2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar herkese günaydın.Benim doktorum isterseniz çektirin demişti detaylı ultrason.Bende araştırdım kendi doktorunuz olmasa bile özel hastanelerde çekiliyomuş.zaten doktor başında durmuyomuş genelde radyoloji uzmanları rapor çıkarıyolarmış doktorumuz yorumluyormuş..Tabi doktorunda detaylı ultrason varsa başka.Bizim doktorumuz 20. haftadan sonra demişti.en iyi sonuç 22.-24. haftalarda alınıyormuş.Bne mersinde yaşıyorum fiyatına 60 tl dediler.Öptüm herkesi

Hanımlar ben 60 kilo ile hamile kalmıştım. ilk 3 ay bulantılarım yüzünden 3kilo vermiştim. 57 kiloya düşmüştüm. şimdi bulantılarım kesildi en azından kilo vermiyorum ama halen 57 kilodayım. Bebeğin kilosu boyu vs. Allaha şükür normal sizce kilo kaçıncı aydan sonra alınır yani ben hiç kilo almadım. Göbeğime gidiyor sadece eski kazaklarımda olmuyor dar geliyor. kıyafet almam lazım kendime... ve birde gaz sancılarım oluyor üşütünce çok kötü ya...

ne güzel işte naapıcan kilo alıp..bebek iyi olsun yeter..

merhaba kızlar
rüzgar oğlumla yarın maratonumuzu yarılıyoruz inşallah , yarısı bitti , yarısı kaldı maşallah :)
yarın kontrolümüz var çok heyecanlıyım. 1 aydır görmüyorum oğlumu, hem çok özledim hem çok merak ediyorum ne kadar büyümüştür acaba

maşallah ne güzel işte napıcan kiloyu bebeğin sağlıklıysa. aslında 18 haftadan itibaren çok hızlanıyomuş kilo alımı. bebeğin sağlıklı olsunda ne kadar az kilo o kadar iyi. zaten son aylarda sen istemesende kilolar kendi gelecek

maşallah DERİNcim kocaman oldunuz artık..
bu dönem boyları bayağı uzuyor bebişlerin.. sonrada boy yavaşlıyor kilo artıyor.
İnşallah herşey yolundadır

ay ne biliim annem yaa ben taa yıllar öncesinden beri hep anne babamı kaybetmekten korkmusumdur acaba kendim de anne moduna girince yavrucuguma mı uyarladımki korkularımı bilemedim yani bi de uzun oluyo ki böle rüyalan sabaha kadr bitmiyo sanki yorluluyorum görürken yaa:)) bu arada benim kuzum da 16+5 teyken 182 gramdı normaldir tatlım tombik olsun yavrularımız sağlıklı olsunlar insallahh...

listeye ekledim ama bilgilerin yok canım.. son sıradasın şuan.. bilgilerini verirsen güncelleyeyim

pollyannacııım bizi de eklermisizn teyzesi oğlusum 16 martta doğucak insallah adı AYAZ ATA olucak bide biz marmariste yasıyoruz bide ben 25 yasındayım:))

ayy bu her kurumda gecerli mi ki nerden bulucaz o yasanın o maddesini acaba ben ögretmenim uyuz bi müdürüm var sorsam da hayatta sölemez o yuzden sorabilecegim kimse yok tatlım ya

maşallah canım vala ne çabuk büyüyorlar değilmi. bu arada oğluşunun adı çok güzel bizimde düşündüğümüz isimlerden biriydi. ama isim konusunda son kararımızı aldık.
Allah nasip ederse oğlumun ismi Mert Ali olacak... Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

slmmm kızlar çok heyecanlıyım bugün akşam 18.40 da ayrıntılı usg ye gircem..doktor bol bol çikolata ye demişti aman nası yicem hiçte sevmem 20 gün oldu görmeyeli bebeğimi ne kadar büyüdü napıyo kıpırtı falan yok gibi bişe uyuyomu habire napıyo akşam 6 olsada biran önce

maşallah DERİNcim kocaman oldunuz artık..
bu dönem boyları bayağı uzuyor bebişlerin.. sonrada boy yavaşlıyor kilo artıyor.
İnşallah herşey yolundadır

ilk bebek olduğu için tecrübesizim birazcık, zaten benim hiperaktif bir oğlum olacak sanırım 16. haftada hareketlerini hissetmeye başladım 2 haftadır ise çok çok hareketli nerdeyse hiç durmuyor maşallah :)

gerçekten çok çabuk geçiyor zaman. bakalım bundan sonrasıda böyle hızlı geçecekmi.
ben bu zamana kadar hiç duygusal değildim ama artık yavaş yavaş duygusala bağlamaya başladım :)
İsim için çok teşekkür ederim. Beğendiğine sevindim. Senin oğluşunun adıda çok güzel Mert ismini çok beğenirim, kuzenim yeni doğan oğluna koydu bu ismi
İsimleriyle uzun sağlıklı mutlu bir hayat yaşasınlar inşallah

ne güzel doktor yaa çikolata ye demiş işte:) bana da yeme diyo..şekerim çıkıyo sonra..

bende yarıladım valla:) geçen kan tahlili yaptırdığım kağıdı buldum bi çantamın içinde ey gidi akşam 9 da koşup hastaneye acilde beta hcg yaptırmıştım..ne çabuk geçmiş zaman..

hayırlı güzel haberlerle gelirsin canım insallah gelir gelmez bize anlat bebişinin neler yaptıgını olurmu :)

bende dolapları elden geçiriyorum kalabalığı ortadan kaldırıcam herşey gözümde büyüyo şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…