2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ofisteki pc ye yüklenmiyo..akşam evde çekiim yüklerim.. eşim dün akşam duş yaptıktan sonra krem sürüyo göbeğime...kremle surat çizmiş..baktım resmini çekiyo:))) rahatsız yaaaaa

İyi hadi bekliyorum oğluşun ilk resimlerini :)) gerçi senin avatar daha iyi en azından yüzünü görüyoruz kimle konuştuğumuzun :)) ama hiç öle tombiş birine benzemio sölim

maşallah ne güzel çıkmış yaa

Sağol teesesiii

İyi hadi bekliyorum oğluşun ilk resimlerini :)) gerçi senin avatar daha iyi en azından yüzünü görüyoruz kimle konuştuğumuzun :)) ama hiç öle tombiş birine benzemio sölim

Sağol teesesiii

aahh ahhh...hökümet gibi karıyım vallahii:) boy olmasa top niyetine atar tutardınız beni:)))

aahh ahhh...hökümet gibi karıyım vallahii:) boy olmasa top niyetine atar tutardınız beni:)))

:)) tamam sen o zaman bi boy bi portre bi de göbiş ekliyosun :)) burda da albüm gibi bişişler var galiba yaa.. face de ne güzel profilimize ekliyebiliorus yaa

kızlar merhabalar hepinize günlerdir hastane odasından girip girip okuyorum ama yazacak gücü bulamamıstım kendimde cok şükür oğlum da ben de iyiyiz şimdi ama basımızda öyle seyler gecti ki anlatsam inanamazsınız 2 hafta önce grip oldum o hafta rapor aldım evdeydim ii hoştu iileştim gecen hafta pazartesi okula gittim marmarisi biliosanız ormanlıktır benim lise de tam ormanın basladıgı yerde arkamız yuksek daglarla dolu işte tam okula girerken sabahın o saatinde kocaman siyah bir yılan önüme cıktı böle sanki ayakları var da ayaga kalkmıs gibi dik durdu nasıll korktum neler hissettim anlatamıyorum hala titriyorum oldugum yere bayılmısım Allahtan arkadan öğrenciler geliyomuş yılanı görmüşlerkorkup bayıldıgımı anlamışlar hamile oldugumu biliolar okula falan girip zaman kaybetmemek için kucakladıkları gibi hastaneye kaldırmıslar bebeğim tam 3 gün hiç hareket etmedi hiç gelişmedi ne cok agladım neler geldi aklıma bilseniz aslında ne basit bişey gibi görünüyo ama bebegim gidiyodu elimden Allaha şükür cok iyiyz simdi yavrum oynamaya da büyümeye de devam ediyo evdeyiz şimdi raporluyum ama bi daha ben nasıl gidicem o okula geceleri sıcrayarak uyanıyorum sanki o hayvan yataktaymış gibi zıplıyorum oldugum yerde zavallı eşim nasıl sakinleştireceğini sasirdı insallah atlatırım uzun zamandır yoktum ama dualarım hep sizinleydi umarım iyisinizdir nolur ii olun Rabbim kimseye o korkuyu yasatmasın insallahh

Hellooo kıtylerrrrrr mınık anneler:)) bız geldık bebegımzle daktırdan:) ayaklarım yere basmıo ıkkez bebegımn kemıklerının belrgn oldugu bı usg goruntusu aldm yerım onun suratınııııı 16 cm 167 gr teyzelerııı mıs gıbı atlayıp zıplıo tosunum agzınıda actıı ellerınıde oyyy elmden gelse aksama kadr ızlerım

Canım çok geçmiş olsun...

Canım cok gecmıs olsun elınde degıl tabıkı ama anı hareketlerden kacınmak gerekıo mısal annem 99 kasım depremnde kardesme hamılydı oyle korkmstukı anı harektle 1 hafta hıc oynamadı kız sındı bı tarafa kaldı orda oyle bızde ozaman cok korkmstuk hıc oyle okula nasıl gıtcem dıye dusunme dusune dusune gıttıkce ıcındekı huzursuzluk hıc gecmıcek bol bol dua oku ınsallah korkuların gecer.

inanamıyorum canım ya böyle bişeyden dolayı bukadar kötü şeyler yaşamana hala şaşkınım nasıl alışırsın hiç bilmiyorum raporun ne kadarsa uzatmaya çalış en azından kabullenip atlatmaya çalışıncaya kadar çok zor bi durum gerçekten üzüldüm allah bebeğini sana bağışlamış çok şükür çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce atlatırsın psikiyatıra falan gitmeyi düşündünmü hiç belki bi faydası olur bilmiyorum ki ne desem .......

Arkadaşlar dayanamadım korkudan doktora gittim...
21 hafta olmuşuz. 366 gr. detaylı ultrasonunada baktı. herzamanki ultrason aletiyle baktı bütün organlarını gösterdi. herşeyi normal Allaha şükür bir tek bebeğin böbreklerinde idrar görünüyor dedi. o da çoğu bebekte olurmuş. burada detaylı ultrason yapan biride bundan bahsetmişti. Şimdi onun yazısını bulayı kimdi o? ben sabahta bahsettim akıntıdan korktuğum için gittim özellikle sıvı şekilde akıntının gelmesi mantardan kaynaklanıyormuş... kullandığım ilaçları tekrar verdi. fitil ve suya katmak için toz ilaç. Allahım inşllah geçer şu enfeksiyon ne kötü bişeymiş... bebeğimi gördüm o kadar tatlıydıki. kızlar benim ruh halim çok değişti. kendimi böyle yanlız, yorgun, depresyonda gibi hissediyorum. sebebi yok ama... kötü bişeyde yaşamadım bunalımamı girdim anlamadım. böyle hep korku var içimde bebeğe bişey olacak diye tetikteyim...

çok geçmiş olsunnn..aklına getirmemeye çalışşş..

ya canım ne kötü günler geçirmişsin. filmlerde olur bukadarı ancak. nasıl bir orman o. tövbe tövbe ne sinirlendim aman çok geçmiş olsun. şaşırdım...

canım aynı süreci bende yaşadım gözün aydın çok zor hakikaten beklemek öldüm öldüm dirildim .bu arada benim de eğer senin soyadınsa soyadım atalay

seninde gözünaydın cnm gerçekten çok zordu ama bitti geçti inş başka kötü şeyler yaşatmaz Allahım...buarada oğlumun adı atalay cnm:))))))

Canım ne güzel bebeğini görmüşsün,sağlığı yerinde öyle kötü şeyler düşünme.Bu bebeğini de etkiliyo biliyorsun.Herşey yolunda sen bu anların keyfini çıkarmaya bak...

ikinizinde iyi olmasına sevindim pek düşünmemeye çalış bebeğinle ilgilen ona yoğunlaş kafanı başka şeylerle meşgul et

canım bana dr. um mantar için şu prebiyotik yoğurtlar var ya onlardan yememi tavsiye etti, bir de kefir iç dedi. ph. dengesi oluşturuyormuş, ilaçlardan çok daha faydalı dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…