2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inş. en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sağlıkla kucağına alırsın bol şans...

Ama hiç içmiom yaa ( öğrenir öğrenmez bıraktım daha da ağzıma sürmedim yanii (

ben hersabah kavga ediyorum o sigara yüzünden birileriyle..taksiye biniyorum mesela..adam sigara falan içiyosa attırıyorum elindekini..yada minibüse biniyorum sigara kokan biri varsa açtırıyorum bütün camları...hamileliğimin ilk döneminde çok midem bulanıyodu..bisabah kovdum bi adamı yanımdan..sigara içmiş minibüse binmiş..kalk yanımdan dedim
adam şaşırdı bi..kalk çok pis kokuyosun dedim..bide öğürdüm suratına:))))))) adam kusucam die korkudan kalktı gitti..:)))))

günaydın herkeseee
umarım keyifler yerindedir..
burada havalar çok soğuk 3-4 gündür kayınvalidemde kalıyoruz..onların evi daha sıcak...
benden daha önden olan arkadaşlardan bilgi istiyorum...3lü test için 17+5 haftalık geç mi olur?bu hafta ankaraya geçemiycem,küçük bir ilde yaşadığım için bu testi burda da yaptırmak istemedim..ancak haftaya gidebilcem..cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar

bunu bence doktoruna sorsan daha sağlıklı bilgi alırsın

canım takma kafana böyle mahlukları ne biçim kadınmış o öyle O dedi diye çocuğunda bişey olacak değil ya sen içini ferah tut onu Allaha havale et. Sigarada içme sakın bebeğine zarar veriyosun bi deli yüzünden değmez boşver

canım hamile haberlerinide alırız inşallah. hadi bakalım bekliyoruz yiğenimizi...

canım bildiğim kadarıyla yapışkan değil kese suyu normal su gibi diye biliyorum yinede dr. arayıp görüşseydin ne diyecek bakalım...

Mag34 geçmiş olsun. ıhlamur çok iyi geliyor. potakal suyu fln bol bol C vitamini al...
Arkadaşlar ilgilendiğiniz için çok sağolun. Doktora ulaşamıyorum. randevum haftayaydı bugün gitmesem birşey olurmu...

Son düzenleme:
kızlarrr günaydınnnnn nasılsınız

günaydınn kızlarrr.....ben hasta olcam galiba yaaaa hapşırıp duruyorumm..boğazımda gıcıklanıyo...ühühühü

canım maalesefki 2 gün önce benimde rahatsızlığım boğaz gıcıklığı ve hapşırıkla başladı bol bol c vitamini al geçmiş olsun

benim düşüncem kötü duaların ve helede böylesine daha doğmamış bebeğe beddua eden bir insanın duasının kabul olacağını zannetmiyorum canım üzülme sigara falanda içme bebeğine zarar
bebeğine laf söyledi diye üzülüyorsun ama kendinde bebeğine zarar verme canım kendine iyi bak eşinede küsme bu olay yüzünden çünkü onun bir suçu yok moralini bozma boşver herkes layığını bulur

süpersinnnn yaaa :)))))))
çok iyi yapmışsın

ben bugün dra gitcektim ama drun toplantısı çıktığı için yarına kaldı inşaAllah yarın hayırlı haberlerle döneriz
bu arada bizde şükürler olsunki yolun yarısına geldik :)) 20 haftamız doldu çok şükürr

Son düzenleme:

:)))) iyi yapmışsın.. başkasının kokusu benimde midemi kaldırıyo eskiden içtiğim halde.. Eşimde içiyo benim ama evde kesinlikle içirmiyorum.. O da bırakmak için elinden geleni yapıyo çünkü bebek doğduktan sonra sigara içenler bebişime dokunamaaaas

bize gelince gelinim rahat etcek..biz karı koca ağzımıza sürmeyiz..ee oğlumda içmez bizden görüp..

bize gelince gelinim rahat etcek..biz karı koca ağzımıza sürmeyiz..ee oğlumda içmez bizden görüp..

Ya evet anne baba içmeyince çocuğun içmesi çok çok nadir görülüyo.. benim ikiside içiyodu, eşiminde öle.. Bizim bebişimizin içmiycek anneside babası da... kaynanası kayınpederi zaten içmiyo :)) yaşasınnn

benim annemde babamda içiyodu..ama ben ortaokulda voleybol oynamaya başladım..taa üni.ye kadar..bide allerjik astımım vardı..hep nefret ettim sigaradan..

bende şubat annesiyim ve aralıkta izne çıkıcam doktorum özel de ama ssklılara bakılıyo nasıl oluyorki illa devlette doğurman lazım diye bişeymi var gerçekten..?:44:

bende özele gidiyorumm canımm ama ssk karşılıyorr ama sanırım bazı hastaneleri karşılamıyor mesela ben ssklı olduğumdan muayene ücreti ödemiyorum
benim arkadaşım bugün hayırlısıyla doğum yapacak aynı hastanede fiyat sormuşş normal doğumm 1 gece kalışta dahill 300 lira sezeryan 1200 lira demişlerr
sezeryanı devlet karşılamıyormuş ilk çocukta
normal doğuma teşvik amaçlı karşılamıyormuşş
ama sezeryanın zorunlu olduğu bebeğin hayatii riski oluşan durumlarda karşılıyormuş ancakk doktorun bunu ispatlaması gerekiyormuşş
ilk doğum sezeryansa ikincide sezeryan olacağı için onu karşılıyormuşş

benim annemde babamda içiyodu..ama ben ortaokulda voleybol oynamaya başladım..taa üni.ye kadar..bide allerjik astımım vardı..hep nefret ettim sigaradan..

Sporda çok önemli.. İnşallah bizimkilerde spora meraklı olur..
Markafoniye baktın mı bebek bornozlarınaaa bayıldım ben yaa beyazını aldık gelinine.. ne de olsa gelin kız :)) beyaz yakışır

inş. en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sağlıkla kucağına alırsın bol şans...

kızlar hepinize çok teşekkürler herşey yolunda olduğu için çok mutluyum inşallah çok bekletmez annecini :)))
en kısa zamnda yine gelir gebiş haberimi veririm inşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfenn

Sporda çok önemli.. İnşallah bizimkilerde spora meraklı olur..
Markafoniye baktın mı bebek bornozlarınaaa bayıldım ben yaa beyazını aldık gelinine.. ne de olsa gelin kız :)) beyaz yakışır

yaw el kadar topaça bornoz mu giydiricen:))) havlu takımı aldım ben yumuş yumuş..sarıcam oğlumu topak yapcam havluyla..üşümedin die hemen:))

arkadaşlar şimdi şirkete sordum devlet hastanesinde yada ssk anlaşmalı devlet hastanelerinde aldığımız doğum izni ücreti aynıymış zaten bunu ssk ödüyormuş özel yada ssk göre ödeme şekli yokmuş ssk anlaşmalı olmayan hastanede doğum yaparsanızda sizi devlet hastanelerine sevk ediyorlarmış oradan raporunuzu alıyorsunuz aşağıda örnek bir hesaplama buldum bakın isterseniz.
Analık İş görmezlik (Doğum Parası) Hesaplama
PEK (Brüt Maaş) ile o dönemin çalışılan günsayılarına bakılarak hesap ediliyor.

Temmuz-900 TL-30 GÜN
Ağustos-900 TL-30 GÜN
Eylül -900 TL-30 GÜN
------------------------
2.700 TL-90 GÜN

2.700 / 90 = 30 TL GÜNLÜK

Günlük kazançın 2/3 kadar hesaplanıyor.

30 TL. 2/3= 20 TL. Günlük olarak verilecek ödenek

8 hafta + 8 Hafta = (56+56) =112 GÜN YAPAR

112*20 = 2.240 TL. ödenek verilir (damga vergisi kesintisi yapılır.)

İnşaALLAH canım hayırlısıyla hamile kalırsında haber verirsin bizlerede ne güzelki bir sorunun yok yavrucuğunada kavuşursun

yaw el kadar topaça bornoz mu giydiricen:))) havlu takımı aldım ben yumuş yumuş..sarıcam oğlumu topak yapcam havluyla..üşümedin die hemen:))

0-2 yaş diyoo :)) hem de set, yanında havlusu var kesesi var allam oyuncağı bile var :))) onla bi süre ben oynarım..

Valla ne güzel hazırlıklar yapıyosunuz,inş.güle güle kullansın bebişin,ben sadece bakıyorum hiç bişey almadım oğluma.Biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum ama çok sabırsızlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…