2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amaaan cnm sen de onunkini hatırlama artık ..geçen sene benim eşim ilk defa unuttu gerçekten insan çok kötü oluyor ama kendi ailenden insanlar aramıştır onlar yeter seneye zaten bebişine kavuşunca bak gör koca fln kalıyor mu aklındabu sefer o diyecek beni unutuyorsun diye..ben pek dışarı çııkan biri değilim eğer olsaydım kendime pasta alır kendim kutlardım eşime nispet olsun diye..kimseye bağımlı bağlı kalmamak lazım bu hayatta..bu arada DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM ARKADAŞIM

sağol canım benim..umarım anlar birgün geç olmadan...bu saat oldu gelmedi eve hala..amannn bırak kardeşim ozaman işim var dışarı çıkmam lazım demiştim.yok ben gelcem çıkıcaz diye çocuk kandırıyo hala gelmedi..senin ne oldu?

Boşver takma cnm erkeklerde var öyle huylar sen bebişine odaklan

Nice yııllara en güzel anne d.günün kutlu olsunnnnnnnn

SAFUL arkadaşım doğum günün kutlu olsun hiç sıkma canını ne edersen kendine ediyorsun bak bugün senin özel günün keyfini çıkar bebişinle kendine iyi bak

kızlar iyi akşamlar herkese

ben biraz tedirginim bebeğimin hareketini hergün hissetmiyorum sizlerde de böyle mi?

kuzum ben açmayı bilmiyorum tarif et balım hemen muck muck
mart annelerinin ana sayfasının üst sol tarafında pembiş bi kutu içinde yeni konu aç yazıyor. onu tıkla konu başlığını yaz istediğin gibi.. altına da ne yazmak istiyosan yaz.. ve konuyu aç de açsın.. çok basit çöreğim benim.. ham hammm yerim seni:)))

bizimki iş mevzuu... eşim çok yoğun çalışıyor..çalışma saatleri çok çok uzun.. ki kızımın ilk doğum gününde bile yoktu( zannedersin şehir dışında.. yıllardır aynı yerde çalışıyor ama düzen yok, ciddiyet yok, anlayış yok.. bende bi zmanlar o şirkette çalıştım hatta orda tanışıp evlendik ama şirketin gidişatını görünce ben işten ayrıldım. eşim hala devam ediyor. son 3 yıldır yıllık izin kullandırmıyorlar.. koskoca yaz gelip geçiyor, bi pikniğe gidebilmek için kırk takla atıyorum.. Millet eşiyle çocuğuyla AVMlerde gezerken biz kös kös evde oturuyoruz kızımla.. eşimin hergün eve geldiği halde 1 hafta kızımızı göremediğini bilirim. saat uyumsuzluğundan dolayı(
2 ayda bir yer değiştirirler şubeler arası.. tam haftalık iznini kullanacağı zaman haydaaa başka şubeye..
3 yıldır en uzun izni 3 gün oldu.. oda kızımın doğumunda!!! kaldı ki ben sadece 1 gününü görebildim hastaneden çıkışımda((

bu hafta başında niyeti bozdu işten ayrılıyorum dedi. öyle sevindim öyle sevindim ki havalara uçacaktım. Allah bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar hiç kafana takma dedim.. ama dün patronu gelipte Seni bırakmam biyere demiş ve eşim yelkenleri suya indirmiş. pazartesi günü istifasını yazıp yollamıştı, haftaya işten ayrılacaktı...ama gel görki işte KARARSIZLIK varya bu kararsızlık!!!! dünden beri kafam yerinde değil. bugün kendimi işe verdim.. evi süpürdüm 2 makina çamaşır yıkandı, etraf toplandı, yemekler yapıldı, en önemli kızımızın herşeyiyle ilgilenildi...ama hala ona olan kırgınlığım mı diyim artık ne diyim geçmedi...

arkadaşlar bişey sorucam siteye yeni giriş yaptım da oyüzden bilmiyorum hani bu mesajlarınızın altında bebek resimleri çıkıyoya hani mesela 5. ayınızdasınız orada 5. ayda ki bebek ön planda görünüyo işte onu nasıl yapabiliyoruz??

hayırlı akşamlar kızlarr,
bende bi kızım olacaganı öğrendim,
inşallah sağlıcakla kucagıma almayı Rabbim bana nasip eder...

Maşallah cogunluk cinsiyeti öğrendi hemen hemen.
5 gün sonra ben de görebileceğim bebislerimi inşallah sagsalim..16. Haftamdayim hala bir hareketlerini anlayamadım şahsen :)
İyi geceler herkese..

Son düzenleme:
isoldecim kızın oluyormuş hayılı uğurlu olsun

bende önümüzdeki hafta öğreneceğim kısmetse
ben de kız olmasını çok istiyorum...

safulcum doğum günün kutlu olsun. sevdiklerinle nice mutlu yaşlara
biraz geç oldu canım ama işten yeni geldim

günaydın cici annelerr
bugünün hepimiz için güzel sağlıklı geçmesini diliyorumm

Günaydın canım.. AMİİİNNNN inşallah...

Hepinize günaydın arkadaşlar

İSOLDE canım hayırlı olsun sende kız annesi oluyosun..

Listemiz olsaydı güncellerdim (

Son düzenleme:

kişide kişiye değişiyo ben hergün hissediyorum genelde aynı saatlerde arada sırada hissediyorsan sorun yok ilk zamanlar öyle oluyo takma kafana çok fazla .

Günaydın bir hafta daha bitti sonunda bebişlerimizde büyüdü

Kızlar bebekleri yer değiştiren varmı içinizde benimki soldaydı şimdi sağda o kadr büyüdü mü bu veletler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…