- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.461
kaç haftalıksınız ve ilk bebeğinizmi
Şimdi drdan geldik.Bebeğimi gördüm kıpır kıpırdı parmağını emiyordu.146 gr olmuş.Veee cinsiyetini öğrendik.Bi prensss daha geliyor
Şimdi drdan geldik.Bebeğimi gördüm kıpır kıpırdı parmağını emiyordu.146 gr olmuş.Veee cinsiyetini öğrendik.Bi prensss daha geliyor
Valla sizler yine şanslısınız kızlar, ben işyerime hamileliğimi söyler söylemez,ertesi gün beni işden çıkardılar. Ama çalışmak zorundayım,şu an hamile hamile bir iş bulmam mümkün değil elbette. Ben de kısmet olursa doğumdan sonra 6 ay geçsin öyle tekrar iş bakmayı düşünüyorum.
Bu arada evde otururken sürekli netten bebek,hamilelik ürünlerine bakıyorum bol bol. Şimdi size bir sorum olacak bugunde hastanede ve sonrasında giymek için logusa geceliklerine bakıyorum. Ne kadar pahalıymış. Şu sitede baya çeşit var : Lohusashop.com - Lohusa geceliğinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... Şıklığın ve zerafetin adresi...
Sizin bilginiz var mı?uygun fiyatlı ve güzel takımları nerden bulabiliriz?
gözünüz aydın. öğrenince insan çok mutlu oluyor artık hazırlıklara baslayabilirsin
Arkadaşlar ben 20.haftadayım 5 aylığım 5.ayamı girdim 5.ayı bitirip 6.aya mı başaldım eee 6.aya başladıysam marta kadar 10 ay hamile kalmış olmuyormuyuz
bu işin içinden çıkamadım yorgunluktan kafa çalışmıyor
hayırlı olsuninşallah bizde yarın sabah öğreniriz.
ben önceleri çok az belirli belirsiz kelebek kanadı açılıyomuş gibi bişeyler hissediyodum ama emin olamıyodum gazmı tekmemi ama bu gün çok net bi şekilde kızım sert bi tekme attı bana ayyyyy içim nasıl bi tuhaf oldu emin ol hissettiğin minik kıpırtılar habercisi yakında seninkide anne ben burdayım diye başlar tekmeye
maşallah minik kuzuya prensese benimki göz seyirmesi halen tekme yok yada ben farkedemedim ama bu hafta çok sıklaştı güzel yemek yiyince mutlu olunca babası onla konuşunca tepki veriyor meleğim
maşallah paşaya sağlıkla gelsin inşallah
Bu sizlere ilk mesajım. İkinci hamileliğim..Şu anda dördüncü ayımızdayız.
İlk hamileliğim 5.5 ay sürdü servikal yetmezlikten kızımı normal doğumla dünyaya getirdim. Bununla birlikte hayata gözlerini açamadı.
Allahın takdiri.
4 ay sonra yeniden hamile kaldığımı öğrendiğimde bende bebeğimle birlikte yeniden doğduğumu söyleyebilirim :)
Hamileliğimin 13 haftasında serklaj oldum. Çok başarılı bir operasyon oldu. Kendimi daha güvende hissediyorum. Tabi takdir Rabbimden tedbir bizden.
Bu hamileliğimin sağlıkla tamamlanmasını ve 2012 Mart annesi olmak istiyorum :)
Tüm arkadaşlara selamlar, dualarınızı bekliyorum...
Sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?