2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gittim canım drlardan yeterli cvp alamadım nedenini sölemediler tam olarak doğumdan önce hastanede yattım suyum giderken idrar tahlili yaptılar 4 hastane gezdim kimse idrar yollarında enfeksiyon var demedi ama suyum gitmeye başlamadan önce çok sık idrara çıkıyodum kasıklarım çok acıyodu ve yanıyodu tuvaletten çıkmadan yine sıkışıyodum hiç bir dr araştıralım demedi bide tıp fakültesine gittim doğum sancılarımda başlamıştı orası bile araştırmadı ilgilenmediler bile hatta beni yatırdılar muyene için bekliyodum acilde bana sen kalk odadan çık gelen hastanın durumu senden daha acil dediler kadın doğuma gelmiş sadece kalp atışlarını dinlediler öle oluncada eşim kapıda bekliyodu gittim söledim oda drlarla tartıştı bağırdı öle baktılar herkes o dr git bu hastaneye git diyo ilkinde çok dr gezdim yine bebişim erken doğdu

Merhaba Arkadaşlar...
Bugün doktora gittim. 19 haftalık olmuşuz. Ayrıntılı ultrason yaptı. Organlarına baktık. Herşey yolunda Allaha şükür. Onu görmek beni çok rahatlattı. Çok özlemişim. Bebeğim iyi ama bende sorun çıktı.
İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. zaten şüpheleniyordum. İdrar tahlili yaptırdım. Fitil ve suya katılan toz ilaç verdi. Fitil kutuda 1 adet. Dozu yüksekmiş. Ama ben fitil hiç kullanmadım ve hoşlanmıyorum herkes gibi. Nasıl kullanacağım. Bana bilgi verirmisiniz. İçinde eldiven çıktı. Akşam uyumadan önce yapacakmışım. Fitilden sonra kalkılmıyacakmış. Fitili ıslatıpmı kullanacağım. Acaba nasıl olacak?

canım amniyos zarının erken yırtılıp suyun boşalmasının sebepleri var ve eğer enfeksiyon var ise bakteriler zarı yıpratıp suyun boşalmasına sebep oluyo bazen ikiz gebeliklerdede oluyomuş ağırlığı taşıyamadığı için ama tam nedir ne değildir özellikle bi enfeksiyon varmı bunu araştırsalardı tedavi edilirdi en azından
hiç ilgilenmemişler seninle
bende bunları nette tesadüfen okudum gebelikte suyun erken boşalması diye yazıyodu tesadüfen gördüm
allahın izniyle bişeycik olmaz sen merak etme ama dikkatli ol canım ağır kaldırma ve bol bol dinlen

allah gönlümüze göre versin canım çok sağolun dua etmek en faydalı ilaç bende dr değiştirdim jinemedin dru murat erdemiri çok tavsiye ettiler pazartesi gitçem kısmetse inşallah pişman olmam

birde berkerdemcim idrar kültürü testi yaptırmıştık sendende istediler sende yaptırdın değilmi orda vvarsa enfeksiyon filan çıkardı veya şimdide yanma filan varsa hemen git doktora ama ürolojiye git tahlil idrar kültürü yaparlar hamileyim dersin ona göre uygun antibiyotiğe başlarlar
anlaşılan ilgilenmiyorlar seninle

evet canım bende çok okudum benim su kesesi delinmiş su kaçağı var nerden gittiğinide göremiyoruz dediler enfeksiyon olsaydı söylerdiler heralde bide su kaçağı başlayınca kesinlikle hiçbir çaresi yok bana bebeği alcaz dedikleri anı hiç unutamıyorum düşünmesi bile acıtıyo ilk bebeğin ilk gözağrım bütün testleri temiz çıkmıştı sağlıklı bebekti 5bçk aylık 808 gr doğdu bide onun sancıları süt bile verdim ikinci bebeğimidede aynı şeyleri yaşarsam aklımı kaçırabilirim

canım şuan her ihtimale karşı enfeksiyon ilacı alıyorum akşam sabah hap alıyorum

canım şuan her ihtimale karşı enfeksiyon ilacı alıyorum akşam sabah hap alıyorum

enfeksiyon olmaması iyidir canım eğer aynı enfeksiyon olsaydı tekrarlardı heralde
hiç yorma kendini bol bol dinlen bişeycik olmaz hayırlısıyla ayet-el kürsiyide devamlı oku çok faydasını göreceksin canım

canım geçmiş olsun merak etme bende kullandım ama benım kı progestandı kanama ıcındı

yatmadan once fıtılı ıslatmıyosun yatar durumda yap ve kalkma cunku gerı akıyo sabah camasırında hafıf akıntı gorursen telaslanma normalmış tekrar gecmış olsun

Sağol canım. Bilgilerin için. inşallah ilaçların faydası olur.

merhabalar kızlar...
2 gündür okuyamadım yazılanları şöyle bir göz atabildim...genel olarak herkesin iyi olmasına sevindim...
baş ağrısı ben de de var maalesef ama normal bir durummuş,en azından olağandışı değil...
berkerdem canım dikkat et kendine moralini de yüksek tut,dualarımız seninle..
limonlu kek canım sen de iyisindir inşallah...
polyannacım testin güzel çıkmış çok sevindim

en yakın arkadaşlarımdan bile daha iyi anladığınızı düşünüyorum şu dönemlerde...misal yakın bir arkadaşım hamileliğimin ilk ayında cinsiyeti sormuştu:)(bekar ve uzak bu konulara)iyi ki varsınız

dün doktordan güzel haberler alınca bugün biraz alışveriş yaptım
emzik yenidoğan cam biberon alt açma seti diş kaşıma halkası bi tanede çıngırak aldım

bebişim aldıklarını eklermisin ben hepinizden kopya çekiyorum itiraf ediyorum daha bi şey alamamış çömez anne olaraktan sizin aldıklarınıza bakarak neler almam gerek görüyorum fiyatlarınıda yazarsanız memnun olurum kızım için fizibilite raporu çıkarıcam şimdiden

maşallah kocaman olmuş bebeğin allah sağlık versin....bebişim fitili aynen dr dediği gibi akşam yatarken içeriye doğru it sonra kalkmaman lazım öksürmemen lazım derin nefes alınca bile çıkıyo eriyene kadar olması gereken yerde tutabilmen lazım....çıkıncada tekrar geri ittirirsin allah şifa versin yawrum...

gülmeyin ama bişey sorcam bizim bebeklerimiz doğduğunda ayakları kaç numara sayılıyo ??? bi ayakkabı beğendim ama yaşı yazmıyo numarası var

Arkadaşlar merhaba biz dr a geçen hafta gitmiştik, tahlil istedi, muaynehane olduğu için orada yaptıramadık. dün gece evimize yakın biyerde tahlilleri verdik. burada hastaneler gece 11e kadar açık. öyle olması iyi oluyo çünkü eşimle birlilkte gidebiliyoruz. bugün sonuçları alıcaz. sonra tekrar dr a göstericez. biz cinsiyeti öğrenememiştik sırtı dönüktü keratanın. acaba dr a gittiğimde tekrar ultrason istesem bebeğe zararı olur mu bukadar sık olunca?

slm güzel annecikler dedem için yazılan tüm geçmiş olsun dileklerinizi okudum. Allah hepinizden razı olsun. düşmanımın başına vermesin inşallah. bu arada 1000lere ulaşmışız sayfa sayısında. nice böyle güzel dostluklarla nice binler sayfalar güzel muhabbetlerimiz olsun. bebişlerimizi beraber büyütelim burada sağlıkla hepbirlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…