- 30 Ocak 2009
- 219
- 8
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.721
Maşallah cogunluk cinsiyeti öğrendi hemen hemen.
5 gün sonra ben de görebileceğim bebislerimi inşallah sagsalim..16. Haftamdayim hala bir hareketlerini anlayamadım şahsen :)
Uhdecim sen de ikiz bekliyosun, hissediyor musun hareket?
canım bence eşinle birlikte o duyguyu yaşamak daha güzel...
karar vermek zor eşin nasıl isterdi acaba doğum gününde öğrenmek mi birlikte aynı anda öğrenmek mi sen bence biraz kendini eşinin yerine koy ondan sonra daha kolay karar verebilirsin. ama önceden öğrenip süprz yapmakta hoş olurdu.
günaydın kızlarr nasılsınız???? bugün bebişlerimi görmeye gidecegim çok özledimmmm
hayırlı akşamlar kızlarr,
bende bi kızım olacaganı öğrendim,
inşallah sağlıcakla kucagıma almayı Rabbim bana nasip eder...
ne şanslısınız eşleri doğum günlerini hatırlayanlar en azında düşünüp bişeler yapanlar..bugün benim doğum günüm geçen sene olduğu gibi bu senede hiçbişe yok...kendi annesinin doğum günü kutlandı geçen sene 4 ay sonrada benim doğum günümdü ama bişe yok sonra aradan zaman geçtiğinde doğum günü bahsi açıldığında anneninkini kutluyoruz süpriz bile yapıyoruz.sen onlamı yarışıyon demezmi..bizimki işin garibi hep hatırlayıp hem hiçbişe yapmıyo öylesi daha kötü..hatırlamasa unuttu dicem...çok güzel bi doğum günü hediyesi verdi sabah geç gitcekti işe beraber kahvaltı yapcaktık..ekmek alcam geliyorum die çıktı bi arkadaşı vardı gidişi o gidiş 1.5 saat sonra geldi..bende kahvaltı yapcaz die bekledim durdum..yok anasının doğum günüydü yok anneler günüydü bundan sonra yemin olsun umrumda dahi olmayacak..yazık o yaşlı sevinsin hesabı yaptığıda 53 yaşında benden dinç sağlam yani...aslında sevginin böle şeylerle ölçüldüğüne inanan biri değilim ama nebilim insan bekliyo işte neyse çok yazdım...
Günaydın arkadaşlar doğum günü olan herkese nice yıllara bütün dilekeleriniz kabul olsun yeni yaşınızda
Bu arada 3'lü testimizde bir sorun çıkmadı çok mutlu oldum[/QUOT
ne güzel gözünaydın cnm[/QUOTE
Sğl cnm allah sağlık versin bizede bebeklerimizede
ilk defa ultasonda gordugunde ( 12 haftalıkken ) çok heycanlandıgını soylemıstı. sımdıde bıraksam o heyecanı beraber mı yasasak acaba.
Ogrenmekte ıstıyorum allahım bu merak benı oldurcek zaten. Siz eşlerinizle beraber mı ogrendınız??
Maşallah cogunluk cinsiyeti öğrendi hemen hemen.
5 gün sonra ben de görebileceğim bebislerimi inşallah sagsalim..16. Haftamdayim hala bir hareketlerini anlayamadım şahsen :)
Uhdecim sen de ikiz bekliyosun, hissediyor musun hareket?
canım inanki çok birşey hissetmiyorum bende neden bilmiyorum ama yok yanii henüz... sanırım bizimkiler biraz tembeller ondan kaynaklanıyodur yada bizler çok hareketliyiz anlamıyoruz bilmiyorum inanki bugün dr. gidince soracagım ama neden hissetmiyorum diye:26::26::26::26::26:
bazı kurumsal olmayan iş yerleri böyle oluyor canım insanın tepesine bindikca biniyolar verdikleri üç kuruş onuda fazlasıyla almaya kalkıyolar mecbur çalışacaklar diyolar öyle bir zihniyet var işverenlerde eşinde baya sabırlı biriymiş canım patronu bırakmam seni dediğinde keşke şartlarını söyleseydi eşini kaybetmek istemeyen adam şartlarını kabul ederdi bence yinede sıkma sen canını bundada vardır bir hayır canım yiyecek ekmeği var daha demekki orda bitmemiş henüz üzme kendini
desteğiniz için sağolun kızlar.. ikinizde çok haklısınız. UHDEcim eşim sağolsun ağzı pek laf yapmaz patronlarına karşı.canım okadar haklısınki herkes eşiyle çocuğuyla rahat rahat gezerken senin yapamazken.. ben cocuk olmadan yaşıyorum bunu tabi çocuk olunca dahada kötü...erkekler için işten ayrılmak kadınlarinki gibi kolay ve kararlı olmuyo onlar daha farklı psikoloji içine giriyolar...insan en ihtiyacı olduğu zaman eşinin yanında olmasını istediği ve olması gerektiği zaman olmayınca olamayınca buna tahammül edemiyo..allahtan hayırlısı inşallah hakkınızla hayırlısı olur eşin her bakımdan daha iyi bi işte çalışır ve sizinlede rahatça vakit geçirir...
Gözün aydın canım.. inşallah sonuna kadar güzel haberler almak nasip olur hepimizeGünaydın arkadaşlar doğum günü olan herkese nice yıllara bütün dilekeleriniz kabul olsun yeni yaşınızda
Bu arada 3'lü testimizde bir sorun çıkmadı çok mutlu oldum
bizim hastane uzak olduğu için bütün kontrollere beraber gittik eşim hepsinde yanımdaydı ağzı kulaklarında seyrediyo oğlumuzu . sadece gebelik testini ondan habersiz yaptırdım
bende bılerek esıme uygun saatlere alıyorum randevuyu oda gorsun ıstıyorum. sankı gorunce daha ınandırıcı oluyo onun ıcın sonucta belırtılerı yasayan bızız onlarda tık yok barı en azından ultrasonu gorsun ıstıyorum. doktor benımkınıde erkege benzettı ılkınde ama kesın deıl sadece benzıo dedı cok merak edıyorum o onun yuzunu o anda gormek ıstıyorum. herhalde erken gıtmıycem o da yasasın benımle heyecanı. zaten testım pozıtıf cıktıgında aksamı bekleyemeden telefonda soylemıstım hala cok pısmanım azıcık sabretseydım de suratını gorseydım dıye. cunku onun heyecanlanması cok hosuma gıdıo
ilk defa ultasonda gordugunde ( 12 haftalıkken ) çok heycanlandıgını soylemıstı. sımdıde bıraksam o heyecanı beraber mı yasasak acaba.
Ogrenmekte ıstıyorum allahım bu merak benı oldurcek zaten. Siz eşlerinizle beraber mı ogrendınız??
çok muhterem kocam her konuda kereste olsada doktor randevularını hiç kaçırmaz şuzamana kadar birkere fire vermedi.beni sinirlendirdiği zamanlar bende gelmiceksin bu seferki randevuya diyorumyok nerdeyse doktorun elinden alcak usg aletini kendi bakcak.işleri yoğunda olsa doktor randevusu diyince bi türlü sıvışıp geliyo
insan karşısındakinin mutlu olduğunu görmek istiyo ben saatlerce beklemiştim eşimin eve gelmesini birde o gün geç geldi eve ama olsun o an herşeye değer canlarım benim diye sarılması vardı bize hiç unutmam çok seviyorum kocamı çooookkkkkkk
HÜLYAcım kaçta gideceksin yavrularını görmeye????
iyi bari bebişine düşkün olucak o doğunca sana karşıda daha duyarlı olur inş. benim babam ablam doğduğunda 20 yaşındaymış hastaneye bile gitmemişevde ayıptır diye ablamı almıyomuş kucağına dedem vermiş öyle saygı mı olur sev çocuğunu diye bizler daha şanslıyız heralde
ayyyyyy cnm benım super ya, inşallah bızımkıde hemen sevıncını bellı eder, aslında annelık olgunlastıgımızın en buyuk gostergesı ama ınsan cocuk gıbı ılgı ıstıyo özellikle eşinin şımartmasını :) hamılelıgın en guzel yanıda bence ne olursa olsun kavagada çıksa hep BEN HAKLIYIM :) o hep alttan alıyo süperrrrrrrrr:)
günaydın arkadaşlar hepinize bugün herkez burada negüzel paylaşımlarda olumlu böle olunca kendimi iyi hissediyorum.
öncelikle limonlu kek cnm geçmiş olsun şükürler olsunki sende bebeğinde gayet iyiysiniz paylaşımında cok hoşuma gitti ve ben orada yazanların hepsini bir an önce yaşamak istiyorum....
saful ve anneyim ben doğum gününz kutlu olsun rabbim bundan sonra hergününüzü kutlama tadında geçirmeyi nasip etsin...
uhdecim senden güzel haberler bekliyoruz tatlım buarada ben sana geçen gene bir beşik buldum ikizler için lakin site resmi kopyalamaya izin vermiyordu ama cok klas bir beşikti ....
bu arada bende bebeğimi hissediyorum yaklaşık 1 hafta oldu ama herzaman aynı yoğunlukta değil ve bir pozisyon buldum kendime o şekilde sürekli pıt pıt atıyo....bel boşluğuna yastık koyup yakları uzatın hafif uzanırmış gibi apın bayağı netleşiyor birde yüksek sesle müzik dinledikten sonra....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?