2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben eşime sürekli eğer beni kızdırırsan, bebiş artık benım sesimi duyuyomuş sana karşı doldururum onu, hakkında hiç iyi şyler söylemem diyom. çok gülüyo :)

valla benim eşim çok rahattır ama ben çekinirim büyüklerin yanında özellikle kendi ailemin oda benim ailemin yanında çekiniyo bazen komik hallerde oluyoruz eşim unutuyo çünkü napıcamızı şaşırıyoruz

canım eşimin iş yeri çok sıkı ve zor ızın alıyo ama cinsiyetini öğrenmek için o gün izin aldı ve birlikte aldık yüzündeki ifadeyi unutamam birlikte öğrenmek daha güzel :)

bende oyle yapmaya karar verdım artık. senin bebişin cinsiyeti ne canım ?

ayy tatlım çok tşk.ederimm düşünceli arkadaşım benimm sitenin ismini verirsen bakarım ben canım benimmmm

ah onu bulabilsem :78::78:ama sana biraz tarif edeyim 8 şeklinde yan düşün bunu beyaz birini bir yana yatırıyosun birini bir yana gene bakıcam söz

Günaydın arkdaşlar öncelikle hepimiz güzel bir haftasonu geçiririz.Ben sizlere bişey sorcsktım.Karnı kaşınmaya başlayan varmı hagi kremleri yada yağları kullanıyonuz.Ben en başından beri cildim çok kuru olduğu içi vaselinin cocoa butter kremini kullanıyorum.Ayrıca lierac kremini kullanmayı düşüüyorum.Siz neler yapıyorsunuz bu konuda.

benim karnım değil ama rahim üstü çok kaşınıyo ben susam - kayısı - badem - kakao ve jojoba yağlarının karışımını kullanıyorum ablam önermişti.

bende oyle yapmaya karar verdım artık. senin bebişin cinsiyeti ne canım ?

canım geçen hafta dr gittigimizde %95 kız dedi ayın 28 de kesinleşir dedi alışverişe başlamayın yanılma payı var dedi bizde alışveriş yapamıyoruz kesinleşsede alışverişe başlasam dıyorum :)))

aynen bende bılmedıgım ıcın daha bebişime bi çöp bile almadım kendımı cok kotu hıssedıyorum. okadar cok sey alasım var begenıyorum kasaya gıderken bırakıyorum hadı bıraz daha beklıyeyım dıye.

üzmeyn kendinizi ben cinsiyeti bildiğim halde mağazaları geziyorum ama bişey alamadan çıkıyorum herşeyin en güzeli olsun diyorum bişeye de karar veremiyorum

Bizim de belli değil büyük ihtimal kız demesine rağmen kesnleşmediği için almıorum ama can atıorum alışverişe başlamak için 7. aydan öncede başlamim diorum karşığım anlayacağınız

Gözlerim doldu valla.Ben antidepresan kullanırken hamile kaldığım için sevinemedim,eşime telefonla haber verdiğimde hadi ya dedi.Çünkü ilacı bırakırken ne kadar zor bir sürecin bizi beklediğini ikimizde biliyorduk.Ama benim birtanem en kötü zamanlarımda bana hep destek oldu.Bebeğimizi ilk ultrasonda gördüğünde ekrana yapışıp ağzının kulaklarına varması unutulmaz bir andı benim için.

bizim bebiş de süpriz yaptı çok şaşırmıştım 1 ay önce dkh kullandım kist için bi sorun olurmu diye içim içimi yiyodu seviniyim mi endişemi ediyim bilemedim ama eşim çok sevindi tabi haliyle. ben bebişim sayesinde kistimden kurtuldum inş. sende ilaçlardan kurtulursun Allah sağlık versin ikinize

Allah'a şükür kurtuldum ilaçlardan.Birde ben hamilelikten önce birkaç ay adet olmadım,onun için dra gittim,çünkü önceden polikistik over vardı yine oldu galiba dedim.Dr hormon testi yaptırmamı söyledi.Bu test de adetin 3.-4.günü yapılıyor.Testin yapılabilmesi için adet olmam gerekliydi bunun için ilaç verdi şu kadar zamanda adet olmazsan gel dedi.İlacı kullandım kasıklarımda ağrı oluştu oluyorum galiba dedim ama olmadım.Meğer hamileymişim.Kullandığım ilaç bebeğe zarar vermiştir diye endişe ettim ama dr bu ilacın içeriğinde bulunan maddelerin bilmem kaç katını hamileyken vücut salgıyor korkma dedi de içim rahatladı.

UMMADIĞMIZ ZAMANLARDA GELİO BEBİŞLER BİZ 8 AY KORUNMADIK OLMADIDA TAM AMAN KENDİ HALİNE BIRAKALIM DEDİĞİMİZ ANDA EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ GÜNÜ HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM HARİKA GÜNE DENK GLDİ YAVRUMUN HABERİ :)

merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım daha önce haziran da hamile kalanlar topiğindeydim ama burda da muhabbet güzelmiş:) ben de martta doğum yapıcam inş. beni de aranıza alır mısınız?

stres yaptıkça olmuyımuş rahat olmak lazımmış sizinkide ne güzel bi günde süpriz yapmış anneyle babaya bizim bebek bi entresan aslında biz korunuyoduk olması muhtemel günlerden sadece 18 gün kondom bittiği için korunamadık doktorda kist var olmaz demişti bizde hem ondan hemde 18 gün diye önemsemedik ekimden sonra düşünüyoduk aslında ben 5 ay çabuk geçse flan diyodum kistten dolayı sorun yaşarmıyız diye aklıma takıyodum ama benim yavrum annesi gibi sabırsız tez canlı beni hiç üzmeden aklımdaki bütün soruları yok etti 4 ay geçti bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…