- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.221
ozaman sana şöle söyliyim sen belistekileri görünce bunlar çilektekileri öpüp başına koyarsın...
ama o benbebe dediğin yerde güzel ve kaliteli şeyler var...
kızlar bende bebek odası yapmayı istiyorum boş bir odam var havuz manzaralı oğlışuma ayırdım orayı....bursada ayşen bebe var sitesine bakabilirsiniz cok şık ve kaliteli odalar var...bn piyasa araştırması yaptım ve en uygun ve en kalteli ürünler burada .....
mag cnm belis marka ürünlere canlı bir şekilde baktım cok kalitesizler ....bence bakmadan alma cnm
..den başlayan fiyatlarla diyo ama..o büyük bi tuzaktır dikkat et:)
Haftaya Bursa'ya gidicez orayada bakıyım gitmişken.İnternetten hepsi çok güzel gözüküyo ama yakından görmek lazım...
Bebe Confort Loola Up Puset Denim Field
ben bunu beğendim mesela bence tuzak olsa kapıda ödeme seçeneği olmazki ...
bak cnm pazar günleri kapalı bilgin olsun ama mağazada daha güzel modeller var bilgine ve istediğin kulp seçenekleri ve aynı kulplardan uyku seti halisı ve cok şirin bebe lambası yapıyolar ...yer olarakta kapalı arşıya çıkmadan bu tülçülerin oradanda girebilirsin arada kalıyo...
günydın hanımlar maşşallah size ooh bebeklere alınıyo galiba yine bişeyler ay ben napıcam ikizlerimi ikişer tane alıyorum herşeyi ayvah yandım ben....
günydın hanımlar maşşallah size ooh bebeklere alınıyo galiba yine bişeyler ay ben napıcam ikizlerimi ikişer tane alıyorum herşeyi ayvah yandım ben....
ne güzell işteee..bi taşla 2 kuşş:)) bende hep ikizim olsun isterdim ama bitane oğluşum olucak..:)))) sende bidaha doğurmazsın artık..tükkanı kaparsın.:)))
ay evet zaten 1 kız 1 erkek jübilemi yapıcam valla tüplerimide bağlatıcam ohhh keyfime bakıcam artık bebekleimi büyütücem allahın izniyle ,,olsun işte sen de teker teker büyütürsün benim zorlu olucak seninki maşşallah tadına vara vara büyütürsün 2. de kız oldumu ohhhhhh bal kaymak olur valaa..
ayyy ama seninkilerde ne tatlı olacak topiş topiş yanyana koyunca insan hangisini seveceğini şaşırır beee
arkadaşlar şimdi dr aradım bir kaç gündür içime bişey oturmuş gibi midem böğböle ekşiyo gibi oluyodu....dr aradım şimdi bebek büyüyo annesi dedi çok hoşuma gitti... ne ypmak lazım dedim bebek mideye baskı yapıyomuş büyüdüğü için ben süt içiyorum dedim o bir süreliğine bastırır ama tekrarlar dedi bunun için soda yada tacıd surup içebilirsin dedi........
ay inşallah ama bakımd çok zor oluyomuş nnem öyle diyo kardeşimle bana bakarken çok zorlanmış gerçi biz iki kızız benimkiler 1 erkek 1kız daha zor olur heralde kızlara bakmak dh kolaymış heralde .....
şimdi sana öyle geliyo korkuyosun inları aldınmı kucağınaa alışır herşeyi tıkır tıkır yaparsın hiç zor olmazz kolaylığını bulursun nasılsaa
bişey sorucam kızlar size ya 21 haftalığım bitmek üzere ikizlerimin 59 ile hamile kaldım şimdi 65 kiloyum sizce çokmu hızlı kilo alıyorum ne diyetisyenemi gitsem acaba göbeğim kocman oldu ramazan davulu gibi bu gidişle orta yerimden çatlıcam valla
yerim ben onuuu:)) çekices artık biraz..yapcak bişi yok..benide bugün giydiğim pantolon çok sıktı..ayyhhh açtım düğmeleri falan saldım göbeği dışarı:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?