- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.701
Günaydın bir hafta daha bitti sonunda bebişlerimizde büyüdü
Kızlar bebekleri yer değiştiren varmı içinizde benimki soldaydı şimdi sağda o kadr büyüdü mü bu veletler
bazı kurumsal olmayan iş yerleri böyle oluyor canım insanın tepesine bindikca biniyolar verdikleri üç kuruş onuda fazlasıyla almaya kalkıyolar mecbur çalışacaklar diyolar öyle bir zihniyet var işverenlerde eşinde baya sabırlı biriymiş canım patronu bırakmam seni dediğinde keşke şartlarını söyleseydi eşini kaybetmek istemeyen adam şartlarını kabul ederdi bence yinede sıkma sen canını bundada vardır bir hayır canım yiyecek ekmeği var daha demekki orda bitmemiş henüz üzme kendinimart annelerinin ana sayfasının üst sol tarafında pembiş bi kutu içinde yeni konu aç yazıyor. onu tıkla konu başlığını yaz istediğin gibi.. altına da ne yazmak istiyosan yaz.. ve konuyu aç de açsın.. çok basit çöreğim benim.. ham hammm yerim seni:)))
bizimki iş mevzuu... eşim çok yoğun çalışıyor..çalışma saatleri çok çok uzun.. ki kızımın ilk doğum gününde bile yoktu( zannedersin şehir dışında.. yıllardır aynı yerde çalışıyor ama düzen yok, ciddiyet yok, anlayış yok.. bende bi zmanlar o şirkette çalıştım hatta orda tanışıp evlendik ama şirketin gidişatını görünce ben işten ayrıldım. eşim hala devam ediyor. son 3 yıldır yıllık izin kullandırmıyorlar.. koskoca yaz gelip geçiyor, bi pikniğe gidebilmek için kırk takla atıyorum.. Millet eşiyle çocuğuyla AVMlerde gezerken biz kös kös evde oturuyoruz kızımla.. eşimin hergün eve geldiği halde 1 hafta kızımızı göremediğini bilirim. saat uyumsuzluğundan dolayı (
2 ayda bir yer değiştirirler şubeler arası.. tam haftalık iznini kullanacağı zaman haydaaa başka şubeye..
3 yıldır en uzun izni 3 gün oldu.. oda kızımın doğumunda!!! kaldı ki ben sadece 1 gününü görebildim hastaneden çıkışımda((
bu hafta başında niyeti bozdu işten ayrılıyorum dedi. öyle sevindim öyle sevindim ki havalara uçacaktım. Allah bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar hiç kafana takma dedim.. ama dün patronu gelipte Seni bırakmam biyere demiş ve eşim yelkenleri suya indirmiş. pazartesi günü istifasını yazıp yollamıştı, haftaya işten ayrılacaktı...ama gel görki işte KARARSIZLIK varya bu kararsızlık!!!! dünden beri kafam yerinde değil. bugün kendimi işe verdim.. evi süpürdüm 2 makina çamaşır yıkandı, etraf toplandı, yemekler yapıldı, en önemli kızımızın herşeyiyle ilgilenildi...ama hala ona olan kırgınlığım mı diyim artık ne diyim geçmedi...
bendede bir kaç gündür sol kasığımda vardı o acıdan bu gece hem sağ hem sol tuttu gece ağrıyla uyandım dolaştım odalarda biraz hareket edince dindi bugün gidecegim dr. özellikle soracagım ne oldugunu yazarım sizlerede canımmmslm kızlar bişey sorucam benim gece karnımın sağ tarafına ağrı girdi birden sonra geçti sabahta kalktığımda sağ kasığımda ağrı vardı çok şiddetli ağrıdı biraz haifledi ama hala ağrım var bide kalçamda ağrıyo neden acaba aranızda benim gibi olan varmı dün biraz parka inmiştik soğuktu üşüdüm acaba üşütmüş olabilirmiyim çok korkuyorum
ne şanslısınız eşleri doğum günlerini hatırlayanlar en azında düşünüp bişeler yapanlar..bugün benim doğum günüm geçen sene olduğu gibi bu senede hiçbişe yok...kendi annesinin doğum günü kutlandı geçen sene 4 ay sonrada benim doğum günümdü ama bişe yok sonra aradan zaman geçtiğinde doğum günü bahsi açıldığında anneninkini kutluyoruz süpriz bile yapıyoruz.sen onlamı yarışıyon demezmi..bizimki işin garibi hep hatırlayıp hem hiçbişe yapmıyo öylesi daha kötü..hatırlamasa unuttu dicem...çok güzel bi doğum günü hediyesi verdi sabah geç gitcekti işe beraber kahvaltı yapcaktık..ekmek alcam geliyorum die çıktı bi arkadaşı vardı gidişi o gidiş 1.5 saat sonra geldi..bende kahvaltı yapcaz die bekledim durdum..yok anasının doğum günüydü yok anneler günüydü bundan sonra yemin olsun umrumda dahi olmayacak..yazık o yaşlı sevinsin hesabı yaptığıda 53 yaşında benden dinç sağlam yani...aslında sevginin böle şeylerle ölçüldüğüne inanan biri değilim ama nebilim insan bekliyo işte neyse çok yazdım...
ne şanslısınız eşleri doğum günlerini hatırlayanlar en azında düşünüp bişeler yapanlar..bugün benim doğum günüm geçen sene olduğu gibi bu senede hiçbişe yok...kendi annesinin doğum günü kutlandı geçen sene 4 ay sonrada benim doğum günümdü ama bişe yok sonra aradan zaman geçtiğinde doğum günü bahsi açıldığında anneninkini kutluyoruz süpriz bile yapıyoruz.sen onlamı yarışıyon demezmi..bizimki işin garibi hep hatırlayıp hem hiçbişe yapmıyo öylesi daha kötü..hatırlamasa unuttu dicem...çok güzel bi doğum günü hediyesi verdi sabah geç gitcekti işe beraber kahvaltı yapcaktık..ekmek alcam geliyorum die çıktı bi arkadaşı vardı gidişi o gidiş 1.5 saat sonra geldi..bende kahvaltı yapcaz die bekledim durdum..yok anasının doğum günüydü yok anneler günüydü bundan sonra yemin olsun umrumda dahi olmayacak..yazık o yaşlı sevinsin hesabı yaptığıda 53 yaşında benden dinç sağlam yani...aslında sevginin böle şeylerle ölçüldüğüne inanan biri değilim ama nebilim insan bekliyo işte neyse çok yazdım...
mart annelerinin ana sayfasının üst sol tarafında pembiş bi kutu içinde yeni konu aç yazıyor. onu tıkla konu başlığını yaz istediğin gibi.. altına da ne yazmak istiyosan yaz.. ve konuyu aç de açsın.. çok basit çöreğim benim.. ham hammm yerim seni:)))
bizimki iş mevzuu... eşim çok yoğun çalışıyor..çalışma saatleri çok çok uzun.. ki kızımın ilk doğum gününde bile yoktu( zannedersin şehir dışında.. yıllardır aynı yerde çalışıyor ama düzen yok, ciddiyet yok, anlayış yok.. bende bi zmanlar o şirkette çalıştım hatta orda tanışıp evlendik ama şirketin gidişatını görünce ben işten ayrıldım. eşim hala devam ediyor. son 3 yıldır yıllık izin kullandırmıyorlar.. koskoca yaz gelip geçiyor, bi pikniğe gidebilmek için kırk takla atıyorum.. Millet eşiyle çocuğuyla AVMlerde gezerken biz kös kös evde oturuyoruz kızımla.. eşimin hergün eve geldiği halde 1 hafta kızımızı göremediğini bilirim. saat uyumsuzluğundan dolayı (
2 ayda bir yer değiştirirler şubeler arası.. tam haftalık iznini kullanacağı zaman haydaaa başka şubeye..
3 yıldır en uzun izni 3 gün oldu.. oda kızımın doğumunda!!! kaldı ki ben sadece 1 gününü görebildim hastaneden çıkışımda((
bu hafta başında niyeti bozdu işten ayrılıyorum dedi. öyle sevindim öyle sevindim ki havalara uçacaktım. Allah bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar hiç kafana takma dedim.. ama dün patronu gelipte Seni bırakmam biyere demiş ve eşim yelkenleri suya indirmiş. pazartesi günü istifasını yazıp yollamıştı, haftaya işten ayrılacaktı...ama gel görki işte KARARSIZLIK varya bu kararsızlık!!!! dünden beri kafam yerinde değil. bugün kendimi işe verdim.. evi süpürdüm 2 makina çamaşır yıkandı, etraf toplandı, yemekler yapıldı, en önemli kızımızın herşeyiyle ilgilenildi...ama hala ona olan kırgınlığım mı diyim artık ne diyim geçmedi...
günaydın kızlarr nasılsınız???? bugün bebişlerimi görmeye gidecegim çok özledimmmm
hayırlı akşamlar kızlarr,
bende bi kızım olacaganı öğrendim,
inşallah sağlıcakla kucagıma almayı Rabbim bana nasip eder...
gunaydın guzel anneler,
haftaya 13 ekım benım dogum gunum, doktor randevumda 17 ekımde cınsıyetınıde ogrenıcez ınsallah.
ama ben dıyorumkı acaba ben onceden gıdıp cınsıyetı ogrenıp dogum gunumde esıme bı suprızde ben mı yapsam?
yoksa azıcık dayansamda beraber mı gıtsek randevuda ogrensek, ilk bebeğimiz olucak o heyecanı onunda yaşamasını ıstıyorum aslında.
ne yapsam karar veremedım ? Siz olsanız napardınız?
çok sağolun ağlattınız beni zaten duygusalım buaralar daha çok..amin inşallah birgün gelir cocuklarım önemser belki beni..şu halime şaşıyorum 23 üme gelmeden evlendim şimdi 24 yaşındayım.senelerce sevdik birbirimizi şimdi torun torbaya karışmış gibi unutuluyorum...ben çok şımarttım haddinden fazla üstüne düştüm sonunda böyle olur..ibretliyim yani.onun anası benden kıymetli değil onun için olabilir ama benim için değil..bi insanı daha doğrusu gerçekten seven bi kadını mutlu etmek zor değil ama ona bile layık görmüyo beni...aman yarın olur unuturum 1 günlük beklenti işte...benimle birlikte doğum günü olanlarada mutlu yıllar...
gunaydın guzel anneler,
haftaya 13 ekım benım dogum gunum, doktor randevumda 17 ekımde cınsıyetınıde ogrenıcez ınsallah.
ama ben dıyorumkı acaba ben onceden gıdıp cınsıyetı ogrenıp dogum gunumde esıme bı suprızde ben mı yapsam?
yoksa azıcık dayansamda beraber mı gıtsek randevuda ogrensek, ilk bebeğimiz olucak o heyecanı onunda yaşamasını ıstıyorum aslında.
ne yapsam karar veremedım ? Siz olsanız napardınız?
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz doya doya bak bebişlerine özlem giderirsin azıcıkta olsa nasılda özletiyolar kendilerini dr soyledıgımde annesı merak etme bebişlerin anne karnında keyıflerı pek yerınde demişti içim o kadar rahatlamıştı ki dimi ama daha rahat neresi var ki
Günaydın arkadaşlar doğum günü olan herkese nice yıllara bütün dilekeleriniz kabul olsun yeni yaşınızda
Bu arada 3'lü testimizde bir sorun çıkmadı çok mutlu oldum[/QUOT
ne güzel gözünaydın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?