2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzel bi yazı kuzum Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inş.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

ah canım listemiz kayıp( cinsiyetler, yeni eklenecekler birikiyor iyice.. sonradan nasıl toparlıycam bilmiyorum((

ah canım yaa kıyamam neden hala gelemedi bu liste yahuuu eee gelmezse nasıl yapıcan tekrar çokkkkkkkkkkkkkk mart bebişi ve annişleri var şükürler olsun

ah canım yaa kıyamam neden hala gelemedi bu liste yahuuu eee gelmezse nasıl yapıcan tekrar çokkkkkkkkkkkkkk mart bebişi ve annişleri var şükürler olsun

ayyy yarama basma güzelim(((( dünden beri perişanları oynuyorum((
az önce yine denedim ama sistem tabloyu kabul etmiyor..

şükürki bilgiler var bende. ama işte tablo haline gelemiyor(((

İnşallah sorun giderilir. BEN LİSTEMİZİ İSTİYORUUMMMMMM

çok erken ama kocamla bebek odası takımı bakmaya gidiyoruz:):) sadece fikir edinmek için 6.aya nasıl sabredicem ben yahu??? hemen almak yapmak istiyorumm

merhaba arkadaşlar
biz bugün doktora gittik. çok şükür her şey yolundaymış. ayrıntılı bi şekilde her seyini inceledi doktor teyzesi oğlumun. beyni, beyinciği, böbrekleri, midesi, parmakları... her şey olması gerektiği gibiymiş maşallah...kıpır kıpır durmadı. zor saydı dr. parmaklarını. sonra da tam fotoğraf çekilcekken plesantanın arkasına geçip uyumaya başladı.. içim rahatladı. darisi hepinizin başına... umarım herkes iyidir.

bir de doktordan öğrendiklerimi size de söyleyim de sizin de bilginiz olsun. beyinciğini ölçerken dedi ki bebek kaç haftalıksa o kadar uzunlukta olması gerekirmiş. biz 17+ 1 mişiz. dr öyle hesapladı. 171(17.1) çıktı. mm dir herhalde. ikincisi de Hep ölçtükleri uyluk kemiği uzunluğunu ( ultrason resimlerinde FL diye yazıyor. ) onu 7 ile çarpınca bebeğimizin gerçek boyunu hesaplıyomuşuz. Bizim FL: 2.34 cm. boyuna 17 cm dedi dr. ve 173 gr. olmuş kuzum.

selam arkadaşlar herkes buraya transfer oluyor herhalde. size bir sorum olacak en son 2 hafta önce dra gitmiştim 3 hafta sonra tekrar gelirsin demişti suan 19+1im haftaya gidersem 20+1de olacam. tetanoz içinde 21. haftada olursun demişti. acaba tetanozu vurulduktan sonra mı gitsem diyorum bide detaylı ultrasona 22. haftada daha iyi demiş biri neden ki? belki 20de gidersem eğer detaylıda da bakar.

canım bende tam 17+1di son gittiğimde 18cm 250gr dedi. ndn benimki bayagı fazla ki:S benim fl 2.45ti bende 7 ile çarptığımda 1715 çıkıyordu tanırım bana 18 dedi yuvarladı herhalde:)

canım bende tam 17+1di son gittiğimde 18cm 250gr dedi. ndn benimki bayagı fazla ki:S benim fl 2.45ti bende 7 ile çarptığımda 1715 çıkıyordu tanırım bana 18 dedi yuvarladı herhalde:)

evet canım yuvarlamıştır. ama bir kaç gram az çıktı bir kaç cm. fazla çıktı çok karşılaştırmamak lazım herhalde. her bebek farklı oluyor hem de çok hassas ölçümler bunlar. doktordan doktora bile fark ediyordur. hem ne güzel tombul bi bebektir belki seninki.

bugün her şeye bakıldı. detaylı ultarson bu olsa gerek. kalbine falan her seyine bakıcam ama asıl kalbe ve kan akımına diğer gelişinde bakıcam dedi. bi dahaki sefere de 23. haftada çağırdı beni.

evet genetik olarakta farklılıklar gösterebiliyormus bakalım inş böyle devam eder kilosu. gerçi ben tetanozdan sonra gitcem desem bile eşim izin vermez hemen bu hafta gitmek istiyor:) neden bekleyelim o zaman yine gideriz diyor:)

canım bir arkadaşım yaptırdı detaylı ultrason
gittiğimiz hoca 20. haftadan itibaren bakılıyor ama 22-23 haftalarda ben daha uygun buluyorum dedi
bazı anomaliler daha geç saptanıyormuş yani ortaya çıkabiliyormuş
inşallahh hepimiz güzel sonuçlar alırız ama bu aklımda kaldı
bende 22. haftada gidicem gerçi benim takibi yapan doktor perinatoloji uzmanı
yani özel olarak başka bir doktora gitmeyeceğim

Haziran ayında hamile kalanlar topiğinden gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...
kalabalık oluyoruz nekadar güzel.
Birde liste sorunumuz çözülse ne iyi olacak...

kızlar acil cevap ya 16+4 haftalıkken bebeğin cinsiyetini kesin öğrenebilirim dimi bu cuma gidicem de devlete onlar op dr olduğu için daha ii anlıyor siz ne zaman öğrendiniz cinsiyeti acil yazarmısınız:76:

kızlar acil cevap ya 16+4 haftalıkken bebeğin cinsiyetini kesin öğrenebilirim dimi bu cuma gidicem de devlete onlar op dr olduğu için daha ii anlıyor siz ne zaman öğrendiniz cinsiyeti acil yazarmısınız:76:

13. haftamda erkek dedi. 18. haftamda yine erkek dedi:) 13 de belli oldu benimki:)))

gerçi benim drumda şu tarihte detaylı yapacaz vs gibi bişey demedi. bu gittiğimde yapar mı onu da bilmiyırum. bazıları detaylı için kendi drları dışında özel drları tercih ediyorlar sebebini anlamadım:) Ben genel takip için özel hastaneye gidiyorum ama bulundugum yerdeki özelin devletten bi farkı yok ama 4 boyutlu ultrason dopler falan varmış ona seviniyorum bide en sevindiğim yanı özel hastane ama herşey bedava:) bakalım haftaya bugün gidecem detaylıda bakacak mı?

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza:) ya kızlar bişe sorcam bana ayrıntılı usg ye 12 ekime randevu verdiler ozaman 19 haftanın içinde oluyorum çokmu erkenki erkense niye o tarihe verdiler kafam karıştı şimdi:44: bugün kuaföre falan gittim kaşlarımı aldırmaya ilk defa hamilemisiniz die sordular artık dışardan anlaşılıyo gerçi hamile olmadan önceki gömleğimi giydim biraz dar olmuştu karnım çıktı tabi..bol giyince anlaşılmıyo pek..

eski doktoırum 20. haftada ayrıntılı demişti şimdiki doktorum bişey demedi sadece 2 hafta sonra gel dedi
şimdi 18. haftama giricem 20. haftamda kontrole gidicemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…