2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya biliomusun bu kadar olur aynı şeyy belki büyük ihtimal bu gece uyurken olduu uyanadım uyku semesi nasıl bi ıslaklık farketttimm allahımm ölüom sandımmm dedimmm gitttii suuu heemen baktım akıntı gelmiş ama nası bi histii kokrkudan kalbim küt küt kii benn çok takmam çok serin kanlıyımdırr ama dil canım o sakın takma o bildiğin akıntı su sanırım böle bişi değil
bu arada günaydın kıslarrrr

Valla ne güzel hazırlıklar yapıyosunuz,inş.güle güle kullansın bebişin,ben sadece bakıyorum hiç bişey almadım oğluma.Biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum ama çok sabırsızlanıyorum.

bende artık çok beğendiğim bişey olmazsa giysi almicam..yeter 1 hurç doldurdum..daha hediyede gelir..giymeden kalıyo sonra hepsi..biz bu ay beze yüklenices..bi 10 paket alalım diyoruz..sonra oyun parkını falan alalım diyoruz bu ay..yatağını falan..oda yapıp yapmama konusunda kararsızıs..bu oturduğumuz evden taşınıcaktık bu sene aslında ama bitürlü istediğimiz gibi bi ev bulamadık..ama önümüzdeki yaz taşınıcaz..onun için yeni eve göre mi alsak diyoruz acaba..daha karar veremedik henüz..

canımm allahın izniylee koş yetiş haydii süper bi haber gözün aydınn hemencecik yerleşsiinn bidada bırakmasınn yavrucukkk

yavrum beddua döner dolaşır onun evladından çıkar merak etme senn aa bide dayı eşii hamile kadınn allahım bu insanlar çok kötüü yaa koru yarabbimm bizide evlatlarımızıda 'köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardıı' takma canımın içi hiç bişicik olmıcak allahın izniyle hele o kadın öle dedi die aslaa

rabbim müjdeli haberlerini duyursun en kısa sürede inşallah

Siz baya hazırlık yapmışsınız maşallah,bence de kıyafet çok almamak lazım hemen büyüyolar,hediyede geliyor.Biz kendi evimizde oturuyoruz o yüzden oda yapıcaz çilekte beğendik.Kısmetse 7-8 aylık olunca alıcaz.Eğer yaza çıkıcaksan bence o eve göre almak daha doğru olur.

canım çilekteki fiyatlar nasıl daha gitmedim merak ediyorum

bence başka yerlerede bakın..çok daha güzel oda takımları var..benbebek.com a bak mesela..ben alırsam ordan almayı düşünüyorum..yada belis.com.tr ye bakabilirsin..

bence başka yerlerede bakın..çok daha güzel oda takımları var..benbebek.com a bak mesela..ben alırsam ordan almayı düşünüyorum..yada belis.com.tr ye bakabilirsin..

Canım onlarada baktık çok güzeller var ama biz internetten alışveriş yapmıyoruz.Kocaelide oturuyoruz burdaki mazalarda çok güzel bulamadık ama biraz daha bakarız o zamana kadar.Olanlarda kalitesiz.

Canım onlarada baktık çok güzeller var ama biz internetten alışveriş yapmıyoruz.Kocaelide oturuyoruz burdaki mazalarda çok güzel bulamadık ama biraz daha bakarız o zamana kadar.Olanlarda kalitesiz.

bu dediğim yerlerin mağazalarıda var..koceli dediğin yer nedirki..istanbuldan 1 saat..modoko da mesela benbebek..oraya da getiriyolardır..

0-2 yaş diyoo :)) hem de set, yanında havlusu var kesesi var allam oyuncağı bile var :))) onla bi süre ben oynarım..

CNM İYİ GÜNLERDEN KULLANSIN MELEĞİN...benimde banyo havlum vardı bebiş için almıştım kayın validemde böle takım almış seninki gibi aynı içinde mınnacık terlikleri bile ar tejeşi....rabbim hayırlısı ile giydirmeyi nasip etsin....

bu dediğim yerlerin mağazalarıda var..koceli dediğin yer nedirki..istanbuldan 1 saat..modoko da mesela benbebek..oraya da getiriyolardır..

Şimdi sen söyleyince baktım da yakın yerlerde mazası varmış.Çok güzel bebek odarı varmış orda da,fiyatları nasıl acaba bilgin var mı?Denizci modeli güzelmiş.

kızlar bende bebek odası yapmayı istiyorum boş bir odam var havuz manzaralı oğlışuma ayırdım orayı....bursada ayşen bebe var sitesine bakabilirsiniz cok şık ve kaliteli odalar var...bn piyasa araştırması yaptım ve en uygun ve en kalteli ürünler burada .....

mag cnm belis marka ürünlere canlı bir şekilde baktım cok kalitesizler ....bence bakmadan alma cnm

yok ben örnek verdim sadece orayı..bende çilektekileri hiç beğenmiyorum mesela..bize çok yakın bi mağazası var..gittim..ı ıh o paraya değmez yani..suntadan hepsi..

aynen ya bende nefret ediyorum bide minibüse binmeden atıyolar güya sigaraları ama dumanı içeri üflüyolar benim eşimde sağolsun içiyo deli ediyo beni mutfakta içiyo ben yanına gitmiyorum işleri ona yaptırıyorum o zamanlarda ceza olsun ona

yok ben örnek verdim sadece orayı..bende çilektekileri hiç beğenmiyorum mesela..bize çok yakın bi mağazası var..gittim..ı ıh o paraya değmez yani..suntadan hepsi..

ozaman sana şöle söyliyim sen belistekileri görünce bunlar çilektekileri öpüp başına koyarsın...

ama o benbebe dediğin yerde güzel ve kaliteli şeyler var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…