2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bence eşinle birlikte o duyguyu yaşamak daha güzel...

ilk defa ultasonda gordugunde ( 12 haftalıkken ) çok heycanlandıgını soylemıstı. sımdıde bıraksam o heyecanı beraber mı yasasak acaba.

Ogrenmekte ıstıyorum allahım bu merak benı oldurcek zaten. Siz eşlerinizle beraber mı ogrendınız??

günaydın kızlarr nasılsınız???? bugün bebişlerimi görmeye gidecegim çok özledimmmm

canım hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah.

canım hikaye harikaydı.

hayırlı akşamlar kızlarr,
bende bi kızım olacaganı öğrendim,
inşallah sağlıcakla kucagıma almayı Rabbim bana nasip eder...

canım gözün aydın. Hayırlı olsun. test sonuçlarında iyi çıkmış. kızlar bastırmaya başladı. neyse bastırsınlar oğluşlarımızın gelinleri olacak.

canım öncelikle dün yazını görmedim doğum günün kutlu olsun. bizler yanındayız tabi gönül isterdiki eşininde daha duyarlı olmasını. işleri yoğundur diyeceğim ama annesininkini hatırlıyor diyorsun. bence yinede kötü niyetli düşünme nede olsa senin eşin ve bebeğinin babası. hatırlamıyorsa bırak hatırmalasın. yada annesine yaptığı süprizleri bırak sana yapmasın. herşey karşılıklı. sende ona hakettiği değeri verirsin değilmi... canını boş yere sıkma. öptüm seni. bebeğinle birlikte sağlıklı uzun ömürler dilerim...

bizim hastane uzak olduğu için bütün kontrollere beraber gittik eşim hepsinde yanımdaydı ağzı kulaklarında seyrediyo oğlumuzu . sadece gebelik testini ondan habersiz yaptırdım

desteğiniz için sağolun kızlar.. ikinizde çok haklısınız. UHDEcim eşim sağolsun ağzı pek laf yapmaz patronlarına karşı.
bu yeni açtıkları şubeyi adam 1,5 trilyon gbi bi parayla satın almış!!! ama işçilerden sabah çayını esirgiyor!!! yöneticiler eşşek gibi çalışsın mesaiye kalsın izin kullanmasın HİÇBİR şekilde fazla mesai vermiyor!!!! çok dertliyim çok.. valla yanımda biri olsa içimi döker ağlarım şuan.

ama başka zaman olsa eşime bu denli surat yapsam 2 gündür doğru düzgün konuşmasam bana küserdi, sinirlenirdi filan.. şimdi kabahatini bildiği için bi hürmet bi ikram bi sevgi gösterisi var ki sormayın gitsin. sabah işe uğurlarken apartmanda seni seviyorum diye bağırıyor:)) benden de aynısını bekledi ama ben sadece BENDE demekle yetindim. çünkü gerçekten içim çok buruk(

Günaydın arkadaşlar doğum günü olan herkese nice yıllara bütün dilekeleriniz kabul olsun yeni yaşınızda

Bu arada 3'lü testimizde bir sorun çıkmadı çok mutlu oldum
Gözün aydın canım.. inşallah sonuna kadar güzel haberler almak nasip olur hepimize

bizim hastane uzak olduğu için bütün kontrollere beraber gittik eşim hepsinde yanımdaydı ağzı kulaklarında seyrediyo oğlumuzu . sadece gebelik testini ondan habersiz yaptırdım

bende bılerek esıme uygun saatlere alıyorum randevuyu oda gorsun ıstıyorum. sankı gorunce daha ınandırıcı oluyo onun ıcın sonucta belırtılerı yasayan bızız onlarda tık yok barı en azından ultrasonu gorsun ıstıyorum. doktor benımkınıde erkege benzettı ılkınde ama kesın deıl sadece benzıo dedı cok merak edıyorum o onun yuzunu o anda gormek ıstıyorum. herhalde erken gıtmıycem o da yasasın benımle heyecanı. zaten testım pozıtıf cıktıgında aksamı bekleyemeden telefonda soylemıstım hala cok pısmanım azıcık sabretseydım de suratını gorseydım dıye. cunku onun heyecanlanması cok hosuma gıdıo

insan karşısındakinin mutlu olduğunu görmek istiyo ben saatlerce beklemiştim eşimin eve gelmesini birde o gün geç geldi eve ama olsun o an herşeye değer canlarım benim diye sarılması vardı bize hiç unutmam çok seviyorum kocamı çooookkkkkkk

çok muhterem kocam her konuda kereste olsada doktor randevularını hiç kaçırmaz şuzamana kadar birkere fire vermedi.beni sinirlendirdiği zamanlar bende gelmiceksin bu seferki randevuya diyorum yok nerdeyse doktorun elinden alcak usg aletini kendi bakcak.işleri yoğunda olsa doktor randevusu diyince bi türlü sıvışıp geliyo

bende kontrollere eşimle hiç gidemedim. malesef hafta içi izin alması çok zor. bende bir kere izin alırsa onunda renkli usg de izin almasını istedim. doktorumda eşinle gelirsin görsün onu dedi. çünkü renkli usg 1 kere olacakmış. Fazlasına izin verilmiyormuş. Kontrollere annem yada ablamla gittim. ama kimse benim gibi ekranda anlayamıyor. ben ekrana baktığımda bebeğimi sanki kucağımdaymış gibi net görebiliyorum.

bebeğin hareketlerini bende arada hissediyorum. özellikle sırt üstü uzanıp ayaklarımıda uzatıyorum. ozaman daha iyi anlaşılıyor.

canım eşimin iş yeri çok sıkı ve zor ızın alıyo ama cinsiyetini öğrenmek için o gün izin aldı ve birlikte aldık yüzündeki ifadeyi unutamam birlikte öğrenmek daha güzel :)

iyi bari bebişine düşkün olucak o doğunca sana karşıda daha duyarlı olur inş. benim babam ablam doğduğunda 20 yaşındaymış hastaneye bile gitmemiş evde ayıptır diye ablamı almıyomuş kucağına dedem vermiş öyle saygı mı olur sev çocuğunu diye bizler daha şanslıyız heralde

ayyyyyy cnm benım super ya, inşallah bızımkıde hemen sevıncını bellı eder, aslında annelık olgunlastıgımızın en buyuk gostergesı ama ınsan cocuk gıbı ılgı ıstıyo özellikle eşinin şımartmasını :) hamılelıgın en guzel yanıda bence ne olursa olsun kavagada çıksa hep BEN HAKLIYIM :) o hep alttan alıyo süperrrrrrrrr:)

günaydın arkadaşlar hepinize bugün herkez burada negüzel paylaşımlarda olumlu böle olunca kendimi iyi hissediyorum.

öncelikle limonlu kek cnm geçmiş olsun şükürler olsunki sende bebeğinde gayet iyiysiniz paylaşımında cok hoşuma gitti ve ben orada yazanların hepsini bir an önce yaşamak istiyorum....

saful ve anneyim ben doğum gününz kutlu olsun rabbim bundan sonra hergününüzü kutlama tadında geçirmeyi nasip etsin...

uhdecim senden güzel haberler bekliyoruz tatlım buarada ben sana geçen gene bir beşik buldum ikizler için lakin site resmi kopyalamaya izin vermiyordu ama cok klas bir beşikti ....

bu arada bende bebeğimi hissediyorum yaklaşık 1 hafta oldu ama herzaman aynı yoğunlukta değil ve bir pozisyon buldum kendime o şekilde sürekli pıt pıt atıyo....bel boşluğuna yastık koyup yakları uzatın hafif uzanırmış gibi apın bayağı netleşiyor birde yüksek sesle müzik dinledikten sonra....

inşallah canım ya..eşimde aslında öyle sevgisini belli eden bi insan değildir heleki yanımızda biri olunca..ooo ayıptır ama kızmıyorum kızamıyorum öyle yetiştirmişler..anneside öyle no frost buzdolabı.neyseki ben sevgisini belli eden hissettiren biriyimde oda görüp görüp düzeldi biraz..bi kız çocuğu için babanın sevgisini belli etmesi göstermesi çok önemli..mesela eşim bana sarıldı elimi tuttu annesi falan görcek gibi olsun hemen toparlanır...

bende biz demokratik bir aileyiz benim 2 oy hakkım var diyorum eşime neler yapıyorum evde biz 2 kişiyiz seni döveriz sinirlendirme bizi falan baya bi komik oluyo ama olsun zaten şurda 5 ayımız kaldı şımaralım biraz dimi ama

ayy tatlım çok tşk.ederimm düşünceli arkadaşım benimm sitenin ismini verirsen bakarım ben canım benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…