2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizim evimiz yeni yapıldı taşındık hemen
iyi oldu uğraşmadım hiç gardorobu filan direk oraya koydum
gardrobu arapsabunu ile güzelce sildim havalandırdım şimdi aldığım eşyaları koyuyorum içine
anakucağı almıştım zaten sadece kutusunda duruyo aldıklarımda öyle
polor battaniyesini yıkadım bi tanede penye battaniye aldım
böyle böyle aklıma geldikçe alıyorum son aylara kalırsa almak güç olur hemde zevkli oluyo onun için bişeyler almak bebek mağazalarını gezmek filan çok hoş
geçen weniceye gittim çok uygun fiyata kıyafetler hastane çıkışları filan üstelik çok tatlılar bayıldım
arkadaşımın 1 buçuk yaşındaki kızına ordan pembe bi hırka aldım ama çok güzel çokta yakıştı
orayada uğrayacağım tekrar

çok sevindim canımm hayırlı olsun

Olmaz mı?Hem de nasıl?Hatta bir akşam eşim işten geldi beni öpmek için uzandı gayrı ihtiyari çocuğu bana yaklaşmışken ittirdim,ne oldu dedi son anda toparlayıp alnında sivilce mi çıkmış diyerek gözümü gezdirdim.Hiç ama hiç geçmeyecek sandım hep.Şu an tam 13.haftalığım ve bulantılarım önemli ölçüde azaldı.Yemek yiyebiliyorum karnım doyuyor,benim istifralarım genelde ikindiden sonra olurdu,akşam yoğun.Akşam ne yersem çıkıyordu,bütün gece açlıktan midem kazınıyordu hep bir iki tuzlu bisküvi ile idare ettim,ama şimdi Allah ıma şükür iyiyim.Sadece biraz sabret inan geçecek.

gözün aydın cnm maşallah paşaya

sorumu yanıtlayan herkese teşekürler geçiceğini tekrar tekrar uymak içimi rahatlatıyoo bende artık sizler gibi bebiş ürünleri falan bakmak istiyorum bu bulantılar yüzünden gözümü açamadımki bebeğimin heyecanını yaşamadım daha insallah benimkide geçer :26::26::26:

arkadaşlar iyi akşamlar yardımınıza ihtiyacım var
ben şuan gribim ve sanki bütün vücudum yüzüm cayır cayır yanıyor ama ateşimi ölçüyorum
koltukaltından 37.7 falan çıkıyor
ilaç içmeden bu ateşi nasıl düşürürüm yardımcı olursanız sevinirim

iyi akşamlar kızlar bugun kontrolümüz vardı bebişim gayet sağlıklı cinsiyetini öğrendik bizimde oğluşumuz olacak ilk an içim burkuldu birazcık hep kızım olsun isterdim ama allahım böylesini uygun gördü babası çok sevindi tabi uçuyo havalarda...oğluşum canım benim mertim ultrason resmine bakıp bakıp duruyorum büyüdükçe yüzleri vücutları şekillendikçe dahabi tatlı oluyolar yaa allahım isteyen kimseye aratmasın evlatlarımızı bize hayırlısıyla bağışlasın

cnm hemen dr a git benimde aynısı oldu antibiyotik iç hamileler için olandan bende direttim içmedim bebişime bişey olcak diye ama
çok daha kötü oldum dr ilaç verirse kadın doğumcuna sor iç yoksa enfeksiyon bebeğe geçiyormuş ve sonu daha kötü Allahım sen koru
yarını bile bekleme hamilelikte ateş çok riskli agumentin içtim ben

cnm hayırlı olsun paşan maşallah kerem efe nasıl isim ?

canım ılık bir duş al...alnına koltuk altına bacaklarının üstüne ıslak havlu koy...38 derecenin üstüne çıkarsa mutlaka acile git hamilelikte ateş önemli...

ılık suya duş all yat dinlen düşer canım
çok geçmiş olsun eğer düşmezse doktora gidersin serum verirler

kızlar şimdi bi haber okudum tüylerim ürperdi
özel hastanede bir doktor bebeğin sakat özürlü hasta diyerek kürtaj yapıp 5-6 aylık bebekleri alıyormuş tutuklanmış
korkunç bişey bu

Arkadaşlar ben bugün doktora giderken sanırım üşüttüm. Grip oldum burun akıntım fena. Hapşırık iyice arttı. Kilot sürekli değişiyor. İdrar kaçırmam zaten vardı.
Eğer idrar kaçıranlar varsa doktor buna normal dedi. Rahim büyüdüğü için baskıdan tutamıyormuşuz. Anne sağolsun Ihlamur yapıyor inşallah iyi gelir.

Canım hayırlı olsun. Gözün aydın...

İyi akşamlar arkadaşlar,

Ben komşunun ağıyla bağlanıyorum, ama sürekli bağlantı kopuyor, sabahtan beri daha yeni girebildim, tam geçmişi okuyorum bağlantı yok, sonra yine bir sürü sayfa olmuş maşaAllah..... en son geçmişi okuduğumda berkerden ve limonlu kek için endişeler vardı, inşaAllah hayırlı haberlerle gelmişlerdir, Pollyanna üçlü test temiz çıkmış çok sevindim senin adına, darısı tüm annelerimize,

Bende 5 hafta aradan sonra evimdeyim, evimi çok özlemişim, geldiğimden beri çamaşır, temizlik vakit geçiriyorum, ben şimdi tekrar yarıda kalan geçmişi okuyayım :))

henüz ögrenmedim, özel sigortalıyım o yuzden aslında ödemeyeceğim:)

canım öğrensen iyi olur, bu sigortaların limitleri var ve tüm muayenelerde testlerde limitten yemiş oluyorsun, hesabını ona göre yaparsın.
2 özel sigortan varsa kesin yeter de tek bazen sınıra dayanıyor:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…