- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.421
amin inşallah yaaaa
canım aramıza hoşgeldin diyim:) bilgilerini aldım birazdan ekliyorum listeye
bende çok korkuyorummkan aldırmaya gittiğimde bile eşim elimden tutuyo öyle aldırıyoruz.. Biz bu halde doğum yapcaz dimi? :)) Kolay gelsin
Hanımlar ben 60 kilo ile hamile kalmıştım. ilk 3 ay bulantılarım yüzünden 3kilo vermiştim. 57 kiloya düşmüştüm. şimdi bulantılarım kesildi en azından kilo vermiyorum ama halen 57 kilodayım. Bebeğin kilosu boyu vs. Allaha şükür normal sizce kilo kaçıncı aydan sonra alınır yani ben hiç kilo almadım. Göbeğime gidiyor sadece eski kazaklarımda olmuyordar geliyor. kıyafet almam lazım kendime... ve birde gaz sancılarım oluyor üşütünce çok kötü ya...
Hanımlar ben 60 kilo ile hamile kalmıştım. ilk 3 ay bulantılarım yüzünden 3kilo vermiştim. 57 kiloya düşmüştüm. şimdi bulantılarım kesildi en azından kilo vermiyorum ama halen 57 kilodayım. Bebeğin kilosu boyu vs. Allaha şükür normal sizce kilo kaçıncı aydan sonra alınır yani ben hiç kilo almadım. Göbeğime gidiyor sadece eski kazaklarımda olmuyordar geliyor. kıyafet almam lazım kendime... ve birde gaz sancılarım oluyor üşütünce çok kötü ya...
merhaba kızlar
rüzgar oğlumla yarın maratonumuzu yarılıyoruz inşallah , yarısı bitti , yarısı kaldı maşallah :)
yarın kontrolümüz var çok heyecanlıyım. 1 aydır görmüyorum oğlumu, hem çok özledim hem çok merak ediyorum ne kadar büyümüştür acaba
Öslemcinar cım sen yoksa deniz yıldızı dizisinden mi etkilendin acaba rüyanda ordada fişe bağlıydı bir oyuncu ondan mı etkilendin acaba bu geldi aklıma
arkadaşlar bebğinizin kilosu kaç gram.ben 17 haftalıkken gittiğimde 190 gr dı nasıl sizce normalmi...
listeye ekledim ama bilgilerin yok canım.. son sıradasın şuan.. bilgilerini verirsen güncelleyeyim
çalışan annelere duyuruuu..bizim insan kaynakları müdürümüz söyledii..ayda 1 gün yasal doktor iznimiz varmış ve istediğimiz birgün kullanabiliyormuşuz..bilginiz olsun..izin alıcam die kıvranmanıza gerek yok yani..yasal hakkımız söke söke alırız:)
merhaba kızlar
rüzgar oğlumla yarın maratonumuzu yarılıyoruz inşallah , yarısı bitti , yarısı kaldı maşallah :)
yarın kontrolümüz var çok heyecanlıyım. 1 aydır görmüyorum oğlumu, hem çok özledim hem çok merak ediyorum ne kadar büyümüştür acaba
maşallah DERİNcim kocaman oldunuz artık..
bu dönem boyları bayağı uzuyor bebişlerin.. sonrada boy yavaşlıyor kilo artıyor.
İnşallah herşey yolundadır
gerçekten çok çabuk geçiyor zaman. bakalım bundan sonrasıda böyle hızlı geçecekmi.maşallah canım vala ne çabuk büyüyorlar değilmi. bu arada oğluşunun adı çok güzel bizimde düşündüğümüz isimlerden biriydi. ama isim konusunda son kararımızı aldık.
Allah nasip ederse oğlumun ismi Mert Ali olacak... Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...
slmmm kızlar çok heyecanlıyım bugün akşam 18.40 da ayrıntılı usg ye gircem..doktor bol bol çikolata ye demişti aman nası yicem hiçte sevmem20 gün oldu görmeyeli bebeğimi ne kadar büyüdü napıyo kıpırtı falan yok gibi bişe uyuyomu habire napıyo akşam 6 olsada biran önce
merhaba kızlar
slmmm kızlar çok heyecanlıyım bugün akşam 18.40 da ayrıntılı usg ye gircem..doktor bol bol çikolata ye demişti aman nası yicem hiçte sevmem20 gün oldu görmeyeli bebeğimi ne kadar büyüdü napıyo kıpırtı falan yok gibi bişe uyuyomu habire napıyo akşam 6 olsada biran önce
ben kendimi iyice alışverişe verdim:))) dün duvar kağıtlarına baktım mesela..ayy bayıldım yaaaa..süper şeyler var..bide bebek odasını antibakteriyel halılar var ya onlardan kaplicam..daha sıcak olsun diye..evin kalorifer tesisatını elden geçirticem...uğraşıcak şey çok yani:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?