2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi drdan geldik.Bebeğimi gördüm kıpır kıpırdı parmağını emiyordu.146 gr olmuş.Veee cinsiyetini öğrendik.Bi prensss daha geliyor

selam anneler. uzzzuuunn bi aradan sonra döndüm. Bayram için Ankaraya gitmiştik. 20 gün kadar kaldık. geldim, ev işi, kış hazırlığı derken yeni oturdum daha. oğlum hasta öksürüp duruyor. ilaç yazdı dr. daha önce doğuranlar bilir, insanın çocuğu hasta olmasın, isterse canını alsn. bebeğim iimiş, yüzde 90 erkek dedi, ama u ay sonu kontrolde kesin söylermiş. biz kız istiyorduk bir tane. ama sağlıklı olsunda kız erkek önemli deil..

selam bugün bir kampanya geldi id'den daha uygun fiyatlar bir kontrol et istersen:

https://www.id.com.tr/hamile-grubu.htm

Arkadaşlar ben 20.haftadayım 5 aylığım 5.ayamı girdim 5.ayı bitirip 6.aya mı başaldım eee 6.aya başladıysam marta kadar 10 ay hamile kalmış olmuyormuyuz
bu işin içinden çıkamadım yorgunluktan kafa çalışmıyor

canım hafta olarak düşününce öyle ama 20 hafta 140 gün yapar oda 4 ay 20 gün demek hep bu yüzden karışıklık oluyo zaten 40 hafta 9 ay 10 gün yapıyo

maşallah minik kuzuya prensese benimki göz seyirmesi halen tekme yok yada ben farkedemedim ama bu hafta çok sıklaştı güzel yemek yiyince mutlu olunca babası onla konuşunca tepki veriyor meleğim

Şimdi drdan geldik.Bebeğimi gördüm kıpır kıpırdı parmağını emiyordu.146 gr olmuş.Veee cinsiyetini öğrendik.Bi prensss daha geliyor

maşallah paşaya sağlıkla gelsin inşallah

Bu sizlere ilk mesajım. İkinci hamileliğim..Şu anda dördüncü ayımızdayız.
İlk hamileliğim 5.5 ay sürdü servikal yetmezlikten kızımı normal doğumla dünyaya getirdim. Bununla birlikte hayata gözlerini açamadı.
Allahın takdiri.
4 ay sonra yeniden hamile kaldığımı öğrendiğimde bende bebeğimle birlikte yeniden doğduğumu söyleyebilirim :)
Hamileliğimin 13 haftasında serklaj oldum. Çok başarılı bir operasyon oldu. Kendimi daha güvende hissediyorum. Tabi takdir Rabbimden tedbir bizden.
Bu hamileliğimin sağlıkla tamamlanmasını ve 2012 Mart annesi olmak istiyorum :)
Tüm arkadaşlara selamlar, dualarınızı bekliyorum...

Sağlıcakla kalın

hoşgeldin canım
allah sağlıkla bebeğğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…