- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.201
Günaydın arkadaşlar... bende akıntı sorunu var biliyorsunuz. Eşimede biraz sinirlendim benimle çok ilgisiz ee biz kadınlar kafası bozuk olunca takıyoruz ya bişeylere şimdi kafama birşey taktım. akşam ve sabah sıvı yapışkan bir akıntı oldu böyle vajinam ıslaktı. hani eskiden iki adet arasında bir akıntı gelirdi. onun gibi. bu gelen sıvı bebeğin suyu olamaz değilmi. bebeğin suyunun azalma riski bu şekildemi olur bu aralar fazla sıvıda tüketmedim. korkuyorum... yine delirdim galiba...
Valla ne güzel hazırlıklar yapıyosunuz,inş.güle güle kullansın bebişin,ben sadece bakıyorum hiç bişey almadım oğluma. Biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum ama çok sabırsızlanıyorum.
kıslar merhaba
bende daha önce bu topikteydim belki hatırlayanlar olur 18 agustosta bebişimi kaybettim poliyannacim tüm testler temiz çıkınca gelip burda sizinle paylaşıcağımı sölemiştim.... Allaha şükür tüm testler ve rahim temiz bugün itibariylede folikasite başlıyorum ve bebiş çalışmalarınada sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim :))) bundan sonra bebeiş haberini alıncada sizden yardım isterim bilgilerinizeee :)))
günaydın kızlar.. nasılsınız... ben pek iyi değilim.. eşim biz evlenmeden önce dayısıyla ortak bir bina yapımı işine girmişti.. dayısının eşi ortak iş istememiş.. dayısı ortaklıktan ayrılıyor.. 60000 tl vermiş ama başta neyse eşimde daire satılınca veririm sana paranı diyor.. bu beş yıl önce olan olay.. neyse daireler henüz satılmadı tabi dayısının parasınıda daha vermedi... dün dayısıyla yengesi benim iş yerime geldiler..benlik bişey yok aslında... kadın bana inşallah çocuğunuz hayırsız olur.. inşallah sakat olur dedi.. moralim çok bozuldu.. sinirden dayanamadım bir sürü sigara içtim.. zaten dr detaylı organ taramasında kalbinde parlama var demişti.. birde kadın inşallah sakat olur deynce ... ben böle şeylere hiç alışık değilim şok oldum..
kıslar merhaba
bende daha önce bu topikteydim belki hatırlayanlar olur 18 agustosta bebişimi kaybettim poliyannacim tüm testler temiz çıkınca gelip burda sizinle paylaşıcağımı sölemiştim.... Allaha şükür tüm testler ve rahim temiz bugün itibariylede folikasite başlıyorum ve bebiş çalışmalarınada sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim :))) bundan sonra bebeiş haberini alıncada sizden yardım isterim bilgilerinizeee :)))
bende artık çok beğendiğim bişey olmazsa giysi almicam..yeter 1 hurç doldurdum..daha hediyede gelir..giymeden kalıyo sonra hepsi..biz bu ay beze yüklenices..bi 10 paket alalım diyoruz..sonra oyun parkını falan alalım diyoruz bu ay..yatağını falan..oda yapıp yapmama konusunda kararsızıs..bu oturduğumuz evden taşınıcaktık bu sene aslında ama bitürlü istediğimiz gibi bi ev bulamadık..ama önümüzdeki yaz taşınıcaz..onun için yeni eve göre mi alsak diyoruz acaba..daha karar veremedik henüz..
Siz baya hazırlık yapmışsınız maşallah,bence de kıyafet çok almamak lazım hemen büyüyolar,hediyede geliyor.Biz kendi evimizde oturuyoruz o yüzden oda yapıcaz çilekte beğendik.Kısmetse 7-8 aylık olunca alıcaz.Eğer yaza çıkıcaksan bence o eve göre almak daha doğru olur.
canım çilekteki fiyatlar nasıl daha gitmedim merak ediyorum
Canım biz baby safariyi beğendik çamaşılık ve 3kapılı dolabını alıcaz sadece 1026TL,büyüyen beşiği almıycaz ama onun fiyatı 1084 TL.Araştırdığımız kadarıyla uygun bu fiyatlar.Halısı da takıma uygun o da 143 TL.
bence başka yerlerede bakın..çok daha güzel oda takımları var..benbebek.com a bak mesela..ben alırsam ordan almayı düşünüyorum..yada belis.com.tr ye bakabilirsin..
Canım onlarada baktık çok güzeller var ama biz internetten alışveriş yapmıyoruz.Kocaelide oturuyoruz burdaki mazalarda çok güzel bulamadık ama biraz daha bakarız o zamana kadar.Olanlarda kalitesiz.
0-2 yaş diyoo :)) hem de set, yanında havlusu var kesesi var allam oyuncağı bile var :))) onla bi süre ben oynarım..
bu dediğim yerlerin mağazalarıda var..koceli dediğin yer nedirki..istanbuldan 1 saat..modoko da mesela benbebek..oraya da getiriyolardır..
Şimdi sen söyleyince baktım da yakın yerlerde mazası varmış.Çok güzel bebek odarı varmış orda da,fiyatları nasıl acaba bilgin var mı?Denizci modeli güzelmiş.
kızlar bende bebek odası yapmayı istiyorum boş bir odam var havuz manzaralı oğlışuma ayırdım orayı....bursada ayşen bebe var sitesine bakabilirsiniz cok şık ve kaliteli odalar var...bn piyasa araştırması yaptım ve en uygun ve en kalteli ürünler burada .....
mag cnm belis marka ürünlere canlı bir şekilde baktım cok kalitesizler ....bence bakmadan alma cnm
ben hersabah kavga ediyorum o sigara yüzünden birileriyle..taksiye biniyorum mesela..adam sigara falan içiyosa attırıyorum elindekini..yada minibüse biniyorum sigara kokan biri varsa açtırıyorum bütün camları...hamileliğimin ilk döneminde çok midem bulanıyodu..bisabah kovdum bi adamı yanımdan..sigara içmiş minibüse binmiş..kalk yanımdan dedim
adam şaşırdı bi..kalk çok pis kokuyosun dedim..bide öğürdüm suratına:))))))) adam kusucam die korkudan kalktı gitti..:)))))
yok ben örnek verdim sadece orayı..bende çilektekileri hiç beğenmiyorum mesela..bize çok yakın bi mağazası var..gittim..ı ıh o paraya değmez yani..suntadan hepsi..
En ucuz Bebek Arabası Fiyatları - Bebek Arabası fiyat, Puset mağaza
bide kızlar burda süper uygun bebek arabaları var ve cok güzeller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?