2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bişey sorucam benim gece karnımın sağ tarafına ağrı girdi birden sonra geçti sabahta kalktığımda sağ kasığımda ağrı vardı çok şiddetli ağrıdı biraz haifledi ama hala ağrım var bide kalçamda ağrıyo neden acaba aranızda benim gibi olan varmı dün biraz parka inmiştik soğuktu üşüdüm acaba üşütmüş olabilirmiyim çok korkuyorum

benim oğlum bu zamana kadar hep kıpır kıpır oluyodu ultrasonda
son gitmemde yatmış yüzüstü dikmiş poposunu havaya ohh keyfi yerindeydi uyumuyodu öyle mayışmış yatıyodu çok güldümm
valla bizim oğlanın cinsiyetini görmeyen doktor kalmadı 3 doktor değiştirdik üçünede açıveriyo hemen heleki çikolata yiyip gidersem hepsi meydanda

canımm daha dur bakalım gün bitmedi belki akşama bir şeyler yapar
ayrıca doğum günün kutlu olsunn inşallah seneye bebişinle kutlarsınız
hatta kocaman bir pasta alırsın eşinede ballandıra ballandıra biz bebeğimle doğum günümü kutladık dersin

çok sağolun ağlattınız beni zaten duygusalım buaralar daha çok..amin inşallah birgün gelir cocuklarım önemser belki beni..şu halime şaşıyorum 23 üme gelmeden evlendim şimdi 24 yaşındayım.senelerce sevdik birbirimizi şimdi torun torbaya karışmış gibi unutuluyorum...ben çok şımarttım haddinden fazla üstüne düştüm sonunda böyle olur..ibretliyim yani.onun anası benden kıymetli değil onun için olabilir ama benim için değil..bi insanı daha doğrusu gerçekten seven bi kadını mutlu etmek zor değil ama ona bile layık görmüyo beni...aman yarın olur unuturum 1 günlük beklenti işte...benimle birlikte doğum günü olanlarada mutlu yıllar...

çok geçmiş olsun hiçbir fikrim yok ama heralde olağan şeylerdir heralde arada banada oluyo bu tarz şeyler çünkü

yazına üzüldüm canım
öncelikle doğum günün kutlu olsun
eşinin sevgisi muhakkak bununla ölçülmez eminim çok seviyo seni sadece düşüncesizlik yapıyo ahh ahhh erkekler aannelerine o kadar düşkün oluyorki eşlerine annelerinden çok ilgi göstericez diye resmen korkuyorlar. annelerinin yerini kimse dolduramaz hesabı
benim eşimde ilk yıllarda eş herzaman bulunur ama anne bulunmaz derdi :97: bişey diyemezdim kalakalırdım :95:
şimdi hem eş hemde çocuğunun annesi hemde ona bakan ilgilenen hasta olduğüunda başucundan ayrılmayan kişi olunca değişti sanırıım eskisi kadar anasını aramıyoo

bebişim herşeyden nem kapıyoruz ben kat kat giyiniyorum korkuyorum üşümekten daha dikkatli ol bebişim ayaklarını sıcak tut...belini koru...

Canım benim doğumgünün kutlu olsun. Bundan sonra hem anneler gününü hem de doğumgününü hiç atlamayacak bir pıtırcık geliyor dünyaya onu düşün. Ohhh artık iki bayram yapıcan kısımmmm

dilek merhaba
bnde senn gibi oluyorum bnm sol kasığım ağrıyodu batmalar oluyodu kalçama vuruyodu yürümemi bile etkiliyodu. doktora gittim bunun için üşütmüşsündr dedi yada idrar yollarnda enfeksiyondan kaynaklanır dedi ama çok şükür idrar yollarımda bisorn yok. bn çalıştığım için hergün sandalye tepesindeyim ve dün anladımki sandalyede oturmaktanda oluyor bu btmalar. kenine dikkat et . endişelenme bence doktorunla bi görüş.

doğum günü olan arkadaşlar iyiki doğmuşsunuz ve iyiki melekleriniz sizinle. bebeklerinizle sağlıklı bir ömür geçirirsiniz inş.

sağol canım benimde sol kasığımda ağrı vardı sürekli hatta doktoruma sordum idrarında yanma varmı dedi bende yok dedim olabilir hamilelikte önemli değil dedi bugünde aniden sağ tarafımda ağrı hissedince kalçamada kramp dibi ağrı olunca panikledim açıkçası ben hergün iğne vuruyorum kendime kan pıhtılaşması var hareket etmiyorum çoğunluk yatıyorum sanırım birazda ondan

canımm herkesin doğum günü kutlu olsunnn ama senninki daha bi kutlu olsunn boşver kuşumm sende bi daha ona yapmazsın böle incelikler gitsin anası kutlasınn anası baksın hıhhh bnmkide kutlar ama beni sinir eder her doomgünümdee anasını danasını gece 12de arar kutlarr benim ananmgilin neyi eksik die abimi aradım 12de uyuyo doğum gününde hahah onlarr 12 olur tüm aile telde beklerr kocaman adamlar pasta alır götürürüzz üfleriz tüm aileee. bizimkilerde zahmet etmeyin ne doğumgünü bu yaştaaa babam hele asla mum üflemzz:)) pesss farklı yapılarız işteee bebişini okşaa bak o bu dooom gününde seninlee seneye kocaman olcakkk çıkar dışarı kutlarsınız valaaa düşünsene 7 8 aylık olcakkk inşallahhh artık evlatlarımız var allahım bide kucağımıza verirsee ohhhh ne koca ararız ne başka bişey onlarr yeter allahın izniyleeee

yaaa gözlerim dolu dolu inan.. ağlamamak için tuttum kendimi..
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM... NİCE NİCE MUTLU YILLARIN OLSUN...

Eşin senin kıymetini kat kat anlasın, bebişinle/bebişlerinle nice mutlu yılların geçsin inşallah. Gerçekten kocaları fazla şımartmaya gelmiyor. bugünlerde bende iyi değilim eşim yüzünden. amaaaaannn neyse..

SUTLUÇÖREĞİM canım o isim topiğini de sen aç hadi..

ben bunu ve göbüşleri açtım, bu kadarı yeter:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…