- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.161
günaydınn kızlarrr.....ben hasta olcam galiba yaaaahapşırıp duruyorumm..boğazımda gıcıklanıyo...ühühühü
günaydın kızlar.. nasılsınız... ben pek iyi değilim.. eşim biz evlenmeden önce dayısıyla ortak bir bina yapımı işine girmişti.. dayısının eşi ortak iş istememiş.. dayısı ortaklıktan ayrılıyor.. 60000 tl vermiş ama başta neyse eşimde daire satılınca veririm sana paranı diyor.. bu beş yıl önce olan olay.. neyse daireler henüz satılmadı tabi dayısının parasınıda daha vermedi... dün dayısıyla yengesi benim iş yerime geldiler..benlik bişey yok aslında... kadın bana inşallah çocuğunuz hayırsız olur.. inşallah sakat olur dedi.. moralim çok bozuldu.. sinirden dayanamadım bir sürü sigara içtim.. zaten dr detaylı organ taramasında kalbinde parlama var demişti.. birde kadın inşallah sakat olur deynce ... ben böle şeylere hiç alışık değilim şok oldum..
günaydın kızlar.. nasılsınız... ben pek iyi değilim.. eşim biz evlenmeden önce dayısıyla ortak bir bina yapımı işine girmişti.. dayısının eşi ortak iş istememiş.. dayısı ortaklıktan ayrılıyor.. 60000 tl vermiş ama başta neyse eşimde daire satılınca veririm sana paranı diyor.. bu beş yıl önce olan olay.. neyse daireler henüz satılmadı tabi dayısının parasınıda daha vermedi... dün dayısıyla yengesi benim iş yerime geldiler..benlik bişey yok aslında... kadın bana inşallah çocuğunuz hayırsız olur.. inşallah sakat olur dedi.. moralim çok bozuldu.. sinirden dayanamadım bir sürü sigara içtim.. zaten dr detaylı organ taramasında kalbinde parlama var demişti.. birde kadın inşallah sakat olur deynce ... ben böle şeylere hiç alışık değilim şok oldum..
inşallah oyledır cnm.
gecen hafta 4'lü testim yapıldı doktor 1 hafta ıcınde arıycam dedı hala aramadı onu dusunup duruyorum bende, ikili de hiç merak bıle etmemıstım normal cıktı ama nedense bunu cok merak edıyorum. inşallah bısey cıkmaz bundada.
Canımmm dikkat et kendine, grip için greyfurtu tek geçerim bol yemeye çalışgeçmiş olsun
Hiç kafana takma öyle kötü niyetli insanların duaları kabul olsa.... Kötü niyet demek bile hafif kalıyo doğmamış bebeğe beddua edecek kadar insanlıktan çıkmış artık kadın.. sen hiç kafana takma sakın bi dahada sigara fa içme bebeği tehlikeye atma nolur..
yiyorum yiyorum..zaten bana ekşi olsun yeter:))) eşim diyo hayret sen nasıl kız doğurmadın bukadar ekşi yiyosun diyo:))
saol canım ama işte elimde olmadan çok strese girdim. ne dengesiz insanlar var hayatta.. Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri.. Amin.
Ya bende tatlıyı hiç sevmem ama hamileliğim boyunca canım hep tatlı şeyler istedi.. Hayatımda ilk defa şerbetli tatlı falan yedim.. Ama kız geliyo :))) Bence o ye tatlıyı doğur atlıyı falan hep hikaye.. Belki kızım jokey olur :44:
valla onlarda verdikleri 60000 e karşılık 100000-110000 civarı istiyorlar anlaşamadılar...onlarda kalkmışlar benim iş yerime gelmişler.. benle alakası yok olayın zaten.. eşim babasıyla kardeşiyle ortak çalışıo... ben ne kazanıolar soramam etmem. benim kendi düzenim var.. yengesine dedim bizim maddi bağımız yok diyorum sen kaısısın dio nasıl olmaz dio. ama gerçektende yok.. ki olsa bile denmez di sölediği laflar.. eşime 1 ay içinde bu olayı çöz dedim.. konuşmuyorum şu anda eşimlede..seninde o parayla inşallah mezar taşın yapılır deseydin..sende gavura kızıp oruç bozmuşsun..sigara içilir mi hiç..çocuğunun suçu ne..
Aminnn.. Valla bazen benimde canım istiyo sigara ama bebeğim aklıma geliyo hemen siliyorum fikrini bile.. Çünkü çok yakın arkadaşlarım hamileyken içip bi sürü sorun yaşadı gözüm çok korktu..
valla onlarda verdikleri 60000 e karşılık 100000-110000 civarı istiyorlar anlaşamadılar...onlarda kalkmışlar benim iş yerime gelmişler.. benle alakası yok olayın zaten.. eşim babasıyla kardeşiyle ortak çalışıo... ben ne kazanıolar soramam etmem. benim kendi düzenim var.. yengesine dedim bizim maddi bağımız yok diyorum sen kaısısın dio nasıl olmaz dio. ama gerçektende yok.. ki olsa bile denmez di sölediği laflar.. eşime 1 ay içinde bu olayı çöz dedim.. konuşmuyorum şu anda eşimlede..
Ya bende tatlıyı hiç sevmem ama hamileliğim boyunca canım hep tatlı şeyler istedi.. Hayatımda ilk defa şerbetli tatlı falan yedim.. Ama kız geliyo :))) Bence o ye tatlıyı doğur atlıyı falan hep hikaye.. Belki kızım jokey olur :44:
canım gözün aydın inş. en kısa zamanda bebişin yeniden gelecek sana dualarımız seninle inan çok mutlu oldum canım....kıslar merhaba
bende daha önce bu topikteydim belki hatırlayanlar olur 18 agustosta bebişimi kaybettim poliyannacim tüm testler temiz çıkınca gelip burda sizinle paylaşıcağımı sölemiştim.... Allaha şükür tüm testler ve rahim temiz bugün itibariylede folikasite başlıyorum ve bebiş çalışmalarınada sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim :))) bundan sonra bebeiş haberini alıncada sizden yardım isterim bilgilerinizeee :)))
Allah böyle insanları bildiği gibi yapsın inş.. ama bunlar senin ahını aldılar iflah olmazlar artık ne tuhaf insanlar var yaaa canı sen ona buna kızıpta bebişine zarar verme lütfen ne gelirse Allahtan gelir onların dediğini takma kafana canım...günaydın kızlar.. nasılsınız... ben pek iyi değilim.. eşim biz evlenmeden önce dayısıyla ortak bir bina yapımı işine girmişti.. dayısının eşi ortak iş istememiş.. dayısı ortaklıktan ayrılıyor.. 60000 tl vermiş ama başta neyse eşimde daire satılınca veririm sana paranı diyor.. bu beş yıl önce olan olay.. neyse daireler henüz satılmadı tabi dayısının parasınıda daha vermedi... dün dayısıyla yengesi benim iş yerime geldiler..benlik bişey yok aslında... kadın bana inşallah çocuğunuz hayırsız olur.. inşallah sakat olur dedi.. moralim çok bozuldu.. sinirden dayanamadım bir sürü sigara içtim.. zaten dr detaylı organ taramasında kalbinde parlama var demişti.. birde kadın inşallah sakat olur deynce ... ben böle şeylere hiç alışık değilim şok oldum..
hee iç içte kıriimm kafanı senin..bizim içimiz gidiyo ay sağlıklı olsunalr die..bunun canı sigara istiyomuş..vah vah..ne önemli bişey sigara...
kıslar merhaba
bende daha önce bu topikteydim belki hatırlayanlar olur 18 agustosta bebişimi kaybettim poliyannacim tüm testler temiz çıkınca gelip burda sizinle paylaşıcağımı sölemiştim.... Allaha şükür tüm testler ve rahim temiz bugün itibariylede folikasite başlıyorum ve bebiş çalışmalarınada sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim :))) bundan sonra bebeiş haberini alıncada sizden yardım isterim bilgilerinizeee :)))
günaydınn kızlarrr.....ben hasta olcam galiba yaaaahapşırıp duruyorumm..boğazımda gıcıklanıyo...ühühühü
anladım canımda para farkı falan oluyor diye birşey demediler normal paranı alıyosun şeklinde konuştular vallahi artık kime güvenip inanacagımızıda şaşırdık kaldık
canım bildiğim kadarıyla yapışkan değil kese suyu normal su gibi diye biliyorum yinede dr. arayıp görüşseydin ne diyecek bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?