- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.121
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok mutluyummmmmmmmmmmmm
amniyosentez sonucum çıktı temizzzz...
Allahıma bin şükür...Allah hiç kimseyi bu sşekilde sınamasınn okadar zor geçtiki bir ay yaşamayan bilemez...çok şükür Allahımmm
ACİDEM gözün aydın eşinle konuşmuşsun. çoook üzüldük hep beraber milletimizin başı sağolsun. ama ateş düştüğü yeri yakar tabi aileleri mahvolmuştur. bugün evlilik yıldönümümüz ama hiç mutlu değilim...
çok mutluyummmmmmmmmmmmm
Allahıma bin şükür...Allah hiç kimseyi bu sşekilde sınamasınn okadar zor geçtiki bir ay yaşamayan bilemez...çok şükür Allahımmm
benimkinin deliği büyüdü, deri gerildiğinden içi eskisi kadar derin değil, eğer böyle devam ederse dümdüz olacak gibi gözüküyor.
Of kızlar fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olun...Bugün insan kaynakları müdürü çağırdı beni yanına ne zaman doğum iznine çıkcağımı ve doğum izni bittikten sonra ücretsiz izin kullanıp kullanmayacağımı sordu.Birde doğum parası konusunda uyarmak istedim dedi benim doktorum özelde ve ben orda düşünüyordum doğumu özelde doğum yaparsan doğum paran yarıyarıya düşer böyle bir uygulama var dedi eğer devlette doğum yaparsan 8.000 civarında alırsın dedi ama özelde yaparsan 3200 den fazla alamazsın dedi çok kafam karıştı :44::44::44: aradaki farkta az değil bu zamanda iyi para ne yapcamı bilemedim ben şimdi
Of kızlar fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olun...Bugün insan kaynakları müdürü çağırdı beni yanına ne zaman doğum iznine çıkcağımı ve doğum izni bittikten sonra ücretsiz izin kullanıp kullanmayacağımı sordu.Birde doğum parası konusunda uyarmak istedim dedi benim doktorum özelde ve ben orda düşünüyordum doğumu özelde doğum yaparsan doğum paran yarıyarıya düşer böyle bir uygulama var dedi eğer devlette doğum yaparsan 8.000 civarında alırsın dedi ama özelde yaparsan 3200 den fazla alamazsın dedi çok kafam karıştı :44::44::44: aradaki farkta az değil bu zamanda iyi para ne yapcamı bilemedim ben şimdi
çok mutluyummmmmmmmmmmmm
selam kızlar, çok yakın bir arkadaşımın gebe oldugunu ögrendim 7haftalık, cmv igm pozitif cıkmıs dr. alalım bebegi sakatlık olma olasılığı var demiş, içinizde Bodrum'da yada İzmir'de riskli hamilelik doktoru bilen varmı, varsa paylaşırsa çok mutlu olurum.
bende şubat annesiyim ve aralıkta izne çıkıcam doktorum özel de ama ssklılara bakılıyo nasıl oluyorki illa devlette doğurman lazım diye bişeymi var gerçekten..?:44:
evt katılıyorum sana benimde doktor özelde o zaman özel hastanelerde sgk yla anlaşma yapılmasın bizemi dert. Devlet her gidişte katkı payı alıyo bizden
Az önce doğum yapmış bir arkadaşla görüştüm aynı işyerinde çalışıyoruz özelde doğum yapmıştı oda onayladı doğum yaptığın hastanenin sgk yla anlaşması olsa bile alacağın doğum parası düşüyomuş.Çok saçma ve anlamsız bir uygulama bubende şubat annesiyim ve aralıkta izne çıkıcam doktorum özel de ama ssklılara bakılıyo nasıl oluyorki illa devlette doğurman lazım diye bişeymi var gerçekten..?:44:
Canım doğum parasını biz almıyoruz ki zaten devletten alıyoruz sonra onu işyerine veriyoruz. özelle devlet de farketmiyor bildiğim kadarıyla. işyerinden iki arkadaş yeni geldi doğum izninden öyle oldu yani.
Bizde öyle değil canm istersen o parayı alıp 4 ay ücretsiz izne ayrılıyorsun istersen işyerine verip tam maaşını almaya devam ediyosun özelde yaparsam alacağım para benim 4 aylık maaşımın 3/2 sini karşılamıyo tam maaş alamıyacam yani özelde yaparsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?