2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizim şirkettede doğum yapan arkadaşlar oldu hepsi özel hastanede doğum yaptılar ve doğum paralarınıda ssk. rahatlıkla aldılar bir problem çıkmadı acaba yeni bir uygulamamı buu benimde kafam karıştı şimdi sonuçta çoğumuz özel hastanede yaptıracagız doğumu araştıralım bakalım neyin necisiymiş bu böylee

canım şimdi bende insan kaynakları ile görüştüm öyle birşey olmadığını söylediler ssk ile anlaşması olunan her yerde doğum parası alınabiliyomuşş neden sizin şirket öyle birşey dediki anlam veremedim inanki..

zaten veriyormuş ama özelde yaparsa 3 bin devlette yaparsa 8 bin doğum parası veririz demiş yani para farkı var baya

Günaydın arkadaşlar... bende akıntı sorunu var biliyorsunuz. Eşimede biraz sinirlendim benimle çok ilgisiz ee biz kadınlar kafası bozuk olunca takıyoruz ya bişeylere şimdi kafama birşey taktım. akşam ve sabah sıvı yapışkan bir akıntı oldu böyle vajinam ıslaktı. hani eskiden iki adet arasında bir akıntı gelirdi. onun gibi. bu gelen sıvı bebeğin suyu olamaz değilmi. bebeğin suyunun azalma riski bu şekildemi olur bu aralar fazla sıvıda tüketmedim. korkuyorum... yine delirdim galiba...

canım aynı süreci bende yaşadım gözün aydın çok zor hakikaten beklemek öldüm öldüm dirildim .bu arada benim de eğer senin soyadınsa soyadım atalay

Canım bence çok kafana takma bebeğin suyu akıntı şeklinde gelmez daha yoğun olur yani Allah korusun öle bişey olsa anlarsın zaten.. Ama emin olmak için mutlaka doktorunu ara sor belki kontrole gitmeni ister belki normal der için rahatlar.. Telefonla bilgi alabilir misin?

zaten veriyormuş ama özelde yaparsa 3 bin devlette yaparsa 8 bin doğum parası veririz demiş yani para farkı var baya
anladım canımda para farkı falan oluyor diye birşey demediler normal paranı alıyosun şeklinde konuştular vallahi artık kime güvenip inanacagımızıda şaşırdık kaldık
canım bildiğim kadarıyla yapışkan değil kese suyu normal su gibi diye biliyorum yinede dr. arayıp görüşseydin ne diyecek bakalım...

kıslar merhaba
bende daha önce bu topikteydim belki hatırlayanlar olur 18 agustosta bebişimi kaybettim poliyannacim tüm testler temiz çıkınca gelip burda sizinle paylaşıcağımı sölemiştim.... Allaha şükür tüm testler ve rahim temiz bugün itibariylede folikasite başlıyorum ve bebiş çalışmalarınada sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim :))) bundan sonra bebeiş haberini alıncada sizden yardım isterim bilgilerinizeee :)))

ben sorucam şirkete birazdan o zaman burdan yazarım size

günaydın kızlar.. nasılsınız... ben pek iyi değilim.. eşim biz evlenmeden önce dayısıyla ortak bir bina yapımı işine girmişti.. dayısının eşi ortak iş istememiş.. dayısı ortaklıktan ayrılıyor.. 60000 tl vermiş ama başta neyse eşimde daire satılınca veririm sana paranı diyor.. bu beş yıl önce olan olay.. neyse daireler henüz satılmadı tabi dayısının parasınıda daha vermedi... dün dayısıyla yengesi benim iş yerime geldiler..benlik bişey yok aslında... kadın bana inşallah çocuğunuz hayırsız olur.. inşallah sakat olur dedi.. moralim çok bozuldu.. sinirden dayanamadım bir sürü sigara içtim.. zaten dr detaylı organ taramasında kalbinde parlama var demişti.. birde kadın inşallah sakat olur deynce ... ben böle şeylere hiç alışık değilim şok oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…