- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.341
oyyy maşallah ben bu gün ilk alışverişimi yaptım diğer topicte gördüm kızlar neler neler almışlar çok özendimnetten çok beğenip alamadım dokunmam görmem lazım yavaş yavaş tamamlarız inşallah biberonu bende cam düşünüyorum aventi çok öneren oldu nettende araştırdım şimdi onun toptancısı bulucam fiyat alıcam sizede haber veririm almayanlara belki katkım olur bende bebek odası yapacağım odayı bi hale yola koymak için uğraşıyorum duvar kağıdı varmış bebeklere özel zararsızmış onu düşünüyorum ama çok pahalıya mal olursa mecburen badana yaptıracağım temiz temiz olsun halı ve perde almam gerek ama mobilyaya bağlı hepsi çok fazla bişey olsun istemiyorum odada bakalım ne yapacağım :76: aldıklarım gelsin resimlerini çekip bende göstercem ne kadar çok alınacak şey yapılacak iş warrr
Slmmm kızlar kontrolden geldik. Bir kızım vardı şimdi de bir oğluşum oluyoooor... 3'lü testimiz de güzel çıktı. Herşey yolunda çok şükür. 17+5 haftalığız, yaklaşık 220 grmız.
Neyse acıktım gidip bişeyler yiyeyim... İyi akşamlar.
Olmaz mı?Hem de nasıl?Hatta bir akşam eşim işten geldi beni öpmek için uzandı gayrı ihtiyari çocuğu bana yaklaşmışken ittirdim,ne oldu dedi son anda toparlayıp alnında sivilce mi çıkmış diyerek gözümü gezdirdim.Hiç ama hiç geçmeyecek sandım hep.Şu an tam 13.haftalığım ve bulantılarım önemli ölçüde azaldı.Yemek yiyebiliyorum karnım doyuyor,benim istifralarım genelde ikindiden sonra olurdu,akşam yoğun.Akşam ne yersem çıkıyordu,bütün gece açlıktan midem kazınıyordu hep bir iki tuzlu bisküvi ile idare ettim,ama şimdi Allah ıma şükür iyiyim.Sadece biraz sabret inan geçecek.herkese merhaba ben 11.haftanın içindeyim ve 5. haftadan itibaren miğde bulantıları ve koku hassasiyetiyle baş etmeye çalışıyorum ve kilo veriyorum.acaba 13. haftadan sonra gercekten geçicek mi sanki hiç geçmicek gibi geliyor bana mutfağa giremiyorum lavaboya gidemiyorum ben eşimin dibinden ayrılmazken yanağımdan öpse sinir oluyorum sizdede olumu? şimdiden tesekürederimm..
Slmmm kızlar kontrolden geldik. Bir kızım vardı şimdi de bir oğluşum oluyoooor... 3'lü testimiz de güzel çıktı. Herşey yolunda çok şükür. 17+5 haftalığız, yaklaşık 220 grmız.
çıktıda biz sonuçları henüz alamadık bu cuma dr gideceğiz bakalım inşallah herşey yolundadır
allah razı olsun bebişimanammmm istermisin aynı güne gelsin doğumlarımız oyyy oyyy
belli mi olur cnm kısmet bebişler sağlıklı olsunda yesin onu teyzesi:)))
Olmaz mı?Hem de nasıl?Hatta bir akşam eşim işten geldi beni öpmek için uzandı gayrı ihtiyari çocuğu bana yaklaşmışken ittirdim,ne oldu dedi son anda toparlayıp alnında sivilce mi çıkmış diyerek gözümü gezdirdim.Hiç ama hiç geçmeyecek sandım hep.Şu an tam 13.haftalığım ve bulantılarım önemli ölçüde azaldı.Yemek yiyebiliyorum karnım doyuyor,benim istifralarım genelde ikindiden sonra olurdu,akşam yoğun.Akşam ne yersem çıkıyordu,bütün gece açlıktan midem kazınıyordu hep bir iki tuzlu bisküvi ile idare ettim,ama şimdi Allah ıma şükür iyiyim.Sadece biraz sabret inan geçecek.
arkadaşlar iyi akşamlar yardımınıza ihtiyacım var
ben şuan gribim ve sanki bütün vücudum yüzüm cayır cayır yanıyor ama ateşimi ölçüyorum
koltukaltından 37.7 falan çıkıyor
ilaç içmeden bu ateşi nasıl düşürürüm yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar ben hiç kilo almamışım halen. Ama bebeişimin kilosu normal. Son kaçıncı ay anne kilo almaya başlar acaba.
iyi akşamlar kızlar bugun kontrolümüz vardı bebişim gayet sağlıklı cinsiyetini öğrendik bizimde oğluşumuz olacak ilk an içim burkuldu birazcık hep kızım olsun isterdim ama allahım böylesini uygun gördü babası çok sevindi tabi uçuyo havalarda...oğluşum canım benim mertim ultrason resmine bakıp bakıp duruyorum büyüdükçe yüzleri vücutları şekillendikçe dahabi tatlı oluyolar yaa allahım isteyen kimseye aratmasın evlatlarımızı bize hayırlısıyla bağışlasın
ben şuan gribim ve sanki bütün vücudum yüzüm cayır cayır yanıyor ama ateşimi ölçüyorum
cnm hayırlı olsun paşan maşallah kerem efe nasıl isim ?
inşallah istediğin yerde sağlıkla yaparsın canım,bu hastanelerin fiyatları hakkında bilgin var mı
henüz ögrenmedim, özel sigortalıyım o yuzden aslında ödemeyeceğim:)
kızlar şimdi bi haber okudum tüylerim ürperdi
özel hastanede bir doktor bebeğin sakat özürlü hasta diyerek kürtaj yapıp 5-6 aylık bebekleri alıyormuş tutuklanmış
korkunç bişey bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?