2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gülmeyin ama bişey sorcam bizim bebeklerimiz doğduğunda ayakları kaç numara sayılıyo ??? bi ayakkabı beğendim ama yaşı yazmıyo numarası var

20 numaranın altında olduğu kesin ama hiç duymamıştım yeni doğan bebeğin ayak numarasını bende mrak ettim şimdi.

Herkese merhaba,

arkadaşlar ben bir doktorun özel muayenehanesine gidiyorum, fakat doktorum bir hastaneye bağlı değil,benim gibi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.
Istanbul avrupa yakasında hangi hastanelerde doğum yapmayı planlıyorsunuz.birde bebişleriniz için kordon kanı aldırmayı düşünüyor musunuz..

herkese merhaba ben 11.haftanın içindeyim ve 5. haftadan itibaren miğde bulantıları ve koku hassasiyetiyle baş etmeye çalışıyorum ve kilo veriyorum.acaba 13. haftadan sonra gercekten geçicek mi sanki hiç geçmicek gibi geliyor bana mutfağa giremiyorum lavaboya gidemiyorum ben eşimin dibinden ayrılmazken yanağımdan öpse sinir oluyorum sizdede olumu? şimdiden tesekürederimm..

merhaba canım, bende dr. özel muayenehanesine gidiyorum ama doktorum acıbadem ve amerikanla anlaşmalı hekimi. acıbadem maslakta yada amerikanda doğum yapmak istiyorum kısmetse:)

merak etme bu kadar yogun olmasada %80 şikayetlerin bitiyor tabi yeni şikayetler başlıyor allah yardımcın olsun

canım bende istanbul avrupa yakasındayım 2-3 aydır sütlü çörekli arkadaşımın tavsiyesi üzerine jfk ya gitmeye başladım çokta memnunum muhtemelende orada doğum yapacağım allah kısmet ederse...tavsiye ederim...

canım bende bilmiyorum:))) ama 1 yaşına doğru 18-19 no filandı kızımın ayakları:))

20 numaranın altında olduğu kesin ama hiç duymamıştım yeni doğan bebeğin ayak numarasını bende mrak ettim şimdi.

ben 20 numara ayakkabı beğendim çok büyük olur o zaman o dimi ama çokta güzel ben 1 yaş kıyafetlerinden başlayacam almaya geri doğru gelecem töbe töbe

bebişim benim koku hassssiyetim hala devam ediyor parfüme olan hassasiyet geçti ama yemek ve yiyecek kokularına tahammulum yok...bende kociş ne yapsa sinirleniyorum her dediği her yaptığı bana batıyo agresifmiyim neyim

canım benim ilk ay başlamıştı. doktorundan aldığın tavsiyeyle mide bulantısı için ilaç kullanmıştım. faydası olmuştu. 4. aya kadar devam etti. Şuan 19. haftayım ve mide bulantım bitti. ilacımıda kestim. bu mide bulantısı döneminden kalma birkaç yemeğe karşı tiksintim devam ediyor. Onları yiyemiyorum halen. Ama Allaha şükür iştahım düzeldi.

Arkadaşlar ben hiç kilo almamışım halen. Ama bebeişimin kilosu normal. Son kaçıncı ay anne kilo almaya başlar acaba.

canım ben foto yükleyemiyorum ama ben emzik ve cam biberonunu chiccodan aldım canım özellikle cam aldım sağlıklı olduğunu duymuşum plastiğe göre
alt açma seti uygundu 15 liraydı
tulum aldım içi pamuklu kalın kışlık çünkü martta olacak belki ilk haftalarda doktora götürmek filan ister diye aldım 20 lira idi
carreforua uğramıştım ordanda oyuncak aldım diş kaşımalık aldım canım
aslında şampuanda alacaktım ama kararsız kaldım canım sabun alayım diyorum sabun bence bebek şampuanından daha sağlıklıdır diğeri nede olsa kimyasalları filan güvenipte alamadım dalin bebe sabunu gördüm onu alıcam sanırım pudra losyon alıcam canım birde küveti alıcam telsizi beşiği arabasını babamız alacak :97: takmış illa ben alıcam ben beyencem deyip duruyo :97:
perdem vardı halı alırız antibakteriyerli
dolap almayı düşünmüyorum yeni bi dolabım vardı onu süsleyeceğim onu kulanırız nasılsa ilerde genç odası filan alıcaz
birde şifonyer veya ilerdede kitaplık olarak kullanılabilecek raflık alırız diyoruz nasipse

bu gün kızım babasına ilk darbeyi indirdi cicişler aldım bebeğime hemde babasının kartından tüm harcamaları ondan yapmayı düşünüyorum extreyi gördüğünde ufak çaplı bi şok yaşasın manevi olarak ben taşıyom maddi olarak o taşısın bakalım yaşasın anne kız birliği

ben normal doğum istiyorum ama dr konuşmadım daha erken değilmi belli olurmu şimdiden
bide ben çok hareketsizim annem sen normal doğuramazsın dedi çok az hareket ediyomuşum (

benden hareketsiz olamazsın bütün gün yatıyom uyuşuk uyuşuk herkes olmaz dedi ama ben çok istedim
normal doğum olsun diye hep dua ettim Allah da yüzüme baktı ve oldu

doğuma giderken NAL-I ŞERİF-İ göğsüme koydum girdim bebeğin kilolu fazla ıkınamıyorsun beceremiyorsun filan dedi ebe. öyle bıraktılar
nöbetçi doktoru çağırdı sezaryana almamız lazım dedi ben elimi göğsüme koyup İçten bir ALLAAHH dedim doktor bidaha denettirdi ve
bebeğim doğdu bi zorluk çekmedim bize anlattıkları gibi ağrı sancı olmadı çok şükür...

inşallah bu bebeğimde de normal olur hayırlısıyla:)

süpersin cnm 4lü testin çıktımı

oyyy maşallah ben bu gün ilk alışverişimi yaptım diğer topicte gördüm kızlar neler neler almışlar çok özendim netten çok beğenip alamadım dokunmam görmem lazım yavaş yavaş tamamlarız inşallah biberonu bende cam düşünüyorum aventi çok öneren oldu nettende araştırdım şimdi onun toptancısı bulucam fiyat alıcam sizede haber veririm almayanlara belki katkım olur bende bebek odası yapacağım odayı bi hale yola koymak için uğraşıyorum duvar kağıdı varmış bebeklere özel zararsızmış onu düşünüyorum ama çok pahalıya mal olursa mecburen badana yaptıracağım temiz temiz olsun halı ve perde almam gerek ama mobilyaya bağlı hepsi çok fazla bişey olsun istemiyorum odada bakalım ne yapacağım :76: aldıklarım gelsin resimlerini çekip bende göstercem ne kadar çok alınacak şey yapılacak iş warrr

süpersin cnm 4lü testin çıktımı

çıktıda biz sonuçları henüz alamadık bu cuma dr gideceğiz bakalım inşallah herşey yolundadır

Slmmm kızlar kontrolden geldik. Bir kızım vardı şimdi de bir oğluşum oluyoooor... 3'lü testimiz de güzel çıktı. Herşey yolunda çok şükür. 17+5 haftalığız, yaklaşık 220 grmız.

Neyse acıktım gidip bişeyler yiyeyim... İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…