- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.481
Arkadaşlar ben 20.haftadayım 5 aylığım 5.ayamı girdim 5.ayı bitirip 6.aya mı başaldım eee 6.aya başladıysam marta kadar 10 ay hamile kalmış olmuyormuyuz
bu işin içinden çıkamadım yorgunluktan kafa çalışmıyor
ben son adet tarihimden itibaren hesaplıyorum. en son 8 haziran da adet olmuştum. 8 inden 8 ine hesaplıyorum. 2 gün sonra 4. ayımızı dolduruyoruz yani
ben son adet tarihimden itibaren hesaplıyorum. en son 8 haziran da adet olmuştum. 8 inden 8 ine hesaplıyorum. 2 gün sonra 4. ayımızı dolduruyoruz yani
Kızlarrrr isim konusunda yardım karar veremiyorum
Ahsen
Ecem
Defne hangisi daha güzel
Kuranı Kerimde geçen ismi göbek adı olabilrmi
Ahsen
Ecem
Defne hangisi daha güzel
kızlar bebişlerimiz ne zaman dışardaki sesleri duyup tepki verecekler acaba :44:
ozaman ben 20.haftamla 4 bittti 5 e girdim
Ahsen
Ecem
Defne hangisi daha güzel
bence 1. ahsen, 2.nci defne, ecemi pek beğenmiyorum. Kuran tek dil değildir, o yüzden ona takılmamak lazım.
23. hafta dedi bana doktor.
Bu sizlere ilk mesajım. İkinci hamileliğim..Şu anda dördüncü ayımızdayız.
İlk hamileliğim 5.5 ay sürdü servikal yetmezlikten kızımı normal doğumla dünyaya getirdim. Bununla birlikte hayata gözlerini açamadı.
Allahın takdiri.
4 ay sonra yeniden hamile kaldığımı öğrendiğimde bende bebeğimle birlikte yeniden doğduğumu söyleyebilirim :)
Hamileliğimin 13 haftasında serklaj oldum. Çok başarılı bir operasyon oldu. Kendimi daha güvende hissediyorum. Tabi takdir Rabbimden tedbir bizden.
Bu hamileliğimin sağlıkla tamamlanmasını ve 2012 Mart annesi olmak istiyorum :)
Tüm arkadaşlara selamlar, dualarınızı bekliyorum...
Sağlıcakla kalın
merhabalarrr bend 17 hafta 5 günlük hamileyim oğlum olucak allah nasip ederse 7 aylık evliyim ve ilk hamileliğim içimde çok değişik korkular var kendimde ki değişiklikler bile korkutuyo beni..şimdiye kadar 2 kilo aldım.. oğlumla bi sıkıntımız var ki o da şu 15. haftada doktor beyninin sağ tarafında bi kist olduğunu 20. haftada kaybolabiliceğini yada tam tersi sol tarafa geçip çift olabiliceğini söyledi fakat başka bi açıklama yapmadı.bu tarz bişey yaşıyan var mı?kaybolmazsa ne gibi sorunlar olur yardımcı olabilirmisiniz lütfenn..Rabbim hepimizinnn bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahh =)
hoşgeldin canım bende senin gibi aynı acıyı yaşadım ilk hamilelim 5 bçk ay sürdü amniyons suynda kaçak başladı normal doğumla oğlum oldu ama 1 ay yaşadı şimdi çok korkuyorum aynı acıyı yaşamak istemiyorum sende korkuyomusun yada korkunu nasıl yeniyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?