2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ehuehuehu yokk artık senide kocan yesin....ben artık normale döndüm zati .....

yaw zaten mart ortası doğurcan..40 gün evden çıkamican etti sana mayıs..e ozamandan sonrada çocukları onun içine sokamazsın pişerler..bizim bebekler tam kötü mevsimde geliyo..ben battaniye aldım çıkmak gerekirse sarıp sarıp çıkarım artık

Bende düşündüm ama eşim vazgeçirdi çünkü bebekler martta doğcaklar zaten 40 gün evden çıkmıyolar nisan ortasını bulduk.. Yani bizim bebişler baharda çıkmaya başlıcaklar gezmelere.. O yüzden çok yünlü kalın şeyler almadım ben, ama uyku tulumu düşünüyorummm

allahım ya çok güldürdün beni aha aha valla doğru diyonda napsın kız açılmış bikere iştahı durduramamış kendini işte bundan sonra acuk dikkat eder artık gerçi 6. aydan sonra daha çok kilo alınıyomuş herlde ne bok yicez hiç bilmiyorum valla ben meyveyle oyalıyorum kendimi ara öğünlerimde..

:))))) mantık hep aynı heppp.. hemen aynı hesabı yaparız öle de dünürüzdür

yok be canım görünen doğum zamanı 7 mart ama doktor şubat 15 e kalmassın dedi ikiz ya erken doğuyolar 38 haftalığı gören yok daha ikizlerde genelde 34 de falan doğuyolarmış....ondan dedimdi...

bende alıcam uyku tulumu..benim ev çok zor ısınıyo maalesef..bebeği gün içinde bile onun içinden çıkarmayabilirim..gittim kaz tüyü yorgan yastık falan aldım ona:)) yaaa benim evin alt katı boşşşş..ben dibine kadar da yaksam kombiyi ısınmıyo evvvv..naapcam ben yavru kuşumla yaa ufffff

yok be canım görünen doğum zamanı 7 mart ama doktor şubat 15 e kalmassın dedi ikiz ya erken doğuyolar 38 haftalığı gören yok daha ikizlerde genelde 34 de falan doğuyolarmış....ondan dedimdi...

Tabi senin durumun biraz özel erken doğmaları gerekcek falan ama yine de acele etme yaa doğunca alırsın onlarıda annesii

hımmmm sen şubattasın tabiii...ama güzelim gene zor olur sanaa..zaten 2 taneyle nekadar gezebileceğini düşünüyosunki:)))))))))))))) onlar gözünü kapicak sen olduğun yerde sızıcaksın:)))

En iyisi uyku tulumu.. Bende önümüzdeki ay alcam.. Bi tane beşiltaşstore da beğendimm çok güzeldii.. fiyatları genelde 40-50 civarında galiba.. Güzel bişiler bulursan haber ver

cnm bu bilgiler için çok teşekkür ederim...

he gıııı:))) bundan sonra sen yaz ben ok diim sadece yada ben yaziim sen ok de:)))))))))))) nasılsa aynı şeyi yazıyos

bencede :)) yok ya bizim bi an önce görüşmemiz lazım :)) ne vardı yani ya sen Ankara'da ya ben İstanbul'da otursaydım.. Haftasonları el ele diyetisyene gitseydik :))))))))

bencede :)) yok ya bizim bi an önce görüşmemiz lazım :)) ne vardı yani ya sen Ankara'da ya ben İstanbul'da otursaydım.. Haftasonları el ele diyetisyene gitseydik :))))))))

süper olurdu vallaaa..bu arada 3 kasıma randevu aldım diyetisyene..bakalım ne b..k yicem:) bana uyamicam gibi geliyo sanki biras:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…