2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SİBELcim öncelikle çoook çok geçmiş olsun canım.. şükürki hafif atlatmışsın.

ve tabiki çokda sevindim bebişini görmene. maşallah Baka benimkide gününü tamamlayıp öne geçermi acaba diyordun, geçmiş bile.:))

DMFcim evet canım yaa düzensiz ama hiç değilse bilgilerimiz var..

sağol cnm ya çok teşeküür ederim evet sonunda 1-2 gün de olsa ilelemiş yani...

ben kullanıyorum coraspirin. benim de 2 kaybım var ve genetik tahlil de kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıkmıştı. hamile kalmadan önce başlamıştım 9. aya kadar da kullanmam gerekiyor. hatta coraspirin+kan sulandırcı iğne yi beraber kullanıyorum. her gün kendime iğne yapıyorum

benimde 1 kaybım olduğundan bende coraspirin ve kan slandırıcı iğne kullanıyorum haftada 1 kere bu ay bırakıcaz diyordu drum bakalım ayın 20sinde kontrolüm var ne diyecek

bende asprin ve iğne kullanıyorum arkadaşlar bilmeyenler için bebeğe kan akımı sağlanıyor pıhtılaşma olduğunda bebek beslenmediği için gelişmiyor ben nadir kişilerde vardır diye düşünüyodum ama artık çok duyuyorum bu hastalığı

Merhaba kızlar nasılsınız?
Aranıza lierac krem kullanan vardır mutlaka,kaça aldınız merak etdiyorum ben bi kaç yere sordum hepsi farklı fiyat verdi ne alaka?

Merhaba kızlar nasılsınız?
Aranıza lierac krem kullanan vardır mutlaka,kaça aldınız merak etdiyorum ben bi kaç yere sordum hepsi farklı fiyat verdi ne alaka?

canım bence öyle pahalı kremler kullanmaya hiç gerek yok
bebe yağı süper oluyor ben ilk gebeliğimdede hiç çatlamadım
şimdide yine bebe yağına başlayacağım hem ekonomik hem faydalı tavsiye ederim

arkadaşlar benim gribim biraz hafifledi ancak şimdide kuru öksürük başladı
ıhlamur iyi geliyormuş sizce hamilelere zararı varmıdır
başka yapabilceğim bir öneriniz varmı

bebe yağı bende kullanıyordum ama kıllanmaya yol açtığını duydum sendede böyle oldu mu?

canım ben her kış ıhlamur,toz olmayan zencefil,kabuk tarçın,elma kabukları hepsini kaynatıyorum içerkende balla tatlandırıp limon sıkıyorum grip gibi olurken olmadan atlatıodum henüz bu sene başlamadım.sanırım bi zararı olmaz alıp yapcam bende...

bebe yağı bende kullanıyordum ama kıllanmaya yol açtığını duydum sendede böyle oldu mu?

aslını sorarsın bilmiyorum ama bugünlerde göbeğim büyüdükçe tüylenmenin arttığını farkettim
daha önceki gebeliğimdede tüyler vardı ama ne zaman oldu bilmiyorum
esmer tenli olduğum çok rahatsız etmiyor ama yinede tüy şeklinde bir görünüm var :97:

ballı süt içebilirsin canım oda iyi gelir geçmiş olsun

sende pko topiğindeydin değil mi?

canımm bende ıhlamuru denicem başka yapacak bir şey yok

ballı süt içebilirsin canım oda iyi gelir geçmiş olsun

sende pko topiğindeydin değil mi?

evet canım pko topiğindeydim zar zor iğnelerle hamile kaldımm :))

benimde karnım büyüdükçe tüylerim çok belirginleşti ve açık tenli olduğumdan çok rahatsız oluyorum druma sordum alıcağım bu tüyleri diye alma yine çıkar demişti bana bende doğumda gider diye bekliyorum ama birazda kendimi kötü hissettiriyor çatlak oluşturmuyorsa kullanıyım bende

canımm bende ıhlamuru denicem başka yapacak bir şey yok

evet canım pko topiğindeydim zar zor iğnelerle hamile kaldımm :))

bende ordaydım bende tedavidden sonra hamile kaldım şükürler olsunki benim ilk çoçuğum olucak allahın izniyle senin birde kızın vardı

birde gerinme tehlikeli değil mi ?çok gerinme isteği oluyor bende ne yapıcağım bilmiyorum uykudayken kaç kere gerinirken uyandım sizlerdede oluyor mu

canım alma sakın onlar doğumdan sonra gidiyor
benim ilk gebeliğimdede vardı sonradan geçti demekki hiç dikkatimi çekmedi
şimdi karnım büyüdükçe tekrar çıkmaya başladı
bende doktora göbeğimi açınca utanıyorum ama yapacak bir şey yok
bence sende sakın alma birde göbek almak başına dert olmasın

canım benim bir oğlum var sonrada pko oldum aylarca adet falan olmadım neyseki puregon iğne yardımıma yetişti
canım bence gerinme falan hiç olmuyor ama senin haftan büyük belki ilerleyen zamanlarda bendede olabilir

birde gerinme tehlikeli değil mi ?çok gerinme isteği oluyor bende ne yapıcağım bilmiyorum uykudayken kaç kere gerinirken uyandım sizlerdede oluyor mu

bende tehlimeli diye biliyorum canım annem bana mutfakta uzanarak raftan bişey almamı bile yasakladı.
uykudaykende oluyor sonra yavaşça kedi gibi kıvrılıyorum. annelerin bir bildiği vardır kesin uzanmak gerilmek yasak...

ayyyy pardon canım avatarındaki kız resminden kızın var zannediyorum

bu sabah öyle bir gerildimki ayy moralim çok bozuldu şimdi yaaaa rabbim korusun bebeğimi inşallah birşey olmamıştır

ben de yüksek yerlere uzanmıyorum ama benim evimi görsen sanırsın dev yaşıyor ne perdelere uzanılıyor öyle yani

yok canım korkma okadarda. Allahın izniyle bişey olmaz. 9 ay evi unut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…