2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın Allah bi daha yaşatmasın böyle korkular . Sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş.

iclal_18 benimde yarın evlilik yıldönümüm..bebeklerimizlede aramızda bir ay evliliktede birgün..seni bizim topikte gördüm merak ettim buldum seniseni...mutlu seneler hepimize....

gözün aydın canım rabbim kimseye böyle korkular yaşatmasın

benimkinin deliği büyüdü, deri gerildiğinden içi eskisi kadar derin değil, eğer böyle devam ederse dümdüz olacak gibi gözüküyor.

benim göbüşümün deliğide düzleşmeye başladı önceden derindi ama göbek büyüdükçe dahada düzleşir

bu arada arka fon süper

Of kızlar fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olun...Bugün insan kaynakları müdürü çağırdı beni yanına ne zaman doğum iznine çıkcağımı ve doğum izni bittikten sonra ücretsiz izin kullanıp kullanmayacağımı sordu.Birde doğum parası konusunda uyarmak istedim dedi benim doktorum özelde ve ben orda düşünüyordum doğumu özelde doğum yaparsan doğum paran yarıyarıya düşer böyle bir uygulama var dedi eğer devlette doğum yaparsan 8.000 civarında alırsın dedi ama özelde yaparsan 3200 den fazla alamazsın dedi çok kafam karıştı :44::44::44: aradaki farkta az değil bu zamanda iyi para ne yapcamı bilemedim ben şimdi

cnm bütçeni düşün fark öyle böyle değil

bende şubat annesiyim ve aralıkta izne çıkıcam doktorum özel de ama ssklılara bakılıyo nasıl oluyorki illa devlette doğurman lazım diye bişeymi var gerçekten..?:44:

selam kızlar, çok yakın bir arkadaşımın gebe oldugunu ögrendim 7haftalık, cmv igm pozitif cıkmıs dr. alalım bebegi sakatlık olma olasılığı var demiş, içinizde Bodrum'da yada İzmir'de riskli hamilelik doktoru bilen varmı, varsa paylaşırsa çok mutlu olurum.

canımm gözün aydın olsun bende yarın amniyosentez olucam
acayip gergin ve korku içindeyim
biz ikili üçlü tarama testi hiç yaptırmadık
eşimin kız kardeşinin 3 tane çocuğunda genetik hastalık var
biz ve doktorumuz amniyosentezde karar kıldık
umarım kazasız belasız atlatır güzel sonuçlar alırız

canımm ben izmirde bu alanda uzman
hatta izmirin bir numarası diye söylenen bir hocaya gidiyorum
kendisi ege üniversitesinin hocalarından prof.dr.sermet sağol
kesinlikle tavsiye ederim süper bir hoca

bende şubat annesiyim ve aralıkta izne çıkıcam doktorum özel de ama ssklılara bakılıyo nasıl oluyorki illa devlette doğurman lazım diye bişeymi var gerçekten..?:44:

evt katılıyorum sana benimde doktor özelde o zaman özel hastanelerde sgk yla anlaşma yapılmasın bizemi dert. Devlet her gidişte katkı payı alıyo bizden

evt katılıyorum sana benimde doktor özelde o zaman özel hastanelerde sgk yla anlaşma yapılmasın bizemi dert. Devlet her gidişte katkı payı alıyo bizden

bildiğim kadarıyla özeli devleti yoktu anlaşmada ssk lı olması yeterliydi diye biliyorum ben...yenimi değişti kanun acaba?:44:

Canım doğum parasını biz almıyoruz ki zaten devletten alıyoruz sonra onu işyerine veriyoruz. özelle devlet de farketmiyor bildiğim kadarıyla. işyerinden iki arkadaş yeni geldi doğum izninden öyle oldu yani.

Az önce doğum yapmış bir arkadaşla görüştüm aynı işyerinde çalışıyoruz özelde doğum yapmıştı oda onayladı doğum yaptığın hastanenin sgk yla anlaşması olsa bile alacağın doğum parası düşüyomuş.Çok saçma ve anlamsız bir uygulama bu

Canım doğum parasını biz almıyoruz ki zaten devletten alıyoruz sonra onu işyerine veriyoruz. özelle devlet de farketmiyor bildiğim kadarıyla. işyerinden iki arkadaş yeni geldi doğum izninden öyle oldu yani.

Bizde öyle değil canm istersen o parayı alıp 4 ay ücretsiz izne ayrılıyorsun istersen işyerine verip tam maaşını almaya devam ediyosun özelde yaparsam alacağım para benim 4 aylık maaşımın 3/2 sini karşılamıyo tam maaş alamıyacam yani özelde yaparsam

Hadi ya çok kötüymüş, İşyerin kolaylık yapsa ya, çok hainlermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…