2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim de çok korkunç başım ağrıyor bugün midem de çok tuhaf dr.a sormadım şimdiye kadar da hep dayandım ama ağrı kesici içilebilir mi artık 19. haftaya başladık. minoset falan hiç alan oldu mu?

benim de çok korkunç başım ağrıyor bugün midem de çok tuhaf dr.a sormadım şimdiye kadar da hep dayandım ama ağrı kesici içilebilir mi artık 19. haftaya başladık. minoset falan hiç alan oldu mu?

cnm cok gecmiş olsun ben cok ağrıdıgında parol içiyorum doktor ağrın gecene kadar günde 4 taneye kadar içebilirsin dedi bende migren var agrı fazlalasıp da mide bulantısı da artınca hastanelik oluyorum o yuzden agrı kesici sart olmuştu cok şükür parolun hiç bir yan etkisini görmedim ayrıca cabucak da geciyo bide basın agrıyınca alnına yuvarlak yuvarlak dilimlediğin patatesi bi tülbentle sar acık havada otur ve bi tane muz ye ben bunların hepsinin acayip faydasını gördüm catlardım yoksa agrıdan bide bol bol su içmeyi ihmal etme kuzum insallah tekararlamaz agrıların tekrar cok gecmiş olsun

ben içtim dişim ağrırken canım, bir zararı yok demişti doktor. tabi yine dee fazla içmemek lazım.

içtim demek istemiştim yanlış olmuş:S

Son düzenleme:
selam güzel annecikler üstünüze afiyet nezle oldum öksürük ve boğaz yanması.

polyanacım vicks demiştinya bizde sürsek ayak tabanlarımıza acaba bi şey olur mu bu hamiş halimizle
bi de vicks krem miydi vicks merhemmiydi karıştırdım yahu

günaydın güzel anneler nasılsınızzz ??? güzel bir hafta geçirmenizi dilerimmmm.........

hasta olan arkadaşlar Allah acil şifalar versinnnn

günaydın hanımlar... iyi haftalar dilerim hepinize.. cumartesi detaylı organ taramasına gittik... bebişim 6 gün geride çıktı yaaa. dr. önemsiz dedi ama umarım önemli bişey olmaz... cinsiyetimiz belli oldu.. Allah nasip kısmet ederse KIZIMIZ olacak...

günaydın anneler. nasılsınız? gönlünüzce bir hafta diliyorum hepinize.
hasta olan arkadasları acil şifalar diliyorum. bir de aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz.
bebişinin cinsiyeti belli olanlar gözünüz aydın hadi alısverişe :)
bu hafta cuma günü benim kontrolüm var. sanırım detaylı bakcak organlarına. tam olarak bilmıyorum ama.
bir de kızlar saglık ocagından benı cagırdılra ıdrar tahlılı vs yapılcakmıs. hanı oz.le ben ıstemedım onların yaptıgı bır prosedurmus
yaptıranınız var mı?

Günaydın melek taşıyıcı güzel anneler ben hafta sonu pek fırsat bulup giremiyorum geçmişi anca okuya bildim hasta olan herkese acil şifalar aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ve sağlıklı bir hafta daha hep beraber

geçmiş olsun canım
migreni olan bir olarak baş ağrısı ne fecidir bilirim hele gebeyken
AHH EVET CANIM YAA o meret şey bende de var.. şuan hala zonkluyor. dün bi tane parol içmiştim. şimdi yine şart oldu içmek

çok sağol canım.. topik hakkında sen bilirsin canım. istresen o topiği de sen aç.

pollyanna canım az evvel kk da dolanırken curly nin tablolarla ilgili açtığı topiği buldum bir bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/sited...ablo-sorunu-yasayanlar-icin.html#post21230652
çooook teşekkürler Ronyacım, konuyu okudum. müsait bi zamanda deneyim, olmazsa CURLY ye gönderirim:)))

canım hamilelikte kullanım için bişey diyemem Doktora danışmak lazım. içeriği bitkisel ama çok keskin bi kokusu var. yanlış bişey söylemek istemem.. benim bu dediğim Wicks vaporub buharlaşan merhem.

hadi gözün aydın canım bi kız annesi daha ekleniyor ne güzel. o 6 günü hiç kafana takma canım. bakarsın bi sonrakinde tamamlar hatta geçer bile.

cnm merak etme bu geriden gitme ilerden gitme değişiyor sürekli yani bazen ilerden gitse bile sonra kendi kendini dengeliyor ilerleyen haftalarda sakın kafanı böyle şeylere takma yemene dikkat et yeter

herkese günaydınnnnnnn.....

malesef bende haftaya hasta olarak başlayanlardanım. boğazlarım cok kotu şişti yutkunamıyorum ara ara ateşte cıkıo ınıyo,başım da felaket ağrıyo çok kırgınlık hıssedıyorum. ıhlamur kaynatıcam bırazdan, doktora gıtsem ılac verıcek ve ben dayanmaya calısıorum ilaç kullanmak ıstemıyorum. inşallah bi an once gecer.

canım günaydın güzxel kızın hayırlı ugurlu olsun Allah saglıkla kucagına almak nasip etsin insallahh o geriden gelmelere bakma sen bi bakmıssın önden önden gidiyo biz anneler hemen seviniyoruz ooohh bebişim ne güzel büyüyo demekki ii beslemişim diye:) sonra cocuk yoruluyo bi dinleniim diyo biz bu sefer hemen panikliyoruz ayy noolduki yavruma bakamadımmı ki diye :)) sen sakin sakin bekle annesi nazlı kızın büyüyodur da caktırmıyodur:))

canım sanada çok geçmiş olsun.. boğazın için bal-zencefil yemeni tavsiye ederim. ama ateşin çıkarsa sakın ihmal etme.

CİTLENBİK canım bunu sende uygula olurmuuu

Son düzenleme:
Gunaydın herkese,

Bende geçen hafta hastaydım bakamadım topiği. Şükür atlattım gribi. Gribi çabuk ve agrısızz atlatan biri olarak sizede yaptıklarımı anlatıyım belki size de yararı olur. Bu mikrop boğazlara yerleştiği için boğazları temizlemek şart ki hastalık bitsin, evde gargara varsa günde iki kere yapın yoksa tuzlu su veya karbonatlı su ile gargara yapın. Ben tuzlu ve karbonatlı yaptım. her aksam ayaklarıma bengay veya viks surup ustune kalın corap gıydım en az 2 saat oyle kaldım bıde ayvalı ıhlamur ve ekınezya caylarını gunde ıkı bardak ıctım sukur agrısız cok yatmadan atlattım. Hasta olan herkese cok cok gecmıs olsun...

Bu arada bızımde cınsıyetımız bellı oldu oğluşum oluyormuş. haberı ogrendıgımızzden berı yanı bu cumartesınden bberı de sureklı hareketlerını hıssedıyorum, kendini gostermeye basladı sıpam.

Yalnız bu kontrol de doktor cok kısa tuttu bıraz bozulduk bı cınsıyetı soyledı boy kıloyu bıle soylemedı bır dahakı aya cagırdı o zaman detaylıya gırecekmısım o zaman soyleyecekmıs, sizinde oylemı oluyor kızlar, o kadar ozlemıstım goremedık bıle bebişi dogru duzgun. Bu ııncı ddoktorum yıne boyle yaparsa yıne doktor değiştiricem sanırım ufff....

herkese günaydın güzel mart anneleri hepinize güzel bir hafta diliyorum.doktora gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallah,hasta olan arkadaşlarım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum iyi bakmamız lazım kendimize,cinsiyet öğrenenler ve ilk hareketleri hissedenler sizlerin de gözüaydın.ayrıca yeni gelen arkadaşlar var sanırım sizler de hoşgeldiniz aramıza.kalan zamanımızı ve allah izin verirse sonrasını hep beraber geçirmek dileğiyle...havalar bozdu bizim burda yağmur yağıyor ve lodos başlıyor.yağmuru o güzel toprak kokusunu çok severim her yer mis gibi kokuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…