- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.681
ne şanslısınız eşleri doğum günlerini hatırlayanlar en azında düşünüp bişeler yapanlar..bugün benim doğum günüm geçen sene olduğu gibi bu senede hiçbişe yok...kendi annesinin doğum günü kutlandı geçen sene 4 ay sonrada benim doğum günümdü ama bişe yok sonra aradan zaman geçtiğinde doğum günü bahsi açıldığında anneninkini kutluyoruz süpriz bile yapıyoruz.sen onlamı yarışıyon demezmi..bizimki işin garibi hep hatırlayıp hem hiçbişe yapmıyo öylesi daha kötü..hatırlamasa unuttu dicem...çok güzel bi doğum günü hediyesi verdi sabah geç gitcekti işe beraber kahvaltı yapcaktık..ekmek alcam geliyorum die çıktı bi arkadaşı vardı gidişi o gidiş 1.5 saat sonra geldi..bende kahvaltı yapcaz die bekledim durdum..yok anasının doğum günüydü yok anneler günüydü bundan sonra yemin olsun umrumda dahi olmayacak..yazık o yaşlı sevinsin hesabı yaptığıda 53 yaşında benden dinç sağlam yani...aslında sevginin böle şeylerle ölçüldüğüne inanan biri değilim ama nebilim insan bekliyo işte neyse çok yazdım...
SUTLUÇÖREĞİM canım o isim topiğini de sen aç hadi..
ben bunu ve göbüşleri açtım, bu kadarı yeter:)
yaaa gözlerim dolu dolu inan.. ağlamamak için tuttum kendimi..
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM... NİCE NİCE MUTLU YILLARIN OLSUN...
Eşin senin kıymetini kat kat anlasın, bebişinle/bebişlerinle nice mutlu yılların geçsin inşallah. Gerçekten kocaları fazla şımartmaya gelmiyor. bugünlerde bende iyi değilim eşim yüzünden. amaaaaannn neyse..
ne şanslısınız eşleri doğum günlerini hatırlayanlar en azında düşünüp bişeler yapanlar..bugün benim doğum günüm geçen sene olduğu gibi bu senede hiçbişe yok...kendi annesinin doğum günü kutlandı geçen sene 4 ay sonrada benim doğum günümdü ama bişe yok sonra aradan zaman geçtiğinde doğum günü bahsi açıldığında anneninkini kutluyoruz süpriz bile yapıyoruz.sen onlamı yarışıyon demezmi..bizimki işin garibi hep hatırlayıp hem hiçbişe yapmıyo öylesi daha kötü..hatırlamasa unuttu dicem...çok güzel bi doğum günü hediyesi verdi sabah geç gitcekti işe beraber kahvaltı yapcaktık..ekmek alcam geliyorum die çıktı bi arkadaşı vardı gidişi o gidiş 1.5 saat sonra geldi..bende kahvaltı yapcaz die bekledim durdum..yok anasının doğum günüydü yok anneler günüydü bundan sonra yemin olsun umrumda dahi olmayacak..yazık o yaşlı sevinsin hesabı yaptığıda 53 yaşında benden dinç sağlam yani...aslında sevginin böle şeylerle ölçüldüğüne inanan biri değilim ama nebilim insan bekliyo işte neyse çok yazdım...
mart annelerinin ana sayfasının üst sol tarafında pembiş bi kutu içinde yeni konu aç yazıyor. onu tıkla konu başlığını yaz istediğin gibi.. altına da ne yazmak istiyosan yaz.. ve konuyu aç de açsın.. çok basit çöreğim benim.. ham hammm yerim seni:)))kuzum ben açmayı bilmiyorum tarif et balım hemen muck muck
sağol canım benim..umarım anlar birgün geç olmadan...bu saat oldu gelmedi eve hala..amannn bırak kardeşim ozaman işim var dışarı çıkmam lazım demiştim.yok ben gelcem çıkıcaz diye çocuk kandırıyo hala gelmedi..senin ne oldu?
hayırlı akşamlar kızlarr,
bende bi kızım olacaganı öğrendim,
inşallah sağlıcakla kucagıma almayı Rabbim bana nasip eder...
gözünaydın canımbenimkiside kız pembiş kıyafetler almaya başladım eee sende alırsın da ciciler topiğine eklersin artık
isoldecim kızın oluyormuş hayılı uğurlu olsun
bende önümüzdeki hafta öğreneceğim kısmetse
ben de kız olmasını çok istiyorum...
saol canımmm,hayırlısı olsun inşallah
Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah
hayırlı akşamlar kızlarr,
bende bi kızım olacaganı öğrendim,
inşallah sağlıcakla kucagıma almayı Rabbim bana nasip eder...
günaydın cici annelerr
bugünün hepimiz için güzel sağlıklı geçmesini diliyorumm
SAFUL arkadaşım doğum günün kutlu olsun hiç sıkma canını ne edersen kendine ediyorsun bak bugün senin özel günün keyfini çıkar bebişinle kendine iyi bak
kızlar iyi akşamlar herkese
ben biraz tedirginim bebeğimin hareketini hergün hissetmiyorum sizlerde de böyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?