2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok çok geçmiş olsunn dikkat et kendine baya korktuk bizlerde burda bundan sonra bol bol dinlen emii Paşanda hayırlı uğurlu olsunn Allahım nazarlardan esirgesin inş..

günaydın hanımlar haftanın son günü Hayırlı Cumalar olsun herkese yarın bende bebişlerimi görmeye gidecem bu günler geçmek bilmiyor ayol çok özledim onlarııı inş. herşey güzeldirrr... bugün biran evvel bitsin istiyorummmmmm

hoşgeldin aramıza melekygmr çok geçmiş olsun başka dr. gittinizmi acaba onlar ne dediler aynı şeyimi söylüyolar inş. bebişinin sağlığı düzelir böyle bir durumla ilk kez karşılaşıyorum Allahım sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inş...
Kızlarrrr isim konusunda yardım karar veremiyorum

Ahsen
Ecem
Defne hangisi daha güzel

Kuranı Kerimde geçen ismi göbek adı olabilrmi
bende sen gibi düşünüyorum canım zeynep ismi çok hoşuma gidiyor aynı zamanda annemin ismi göbek ismi olarak bende onu düşünüyorum bildiğim kadarıyla olur diye biliyorum çünki kardeşimde o şekilde koymuştu ..........

Günaydınlarrrr:)
Bebiş doğmadan benim gece nöbetleri devam ediyor.Kooşş tuvalete sona gel kana kana su içç:)Bu gece 3 oldu.Anneme diyorum şimdiden alışıtırıyor benim kuzum beni:)
Yarın doktora kontrolümüz var sonunda geldiiiii:)Bakalım bizimki prens mi prenses mii.Ondan daha çok hissedemediğim için sağlıklı mı diye düşünüp duruyorum.
Bir sürü iş var,hepinize güzel bir gün diliyoruz :81:

günaydınn kızlarr ben hala bebişimi hissedemiorum yaaa çok asabım bozuluo nerde olduğunu hissediorum ama beni hiç tekmelemio

Çok geçmişler olsun gerçekten çok merak etmiştik.İyi olmanıza sevindik.Ne uzun bir süreçmiş vallahi zaman geçmek bilmiyor.Sağlıkla bir kucağımıza alsak bebişleri:)

geçmiş olsun.. Allah ım kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin... oğluşunda hayırlı olur inş.. daha biz öğrenemedik cinsiyeti göstermiyor.. pazartesi gidicez bakalım bu sefer öğrenebilecekmiyiz.. sağlıklı olsunlar da yeter

günaydınn kızlarr ben hala bebişimi hissedemiorum yaaa çok asabım bozuluo nerde olduğunu hissediorum ama beni hiç tekmelemio

günaydın... bende hiç hissedemiyorum... ben nerde olduğunu da bilemiyorum ya... ama karnımın sağ tarafında arada bi kaşıntı gibi bişey oluo acaba o mu yoksa deil mi bilemiyorum...

Şimdi drdan geldik.Bebeğimi gördüm kıpır kıpırdı parmağını emiyordu.146 gr olmuş.Veee cinsiyetini öğrendik.Bi prensss daha geliyor
Hayırlı olsun canım.. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin

ay evet yaaa çook uzun oldu bu ayrılık.. neyse ki sağlıklı sıhhatli geri dönmüşsün. Birde Erkek müjdesi gelmiş. Rabbim böyle hayırlı eyledi demekki. Ömrü güzel olsun inşallah, sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Ahsen
Ecem
Defne hangisi daha güzel

Canım benim, Ahsen ismini ben sevmiyorum(
Ecem güzel, Defne daha güzel:)) çünkü kızımın adı DEFNE:))
Ama defne ismine kız ismi uydurmak çok zormuş.. ( günlerdir bakıyorum kafama tam yatan bi isim bulamamdım

LİMONLU KEKİM valla çok merakta bıraktın bizi. neyse ki herşey yolundaymış. Ama yazının başında kalp atışlarını duyamadılar yazmışsınya içim nasıl kötü oldu anlatamam!! Şükürler olsun Yaradana herşey iyi güzel devam ediyormuş. Ayrıca Tosun paşa içinde tebrik ederim canım. Rabbim gönlüne göre vermiş maşallah.

Günaydın canım.. azıcık kalmış bebeişlerini görmene:)) Hayırlısıyla yarın güzel güzel haberler verirsin inşallah bize.

Canım sen bunu çok takıntı yapıyosun kendine. bebişini de üzme annesi. o çok yakında belli edecek kendini sana.

BU arada hepinize günaydııııınnnnnn

Ahsen
Ecem
Defne hangisi daha güzel

bu isim konusu da biraz göreceli... mesela ben ahsen ismini pek beğenmiyorum.. defne güzel.. ecem yerinede ece daha hoş geliyor bana.. ama bu 3 ünde bana sorarsan defne derim

kızlar günaydın hepinize hayırlı cumalar diliyorum.benim çok canım yanıyor dün öğleden beri.mutfağımı temizledim ayrıntılı bir temizlik değildi ama ayakta çok durdum galiba.dizlerim ve dizlerimden altı kemiklerim öyle sızlıyor ki saatlerce çektim ilaç alamıyorum.işin kötüsü ayağa kalktığımda sağ bacağımın üstüne basamadım kalçama doğru bir ağrı daha girdi ayağa kalkınca.ağlıcaktım sızıdan.galiba bacaklarımı üşüttüm üstüne de ayakta kalınca bunlar oldu.afedersiniz tuvalete bile oturmakta zorlandım.yatıyorum şimdi sardım bacaklarımı iyice dinlenmem lazım.

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize bizde dr geliyoruz ve sonunda bizde öğrendikkk bizimkiside prenses maşallahhiç bi sıkıntısı yok hanfendinin taklalar atıp duruyo demire ve balık hapı bide magnezyum başladı. bizden bu kadar

canım geçmiş olsun dr. görüşsene senin bu ağrılar bayadır var öyle haırlıyorum sanki dikkat et kendine emiii

geçmiş olsun cnm sıcak tutup dinlenirsen inşallah bişeycik kalmaz

günaydın kızlarrr hayırlı cumalarrr limonlu kekcimm ohh rahatladık çok şükür allahım artık kimsenn başına böle evlat korkusu vermesinn.bişey olmaz die sanırım hep yoruoruz kendimize bakmıoruz aslında hata şöle kraliçeler gibi geçirsek dokuz ayımızı ne mutluu:)) ama nerdeeee
sefycim merak etme canım yokluom oynuom okşuomm daha bnde ne tekme yedim ne kayar gibi olduu bende kızmaya başladım oğlanaaa aaa diorumm biz seni topçu yapcaktık sen bi tekme atamaıonn diee:)) bide çok zayıflar hemen hissedermiş güyaaa 42 kiloydum 49 oldummm şuan yok bişi hissettiğimmm(((

canımmm geçmiş olsunn ağrınn bacağından kalçanamı vuruo ölyse eğer bndede oluo evet yoruluncaa ve çok gezinceee gecee oturduğum yerden zor kalkıorumm hatta korkuom diomkii hamilleğin son aylarında yürüymez yaa kadınlarınların bazılarıı nolur allahım öle olmayım die dua ediorummm

Hoşgeldin inş. hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın..

Ahsen
Ecem
Defne hangisi daha güzel

Olabilir tabi kulağına okutursunuz nüfus cüzdanına yazdırmak şart değil. kız ismi seçmek çok zor bende kızım olursa ne koyarım diye düşündüğümde bi isim bulamıyodum kolay gelsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…