- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.321
gülmeyin ama bişey sorcambizim bebeklerimiz doğduğunda ayakları kaç numara sayılıyo ??? bi ayakkabı beğendim ama yaşı yazmıyo numarası var
gülmeyin ama bişey sorcambizim bebeklerimiz doğduğunda ayakları kaç numara sayılıyo ??? bi ayakkabı beğendim ama yaşı yazmıyo numarası var
Herkese merhaba,
arkadaşlar ben bir doktorun özel muayenehanesine gidiyorum, fakat doktorum bir hastaneye bağlı değil,benim gibi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.
Istanbul avrupa yakasında hangi hastanelerde doğum yapmayı planlıyorsunuz.birde bebişleriniz için kordon kanı aldırmayı düşünüyor musunuz..
herkese merhaba ben 11.haftanın içindeyim ve 5. haftadan itibaren miğde bulantıları ve koku hassasiyetiyle baş etmeye çalışıyorum ve kilo veriyorum.acaba 13. haftadan sonra gercekten geçicek mi sanki hiç geçmicek gibi geliyor bana mutfağa giremiyorum lavaboya gidemiyorum ben eşimin dibinden ayrılmazken yanağımdan öpse sinir oluyorum sizdede olumu? şimdiden tesekürederimm..
merhaba canım, bende dr. özel muayenehanesine gidiyorum ama doktorum acıbadem ve amerikanla anlaşmalı hekimi. acıbadem maslakta yada amerikanda doğum yapmak istiyorum kısmetse:)
Herkese merhaba,
arkadaşlar ben bir doktorun özel muayenehanesine gidiyorum, fakat doktorum bir hastaneye bağlı değil,benim gibi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.
Istanbul avrupa yakasında hangi hastanelerde doğum yapmayı planlıyorsunuz.birde bebişleriniz için kordon kanı aldırmayı düşünüyor musunuz..
canım bende bilmiyorum:))) ama 1 yaşına doğru 18-19 no filandı kızımın ayakları:))
20 numaranın altında olduğu kesin ama hiç duymamıştım yeni doğan bebeğin ayak numarasınıbende mrak ettim şimdi.
herkese merhaba ben 11.haftanın içindeyim ve 5. haftadan itibaren miğde bulantıları ve koku hassasiyetiyle baş etmeye çalışıyorum ve kilo veriyorum.acaba 13. haftadan sonra gercekten geçicek mi sanki hiç geçmicek gibi geliyor bana mutfağa giremiyorum lavaboya gidemiyorum ben eşimin dibinden ayrılmazken yanağımdan öpse sinir oluyorum sizdede olumu? şimdiden tesekürederimm..
Arkadaşlar ben hiç kilo almamışım halen. Ama bebeişimin kilosu normal. Son kaçıncı ay anne kilo almaya başlar acaba.
Arkadaşlar ben hiç kilo almamışım halen. Ama bebeişimin kilosu normal. Son kaçıncı ay anne kilo almaya başlar acaba.
bebişim aldıklarını eklermisin ben hepinizden kopya çekiyorum itiraf ediyorumdaha bi şey alamamış çömez anne olaraktan sizin aldıklarınıza bakarak neler almam gerek görüyorum fiyatlarınıda yazarsanız memnun olurum kızım için fizibilite raporu çıkarıcam şimdiden
maşallah kocaman olmuş bebeğin allah sağlık versin....bebişim fitili aynen dr dediği gibi akşam yatarken içeriye doğru it sonra kalkmaman lazım öksürmemen lazım derin nefes alınca bile çıkıyo eriyene kadar olması gereken yerde tutabilmen lazım....çıkıncada tekrar geri ittirirsin allah şifa versin yawrum...
ben normal doğum istiyorum ama dr konuşmadım daha erken değilmi belli olurmu şimdiden
bide ben çok hareketsizim annem sen normal doğuramazsın dedi çok az hareket ediyomuşum(
bu gün kızım babasına ilk darbeyi indirdicicişler aldım bebeğime hemde babasının kartından tüm harcamaları ondan yapmayı düşünüyorum extreyi gördüğünde ufak çaplı bi şok yaşasın manevi olarak ben taşıyom maddi olarak o taşısın bakalım yaşasın anne kız birliği
canım bende istanbul avrupa yakasındayım 2-3 aydır sütlü çörekli arkadaşımın tavsiyesi üzerine jfk ya gitmeye başladım çokta memnunum muhtemelende orada doğum yapacağım allah kısmet ederse...tavsiye ederim...
cnm memnun olmana sevindim güzel bir şeye vesile olmuşum Allah hayırlı doğumlar nasip etsin bize inş.normal doğuruurz
canım ben foto yükleyemiyorum ama ben emzik ve cam biberonunu chiccodan aldım canım özellikle cam aldım sağlıklı olduğunu duymuşum plastiğe göre
alt açma seti uygundu 15 liraydı
tulum aldım içi pamuklu kalın kışlık çünkü martta olacak belki ilk haftalarda doktora götürmek filan ister diye aldım 20 lira idi
carreforua uğramıştım ordanda oyuncak aldım diş kaşımalık aldım canım
aslında şampuanda alacaktım ama kararsız kaldım canım sabun alayım diyorum sabun bence bebek şampuanından daha sağlıklıdır diğeri nede olsa kimyasalları filan güvenipte alamadım dalin bebe sabunu gördüm onu alıcam sanırım pudra losyon alıcam canım birde küveti alıcam telsizi beşiği arabasını babamız alacak :97: takmış illa ben alıcam ben beyencem deyip duruyo :97:
perdem vardı halı alırız antibakteriyerli
dolap almayı düşünmüyorum yeni bi dolabım vardı onu süsleyeceğim onu kulanırız nasılsa ilerde genç odası filan alıcaz
birde şifonyer veya ilerdede kitaplık olarak kullanılabilecek raflık alırız diyoruz nasipse
süpersin cnm 4lü testin çıktımı
canım bende istanbul avrupa yakasındayım 2-3 aydır sütlü çörekli arkadaşımın tavsiyesi üzerine jfk ya gitmeye başladım çokta memnunum muhtemelende orada doğum yapacağım allah kısmet ederse...tavsiye ederim...
cnm memnun olmana sevindim güzel bir şeye vesile olmuşum Allah hayırlı doğumlar nasip etsin bize inş.normal doğuruurz
allah razı olsun bebişimanammmm istermisin aynı güne gelsin doğumlarımız oyyy oyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?