- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #13.281
süper olurdu vallaaa..bu arada 3 kasıma randevu aldım diyetisyene..bakalım ne b..k yicem:) bana uyamicam gibi geliyo sanki biras:)
cnm bu bilgiler için çok teşekkür ederim...
dimii yaaaaaa...3 kilo aldım hemen diyetisyennn..millet 11 kilo almışşş..ekmekleri sulara banıp banıp yemişş:)))))) bütün doktorlarda bana mı düşman anlamadımkiii:))))))
Ben dün gittim kontrole şu idrar kumu meselesi için şükür geçmiş, kilomada baktı iyi normal aslında falan dedi :) noldu dedim diyetisyene gitmio muyum :)) bi dahaki kontrole bakarız dedi.. Yemiom hiç ekmek hamurişi fa yaa61 oldum bence normal (((((
bencede doktorlarla aran pek iyi değil sanırım
senin kumlar su çekiyodur:))) ondan kilo alıyon sen..biliyom ben:)))))))))))
halbuki çokta tontoşumduurrr..hiiç sorun çıkarmamm..ama ne bilimmm..:)))
halbuki çokta tontoşumduurrr..hiiç sorun çıkarmamm..ama ne bilimmm..:)))
:)))) kesinlikle doğru teşhis.. kumlar, kumsal oldu ada sahilleri gibiyim.. ama çok da iyi oldu yaa böle :)) seviorum bu göbekli şişko halimi ben
karar verdim benim oğlanı jinekolog yapcam:))) paraya para demesin vallahii:))))
Valla iyi fikir dünyanın parasını kazanıyolar :))))
Avatarımı göbişim yaptımmm :) I love my göbiş :))
inşallah cnm hemen gelsin ben bekliyorum dört gözlecanımm allahın izniylee koş yetiş haydii süper bi haber gözün aydınn hemencecik yerleşsiinn bidada bırakmasınn yavrucukkk
aminnn cnm aminrabbim müjdeli haberlerini duyursun en kısa sürede inşallah
İnşaALLAH canım hayırlısıyla hamile kalırsında haber verirsin bizlerede ne güzelki bir sorunun yok yavrucuğunada kavuşursun
benim göbüşüm senin göbüşünü döver:))))))))
Bi göremedik o göbişinii yaa( erkek tabi göbişin daha doğmadan kadına şiddet ha :))
Göbüş de çok güzel görünüyo maşallah
Sağol canımm büyütüyoruz işteinşallah içerdeki fasulye de büyüyodur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?