- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.241
bişey sorucam kızlar size ya 21 haftalığım bitmek üzere ikizlerimin 59 ile hamile kaldım şimdi 65 kiloyum sizce çokmu hızlı kilo alıyorum ne diyetisyenemi gitsem acaba göbeğim kocman oldu ramazan davulu gibi bu gidişle orta yerimden çatlıcam valla
aç aç annesi sıkma miniği içerde rahat rahat turlasın ben hiç beni sıkıcak şeyler giymiyorum...dikkat et sende cnm
Ben neden hala bebişin hareketini hiç hissetmiyorum yaww?
yerim ben onuuu:)) çekices artık biraz..yapcak bişi yok..benide bugün giydiğim pantolon çok sıktı..ayyhhh açtım düğmeleri falan saldım göbeği dışarı:))))))))
Ben neden hala bebişin hareketini hiç hissetmiyorum yaww?
2 sene zorun var..sonra bi rahatlicaksın ohhh..bitti gitti..ama o 2 sene nasıl geçer bilmem:)
bişey sorucam kızlar size ya 21 haftalığım bitmek üzere ikizlerimin 59 ile hamile kaldım şimdi 65 kiloyum sizce çokmu hızlı kilo alıyorum ne diyetisyenemi gitsem acaba göbeğim kocman oldu ramazan davulu gibi bu gidişle orta yerimden çatlıcam valla
sanmıyorum cnm eğer boyuna göre normalse kg aldığın kg ikiz için cok iyi...çünkü ben ben :18:tekil bebek olmasına rağmen 59 ile hamile kaldım şuanda 70 kg mım düşün artık ama neyseki öle cok kg durmuyorum popom hiç yok bacaklarda normal karnım büyük memeler 95 oldu..boy 1.65
CNM İYİ GÜNLERDEN KULLANSIN MELEĞİN...benimde banyo havlum vardı bebiş için almıştım kayın validemde böle takım almış seninki gibi aynı içinde mınnacık terlikleri bile ar tejeşi....rabbim hayırlısı ile giydirmeyi nasip etsin....
sanmıyorum cnm eğer boyuna göre normalse kg aldığın kg ikiz için cok iyi...çünkü ben ben :18:tekil bebek olmasına rağmen 59 ile hamile kaldım şuanda 70 kg mım düşün artık ama neyseki öle cok kg durmuyorum popom hiç yok bacaklarda normal karnım büyük memeler 95 oldu..boy 1.65
sende naaptın yaww..11 kilo çokk..kızmıyo mu doktorunn
canım boyum 1.71 normalde hep ince olduğum için kendimi fıçı gibi hissediyorum bide meyveyi çok yiyorum bazen okadar çok yiyorum ki karnım ağrıyo .....benim pantalonların dar geleli çoooook oldu tayt giyin hanımlar inanılmaz rahat oluyo bide bel kısmı uzun olnlardan alın çekin göbeğinizin üstüne memelerinizin altına kadar ohhhhh hiç bişey yokmuş gibi oluyo valla çok rahattvsiye ederim heğinize bebeklerin hareket etmesini istiyosnız çikolata tatlı gibi şeyler yiyin kuduruyolar valla bazen korkuyorum tepiklerinden göbeğimden iki bacak çıkıcak diye
sende naaptın yaww..11 kilo çokk..kızmıyo mu doktorunn
yaaa ühühü..ben zaten tombikiimmmm..nasıl tayt giyiimm şimdiiii...çirkin olurrr yaaaaa...
sorma ya ne yaptım ben sanırım deniz anası olucam ....benim hiç bulantım olmadı cnm ilk başlarda aksine sürekli yedim yani yemişim şimdi anlıyorum şu anda normal insanlar gibi yemek yiyorum sabah öğlen akşam ara öğün meyve ama ozaman öle değildim domatesi doğruyodum tabağa yiyodum sonra dibinde lana tuzlu suyu yalıyodum....ondan sonra salatalıkları 2 tane soyuyodum elime alıyodum haşur huşur onlarıda yiyodum gizlice hamburgercilere gidiyodum bide geceleri yatmadan şu acılı şey varya isim vermiyim onu yiyodum .... sigarayıda bırakınca böle oldu ama şimdi öle değilim ve kg normal alıyorum artık ....
yok be canım bişey olmaz biz hamişiz bikere bizde kilo çok normal hem önemli olan neyle rahat ettiğimiz bebeklerimizin rahat hareket etmesi bebekler güzelleştirir bizi giy bak nasıl yakışıck üzerinede uzun bir tunik süper olur.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?