2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

seninde o parayla inşallah mezar taşın yapılır deseydin..sende gavura kızıp oruç bozmuşsun..sigara içilir mi hiç..çocuğunun suçu ne..

Hiç kafana takma öyle kötü niyetli insanların duaları kabul olsa.... Kötü niyet demek bile hafif kalıyo doğmamış bebeğe beddua edecek kadar insanlıktan çıkmış artık kadın.. sen hiç kafana takma sakın bi dahada sigara fa içme bebeği tehlikeye atma nolur..

İnş. güzel haber alırsın canım,endişelenme bebeğin iyidir...

saol canım ama işte elimde olmadan çok strese girdim. ne dengesiz insanlar var hayatta.. Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri.. Amin.

yiyorum yiyorum..zaten bana ekşi olsun yeter:))) eşim diyo hayret sen nasıl kız doğurmadın bukadar ekşi yiyosun diyo:))

Ya bende tatlıyı hiç sevmem ama hamileliğim boyunca canım hep tatlı şeyler istedi.. Hayatımda ilk defa şerbetli tatlı falan yedim.. Ama kız geliyo :))) Bence o ye tatlıyı doğur atlıyı falan hep hikaye.. Belki kızım jokey olur :44:

saol canım ama işte elimde olmadan çok strese girdim. ne dengesiz insanlar var hayatta.. Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri.. Amin.

Aminnn.. Valla bazen benimde canım istiyo sigara ama bebeğim aklıma geliyo hemen siliyorum fikrini bile.. Çünkü çok yakın arkadaşlarım hamileyken içip bi sürü sorun yaşadı gözüm çok korktu..

yaw ben 2 gecedir bir uyuyorum bir uyuyorum anlatamam..koltukta başlıyorum uyumaya..eşim sürükleye sürükleye yatağa götürüyo..hiçç gözümü açmıyorumm..gece çişe kalkmıyorum düşün yanii..öyle bi uykuuuu...aalllaa allaaaaa..sabahta açamıyorum gözlerimiii..mesela şimdi yatsam gayet güzel uyurum

seninde o parayla inşallah mezar taşın yapılır deseydin..sende gavura kızıp oruç bozmuşsun..sigara içilir mi hiç..çocuğunun suçu ne..
valla onlarda verdikleri 60000 e karşılık 100000-110000 civarı istiyorlar anlaşamadılar...onlarda kalkmışlar benim iş yerime gelmişler.. benle alakası yok olayın zaten.. eşim babasıyla kardeşiyle ortak çalışıo... ben ne kazanıolar soramam etmem. benim kendi düzenim var.. yengesine dedim bizim maddi bağımız yok diyorum sen kaısısın dio nasıl olmaz dio. ama gerçektende yok.. ki olsa bile denmez di sölediği laflar.. eşime 1 ay içinde bu olayı çöz dedim.. konuşmuyorum şu anda eşimlede..

Canım sen kafana takma öyle insanların bedduaları kendilerine gelir bence,böyle insanlar yüzünden kendini ve bebeğini üzme.sigara içme sakın bebeğinin sağlığını düşün...

Aminnn.. Valla bazen benimde canım istiyo sigara ama bebeğim aklıma geliyo hemen siliyorum fikrini bile.. Çünkü çok yakın arkadaşlarım hamileyken içip bi sürü sorun yaşadı gözüm çok korktu..

hee iç içte kıriimm kafanı senin..bizim içimiz gidiyo ay sağlıklı olsunalr die..bunun canı sigara istiyomuş..vah vah..ne önemli bişey sigara...

eşininde suçu yokki..adama ne küsüyosun..bidaha böyle bişey yaşanırsa yengenin saçını başını yolar eline veririm diceksin..olcak bitcek

Ben de normalde tatlıyı çok severim şidi hiç canım istemiyo,hergün çikolata yerdim,nerdeyse ağzıma sürmüyorum şimdi.Hep ekşi istiyo canım.Benim de oğlum olacak.O söylenenler tutmuyo gerçekten

canım gözün aydın inş. en kısa zamanda bebişin yeniden gelecek sana dualarımız seninle inan çok mutlu oldum canım....
Allah böyle insanları bildiği gibi yapsın inş.. ama bunlar senin ahını aldılar iflah olmazlar artık ne tuhaf insanlar var yaaa canı sen ona buna kızıpta bebişine zarar verme lütfen ne gelirse Allahtan gelir onların dediğini takma kafana canım...

çok geçmiş olsun . umarim tez zamanda sağlıklı bebeğin olur o zaman hamikeyim diye bilgikendirirsin bizi :) testlerin temiz çıkmış herşeyde vardır bir hayır .

günaydın herkese.nasılsınız bayanlar. doğum parası hakkında konuşulmuş herkes araştırmasını yapıp paylasabulir bende ssk nin anlaşmalı olduğu her yerde yapılıyor diye biliyordum devlette yapmaya kalksak devlet hast.leri yetemez ki onca doğuma artık ozeller bile çok yogun oluyor. daha net bilgi için yasal haklarımızi iyi bilmek gerek

bende öyle birşey hiç duymadım aslında maaşım 3/2 sini ssk ödüyor rapor parası olarak niye 8.000 ödesinki banada biraz garip geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…