- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.181
kıslar merhaba
bende daha önce bu topikteydim belki hatırlayanlar olur 18 agustosta bebişimi kaybettim poliyannacim tüm testler temiz çıkınca gelip burda sizinle paylaşıcağımı sölemiştim.... Allaha şükür tüm testler ve rahim temiz bugün itibariylede folikasite başlıyorum ve bebiş çalışmalarınada sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim :))) bundan sonra bebeiş haberini alıncada sizden yardım isterim bilgilerinizeee :)))
Ama hiç içmiom yaa( öğrenir öğrenmez bıraktım daha da ağzıma sürmedim yanii (
günaydın herkeseee
umarım keyifler yerindedir..
burada havalar çok soğuk 3-4 gündür kayınvalidemde kalıyoruz..onların evi daha sıcak...
benden daha önden olan arkadaşlardan bilgi istiyorum...3lü test için 17+5 haftalık geç mi olur?bu hafta ankaraya geçemiycem,küçük bir ilde yaşadığım için bu testi burda da yaptırmak istemedim..ancak haftaya gidebilcem..cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar
günaydın kızlar.. nasılsınız... ben pek iyi değilim.. eşim biz evlenmeden önce dayısıyla ortak bir bina yapımı işine girmişti.. dayısının eşi ortak iş istememiş.. dayısı ortaklıktan ayrılıyor.. 60000 tl vermiş ama başta neyse eşimde daire satılınca veririm sana paranı diyor.. bu beş yıl önce olan olay.. neyse daireler henüz satılmadı tabi dayısının parasınıda daha vermedi... dün dayısıyla yengesi benim iş yerime geldiler..benlik bişey yok aslında... kadın bana inşallah çocuğunuz hayırsız olur.. inşallah sakat olur dedi.. moralim çok bozuldu.. sinirden dayanamadım bir sürü sigara içtim.. zaten dr detaylı organ taramasında kalbinde parlama var demişti.. birde kadın inşallah sakat olur deynce ... ben böle şeylere hiç alışık değilim şok oldum..
kıslar merhaba
bende daha önce bu topikteydim belki hatırlayanlar olur 18 agustosta bebişimi kaybettim poliyannacim tüm testler temiz çıkınca gelip burda sizinle paylaşıcağımı sölemiştim.... Allaha şükür tüm testler ve rahim temiz bugün itibariylede folikasite başlıyorum ve bebiş çalışmalarınada sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim :))) bundan sonra bebeiş haberini alıncada sizden yardım isterim bilgilerinizeee :)))
Canım bence çok kafana takma bebeğin suyu akıntı şeklinde gelmez daha yoğun olur yani Allah korusun öle bişey olsa anlarsın zaten.. Ama emin olmak için mutlaka doktorunu ara sor belki kontrole gitmeni ister belki normal der için rahatlar.. Telefonla bilgi alabilir misin?
canım bildiğim kadarıyla yapışkan değil kese suyu normal su gibi diye biliyorum yinede dr. arayıp görüşseydin ne diyecek bakalım...
günaydınn kızlarrr.....ben hasta olcam galiba yaaaahapşırıp duruyorumm..boğazımda gıcıklanıyo...ühühühü
günaydın kızlar.. nasılsınız... ben pek iyi değilim.. eşim biz evlenmeden önce dayısıyla ortak bir bina yapımı işine girmişti.. dayısının eşi ortak iş istememiş.. dayısı ortaklıktan ayrılıyor.. 60000 tl vermiş ama başta neyse eşimde daire satılınca veririm sana paranı diyor.. bu beş yıl önce olan olay.. neyse daireler henüz satılmadı tabi dayısının parasınıda daha vermedi... dün dayısıyla yengesi benim iş yerime geldiler..benlik bişey yok aslında... kadın bana inşallah çocuğunuz hayırsız olur.. inşallah sakat olur dedi.. moralim çok bozuldu.. sinirden dayanamadım bir sürü sigara içtim.. zaten dr detaylı organ taramasında kalbinde parlama var demişti.. birde kadın inşallah sakat olur deynce ... ben böle şeylere hiç alışık değilim şok oldum..
ben hersabah kavga ediyorum o sigara yüzünden birileriyle..taksiye biniyorum mesela..adam sigara falan içiyosa attırıyorum elindekini..yada minibüse biniyorum sigara kokan biri varsa açtırıyorum bütün camları...hamileliğimin ilk döneminde çok midem bulanıyodu..bisabah kovdum bi adamı yanımdan..sigara içmiş minibüse binmiş..kalk yanımdan dedim
adam şaşırdı bi..kalk çok pis kokuyosun dedim..bide öğürdüm suratına:))))))) adam kusucam die korkudan kalktı gitti..:)))))
ben hersabah kavga ediyorum o sigara yüzünden birileriyle..taksiye biniyorum mesela..adam sigara falan içiyosa attırıyorum elindekini..yada minibüse biniyorum sigara kokan biri varsa açtırıyorum bütün camları...hamileliğimin ilk döneminde çok midem bulanıyodu..bisabah kovdum bi adamı yanımdan..sigara içmiş minibüse binmiş..kalk yanımdan dedim
adam şaşırdı bi..kalk çok pis kokuyosun dedim..bide öğürdüm suratına:))))))) adam kusucam die korkudan kalktı gitti..:)))))
bunu bence doktoruna sorsan daha sağlıklı bilgi alırsın
:)))) iyi yapmışsın.. başkasının kokusu benimde midemi kaldırıyo eskiden içtiğim halde.. Eşimde içiyo benim ama evde kesinlikle içirmiyorum.. O da bırakmak için elinden geleni yapıyo çünkü bebek doğduktan sonra sigara içenler bebişime dokunamaaaas
bize gelince gelinim rahat etcek..biz karı koca ağzımıza sürmeyiz..ee oğlumda içmez bizden görüp..
Ya evet anne baba içmeyince çocuğun içmesi çok çok nadir görülüyo.. benim ikiside içiyodu, eşiminde öle.. Bizim bebişimizin içmiycek anneside babası da... kaynanası kayınpederi zaten içmiyo :)) yaşasınnn
bende şubat annesiyim ve aralıkta izne çıkıcam doktorum özel de ama ssklılara bakılıyo nasıl oluyorki illa devlette doğurman lazım diye bişeymi var gerçekten..?:44:
benim annemde babamda içiyodu..ama ben ortaokulda voleybol oynamaya başladım..taa üni.ye kadar..bide allerjik astımım vardı..hep nefret ettim sigaradan..
canım gözün aydın inş. en kısa zamanda bebişin yeniden gelecek sana dualarımız seninle inan çok mutlu oldum canım....
Allah böyle insanları bildiği gibi yapsın inş.. ama bunlar senin ahını aldılar iflah olmazlar artık ne tuhaf insanlar var yaaa canı sen ona buna kızıpta bebişine zarar verme lütfen ne gelirse Allahtan gelir onların dediğini takma kafana canım...
çok geçmiş olsun . umarim tez zamanda sağlıklı bebeğin olur o zaman hamikeyim diye bilgikendirirsin bizi :) testlerin temiz çıkmış herşeyde vardır bir hayır .
günaydın herkese.nasılsınız bayanlar. doğum parası hakkında konuşulmuş herkes araştırmasını yapıp paylasabulir bende ssk nin anlaşmalı olduğu her yerde yapılıyor diye biliyordum devlette yapmaya kalksak devlet hast.leri yetemez ki onca doğuma artık ozeller bile çok yogun oluyor. daha net bilgi için yasal haklarımızi iyi bilmek gerek
inş. en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sağlıkla kucağına alırsın bol şans...
canım hamile haberlerinide alırız inşallah. hadi bakalım bekliyoruz yiğenimizi...
Mag34 geçmiş olsun. ıhlamur çok iyi geliyor. potakal suyu fln bol bol C vitamini al...
Arkadaşlar ilgilendiğiniz için çok sağolun. Doktora ulaşamıyorum. randevum haftayaydı bugün gitmesem birşey olurmu...
Sporda çok önemli.. İnşallah bizimkilerde spora meraklı olur..
Markafoniye baktın mı bebek bornozlarınaaa bayıldım ben yaa beyazını aldık gelinine.. ne de olsa gelin kız :)) beyaz yakışır
kızlar hepinize çok teşekkürler herşey yolunda olduğu için çok mutluyum inşallah çok bekletmez annecini :)))
en kısa zamnda yine gelir gebiş haberimi veririm inşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfenn
yaw el kadar topaça bornoz mu giydiricen:))) havlu takımı aldım ben yumuş yumuş..sarıcam oğlumu topak yapcam havluyla..üşümedin die hemen:))
yaw el kadar topaça bornoz mu giydiricen:))) havlu takımı aldım ben yumuş yumuş..sarıcam oğlumu topak yapcam havluyla..üşümedin die hemen:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?