- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.881
benim de çok korkunç başım ağrıyor bugün midem de çok tuhaf dr.a sormadım şimdiye kadar da hep dayandım ama ağrı kesici içilebilir mi artık 19. haftaya başladık. minoset falan hiç alan oldu mu?
benim de çok korkunç başım ağrıyor bugün midem de çok tuhaf dr.a sormadım şimdiye kadar da hep dayandım ama ağrı kesici içilebilir mi artık 19. haftaya başladık. minoset falan hiç alan oldu mu?
bebeği kız olan arkadaşlar ne zaman hissettiinniz ilk kıpırtılarını
AHH EVET CANIM YAA o meret şey bende de var.. şuan hala zonkluyor. dün bi tane parol içmiştim. şimdi yine şart oldu içmekgeçmiş olsun canım
migreni olan bir olarak baş ağrısı ne fecidir bilirim hele gebeyken
çok sağol canım.. topik hakkında sen bilirsin canım. istresen o topiği de sen aç.Bu arada Ronyacım,Polyannacım geçmiş olsun...
He birde şey dicem ocak anneleri 2011 ocak annelerinden 2012ocak annelerine tavsiyeler diye topic açmış aslında bizede böyle bi konunun faydası olurdu,kızlar ne dersiniz?
çooook teşekkürler Ronyacım, konuyu okudum. müsait bi zamanda deneyim, olmazsa CURLY ye gönderirim:)))pollyanna canım az evvel kk da dolanırken curly nin tablolarla ilgili açtığı topiği buldum bir bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/sited...ablo-sorunu-yasayanlar-icin.html#post21230652
selam güzel annecikler üstünüze afiyet nezle oldum öksürük ve boğaz yanması.
polyanacım vicks demiştinya bizde sürsek ayak tabanlarımıza acaba bi şey olur mu bu hamiş halimizle
bi de vicks krem miydi vicks merhemmiydi karıştırdım yahu
günaydın hanımlar... iyi haftalar dilerim hepinize.. cumartesi detaylı organ taramasına gittik... bebişim 6 gün geride çıktı yaaa. dr. önemsiz dedi ama umarım önemli bişey olmaz... cinsiyetimiz belli oldu.. Allah nasip kısmet ederse KIZIMIZ olacak...
günaydın hanımlar... iyi haftalar dilerim hepinize.. cumartesi detaylı organ taramasına gittik... bebişim 6 gün geride çıktı yaaa. dr. önemsiz dedi ama umarım önemli bişey olmaz... cinsiyetimiz belli oldu.. Allah nasip kısmet ederse KIZIMIZ olacak...
herkese günaydınnnnnnn.....
malesef bende haftaya hasta olarak başlayanlardanım. boğazlarım cok kotu şişti yutkunamıyorum ara ara ateşte cıkıo ınıyo,başım da felaket ağrıyo çok kırgınlık hıssedıyorum. ıhlamur kaynatıcam bırazdan, doktora gıtsem ılac verıcek ve ben dayanmaya calısıorum ilaç kullanmak ıstemıyorum. inşallah bi an once gecer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?