2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evt bende okumuştum bunu eşim bazen konuşuyo ama kalın ses biraz incelt diyorum böyle mi konuşulur bebekle büyük adamla konuşur gibi

Hoşgeldin aramıza bu konuyla ilgili bir bilgim yok ama inş. kaybolur

ARKADAŞLAR İLK SAYFAMIZDAKİ LİSTEMİZ sanırım kadınlar kulübü sisteminden kaynaklanan bi sorun sebebiyle GÖRÜLMÜYOR. DURUMU EDİTÖRE BİLDİRDİM. İNŞALLAH en kısa sürede tekrar listemize kavuşuruz.
cİNSİYET GÜNCELLEMELERİNİ ANCAK SORUN ÇÖZÜLDÜĞÜNDE YAPABİLECEĞİM.

kusura bakmayın olurmu

gözün aydın korkuttun bizi gerçekten sonrasında haber alamadık iyi olmana sevindim şükür bişeyi yokmuş bebişin

inş. görürsün cinsiyeti insan merak ediyo hayırlısı olsun senin haftalarda bende öyleydim doktorun odasına korkuyla giriyodum ama çok şükür bebeğimin hareketlerini hissediyorum artık sende 1- 2 haftaya hissedersin inş.

canım geçmiş olsun dr. görüşsene senin bu ağrılar bayadır var öyle haırlıyorum sanki dikkat et kendine emiii

geçmiş olsun cnm sıcak tutup dinlenirsen inşallah bişeycik kalmaz

canlarım tşk ederim.gebelikten önce de benim bacaklarımla ilgili sorunlarım vardı sol dizimde kireçlenme görüldü ve bel omurumda düzleşme tespit edilmişti.hatta dktorlar tomografiyi gördüklerinde belinden ameliyat oldun mu diye sormuştu 2 ayrı doktor.oysa ki ameliyat falan olmadım hiç orda bir kemiğim eksikmiş öyle demişlerdi.gebelikten önceki son iş yerimde 1 sene kadar çalıştım ve çok soğuktu donardım ordayken bacaklarımda ağrılar başlamıştı kan tahlillerimde RF(romatizmayı gösteren değr) yüksek çıkıyordu ama muayene bulguları temizdi.velhasıl bu bacak ve basınca kalçama kadar giden ağrı önceden de oluyordu.işi bıraktığımdan beri olmadı.çok yürüyüp çok ayakta kaldığımda özellikle ütü yaptığımda ağrıyordu.şimdi yine olduğuna göre benim RF yükselişe geçti galiba.dinlenmem lazım geçer sanırım.HOLAcım bahsettiğin nedenden ötürü yani karnımız büyüyüp vücut ağırlığı artacak bel ve bacağımda sorun olacak korkusuyla fizik tedavi doktoruma da gittim ben gebe kaldığımı öğrendikten sonra.gebeliğin RF değerini yükseltebileceğini belimin de kavis alıp normal haline dönebileceğini söyledi.

sende belinden sorunlusun benimde belimde kas zayıflığı var 4 senedir bu iş yerinde çlışmaya başladıktan sonra oldu koltuklar çok kalitesiz mahvetti belimi önceki çalıştığım yerlerde böyle bi sorun yoktu bel yastığı kullanıyorum ağrılarım azalıyo fıtık gibi ağrıyo bide doktor bana ağrıların geçmeden çocuk doğurma demişti şimdi bazen yattığım yerden kalkamıyorum sinir sıkışmaları oluyo yürürken arada sırada ileriki zamanlar da artabilir Allah kolaylık versin işimiz çok zor.

Kizlar günaydın nasilsiniz hayirli cumalar

Hasta olanlara şifalar diliyorum
Limonlu kek prensin hayirli olsun tatlım
Ceylincim prensesin de hayirli olsun bitanem

Kizlar bugün benim dogum gunün aksamı bekliyorum sabırsızlıkla bakalım esın ne yapacak

Seyf canım meraklanma bende daha hissetmiyorum tık yok :)) oğlumda böyle degildi çok tekmelerdi ama bu değişik :))

canım çok geçmiş olsun yaşadığın korkuyu bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum her sabah uyandığımda bebeğim karnımda diye rabbime şükrediyorum

bebeğinin hareketlerini hissedemeyen anneler akşam yemeğinden sonra hiç vakit kaybetmeden yani hemen sol tarafınıza dönüp uzanın. o zaman hissedeceksiniz.bana dr um böyle demişti.:86:

ESMAcım doğum günün kutlu olsun canım.. nice mutlu yıllara eşinle çocuklarınla olman dileğiyle.

ayrıca bugün senden hariç 2 arkadaşın daha DOĞUM GÜNÜydü. şuan nickleri aklımda değil. ONLARINDA DOĞUM GÜNLERİNİ KUTLUYORUM. dünde benim yeğenimin doğum günüydü. 3 yaşını bitirdi kerata:)

doğru geçen gün konuşulmuştu 3 arkadaşın doğum günü bugün heralde herkesin doğum günü kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinizle beraber

arkadaşım hoşgeldin hayırlı olsun sanada inşallah ne güzel bu pozitifliğin hepimize de moral

Akşam dr a gittik yine açmadı bacaklarını kuzum yine büyük ihtimal kız dedi dr umuz 1 ay sonra gidicez bi daha yani 6. Ayda net öğreneceğiz kuzumun cinsiyetinii geç diil mi ya :))

merhaba güzel anneler,

Dün aksam eşimle beraber bebek arabalarına baktık arastırdık. çok pahalıydıııı..... en basidi 400 den baslıyo 1000e kadar cıkıo.
yuksek fıyatlı olanlar su buyuk ve hantal gorunumlu olanlar. kucuk olanlar daha ucuz.
Aranızda bebek arabası alan varmı daha oncekı bebegıne yada şimdi. buyuklerden alsam sankı 1 yasına kadar ıyı ama sonrası ıcın kullanıssız gıbı gelıyo.
yoksa o kucuk olanlar yeterlı olur mu? tecrubesı deneyımı olan varsa fıkır verebılırmı lutfen..

günaydın güzel mart annelerii

limonlu kek cnm valla ben de okurken önce bi korktum sonra sevindim aman dikkat et kendine bir daha iş fln yapma gece gece:))

melekygmr
hoşgeldin aramıza bebeğine de geçmiş olsun allahım o beynindekini toz etsin yok etsin inşallah cnm ben de ilk kez duydum oyüzden bir yorum yapamayacağım cnm ama başka doktorlara da sorardım ben olsaydım

anneyimben doğum günün kutlu olsun benim de 13 ekim doğum günüm yani bir hafta sonra benim eşim geçen sene unutmuştu valla bu sene ne yapar bilemiyorum inşallah gene unutmaz yoksa ben de onu unuturum artık

ay bu gece ne rüyalar gördüm ne rüyalar ya ayrıntılı usgye gitmişim doktor başta senin bebek ölmüş diyor sonra hareket ettiğini görüyoruz ama bu sefer de senin bebeğin çok kilolu diyor ben ee ne olmuş öyleyse diyorum o da demek ki problemli özürlü olacak bu kadar kiloluysa diyor sonra da uyandım ay çok kötü hissettim yaaa umarım iyidir oğlum sinir oldum o rüyaya

bir de kızlar benim ayak başparmağımda tırnak batıyor bu soruna bir çözümü olan var mıdır acaba???5

Son düzenleme:
kızlar bu gün dr su içmeye başla dedi içiyorum başladım dedim demir ilacunı ben sordum sırt üstü yatma artık dedi yok sola yatıyorum dedim sen ne kadar bilmişsin ilk değilmi diye sordu içimden sen kk ya üye değilsin herhalde dedim:) kızlar hakikaten hepinizin sayesinde daha bi rahat geçiyo günlerimhepinizi çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…