- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.141
Of kızlar fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olun...Bugün insan kaynakları müdürü çağırdı beni yanına ne zaman doğum iznine çıkcağımı ve doğum izni bittikten sonra ücretsiz izin kullanıp kullanmayacağımı sordu.Birde doğum parası konusunda uyarmak istedim dedi benim doktorum özelde ve ben orda düşünüyordum doğumu özelde doğum yaparsan doğum paran yarıyarıya düşer böyle bir uygulama var dedi eğer devlette doğum yaparsan 8.000 civarında alırsın dedi ama özelde yaparsan 3200 den fazla alamazsın dedi çok kafam karıştı :44::44::44: aradaki farkta az değil bu zamanda iyi para ne yapcamı bilemedim ben şimdi
canım şimdi bende insan kaynakları ile görüştüm öyle birşey olmadığını söylediler ssk ile anlaşması olunan her yerde doğum parası alınabiliyomuşş neden sizin şirket öyle birşey dediki anlam veremedim inanki..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok mutluyummmmmmmmmmmmm
amniyosentez sonucum çıktı temizzzz...
Allahıma bin şükür...Allah hiç kimseyi bu sşekilde sınamasınn okadar zor geçtiki bir ay yaşamayan bilemez...çok şükür Allahımmm
Günaydın arkadaşlar... bende akıntı sorunu var biliyorsunuz. Eşimede biraz sinirlendim benimle çok ilgisiz ee biz kadınlar kafası bozuk olunca takıyoruz ya bişeylere şimdi kafama birşey taktım. akşam ve sabah sıvı yapışkan bir akıntı oldu böyle vajinam ıslaktı. hani eskiden iki adet arasında bir akıntı gelirdi. onun gibi. bu gelen sıvı bebeğin suyu olamaz değilmi. bebeğin suyunun azalma riski bu şekildemi olur bu aralar fazla sıvıda tüketmedim. korkuyorum... yine delirdim galiba...
anladım canımda para farkı falan oluyor diye birşey demediler normal paranı alıyosun şeklinde konuştular vallahi artık kime güvenip inanacagımızıda şaşırdık kaldıkzaten veriyormuş ama özelde yaparsa 3 bin devlette yaparsa 8 bin doğum parası veririz demiş yani para farkı var baya
canım bildiğim kadarıyla yapışkan değil kese suyu normal su gibi diye biliyorum yinede dr. arayıp görüşseydin ne diyecek bakalım...Günaydın arkadaşlar... bende akıntı sorunu var biliyorsunuz. Eşimede biraz sinirlendim benimle çok ilgisiz ee biz kadınlar kafası bozuk olunca takıyoruz ya bişeylere şimdi kafama birşey taktım. akşam ve sabah sıvı yapışkan bir akıntı oldu böyle vajinam ıslaktı. hani eskiden iki adet arasında bir akıntı gelirdi. onun gibi. bu gelen sıvı bebeğin suyu olamaz değilmi. bebeğin suyunun azalma riski bu şekildemi olur bu aralar fazla sıvıda tüketmedim. korkuyorum... yine delirdim galiba...
mag34 bende şimdi nerdesin diye mesaj yazıyordum
günaydınn kızlarrr.....ben hasta olcam galiba yaaaahapşırıp duruyorumm..boğazımda gıcıklanıyo...ühühühü
anladım canımda para farkı falan oluyor diye birşey demediler normal paranı alıyosun şeklinde konuştular vallahi artık kime güvenip inanacagımızıda şaşırdık kaldık
canım bildiğim kadarıyla yapışkan değil kese suyu normal su gibi diye biliyorum yinede dr. arayıp görüşseydin ne diyecek bakalım...
geçmiş olsun bol bol c vitamini al ilerlemeden müdahale et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?