2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bayıldım buna

merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım daha önce haziran da hamile kalanlar topiğindeydim ama burda da muhabbet güzelmiş:) ben de martta doğum yapıcam inş. beni de aranıza alır mısınız?

MERHABA CNM HOŞGELDİN. bENDE ÖNCEDEN HAZİRANDA HAMILE KALANLARDAYDIM AMA ORDA SOHBET BIRAZ YAVAS ILERLIYO BURASI DAHA HIZLI VE SAMİMİ :)

kızlarrrr,

bugün idrar yolu enfeksiyonu için 7. iğnemi oldum amma sanırsam henüz enfeksiyon geçmedi, ağrım devam ediyor.

pazartesi ayrıntılı ultrasona gircem, Kılıç Aydınlı'dan aldım randevuyu, nişantaşında muayenehanesi ve ücret 300 TL , bu enfeksiyon olayınıda sorcam belki farklı bir tedavi önerir

ayrıntılı ultrasona giren veya yakında girecek olan var mı? ben bugün 19+1 im, 19+3 te randevum yani

canım çok geçmiş olsunn
keşke randevuyu biraz daha geç tarihe alsaydın
en güzeli 22. haftada girmek

merhabalar,
doğum günü olan arkadaşların doğum gününü kutluyorum.
cinsiyetleri öğrenenleri de tebrik ediyorum gözünüz aydın arkadaşlar...

merhaba kızlar ,
bende malkoç ve kalemm gibi diğer topikten geldim,aranıza kabul ederseniz sevinirim, gerçi ben fazla yazamayacağım, işyerinde bilgisayar yok ama fırsat buldukça okuyacağım, yine de kk nü çok seviyorum, her gün okumadan yapamıyorum, pek çok doktor ve hemşireden daha iyi geliyor burası bana, çünkü gerçek tecrubeler paylaşılıyor, hepinize sevgiler.

Mrb annişler ve bebişleri bizi de aranıza alır mısınız daha önce haziran da hamile kalanlar topiğindeydim an itibariyle buraya transfer olmak istiyorum tabi kabul ederseniz bizi :26:16 haftalık olduk biz kızımla

Cnm ben hamlileliği öğrendiğimden beri nemlendirici vicut losyonu kullanıyordum 16 haftalık olduk kaşınmaya başladı hafif hafif bi arkadaşım badem yağı kakao yağı fındık yağı ve gleserini karışıtırıp sürmüş çatlak fln da olmamış bende bu gün alıp yapacam o karışımdan aklında bulunsun Allah'a emanet ol bebişin ve sen

kıslaaar merhabalaar ben de aranıza yeni katıldım aslında yeni de sayılmaz cunku size yazamasam da bastan beri okuyorum paylasımlarınızı bana cok sey kattınız cogu konuda cogu zaman içimi rahatlattınız ben de bu aralar işe daha az gidecegim için aranıza aktif olarak katılmak istedim ben de mart 2012de doğum yapcam insallah su an 16+5 günlük benim minik burunlu güzel oğluşumm:) bizi de aranıza alırsanız cok seviniriz teyzeleeerr:))

Slm Oslemcinar'cım face gitmeyenler bir bir burda toplanıyor galiba bende buraya transfer olmak istiyorum

Slm Oslemcinar'cım face gitmeyenler bir bir burda toplanıyor galiba bende buraya transfer olmak istiyorum

ol valla tatlım yaa ben bu ortamı daha cok sviyorum face isteseydim facede bi sürü hamile grubu vardı girer konusurdum ama burası farklı baktım öbür arkadaslar face için bizi bıraktılar ben de mıutlaka daha sadık teyzoşlar vardır dedim veee burdayım sen de gel kuzum ya:))

herkes buraya geldiğine göre bende artık buradayım hem burası daha aktif sanırımbenıde aranıza kabul edin:)ben nisan annesıde olablırım ama suan 30 mart görünüyo inşallah:)

Aynen kuzum burda ki ortam daha samimi bakalım teyzeler bizi kabul edecekler mi aralarına Gülnihal'im ve ben de artık burda ilerlemek istiyoruz doğuma kuzum. Oğluşun ne kadar olmuş kuzum hemen hemen aynı haftadayız ben kızıma bakmaktan doktorun dediklerinin hiç birini duymadım bi 17 cm geçti cümle arasında sankim ama

aramıza yeni katılan arkadaslar hoşgeldinizzzzzzzz bebişerimize yeni arkadaşlar geldii

polyanna arkadaşımız gelince sizi listeye ekler arkadaslar

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

aramıza yeni katılan arkadaslar hoşgeldinizzzzzzzz bebişerimize yeni arkadaşlar geldii

polyanna arkadaşımız gelince sizi listeye ekler arkadaslar

ah canım listemiz kayıp( cinsiyetler, yeni eklenecekler birikiyor iyice.. sonradan nasıl toparlıycam bilmiyorum((

BEBEK : Allahım dünyaya gideceğim ama orada ne yapacağımı bilmiyorum.
ALLAH: senin için bir melek yarattım o seninle ilgilenecektir
BEBEK: Allahım onların dilini bilmiyorum nasıl anlaşacağım.
ALLAH:senin için yarattığım melek sana onların dilini öğretecektir.
BEBEK: Allahım dünyada çok kötülük varmış nasıl başa çıkacağım ?
ALLAH: meleğin seni canı pahasına koruyacak sakın korkma "
Derken melekler gelir dünyaya gelme zamanı geldiğini söylerler,bebek
Allahın huzurunda götürülürken tekrar sorar?
BEBEK: Allahım benim için yarattığın meleğin adı ne?
ALLAH: adının hiç önemi yok ona ANNE de yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…