeye gidicem.hem iyi bir dr senin içindeki endişeleride giderir

evet canım bende ilk pazar günü hissettim çok tuhaftı sol tarafıma toplanmı çok sertti elimle hissettim bende sabahları oluyo genelde :)

hımm bunu öğrendiğim iyi oldu 7. aydan sonra yemeliyiz o zaman
sağol canım

allahın izniyle bişeycik olmzaz canım merak etme sen
ilk gebeliğinden sonra doktora gittinmi canım amniyos zarın neden yırtılmış neden suyun erken gelmiş enfeksiyon tarzı bişeydenmi yoksa yükmü binmiş ondanmı olmuş canım

benimkide sabah uyanıktı kıpırdıyodu şimdi tık yok uyuyo sanırım çok güzel bir duygu

herkese merhaba arkadaşlar benim kızımda dün akşam fenaydı karnımda hareketlenmesi inanılmaz güzel bir duyguydu bayıldım.

dün doktordan güzel haberler alınca bugün biraz alışveriş yaptım
emzik yenidoğan cam biberon alt açma seti diş kaşıma halkası bi tanede çıngırak aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…