- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.641
slanaras benim de evlilik yıldönümüm 18 ekim2.yılımızı gtamamlıycaz inşallah...
Polyannacım aynen bende solduklarında çiçeklere dayanamıyorum...genelde masa üzerindeki kasemde teşhir ediyorum kurumuş gülleri
bu kadar olur.. aynı eşimde öyle.. annesinin doğum gününü filan ben hatırlatırım aradınmı diye.benim eşiminde en iyi yanı bizimle ilgili hiçbişeyi unutmaz ama kardeşinin doğum gününü bile ben hatırlatırım benim zatn tarih konusunda acayip bi hafızam var kimsenin doğum gününü özel günleri flan hiç unutmam herkes şaşırıyo benim bu huyuma
slanaras benim de evlilik yıldönümüm 18 ekim2.yılımızı gtamamlıycaz inşallah...
polyannacım aynen bende solduklarında çiçeklere dayanamıyorum...genelde masa üzerindeki kasemde teşhir ediyorum kurumuş gülleri
ne tesadüf bizimde 2. Yılımız aynı gün evlenmişiz bide aynı ayda doğurucaz kısmet olursa sende mi 84 doğumlusun :)
bu kadar olur.. aynı eşimde öyle.. annesinin doğum gününü filan ben hatırlatırım aradınmı diye.
ben çalışırken hafızam çok kuvvetliydi. şimdi o kadar tınlamıyorum. saldım çayıra:)))
çiçeklerin içinden bi tane gül alıp yaprağına tarih yazıp saklıyorum. hatta beni istemey geldiklerinde getirdiği güllerden 2 tanesi hala duruyor:)))
evet canım ben de 84lüyüm...ne güzel demek ki 2 şanslı erkek kapmış bizi aynı gün
evte güzel bi gündü sabah yağmur yağmıştı ama öğlen tam nikah saati hava çok güzeldi takılarımız bahçede takılmıştı . Ben ist. Oturuyorum bahçelievlerde evlendim
ahh ahhh çok güzelmiş...açık havada düğün çok güzel
benim akşam olmuştu yozgattayım ben de...burası soğuk olduğu için salon düğünü planladık biz...ama şansımızdan o gün çok güzeldi hava
nezih güzel bir düğün olmuştu..insan kendini prenses gibi hissediyor
merhaba güzel anneler,
Dün aksam eşimle beraber bebek arabalarına baktık arastırdık. çok pahalıydıııı..... en basidi 400 den baslıyo 1000e kadar cıkıo.
yuksek fıyatlı olanlar su buyuk ve hantal gorunumlu olanlar. kucuk olanlar daha ucuz.
Aranızda bebek arabası alan varmı daha oncekı bebegıne yada şimdi. buyuklerden alsam sankı 1 yasına kadar ıyı ama sonrası ıcın kullanıssız gıbı gelıyo.
yoksa o kucuk olanlar yeterlı olur mu? tecrubesı deneyımı olan varsa fıkır verebılırmı lutfen..
ben kanz marka bakmıştım 300 filandı ama güzeldii istersen sende bak canım
saol cnm kanz a bakmadım hıc bıde onlara bakayım. pekı senınkı o baston tıpı olanlardanmı
pollyannna
ciciler göbüşler usg görüntüleri derken bide isim topiğimi açsan acaba cnm nasıl olur
tatlım önceki mesajım gözden kaçtı sanırım..
isimler için topik değilde listemizde yer açmayı düşünüyordum.. ama listemiz KAYIP((
yönetime bildirdim ama henüz sorunun nerden kaynaklandığını söylemediler.
merhaba arkadaşlar.
uzun bi ara verdik topicğe ve geldik. cinsiyetleri hemen hemen herkes öğrenmiş. allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eetsn.
bnde dün gördm pıtırcığımı kocaman olmuş maşallahı var. çok şükür.ama cinsiyeti netleşmedi hala göstermedi bize.
ne şanslısınız eşleri doğum günlerini hatırlayanlar en azında düşünüp bişeler yapanlar..bugün benim doğum günüm geçen sene olduğu gibi bu senede hiçbişe yok...kendi annesinin doğum günü kutlandı geçen sene 4 ay sonrada benim doğum günümdü ama bişe yok sonra aradan zaman geçtiğinde doğum günü bahsi açıldığında anneninkini kutluyoruz süpriz bile yapıyoruz.sen onlamı yarışıyon demezmi..bizimki işin garibi hep hatırlayıp hem hiçbişe yapmıyo öylesi daha kötü..hatırlamasa unuttu dicem...çok güzel bi doğum günü hediyesi verdi sabah geç gitcekti işe beraber kahvaltı yapcaktık..ekmek alcam geliyorum die çıktı bi arkadaşı vardı gidişi o gidiş 1.5 saat sonra geldi..bende kahvaltı yapcaz die bekledim durdum..yok anasının doğum günüydü yok anneler günüydü bundan sonra yemin olsun umrumda dahi olmayacak..yazık o yaşlı sevinsin hesabı yaptığıda 53 yaşında benden dinç sağlam yani...aslında sevginin böle şeylerle ölçüldüğüne inanan biri değilim ama nebilim insan bekliyo işte neyse çok yazdım...
ne şanslısınız eşleri doğum günlerini hatırlayanlar en azında düşünüp bişeler yapanlar..bugün benim doğum günüm geçen sene olduğu gibi bu senede hiçbişe yok...kendi annesinin doğum günü kutlandı geçen sene 4 ay sonrada benim doğum günümdü ama bişe yok sonra aradan zaman geçtiğinde doğum günü bahsi açıldığında anneninkini kutluyoruz süpriz bile yapıyoruz.sen onlamı yarışıyon demezmi..bizimki işin garibi hep hatırlayıp hem hiçbişe yapmıyo öylesi daha kötü..hatırlamasa unuttu dicem...çok güzel bi doğum günü hediyesi verdi sabah geç gitcekti işe beraber kahvaltı yapcaktık..ekmek alcam geliyorum die çıktı bi arkadaşı vardı gidişi o gidiş 1.5 saat sonra geldi..bende kahvaltı yapcaz die bekledim durdum..yok anasının doğum günüydü yok anneler günüydü bundan sonra yemin olsun umrumda dahi olmayacak..yazık o yaşlı sevinsin hesabı yaptığıda 53 yaşında benden dinç sağlam yani...aslında sevginin böle şeylerle ölçüldüğüne inanan biri değilim ama nebilim insan bekliyo işte neyse çok yazdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?