2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım senin ikizlerin var bence çok değildir.İkizlere hamile olanlar tabiki biraz daha fazla olur.Ama dr gittiğinde sor istersen.

yerim ben onuuu:)) çekices artık biraz..yapcak bişi yok..benide bugün giydiğim pantolon çok sıktı..ayyhhh açtım düğmeleri falan saldım göbeği dışarı:))))))))

Ben de hep aynı pantolonu giyiyorum artık,hepsi oluyo ama oturunca düğmesi karnıma batıyo,rahatsız ediyo beni.:)))

Ben neden hala bebişin hareketini hiç hissetmiyorum yaww?

bazıları geç hissediyormuş normalmiş merak etme canım
bu aralar benimkide hiç hareket etmiyodu dünden beridir konuşuyorumm ilgileniyorumm böyle olunca tabiki bende rahatlıyorum mutlu oluyorumm bunu farkediyo sanırım dünden beridir hareketlendii sıpacık

sanmıyorum cnm eğer boyuna göre normalse kg aldığın kg ikiz için cok iyi...çünkü ben ben :18: tekil bebek olmasına rağmen 59 ile hamile kaldım şuanda 70 kg mım düşün artık ama neyseki öle cok kg durmuyorum popom hiç yok bacaklarda normal karnım büyük memeler 95 oldu..boy 1.65

sende naaptın yaww..11 kilo çokk..kızmıyo mu doktorunn

Aminnnn hepimize inşallah :)

Ayy benimde göğüslerim büyüdü,zaten büyüktüaldığım 1 kiloda orda toplandı heralde.Daha çok mu büyür acaba?

canım boyum 1.71 normalde hep ince olduğum için kendimi fıçı gibi hissediyorum bide meyveyi çok yiyorum bazen okadar çok yiyorum ki karnım ağrıyo .....benim pantalonların dar geleli çoooook oldu tayt giyin hanımlar inanılmaz rahat oluyo bide bel kısmı uzun olnlardan alın çekin göbeğinizin üstüne memelerinizin altına kadar ohhhhh hiç bişey yokmuş gibi oluyo valla çok rahattvsiye ederim heğinize bebeklerin hareket etmesini istiyosnız çikolata tatlı gibi şeyler yiyin kuduruyolar valla bazen korkuyorum tepiklerinden göbeğimden iki bacak çıkıcak diye

yaaa ühühü..ben zaten tombikiimmmm..nasıl tayt giyiimm şimdiiii...çirkin olurrr yaaaaa...

Kızlar aman pantolon falan giymeyin yaa.. ben 1,5-2 aydır hamile pantolonu giyiyorum ve çok rahat ediyorum. Evde pijamalar bile sıkıyo ki işe gelirken pantolon tayt falan çok rahatsız eder.. Mutlaka hamile pantolonu giyin benceee

sende naaptın yaww..11 kilo çokk..kızmıyo mu doktorunn

sorma ya ne yaptım ben sanırım deniz anası olucam ....benim hiç bulantım olmadı cnm ilk başlarda aksine sürekli yedim yani yemişim şimdi anlıyorum şu anda normal insanlar gibi yemek yiyorum sabah öğlen akşam ara öğün meyve ama ozaman öle değildim domatesi doğruyodum tabağa yiyodum sonra dibinde lana tuzlu suyu yalıyodum....ondan sonra salatalıkları 2 tane soyuyodum elime alıyodum haşur huşur onlarıda yiyodum gizlice hamburgercilere gidiyodum bide geceleri yatmadan şu acılı şey varya isim vermiyim onu yiyodum .... sigarayıda bırakınca böle oldu ama şimdi öle değilim ve kg normal alıyorum artık ....

yaaa ühühü..ben zaten tombikiimmmm..nasıl tayt giyiimm şimdiiii...çirkin olurrr yaaaaa...

yok be canım bişey olmaz biz hamişiz bikere bizde kilo çok normal hem önemli olan neyle rahat ettiğimiz bebeklerimizin rahat hareket etmesi bebekler güzelleştirir bizi giy bak nasıl yakışıck üzerinede uzun bir tunik süper olur.....

eh ne diimm sana:)))) önüne yatiim benide ye barii:)) tabii alırsın kilooooo..11 diill 21 alırsın vallahi sen..doktor seni bi diyete soksunda gör gününü...kuru kuru bisküvileri ye..ozaman onları banarsın tuzlu domates suyunaa:)))))

du kız gidip bi deniimmmmm:))) boy var allahtan ama döt göbek bir öbek yanii bendee:)) 1 km uzaktan anlaşılır hamile olduğum vallahi:))))

ya kızlar şu kışlık kalın tulumlar var dışarı çıkarken bebeklere giydirilen ben ikizlerime alsam nasıl olur acaba zaten soğuğun böğründe doğucak civcivlerim titremesin alt dudakları nedersiniz varmı alan yada kullananlar ,kullanışlı oluyomu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…